vineri, 29 mai 2009

Nori cenusii...

Credeti ca vremea care e acum in Brasov ar putea avea vreo legatura cu starea mea de spirit? Nu de alta, dar ma simt tare aiurea. In fine, nu asta e important, ci faptul ca iar am vorbit destul de mult si am ajuns la un numar mare de comentarii, ceea ce impune o noua postare.

Tare ma tem ca nu vom gasi un antrenor potrivit, dupa "renumele" pe care echipa si l-a facut. Stiti cum e...ce e rau se raspindeste taaaare repede si deja s-au facut auzite problemele cu banii, probleme de care, de altfel...cam fug antrenorii. Da, ar fi varinta cu Cristian Pustai, unul dintre acei tehnicieni care au facut treaba buna chiar si fara bani, INSA....pina si venirea lui depinde de multe. Degeaba a spus Dinu Gheorghe ca va ramine la FC Brasov, degeaba am scris-o chiar si eu in ziar, pentru ca inca nu sint convinsa de asta. Ce aud, ce vad, ce simt...ma face sa ma indoiesc...si asta ma intristeaza. Nu suport incertitudinea in general. Prefer sa STIU, oricare ar fi adevarul. Iar acum adevarul il simt, dar nu il "vad". Enervant! Ma enerveaza atitudinea oamenilor care chiar ar putea face ceva pentru sportul reprezentativ din orasul asta, si care trateaza subiectul cu o superficialitate care pe mine una...ma lasa fara replica. Am prostul obicei....de a-mi fi deseori rusine de rusinea celuilalt. Prost obicei!!! Sa NU faceti ca mine!!!

Despre Rulmentul...ce sa mai spun? Cam acelasi lucru e valabil si acolo. Si...culmea, aceeasi atitudine, ba chiar mai rau. Mai bine ma opresc. Ori sint prea "nervoasa", ori prea "dezamagita".

Nu mai suport sa vad in jurul meu atitia "destepti in cap" care cred ca le stiu pe toate.

joi, 21 mai 2009

Sînt ROMÂN!!!

...cam asta exprima imaginea lui Mircea Lucescu dar şi a lui Răzvan Raţ înveliţi în tricolor...

Recunosc, am avut lacrimi în ochi la finalul....finalei Cupei UEFA. :) Daaaa...e posibil sa fi fost impresionată ŞI pentru că Mircea Lucescu este tatăl lui Răzvan Lucescu, un antrenor drag mie şi braşovenilor. Imaginea lui Lucescu senior cu tricolorul pe umeri, un tricolor adus de Răzvan din ţară este senzaţională. Şi asta şi pentru că, dincolo de unde şi pe cine antrenează, eu ştiu de la Răzvan filozofia pe care se bazează în carieră: să îţi faci foarte bine treaba, să fii profesionist şi să fii mîndru că eşti român înainte de toate, şi dincolo de culorile clubului pe care le aperi. Aseară, văzîndu-l pe Mircea Lucescu acoperit de tricolor...am înţeles şi de unde i se trage lui Răzvan patriotismul. Acel patriotism şi aceeaşi mîndrie care lipseşte echipei României, dar pe care sînt convinsă că Răzvan va şti să o insufle şi tricolorilor.
Felitări românilor Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ! Din tot sufletul...

PS: Mi se pareau ipocrite unele dintre articolele de acest gen de prin presa. Si uite ca....am simtit sa scriu si eu asta....:)

miercuri, 20 mai 2009

Deja vu!!!

Cum spuneam mai devreme, la un comentariu...am senzaţia ciudata de deja-vu, în ceea ce priveşte situaţia de la echipa de handbal, şi de ce nu, chiar şi legată de ceea ce se întîmplă la FC Braşov. La handbal, cam acelaşi lucru se întîmpla şi anul trecut pe vremea asta. O sunam pe atunci pe Mariana Tîrcă sau pe Sorin, soţul ei, şi îi mai întrebam ce se întîmplă, cine vine, cine pleacă, ce program vor avea pentru vară şi multe alte întrebări fireşti pentru acea perioadă. Ridicau din umeri neputincioşi...şi spuneau ca încă nu ştiu. E drept, la vremea aceea nu îmi imaginam ca Teodor Florescu poate avea o atitudine de genul celei de acum, deşi, CULMEA chiar şi atunci era la fel. Diferenţa este că....atunci noi nu aflam. Mariana şi Sorin Tîrcă încercau pe cît posibil să ţină departe de presă aceste lucruri. Ulterior s-a dovedit că nu a fost neapărat o alegere înţeleaptă.

Ei bine...care e diferenţa acum? Fetele vor pleca în vacanţă cu buzunarele goale. Antrenorii nu mai ştiu nimic de patron. La capitolul plecări şi veniri...totul e sub semnul întrebării. Aşadar...ne-am mira oare dacă la reunirea lotului, Herbert Muller ar afla, probabil din presă că nu mai este antrenor? Sau...ne-ar mira dacă şi acum, ca şi atunci...vacanţa fetelor s-ar prelungi, pînă cînd cei de la club (da, da....o să rîdeţi, dar clubul asta chiar are conducători!!!!) vor reuşi să dea de patron pentru a şti cum stau lucrurile? Pe mine sincer...nu m-ar mai mira nimic. Din pacate!

Despre FC Braşov...ce să mai spun? În cîteva cuvinte: a mai fost Răzvan Lucecsu antrenor, a făcut treabă bună şi începuse un proiect bun, dar...a plecat şi...ne-am întors iar în mediocritate. Acum...sîntem aproape în acelaşi punct. Sper totuşi ca de această dată...continuarea să fie alta decît cea de atunci...

Cu siguranţă vom mai vorbi despre toate acestea...

PS: Poate cîndva...o să vă povestesc cum a fost în deplasările cu echipa Rulmentul. Încă nu sînt convinsă că ar fi fair-play să povestesc cum am simţit şi cum M-AM simţit...Poate îmi fac "curaj" si vă voi împărtăşi şi vouă. Aţi avea cu siguranţă o imagine mai clară a ceea ce se întîmplă...

vineri, 8 mai 2009

Neputinţă!

Nu ştiu sa explic. Nu mai ştiu să pun întrebari. Nu mai ştiu să primesc răspunsuri. Nu mai ştiu să le cer. Nu mai ştiu să înţeleg. Nu mai ştiu ce să înţeleg. Nu mai am elan. Nu mai am inspiraţie. Nu mai am chef de mine în contextul acesta. Nu mai am stare. Nu mă mai regăsesc. Nu vreau să "mă" caut. Nu mai pot să cred. Nu găsesc resurse să sper. Nu pot. Şi...nici nu ştiu dacă VREAU!

Indiferent de cum pare, eu ştiu cum este...Şi da, se pretează aceste rinduri...a fi scrise şi pe acest blog. Un blog cu tenta..."profesionala".

M-am "timpit" eu...si vad negru in jurul meu...sau chiar e cam intunecat???? Da, da...acum ma refer la sport, in general, nu la fotbal, în special....

PS: Daca nu e de inteles din prima, cer indulgenta. O fi de vina...luna plina...:) Revin in forta. Promit!