marți, 22 iunie 2010

O vara enervanta

Cam asa descriu eu ultima luna, mai ales in ceea ce priveste segmentul profesional. Cuvintul de ordine este "enervant". Nu se intimpla nimic, sau nu ceva care sa ne bucure. Nu putem sta linistiti si sa ne amagim ca "va fi bine". Apar zvonuri...evident...neconfirmate. Ai certitudini...pe care nu le poti da, ca deh...ajungi sa te mustre constiinta ca faci mai mult rau decit bine. Mai e si caaaaald (acum acum, nu, insa...).

Ufff...vreau vacanta. Vreau la maaaaaare...Si vreau ca atunci cind ma intorc sa avem antrenor, transferuri, ECHIPA...si sa putem visa frumos. Frumos rau de tot...:)

PS: Nu ma refer doar la FC Brasov, da? :)

duminică, 13 iunie 2010

Am cistigaaaaat......

...cite o bere/suc/iaurt/inghetata...de la toata lumea. Hihi...vezi, Cuni...mai bine nu mai spuneai nimic, ca am ajuns sa cistig fara voia mea. :P

marți, 1 iunie 2010

Noi nu sintem normali!!!!

Adica...ne pornim greu, dar si cind ne pornim, uite ce iese....ajungem sa avem nevoie de mai multe postari pe zi, ca sa avem unde sa ne desfasuram cu comemntariile. Nu stiu cine mai face asta pe un blog, insa noi clar nu avem cum sa stam in tipare. :))

Ce sa spun? Acum m-am trezit, ma si mir ca am dormit atita...asa ca...scriu rindurile astea inainte sa ies din camera. Vedeti ce ati facut din mine? Am deschis calculatorul...si primul lucru pe are l-am facut a fost sa intru pe blog.

Gata...v-am pupat...o zi frumoasa. Ne auzim noi...:)