duminică, 13 iunie 2010

Am cistigaaaaat......

...cite o bere/suc/iaurt/inghetata...de la toata lumea. Hihi...vezi, Cuni...mai bine nu mai spuneai nimic, ca am ajuns sa cistig fara voia mea. :P

186 de comentarii:

  1. .... citeste comentariul 203 si o sa constati cu mare placere :( ca cel care si-a atins scopul am fost EUUUUUUUUUUUUU... smecher nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeee...pai ASTA nu poate fi numita postare. E asa...de chichi. Sincer...am vrut sa scriu astazi o postare, era ceva legat de Dinu Gheorghe, dar...m-a doborit caldura si am renuntat la idee. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Miha...daaa...ai vazut ce melodii frumoase ne-a pus Cuni? Dragut din partea lui..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ... Mihaela multumesc si eu pentru apreciere... si pe de alta parte constat ca m-ai lasat sa ma lupt cu Melania de unul singur si ai mers si tu pe principiul folosului necuvenit si fara pic de sudoare, deci Melania si Mihaela nu ati avut chiar nici un pic de milaaaa.... da lasa ca iaurturile nu sunt asa scumpe..:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. ... multumesc Melania ...sincer habar nu am avut ca va pot provoca o asa mare bucurie cu aceste melodii... am avut putin timp liber si audiam pe internet si astea mi-au rama in cap si m-am gandit ca le pot dedica la prieteni ( car nu sunt prieteni ci furicioase :)))) )...

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe...niciun iaurt...apa plata cu lamiie. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ... nu Melania: apa plat e scumpa si lamaia e scumpa... nu, ramane iaurt Danone ca e ieftin...:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cuni, exista o explicatie!
    Eu tin intr-atat de mult la Melania incat mi-am dorit sa o vad triumfatoare in cursa catre comment-ul 200. Daca as fi intrat in competitie, nu am niciun dubiu ca as fi castigat- si in fata ta dar si in fata ei! Nu pot sa ii fac asta.... ii respect prea mult...cei cativa ani de experienta in plus pe drumurile vietii, pe care ii are in fata mea:D (ptiiu, ptttiuu, ca metaforic ma mai exprimez, cred ca din cauza caldurii)

    RăspundețiȘtergere
  9. ... sau stiu: mai bine apa de la robinet cu sare de lamaie ... exista oare vreo combinatie mai ieftinica si eu nu stiu :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Aoleu, Miha...pai ce competitie e aia in care il lasi pe celalat sa cistige. Offf...mai ales ca eu nu am nicio problema in a pierde. :)) M-am obisnuit, NA! :))

    Cuni...orice numai apa de la robinet sa nu fie. Am o problema cu ea. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. .... mamaaaaa Mihaela m-ai dat pe spate definitiv...;)))))))))...pai daca era vorba sa respecti cei cativa anisori in plus ...heeeee..... bine nu e vorba de mine la cei 21 de ani ai mei, da ma gandeam si eu asa ..:)))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Oamenilor...profitati de mine pina la 20.30...cind ma parchez la film. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. ... oricum cica era un roman care s-ar fi chemat ,, Singur printre... dusmance '' :)))))...si eu baga de seama ca ma pot incadra in rolul principal...:)))

    RăspundețiȘtergere
  14. ...ok .. vizionare placuta... si inca odata Mihaela ma bucur ca, asa cum am inteles ti-a placut mult o melodie care de altfel face parte si din preferintele mele ... ne auzim cand ne auzim... pa

    RăspundețiȘtergere
  15. Va pup si eu pentru moment. :) Si...orimit sa imi impart apa cu voi. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu-i cinstit! Eu ma uit cum o fura ai nostri de la rusi si voi .....Cuni a fost o ploaie scurta cu gheata! acum e minunat afara! Vad ca Miha-Mingea de la caldura o da pe poezie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Da Cuni, nu m-am bagat in competitia voastra de teama sa nu va arat prea clar si UMILITOR cine e "the winner";))
    Si Da, Maria Buza imi place in general, si in postura de actrita si in cea de cantareata- am descoperit-o cand eram xceva mai tanara(cred ca aveam vreo 18 ani pe atunci:D)
    Meli, la filmul ala ma uit si eu:D. Asa ca seara buna. Daca nu adorm, revin dupa film :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza....dupa mult timp....Cuni pe mine una m-ai omorit cu una din melodii, mai bine zis cu un vals...si sa stii ca l-am ascultat la telefon. M-a sunat Meli si mi-a pus la telefon melodia....stia ea ce stia....Multumesc mult!!!!! Salutari si sotiei tale....

    RăspundețiȘtergere
  19. Vio...eu ti/am pus multe melodii la telefon. Dar da...Cuni a avut ieri grija sa ne faca ziua frumoasa cu melodiile acelea.

    Ce sa va mai spun? Puiu...evident sint nemultumita ca ploua, dar stiati asta deja, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu tocmai am experimentat o vreme musonica, asa ca imi doresc canicula si cat mai putina ploaie pana prin noiembrie, daca s-ar putea :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Meli, am si eu o intrebare? Stii cumva la ce ora este maine reunirea lotului si unde se va face????

    RăspundețiȘtergere
  22. Care lot??? Te referi la FC Brasov? Daca da...reunirea e miercuri, la stadion la ora 17.00.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rui Duarte (29 ani) şi Ezequias Tavares (30 ani) au semnat astăzi cu Rapid şi vor evolua pentru următoarele două sezoane în Giuleşti. Aşa cum ProSport a anunţat în urmă cu două săptămâni, alături de Dinu Gheorghe, în Giuleşti ajung mai mulţi jucători ai Braşovului, iar cei doi fundaşi sunt primii care au făcut pasul spre gruparea vişinie.

    Doriţi şi de Steaua, cei doi fundaşi au ales să continue alături de Dinu Gheorghe şi s-au înţeles astăzi cu Rapid, unde ar mai putea ajunge şi Mihai Roman sau Octavian Abrudan.

    Meli, ce sti de treaba asta? Ei erau jucatorii nostri, inseamna ca Rapidul a platit? daca da, atunci cat?

    RăspundețiȘtergere
  24. Dinu...partea asta cu CIT...nu stiu ce sa zic, insa de semnat nu au semnat nimic. Am vorbit cu Dinu mai devreme si a zis ca face ceva pe exclusivul prosportului. Ei au primit oricum o hirtie de la FC Brasov prin care se pot transfera la orice echipa vor, daca se plateste pe ei suma ceriuta de FC BV. NCA nu au semnat cu rapidul, insa e clar ca de plecat vor pleca, ei fiind oricum in ultimul an de contract, si macar sa mai ia clubul ceva pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  25. "cite o bere/suc/iaurt/inghetata" Melania nu stiam ca ai gusturi asa "explozive"!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu, nu, nu...este "oferta" facuta de Cuni. dar apoi dupa cum vezi...ajung sa ma aleg doar cu apa de la robinet. :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna si aia! Si te rog sa nu te mai joci cu climatizarea! M-am saturat de ploaie!:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Daaaa, ca mare lucru a rezolvat? E groaaaaznic. Nu suport caldura asta si aerul asta cald...am senzatia ca sint in bataia unui uscator de par dat pe fierbinte....

    RăspundețiȘtergere
  29. Da-l pe rece....Sau incearca in frigider!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma duc sa vad daca macaronarii astia (cica sunt campioni mondiali) reusesc si ei sa joace fotbal 5 minute.
    Melania lasa climatizarea aia-n pace ca uite vine (iar;offfff) ploaia!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce bineeeee...macar seara/noaptea. :))

    RăspundețiȘtergere
  32. ... nu stiu ce sa mai spun , Melania, Mihaela, Vio sunt profund emotionat ca am reusit sa va impresionez cu ceva desi sincer... nu am nici un merit ... sunt pur si simplu niste melodii care mie imi merg la suflet... oricum: with pleasure ... anytime ...( snobism din partea mea , ce sa mai..puteam sa o zic si-n grai autohton dar ma simt OK si asta mi-a venit in minte acum :))..)

    RăspundețiȘtergere
  33. ... Vio, multumesc pentru salutari si ia in considerare efectul FEEDBACK, deci multumesc ...
    ... avand in vedere situatia actuala, Melania modific oferta in sensul ca, pentru merite deosbite, imi veti face voi cinste cu "cite o bere/suc/iaurt/inghetata" sau orice vreti voi, si ca sa nu fiu zgarcit o sa impart toate aceste ,, atentii '' cu restul ,, masculilor '' din aceasta unitate blogistica... :)

    RăspundețiȘtergere
  34. ... Vio, ce stia Melania ? ...

    RăspundețiȘtergere
  35. Hahahaha...ce tare,ai stat tu si te-ai gindit, si ce-ai zis. Ia sa fiu eu cel cinstit. Neaaaaah...am cistigat, chiar si fara sa particip la concurs. :)) Mai erau patru comentarii de pus, si cind am scris eu...la oha...gata 200....chiar asa a si fost. :))

    RăspundețiȘtergere
  36. ... sau mai bine nu, nu lua in considerare intrebarea... poate e o indiscrtie ...

    RăspundețiȘtergere
  37. Ehe...Vio doarme dusa la ora asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  38. ... Melania... ce e al tau e pus deoparte si nimeni nu poate contesta acest lucru... da m-ai invins ... dar EU AM CASTIGAT RAZBELUL ...:) ... adica te-am facut sa expozezi :))) o noua postare ... sper ca ti-ai dat seama ca eram constient de faptul ca eu nu am castigat niciodata in fata unor reprezentante ale sexului frumos ...am antecedente si argumente in acest sens ...

    RăspundețiȘtergere
  39. ... si daca Vio doarme, nu-i nimic sa-i fie somnul usor, cu vise placute si puricii sa o sarute din cinci in cinci minute :)..)

    RăspundețiȘtergere
  40. Pai deh...nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, decit sa fii un dragut, ca de obicei. :)

    Dar..recunoesc, am fost cam "lenesa", aia nu e postare, in viziunea mea. E asa...ceva scris acolo. :)))

    RăspundețiȘtergere
  41. Puricii nu cred...dar tintarii s-ar putea sa o viziteze pe Vio.

    RăspundețiȘtergere
  42. ... sa o viziteze cine vrea si cand vrea da sa-i fie de bine ..:)))

    RăspundețiȘtergere
  43. ... Meli, ce e cu tine de nu dormi la ora asta? ...

    RăspundețiȘtergere
  44. Pai...in curind merg si eu la nani. S-a mai racorit afara si in sfirsit o sa pot dormi si eu bine. Cu geamul deschis, evident. :)

    RăspundețiȘtergere
  45. ... nu ca nu mi-ar conveni, dar ma surprinde ... si in mod placut...:)

    RăspundețiȘtergere
  46. Daca era iarna eram in pat de la ora 21. :)) Vara insa...in jur de 23 e ora de culcare, mai ales daca e super cald....si nu pot dormi.

    RăspundețiȘtergere
  47. ... yuf... caut ceva dar nu gasesc ... ghinion, o sa continui si te anunt ...

    RăspundețiȘtergere
  48. Pai atunci o sa am o surpriza miine dimineata. Ca acum merg la nani. Profit acum, ca vad ca nici vintul nu mai bate. :(( Deci...nu mai intra aer in cameraaaa :(((

    Va pup pe toti si...noapte buna! Ne vedem miine. :)

    RăspundețiȘtergere
  49. .. stai, te-ai culcat, am gasit...

    RăspundețiȘtergere
  50. .... ziii dormi deja... nu se poate....

    RăspundețiȘtergere
  51. Melania a trecut la ora de vara....
    Hai noapte buna...

    RăspundețiȘtergere
  52. .... oricum:
    http://www.youtube.com/watch?v=YjyMupjXD34 ... pe maine sau in orice alta zi va fi ...

    RăspundețiȘtergere
  53. ... se poate ... adica e cert :)))

    RăspundețiȘtergere
  54. ... alta interpretare ... e foarte, foarte ok...
    http://www.youtube.com/watch?v=H4l3Rgq-L1M&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  55. pune si ceva saltaret sa fie voioasa toata ziua...ca s-a topit de la caldura...

    RăspundețiȘtergere
  56. ... poate maine ca acum e foarte greu sa mai gasesc pe undeva ceva saltaret ..:)))

    RăspundețiȘtergere
  57. ... nopte buna si tie Puiu si o zi buna maine ...pa! ...

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna dimineata! Da...frumoasa melodie, insa cam triiiiista. Daca imi amintesc eu bine a fost coloana sonora intr/un film trist. :( Insa...frumoasa, recunosc.

    PS: Nu sforaiam, ca cica nu sforai de fel. :))

    RăspundețiȘtergere
  59. ... 'neata ...numai si numai la sugestia lui Puiu, pentru tine Melania ca sa-ti mearga bine tooooooata saptamana:
    http://www.youtube.com/watch?v=KSVYf2V7HGY
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  60. Meli ai idee daca fac antrenament pe icim? Sau doar reunirea este la tineretului?

    RăspundețiȘtergere
  61. Cuni...am ris cu lacrimi. :))))) Din pacate, eu nu ma pricep la sirbe, insa as baga mina in foc pentru Vio, ca va da clasa la toti de aici. E maestra in dansuri populare. :))

    RăspundețiȘtergere
  62. Mitel...asta chiar nu stiu. E greu de spus, de regula antrenorul decide in functie de teren, vreme, etc. Nu stiu ce sa zic, sincer. Mai ales ca nu avem nici antrenor. Vor face cu Isaila...

    RăspundețiȘtergere
  63. ... hei, raspunde careva la apelul de seara? ...:)

    RăspundețiȘtergere
  64. ... deci nu are nimeni chef de taifasuiala, pe orice tema?... hai, curaj...ca daca nu iar va torpilez cu o melodie de blocaj pentru toata saptamana.. :))) ... hai fetele curaj, indrazniti...

    RăspundețiȘtergere
  65. ... salutare... totul e ok...ne auzim maine...pa...

    RăspundețiȘtergere
  66. Bine Cuni, sa ne tii la curent! Cu stirile... nu la 220v!:)

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna dimineata! Un pic de muzica si cateva miscari usoare de inviorare!

    http://www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=7i0gXTyX9ko&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=By4NUxd6z3s&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  68. Neatza pentru toata lumea. Eu acum ascult si ma uit la sirba trimisa de Cuni..o stiam, insa oricind e binevenita, avind in vedere ca sint MARE fan al muzicii populare!!! Nu stiu daca va dau clasa la danssuri populare, dar stiu sigur ca ma tin linga oricare are tupeu sa se puna cu mine :P, mai ales la o sirba, de oricare ar fi ea...
    Cit despre purici.....nu am simtit daca m-au sarutat, dar daca o faceau din 5 in 5 minute cred ca as fi simtit....Si Meli....nu am tintari pt ca surioara mea e draguta si a avut grija, ca in fiecare primavara/vara, sa cumpere aparat din acela care sa tina tintarii la distanta....Si chiar functioneaza!!!!O zi perfecta va doresc. Azi si miine ne auzi ca sint la job-ul care imi permite accesarea net-ului din minut in minnut......

    RăspundețiȘtergere
  69. Hihi...auzi la Vio "sint la job-ul care imi permite accesarea netului din minut in minut". Pai mai Vio...nu ASTA este jobul tau, sa stai pe net cu noi? :))

    In alkta ordine de idei:
    - Cuni...ma bucur ca ati ajuns cu bine, va pup si sa stiti ca mi-a facut mare placere sa va revad.

    - Puiu...daca mi-as face inviorarea asa....nu as mai avea energie nici macar sa citesc ce scrieti, darmite sa si tastez. :))

    PS: Doaaaamne...ce bine e afara. Nu mai vreau soare. Macar AZI!!!! :) ASA sa ramina, ca e un aer super placut....

    Va pup...zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  70. Ba da Meli....doar ca uiti de youtube, de remi, de facebook, etc....Eu astept sa ajungi la redactie sa imi dai berea!!!!!! Ca cu voi.....ramine nebauta....Eu mi-s baza!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  71. =)) Mi-a placut asta a lu' Vio cu "eu mi-s baza"!!! =)). Adica Meli, la faza asta ne-a facut de macao pe amantoti:)), deci BATAIEEE!!!. Ma Vio mama, sa stii ca in zilele mele bune... vai, vai...cand eram un pic mai tanara , evident, sa vezi baza acolo:))

    RăspundețiȘtergere
  72. Nu asta am intentionat, Miha.....doar ca pe Meli cu siguranta o bat la ....si sa nu vorbim de tinereti.....:P

    RăspundețiȘtergere
  73. Stiu ma, ca era o gluma. La fel cum stiu ca la asta ORICINE o "bate" pe Meli. Ea este un fel de "peace man"" cand vine vorba de bere... si nu numai. Nu tre sa fii mare bautor ca sa o depasesti, asta e clar:D

    RăspundețiȘtergere
  74. Aoleu! Cuniiiii suntem in pericol cu atatea "baze".....

    RăspundețiȘtergere
  75. Miha, daca ai impresia ca te crede cineva te inseli. Auzi tu, baza la bautura :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  76. Meli ceva noutati in afara de ceea ce apare in ziar despre steagu? Ca pe noi bineinteles ca nu ne-a permis acesul la antrenament!

    RăspundețiȘtergere
  77. Puiu ....linisteste-te...nu e cazul sa iti faci griji :P...Puteti sa fiti voi mai decit .....nu?????????? Asta va dam voie...:))

    RăspundețiȘtergere
  78. Nu mi-a pus tot comentariul...:(( era mai acizi decit bazele.......

    RăspundețiȘtergere
  79. Aloooooo site-ullllll....ma saboteaza!!!!am scris mai acizi decit bazele!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  80. Ia sa vedem asa ca obiect de studiu: cand stabilim o zi sa iesim la gratar?

    RăspundețiȘtergere
  81. Pai e corect! Daca voi (fetele) sunteti baze noi (baieti) nu putem fi decat acizi? Sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  82. ....heee Puiu, la mine nu prea merg recomandarile tale in ceea ce priveste muzica si miscarile usoare de inviorare de ,, Buna dimineata "... ar fi groaznic sa ma trezesc cu bocanituri de pantofi in cap...:)))
    ... inca prefer:
    pentru unceput

    - http://www.youtube.com/watch?v=ufCDIOhvxyo&feature=related

    dupa care, pentru o treeeezireeee completa, mai tare decat apa rece si ca sa-mi mearga bine toata ziua:
    - http://www.youtube.com/watch?v=8WhN6nlwAts&feature=related :))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  83. ... hai ca mai vorbim cand ajung acasa ...pa

    RăspundețiȘtergere
  84. ... Puiu, am uitat sa-ti spun ca poti sa incerci si tu desi nu prea merge la toata lumea daca nu ai un prosop ca ala ...:)))))))...

    RăspundețiȘtergere
  85. Cuni.....clar prosopul face totul!!! Dar totusi as prefera o sirba!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  86. ... bravo Vio! :)))))) ....era vorba de ,, Buna dimineata! Un pic de muzica si cateva miscari usoare de inviorare! " si tu vrei sa spui ca, atunci cand deschizi ochii dimineata in pat, stai cateva secunde,viseeeezi cu ochii inchisi si apoi, instantaneu, in costumatia nocturna, iti vine si ,, i-auzi una, i-auzi doua, uiuiuuuu...adica o pui de-o sarba?...:)))))))
    .... nu, nu, nu si nu ...de jdemiri de ori nuuuuuuuuuuuuuu.... eu categoric doleante matinale.....:)))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  87. ....am vrut sa scriu ( printre hohote de ras ) ca eu am alte doleante matinale...:))))

    RăspundețiȘtergere
  88. ... repet: am vrut sa scriu ( printre hohote de ras ) ca eu am alte doleante matinale...:)))))))))))

    ( cred ca iar avarii la internet )

    RăspundețiȘtergere
  89. .... sigur exista avarii ..... nu mai afiseaza tot ce scriu.... puii cui stiu eu ..:))

    RăspundețiȘtergere
  90. Cuni, partea cu prosopul am rezolvat-o usor. Cu restul a mers mai greu. Cred ca mi-ar fi iesit bine daca nu-mi dislocam soldul! Cred ca varianta Violetei cu sarba e mai umana!

    RăspundețiȘtergere
  91. ... imi pare rau Puiu, la mine totul e ok... asa caaaaa ......:)))

    RăspundețiȘtergere
  92. Pai da asa esti tu...mai mobil....

    RăspundețiȘtergere
  93. ...hehe...Puiu, cred ca si tu ai avarii la calcularet....ai vrut sa scrii mobila dar probabil ca nu a aparut litera ,, a ''..:))

    RăspundețiȘtergere
  94. Cuni ia spune cum mai sta treaba. Da ori ba?
    Sau inca tot nu se stie? Lungiiiiiiiii vor fi zilele astea....

    RăspundețiȘtergere
  95. Vio, Miha stiti pe unde umbla Melania? Ca azi a fost tare zgarcita la vorba...

    RăspundețiȘtergere
  96. ... nu pot sa-ti spun inca nimic... Sambata joc in deplasare si s-ar putea sa mai am o etapa si saptamana viitoare.... nu stiu ....iti voi comunica rezultatul dupa fiecare meci...

    RăspundețiȘtergere
  97. .... ce chestie!!! .... nu-mi afiseaza ce am scri...

    RăspundețiȘtergere
  98. ... nu mai afiseaza nimic... habar n-am ce se intampla!!!

    RăspundețiȘtergere
  99. ... nu merge transmisia desi ti-am raspuns de 3-4 ori nu se vede nimic si nu stiu de ce!!!???

    RăspundețiȘtergere
  100. ia sa vedem daca acuma functioneaza...

    RăspundețiȘtergere
  101. .... ce sa mai in seara asta renunt... nu stiu ce se intampla...pa ...ne auzim maine

    RăspundețiȘtergere
  102. ...acum incerc sa transmit de pe lectoc sa vedem daca mere...

    RăspundețiȘtergere
  103. Cuni eu vad ce-ai scris dar intr-adevar parca netul nu este in apele lui!

    RăspundețiȘtergere
  104. Deci ne asteapta o saptamana lunga, nu doar zile! Uuuuffffffffff! Tin pumnii stransi!

    RăspundețiȘtergere
  105. Neatza oameni buni...Eu ramin tot la sirba mea....si da Cuni, as putea si dormind sa salt o sirba.....doar ca prefer - Marie si Marioara...ia un par de ma omoara:)).....Dar nu m-as da in laturi nici de la o imitatie de dans de care vrei tu :P...mai ales daca premiul este o bere receeeeee, asa cum am baut-o pe cea de ieri...Cuni stieee......

    RăspundețiȘtergere
  106. Se pare ca pleaca si Abrudan, probabil la Steaua.
    Din cei invoiti de club Octavian Abrudan, Mihai Roman, Mihai Minca, Dani Coman si Nicolae Grigore mai ramane vreunul? Probabil ca nu. Sunt curios daca Sburlea mai ramane un an la noi.
    Intereseaza pe cineva subiectul asta? :)

    RăspundețiȘtergere
  107. Coman mai are 3 ani de zile contract cu brasovul dar tinand cont ca vama isi baga mainile nu o sa se tina cont de clauza din contract! Pai ar fi bine sa ramana ca sunt cei mai valorosi de la echipa in momentul de fata!

    RăspundețiȘtergere
  108. Dinu...intereseaza pe toata lumea subiectele de care sui tu, insa in conditiile in care la clubul ala nu mai exita niciun oficial...e greu de spus ce va fi. Daca cineva da banii pe care neculaie ii cere, totul este posibil. Si sincer acum...bine ar face daca ar vinde ce are de vindut si apoi sa se spele pe cap Brasovul cu echipa. Si-asa nu intereseaza pe nimeni soarta ei, DIN PACATE!!!

    RăspundețiȘtergere
  109. Mitel...hai sa fim realisti acum. Tu daca ai fi jucator si ai avea valoare...si ai avea si sansa de a pleca la o echipa la care chiar se vrea si sint conditii de performanta, ce ai face? Pe mine una ma scoate din minti dezinteresul asta pentru echipa de fotbal...

    RăspundețiȘtergere
  110. Nici macar Adi nu a mai ramas la club Meli?

    RăspundețiȘtergere
  111. Ba da, INCA este acolo, Adi. Stai ca acum ma chinui sa dau de Neculaie. Ca cica s-au inteles cu Steaua pt Abrudan. Dar jucatorul inca nu a semnat nimic. Si nu dau de NIMENI. Tragi cu tunul la clubul asta...

    RăspundețiȘtergere
  112. Mie mi-a zis altceva acum jumatate de ora. Nicolae vad ca iar se crede expert in fotbal si vrea sa conduca totul singur. A uitat cati bani a aruncat pe fereastra pana acum 4 ani?

    RăspundețiȘtergere
  113. Pai Adi si/a scris demisia cind a aflat ca Dinu Gheorghe pleaca de la echipa, insa Neculaie nu a semnat-o, deci INCA mai este la club angajat. Acum...in functie de cine vine ca si antrenor si de omul pe care il va pune presedinte, va decide si el ce face.

    RăspundețiȘtergere
  114. Sa ne spui si noua daca dai de Nico :)

    RăspundețiȘtergere
  115. ... e clar, se intampla ceva si nu stiu ce, nu vizualizez ceea ce scriu si cum nu pot sa vorbesc ca televizorul de unul singur, voi apela la specialisti .....

    RăspundețiȘtergere
  116. Melania nu ma pune sa ma spal pe cap cu FC Brasov fiinca eu folosesc alta marca de sampon: Rulmentul.:)
    Pleaca jucatori, antrenori, presedinti, vin jucatori, antrenori, presedinti....Nu e nimic anormal. Asa e in fotbal sau mai bine spus in sport. Si daca stau bine sa ma gandesc e valabil in toate domeniile! Unii vin altii pleaca. Nu ma enerveaza faptul ca nimeni nu este interesat sa investeasca in sport la Brasov. Dragoste cu sila nu se poate! Asta e si gata!
    Ce ma enerveaza cumplit este modul in care cei care investesc sau mai bine zis se fac ca investesc conduc lucrurile in sport. Daca tot ma manca-n ..sa-mi trag un club sportiv in patrimoniu (indiferent de profil) macar sa-o fac ca lumea. Ce ma costa sa-mi fac un plan in limita posibilitatilor si ma tin de el? Ce ma costa sa incerc sa-i atrag si pe altii langa mine? Ce ma costa sa incerc sa castig bani din imaginea clubui, din dorinta fanilor de a fi langa club? Ce ma costa sa-mi folosesc mintea? Aici este MAREA problema. Cei care sunt la carma cluburilor sportive sunt incapabili sa faca ceva la modul corect!!! In toata tara sunt cateva exceptii! In rest toti sunt din acelasi aluat de ....Este o situatie pe care o aud de foarte multi ani de zile si care nu se ameloriaza deloc. Ca la FC Brasov ramanea Vama sau vine Nicolae este totuna. Chiar daca nu-l am la inima pa Vama trebuie sa recunosc ca fara sprijin nu putea face nimic. N-a primit sprijin pentru ca cei care trebuiau sa o faca sunt INCAPABILI. Ei stiu de tunuri, de japca, stiu sa fure...Nu sunt in stare sa conduca un chiosc de ziare!
    Ce este asa de greu sa vii si sa zici:
    Am 10 lei ( ca atata am) dar vreau sa iau clubul Y. Am virat cei zece lei in contul clubului si acum vreau sa fac tot ce pot mai mult si mai bun de astia 10 lei! Ca la bugetul asta joc intr-o divizie inferioara , poate chiar in Cupa Cartierului , e alta poveste! Indiferent la ce nivel joc trebuie sa o fac cu profesionalism. Suna ca o lozinca dar asa e. Pana cei care dau banul (sau mai bine zis: se fac ca-l dau) nu se apuca serios de treaba nu iese nimic. O sa ne invartim in jurul cozii in fiecare an.
    Asa ca in situatia asta faptul ca pleaca/nu pleaca X si vine/nu vine Y este pur si simplu
    neinteresant! Pentru ce sa-ti faci sperante cand ai certitudinea ca maine vei avea din nou aceleasi probleme:nu sunt bani, nu-i aia, nu-i cealalta ....s.a.m.d. Cu ce sa ma incalzeasca faptul ca maine vine la Brasov cel mai tare jucator cand stiu in mod sigur ca dupa trei luni isi depune memoriu ca n-a fost platit?
    Subiectul intr-adevar este interesant dar din pacate nu prea avem ce sa comentam. Asta e situatia....alta n-avem...asa ca....

    RăspundețiȘtergere
  117. .... fi antena, ma vezi acum?

    RăspundețiȘtergere
  118. ..... puii meiiiiiiiiiiiii ....

    RăspundețiȘtergere
  119. .... fi antena la asta ...

    RăspundețiȘtergere
  120. ... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

    RăspundețiȘtergere
  121. ... Puiu, am parerea ca si-ar fi revenit... stai sa mai incerc ...

    RăspundețiȘtergere
  122. .... da cred ca merge acum...

    RăspundețiȘtergere
  123. ... sa vedem pana cand ...

    RăspundețiȘtergere
  124. Offf...ce are mai blogul, ca nu inteleg. Si nu e de la mine...ci de la net cred. Sau poate doar de la blogspot.

    RăspundețiȘtergere
  125. Melania vorbeste cu prietenul nostru de la IT. Se petrece ceva ciudat aici!

    RăspundețiȘtergere
  126. .... hai mai Melania ca nici eu nu am inteles nimic dar se pare ca si-a revenit...

    RăspundețiȘtergere
  127. .... oricum numai de la tine putea sa fie si nicidecum de la altcineva ... tu esti de vina pentru ca ... pentru ca ...pentru ca asa trebuie sa fie, na .... :)...

    RăspundețiȘtergere
  128. ... ti-ai trimis viruseii sa bantuie prin calculatorul meu ca sa nu mai pot comunica pe aceasta cale... ce sa mai, efoarte, foarte clar...:)

    RăspundețiȘtergere
  129. ... si binenteles ca la ora asta timpurie tu faci nanica ( ca de altfel toti ceilalti ) si nu0ti pasa de necazurile altora :)...

    RăspundețiȘtergere
  130. ... hai ca ma duc la culcare, la ora 4 am plecat in deplasare pentru ca, dupa cum stiti maine joc in deplasare si e un meci foarte greu ...pa..

    RăspundețiȘtergere
  131. Eu auzeam ceva zvonuri... ca pentru presedinte ar fi Gabi Stan! Parerea mea este ca ar fi bine! Din ce in ce mai mult cred ca o sa ne luptam la retrogradare in capionatul viitor!

    RăspundețiȘtergere
  132. Mitel...in citeva zile tot se va afla si cine va fi antrenor si presedinte. Daca nu cumva ramine vhiar Neculaie ajutat de 2-3 directori, cum spunea. Vom vedea...sincer, am si obosit de atitea speculatii...

    RăspundețiȘtergere
  133. Cuni...ce sa spun...in mod cert NE pasa de "necazurile" altuia. :) Iti tinem cu totii pumnii si...fa bine si vino cu vesti bune....:)

    RăspundețiȘtergere
  134. Melania, cand tine Vama conferinta de presa? Parca asa era vorba.....sau ramane doar vorba?

    RăspundețiȘtergere
  135. Puiu, asa cum stii deja, conferinta trebuia sa fie joi, insa din pacate...la ora 16.00, Dinu Gheorghe era tot Neculaie, deci...s-a aminat...anulat, Dumnezeu stie.

    Sincer...e ULTIMUL lucru la care ma gindesc si care ma intereseaza ACUM. Daca vrei un punct de vedere personal...eu l-as sfatui sa nici nu o mai faca. Nu ii mai vad sensul, in contextul actual. In plus...in acest moment el nu este apreciat ci "urit" la Brasov. Pentru CE sa o faca? Sa dea prilejul sa se spuna "ce ....mea mai vrea si asta...". La cite am auzit in ultimele zile...mi-e cam "sila" mie...sincer iti spun.

    Asa ca...din punctul meu de vedere nu mai vreau conferinta, chiar daca asta ar insemna stiri.

    RăspundețiȘtergere
  136. ...,, conferinta de presa '' e diseara in jurul orei 20 ...

    RăspundețiȘtergere
  137. ... pana atunci ma duc la balaceala....

    RăspundețiȘtergere
  138. Pffff...in cazul asta...balaceala placuta si bagta maxima diseara. Va tin pumnii. :)

    RăspundețiȘtergere
  139. E ora 20! Ne asezam comod in fata monitorului si asteptam.....
    Pana atunci trebuie sa salutam victoria baietilor nostrii! Au invins la 5 goluri si s-au calificat la mondiale! Asta da surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  140. Hmmm...inca nicio veste de la Cuni? Ufff...asa e cind de pinzi de altii....

    Cuni...rabdare si tutun, mai stii? :)

    Puiu...da, legat de baieti...cam e surpriza. Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  141. Are meci greu Cuni! Ne zice el rezultatul final imediat ce se termina!

    RăspundețiȘtergere
  142. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  143. Melania ti-ai mai facut un cont? Cine este Mel?

    RăspundețiȘtergere
  144. A fost o greseala. Sorry!!

    Mai devreme spuneam ca sper ca rezultatul sa fie cel asteptat, desi eu probabil ca il voi afla dimineata. :(

    Mel sint tot eu...depinde cine ma striga. :D

    RăspundețiȘtergere
  145. Pai atunci in cazul tau corect ar fi rabdare si somn usor:)

    RăspundețiȘtergere
  146. Ma doare infiorator capul. Am stat toata ziua cu geamurile deschise. :(( Daca e de la curent...e nasol nasol. Durerea e si siciitoare si de regula...tine mult. Ufff....

    Somn usor si voua!!!

    RăspundețiȘtergere
  147. Nasol! Ia o pastila ceva...Si fii si tu mai atenta! Hai dute in pat...Sa speram ca dimineata vei avea motive de bucurie!
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  148. ... ora 00,30 ... ,, reantoarcere in eden " ... maeci nedcis ...maine la ora 9,00 e runda a doua.... ca perspective: cred ca e bine, cred, nu stiu sigur, maiine, adica azi, voi sti mai multe,depinde de mai multi factori si de mai multe persoane .... nu stiu, vorbim maine, o sa vad ce va mai fi ...s-ar putea sa mai raman si maine ... nu stiu, ne auzim ....pa... noapte buna, sper, pentru toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  149. Buna dimineata! Ce sa spun? Cuni...era de asteaptat sa nu reusiti sa cadeti la pace in primele 5 minute. :) hai ca va fi bine, o sa vezi...:)

    Puiu...iti dai seama ca luasem deja pastila, insa...nu m-a ajutat foarte tare. Acum sint mai bine putin.

    Ufff...ma gindesc cu groaza la faptul ca nu stiu ce sa mai scriu azi. Nu se intimpla nimic. :((

    RăspundețiȘtergere
  150. Cuni in mod sigur va fi bine! Noi va tinem pumnii in continuare!
    Melania in perioada asta mai bine iti lua-i concediu!

    RăspundețiȘtergere
  151. Mda...insa ar fi insemnat sa il las pe Adi singur cind e mai greu. E mai bine sa fii singur cind ai ce scrie, decit sa fii singur cind nu sint subiecte.

    RăspundețiȘtergere
  152. ... sunteti prietenii mei dar sunt suparat si nu stiu ce si cum sa spun ... o sa ma linistesc si vorbim maine ....pa ... pe maine ...

    RăspundețiȘtergere
  153. OOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!
    Nu. Nu vreu sa cred ca este "grav"....

    RăspundețiȘtergere