vineri, 9 aprilie 2010

Cintec pentru prieteni....

Am fost joi seara, la concert la Compact. INCREDIBIL!!!! Stiu, nu are legatura cu sportul, insa consider ca aici, intre prieteni, putem discuta despre orice subiect, nu? Pina la urma..blogul se numeste "Trairi din tribuna si nu numai", nu? Concertul a fost la Sala Sporturilor deci...m-am scos. Se pretează să scriu aici. Am trait toate astea...in tribuna. :)

In fine...nu asta e important, ci tot ce contează şi ce vreau să împart cu voi, este uimirea pe care am avut-o, văzînd în sală foaaaaarte mulţi copii. Şi nu, nu greşesc spunînd asta, pentru că, fetiţiele alea care cîntau cît le ţinea gura, nu aveau mai mult de 10 ani, credeţi-mă. M-a uns la suflet să văd nişte copile cîntînd melodii cu care am crescut eu. Eu, care teoretic aş fi putut avea lejer un copil de 10 ani.

Văzînd ce am văzut şi auzind ce am auzit, nu pot decît să trag o concluzie simplă: copiii sînt uşor de modelat. Important e ce le "dai" acasă. E valabil şi la sport. Şi în teren. Şi în tribună. Îi spune atitudine. În zadar aduci cu tine la stadion un copil, pe care îl ţii în preajma grupului tău, grup care îşi bagă şi îşi scoate tot meciul, şi ai apoi pretenţia să nu îţi înjure. Tot în zadar e să te audă pe tine cum urli nervos cînd ceva din teren nu îţi convine, aceeaşi atitudine o va avea şi el într-o situaţie similară. Iar acea situaţie s-ar putea să nu mai fie pe stadion...ci oriunde altundeva. Mi-ar plăcea ca părinţii de azi, să crească suporterii de mîine....frumos. Să îi vedem peste 5-10 ani cîntînd şi la bine, dar mai ales la rău.

Îmi venea să îi felicit pe părinţii acelor fetiţe care erau aseară la Compact. Însă...erau multe, şi singure. Sau poate păriţii "vegheau" de la distanţă, de undeva din sală.

Aaaa...să nu uit. A fost o sală aproape plină, o sală caldă. O sală umplută cu oameni care au dat 30 de lei pentru a intra să vadă un concert al celor de la Compact, şi să îl asculte în deschidere pe Adrian Sărmăşan, un interpret folk cu o voce foarte bună. Mie mi-a plăcut.

Hai că nu e totul pierdut, nu? SE POATE!!!!

200 de comentarii:

  1. Inimioarele au aparut cind au cintat "Fata din vis". A fost supeeeeerb. Offf....devin melancolica. Sau REdevin melancolica. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Meli ti-am trimis un mail! Sa imi zici daca a fost primit..... ca daca nu sigur nu am scris adresa buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai..pe care adresa? Trimite pe melaniagavrila@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am primit si ti-am si raspuns. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok acuma asteptam ultimele modificari :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mitel...pai spune/mi aici daca s/a mai schimbat ceva, ca sa stiu ce bag pentru miine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da acuma modific ca totii au modificat cate ceva... acuma fac eu cel care o sa fie! Il trimit imediat!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Melania multumesc foarte mult! ;) Raman dator! Sper ca sa fie un mijloc de informare foarte bun! Acuma sa vad daca pot rezolva ceva si cu radiol daca dau de Razvan sa il rog frumos!

    RăspundețiȘtergere
  9. HANDBAL...sa lasam Compactul.

    Rulmentul a pierdut la Baia Mare la trei goluri, 30/27, la pauya inca nu stiu scorul exact, dar conducea Baia Mare la 6 goluri. A dat interul asta pe care l/a adus acum, Pavel...vreo 10 goluri, asa...fara a avea foaia de joc la indemina.

    Lucru bun e ca Rapid a pierdut acasa cu Braila, iar Buzau a pierdut la Resita. Deci...noi raminem acolo in carti. Inca ne putem salva. Iar acum...sansele sint si mai mari. Om vedea.

    RăspundețiȘtergere
  10. am vazut arbitrul de la meciul de cupa. E Avram..ala care in meciul tur a tras 90 min cu moldovenii. mi-e frica de asta..:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Da...Cosmin, si eu am facut la fel cind am auzit ca el fluiera. Dar mai stii...poate le mai dam repede un gol si apoi sa fluiere cum vrea. :) Zic si eu...ce naiba sa mai fac.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu ai fost la Compact, noi la București pe Dinamo!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eeeee...am fost la Compact JOOOOI, deci...:)

    Iar pe voi v-am vazut la televizor pe stadion la Dinamo. Bine macar ca v-ati intors partial multumiti. Chiar m-am bucurat pentru voi.recunosc, nu imi place cind stiu ca mergeti in deplasari luuuungi, si echipa pierde. :( Bine, la Buxcuresti nu a fost vorba de o deplasare lunga, dar sint si cazuri de genul asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Va salut pe toti!!!

    @Cuni: nu , nu m-am speriat :)

    Am lipsit cateva zile din Brasov si acum cand am revenit am aflat ca s-au facut transferuri la Rulmentul...ca avem 2 jucatoare si un portar. Wow!
    Si mai mult decat atat am pierdut doar la 3 goluri la Baia Mare.
    Asa de mult a contat venirea acestor jucatoare?
    Noul portar a aparat bine?
    Daca stie cineva...

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am inteles de pe sport365 ca BM a dominat meciul si doar relaxarea de pe final ne-a ingaduit sa ne apropiem la 3 goluri. Evolutia scorul cam sutine afirmatiile lor. Cand va aparea meciul pe situl frh poate ne facem timp sa ne uitam :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Când au fost băieții la Severin, Piatra-Neamț și a ieșit urât! :| Din păcate

    RăspundețiȘtergere
  17. Dinu...asta imi spunea si Dixx pe site-ul ziarului. Nu a spus nimeni ca Rulmentul a condus vreodata, ci doar ca la cum se juca, daca mai dura meciul, puteam scoate macar un egal. Acum e drept ca ne e cam greu sa mai credem in echipa, dar hai sa facem totusi un efort si sa nu mai spunem ca am pierdut DOAR la trei goluri, pt ca s-au relaxat adversarele. Nu le dam credit deloc. In fond...si daca ar fi asa, sa se fi relaxat Baia Mare, asta e....era PERFECT pentru mine daca stiam si aveam si timp sa profitam si sa ne intoarcem macar cu un punct. Sincer, nu ma intereseaza CUM, dar vreau sa ne salvam. Din partea mea...sa se relexaze toate echipele, sa scrie sport 365 ca sintem vai mama noastra si ca norocul nostru ca joaca altii prost, dar sa raminem in Liga. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai...noul portar, Cristina Sintamaream a aparat destul de putin in meciul de la Baia Mare. A prins in schimb Magda Meagoe o zi excelenta si de asta a stat mai mult in poarta. Dar...un lucru e clar, toate trei care au fost transferate (interul Viorica Pavel, portarul Cristina Sintamarean si extrema Petronela Fedorneac) ne pot ajuta MULT sa ne salvam. Abia astept sa le si vad in teren.

    RăspundețiȘtergere
  19. Offff, da Rares...stiu si eu de multe astfel de deplasari. Am mai auzit de la baieti. Chiar imi pare rau ca se intimpla astfel de lucruri. Si din pacate...nu par a se termina. :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Presimt că o să fie o deplasare frumoasă la Vaslui :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si EUUUU!!!!! Am fost la conferinta azi dimineata si era atmosfera super faina la echipa. iar Viorel Moldovan era intr-adevar ingindurat dar optimist. Ii era doar frica de tusieri, nu neaparat de Avram.

    RăspundețiȘtergere
  22. Să nu-i băgăm în seamă prea mult pe arbitrii ;) Să ne vedem de jocul nostru și să încercăm să obtinem un rezultat bun!

    RăspundețiȘtergere
  23. Pfff sunt rupt de oboseala cu organizatu deplasarii.... dar cand o sa fiu pe stadion si o sa ne calificam in finala o sa uit de toate!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mitel...te cred, sincer. Sper din suflet sa va intoarceti bucurosi de la Vaslui. :) S-a rezolvat cu autobuze/autocare sau ce or fi alea? Si cite vor fi?

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt secrete de stat :)) N-are voie să zică nimic!

    RăspundețiȘtergere
  26. Meli acuma ma duc sa vorbesc! Sa vedem ce rezolvam .... pai suntem in jur la 250 pe liste fara aia care vor merge cu masinile personale! Si din pacate acuma la ora 15:00 trebuie sa inchei listele pentru a sti cati suntem! :|

    RăspundețiȘtergere
  27. In noaptea asta se opreste apa in tot orasul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce mai faceti prieteni? Joi vom asista la o victorie a Steagului (mai ales ca renuntat la albul pacii) iar sambata mergem la sala sa vedem o victorie mare impotriva Resitei.
    Cuni ne intalnim inainte de meci, poate vine si Melania mai devreme...

    RăspundețiȘtergere
  29. Puiu...TRAIESTI???? URA!!!!! DA, se opreste apa, dar in ziar nu scria ca in tot orasul, insa preventiv...ar fi bine sa punem apa in cada si prin sticle. :)

    Joi si simbata victorii. Suna taaaaare bine. Abia astept. Ne vedem la sala, normal. :)

    RăspundețiȘtergere
  30. ... in mod sigur voi fi acolo .....

    RăspundețiȘtergere
  31. Ne vedem la sala dar mai devreme,da?

    RăspundețiȘtergere
  32. De astăzi se oprește apa, miercuri ora 00.00 până joi ora 00.00 !! :) Faceți provizii!

    RăspundețiȘtergere
  33. Rares...la mine nu s-a oprit, desi aseara spuneau ca va fi afectat si zona in care stau, chiar daca nu e trecuta pe lista cu strazile pe care locuitorii nu vor apa deloc. Nu pot decit sa ma bucur, nu?. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Incerc sa ajung si eu la Vaslui, problema e ca trebuie sa plec cam de la 2 de la munca si nu stiu daca o sa pot. Sunt 350 de km pana acolo, dar nu asta e problema :). Sa ma pot invoi eu de la munca si ajung ca vantul si ca gandul :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Dinuuuu....nu ne mai "jucam" cu tine. Nu ai mers nici la Dinamo, desi era in Bucuresti, si te baga Adi la masa presei.

    Asa ca...trebuie sa te revansezi cu Vaslui. :P :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Dinuu...am incurcxat postarile. :)) IOti raspunsesem INCA o data la partea cu acreditarea la meci, la postarea de mai jos. Dar faza e ca s-ar potrivi si aici.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nici la mine nu s-a luat apa!!! Brașovenii nu dorm în noaptea asta!

    RăspundețiȘtergere
  38. Vamos a Vaslui :). Pana la urma se pare ca voi putea sa ajung si eu la marele meci. Fooooooorza Steaguuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  39. Drum bun si tie si baietilor care merg la meci. Offf...ce emotii o am, Doamne....

    Bafta, Steagu!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Deci Steagul bate cu 2-1! Alte pareri?

    RăspundețiȘtergere
  41. Si eu spun tot victorie, insa ma tem foarte tare de doua lucruri: arbitraj si accidentari. Nu de alta, dar Lacatus le-a cerut jucatorilor lui agresivitate pina la limita regulamentului. Doamne fereste sa ne trezim fara vreun jucator important in finala. :)

    Asadar...forta Steagu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Trist! :( Chiar nu am cuvinte. Si ma gindesc numai la toti cei care erau de dimineata de la 10.30 in fata salii, ca sa plece spre vaslui. Offff....:(

    RăspundețiȘtergere
  43. Nici eu! Bina ca s-a terminat umilinta!

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce japca, n-am mai vazut asa ceva de luni. radeau si spectatorii vasluieni de langa mine. Jegoasa calificare pt moldoveni

    RăspundețiȘtergere
  45. Mda, ce poti sa spui la un asemenea scor. Nu zic ca am evoluat noi bine, nici pe departe, dar cand ai in fata un arbitru precum Avram nu ai cum sa rezisti si la un moment dat rabufnesti. Asa ceva n-am mai vazut. Orice atingere era fault pt Vaslui. Cred ca au avut vreo 5-6 lovituri din preajma careului, dintre care una au reusit sa o transforme. De penalty ce sa mai zic. Cade Gladstone in fund si da 11 metri. Apoi in repriza secunda la fel, l-a eliminat pe Abrudan, sa fie sigur ca nu mai revenim. Da, a fost corecta eliminarea, insa te gandesti ca daca un jucator precum Abrudan(foarte calculat pe teren, care nu-si iese din minti in timpul meciului) a facut acest gest, va dati seama cum a fost abritrajul.
    E frustrant cand vezi ca acelasi gen de faza pt Vaslui e fault, pt noi lasa jocul sa continue.
    Nu pot sa ma gandesc decat ca a fost premeditat acest furt pe fata. De ce l-or fi delegat tot pe piticul asta frustrat la acest meci?
    Trebuie sa se schimbe ceva in fotbalul din tara noastra, incepand cu cei din fruntea FRF.

    RăspundețiȘtergere
  46. Dinu si Ovidiu...eu inca nu imi revin. Sint tare trsita si sincer, nici nu ma pot apuca sa scriu. Sint prea suparata si imi pare tare tare rau de echipa. L/am vayut pe Viorel Moldovan la final si sincer, mi/a fost mila de el. De Dinu Gheorghe ce sa mai spun. Cred ca e printre putinele dati oin care nu este in stare sa vorbeasca cu nimeni dupa un meci. Si cind spun asta ma refer si la cei de linga echipa. Era mut.

    Ma tem de ce va urma. Daca ar fi sa judec la rece, i/as intelege pe toti ca vor sa plece. E ireala atitudinea pe care o are orasul fata de aceasta echipa. Si cind spun oras, nu ma refer la suporteri. Sint plina de frustrari si de tristete si ma doare sa vad cum nimeni nu misca un deget. Ba mai mult...mai luam si la misto singurul om care bun, rau...baga bani la echipa asta. Apropo...am inteles ca Neculaie a plecat de la meci cind s/a dat penalti pt Vaslui. Nu a mai rezistat.

    E groaznic. Daca avind aici la Brasov un om ca Dinu Gheorghe, care mai stie una alta pe la Bucuresti, ce se va intimpla cu Brasovul cind el va pleca. Cam de ce tratament vom avea parte???? Nu stiu ce sa mai spun....dar ma bucur ca intr/un fel....si suporterii au inteles ca la FC Brasov nimic nu e asa cum pare din afara. Si ca...desi poate nu se vedea, Dinu Gheorghe si Neculaie sint singurii care trag la caruta asta. Restul...doar cu imaginea...

    RăspundețiȘtergere
  47. Ai dreptate Melania in tot ceea ce spui referitor la Dinu Gheorghe si la Neculaie. Altceva vreau sa remarc, de ce nu iese nimeni de la FC Brasov sa zica ceva de arbitraj. Pai daca mai era Razvan antrenor la noi...nu cred ca se ajungea niciodata sa fim dezavantajati in halul asta. Viorel Moldovan mi se pare ca nu vrea sa spuna nimic ca sa nu supere pe nimeni, dar nu poti sa taci cand aproape meci de meci esti dezavantajat.

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu stiu ce sa spun, Ovidiu. Si eu m-am mirat ca nu s-a facut scandal legat de arbitraj. Insa un lucru e clar. Dupa meci, cei de la FC Brasov erau atit de suparati incit nici macar intre ei nu mai erau in stare sa vorbeasca. Poate va zice cineva ceva, la un moment dat...

    RăspundețiȘtergere
  49. Dar de ce nu au protestat cand au vazut ca Avram a fost numit din nou? Sau cumva Vama si-a luat teapa vietii lui si a trebuit sa inghita galusca?
    Trebuia facut scandal monstru atunci. Eu as fi scos echipa de pe teren, macar asa iesea scandal mare.

    RăspundețiȘtergere
  50. Melania sa nu iti para rau de Moldovan! Cand joci cu fundul in poarta primele 20 de minute normal ca sunt pe noi!! RUSINE TUTUROR!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dinu...fata de porumboiu, cred ca orice om de fotbal e mic. Asta e realitatea, din pacate. Si eu as fi facut scandal, si m/am mirat la rindul meu ca ei nu au protestat, sperind probabil ca acum va echilibra situatia dupa cum a fluierat mansa tur de la Brasov.

    Mitel...nu stiu ce sa spun? Nu mi s-a parut ca am stat chiar nu fundul in poarta. Ba chiar cred ca puteam si marca. Acum...ce sa mai spunem? Asta a fost...:(

    RăspundețiȘtergere
  52. E pacat ca s-a ajuns in halul asta. Sa speram ca vom obtine cele 3 puncte in meciul cu Mediasul. Nu vreau sa ma gandesc la ce va fi la vara la echipa...ar fi prea multe semne de intrebare. Ma gandesc ca dupa meciul cu Gazul, in cazul in care obtinem 3 puncte, Moldovan ar trebuie sa le dea mai multe sanse jucatorilor care au evoluat mai putin: Mateiu, Chipciu, chiar Dedu, Sburlea. Locul 6 nu-l mai prindem, de retrogradat nu retrogradam, ar fi momentul perfect sa li se acorde sanse tinerilor, mai ales ca la vara va pleca aproape jumatate de echipa.

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu Moldovan e vinovat, poate ca nu a reusit sa-i faca sa joace.

    Dar tactica pusa in joc de el a fost una super buna.

    a inceput meciul cu 4-4-2 , pe faza defensiva Grigorie il inlocuieste pe Malda, care ajunge in fata fundasilor si este dublat de Nuno.

    Pe atac Grigorie intra ca Mijlocas, dar el trebuia sa ramana un pic mai in spate, ceva de genul 1-3-2(atacati).

    Pe margine era simplu, se stia ca Vasluiul are 2 tactici, adica atata stie Lacatus. Consecutive de 3, pasa pe mijlocas central, inapoi pe linie care depindea de cat de repede ajunge sa o trimita in careu. A doua era cu pase pe linie, de unde atacantul iese la primire, ori trage ori face 1-2 cu atacantul 2.

    La noi ce nu a mers. Catalin Munteanu nu a coborat sa stranga la Mijlocasul de banda, unde Ionescu a fost depasit de multe ori.

    Coman a luat un gol de toata jena, un portar de nationala nu are voi sa aiba greseala de plasament, sau nu asa de mare.

    Savic saracu mai mult spectacol decat eficenta, in loc sa dea drumul la 1-2 si la pase, el atingea mingea de cel putin 3 X.

    Pacat ca am ajuns ca niste jucatori care au venit doar pentru bani sa nu traga pentru Steagu. Calificare in 2001, plangeau daca nu castigau un meci.

    RăspundețiȘtergere
  54. Victorie cu Resita!
    Un meci frumos. Am vazut multe scheme de joc! Cele 3 jucatoare venite au adus un plus echipei..in special in poarta!
    Am o nelamurire...extrema noastra..azi au numit-o Simion, dar alta data o numeau Bratu? E o confuzie la mijloc sau o cheama si Bratu si Simion :D Oricum un meci foarte bun facut de ea!!!
    Daca jucam tot asa..avem sanse la Galati si Roman (in deplasare) si acasa cu Tomis si Buzau.
    Surpriza la meciul Bacau-Rapid.

    Abia astept urmatorul meci acasa, ca sa merg la sala! ;)
    Voua cum vi s-a parut?

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna, Mihai!
    Am fost si noi cei de aici de pe blog la meci (ma rog, o parte din noi) si ne-a placut sa vedem ca in sfirsit mai si cistigam. :)

    Asa este, conteaza enorm sa ne mai ajute si poarta, acolo unde Sintamarean chiar isi face bine treaba. Si Fedorneac si Pavel au adus un plus atit apararii cit si atacului, dar se vede ca inca nu s-au integrat in joc. Inca nu se respecta schemele de joc si fiecare face cam ce ii vine sa faca in teren, insa in timp cu siguranta se va rezolva si problema asta.

    Nu, Simion nu este aceeasi jucatoare cu Bratu. Sint doua jucatoare diferite. Si da...Simion a prins un meci tare tare bun. Si mie mi-a placut tare mult de ea.

    In felul acesta si eu cred ca o sa aducem puncte si de afara. Si sint clar optimista in privinta salvarii de la retrogradare. :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Bratu e accidentata! O mai vedem in teren sezonul urmator!

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu ai pentru ce, Mihai. :) Poti intreba orice, nu e nici o problema. Daca e o informatie cu care te putem ajuta, o vom face cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  58. Eeeeee...foarte incurcata situatia in clasament. Victoria Buzaului in fata Otelului nu prea-mi convine. Avem nevoie de victorie etapa viitoare cu Galatiul.

    RăspundețiȘtergere
  59. Coco adevar graiesti! L-ai uitat pe Abrudan care practic ne-a inchis usa in nas! A "plecat acasa" cand inca eram in meci. La 2-0 puteam inca spera. Nu mai pun la socoteala ca apararea a fost cam vraiste cam tot meciul. La golul 2 era cat p-aci sa se incurce moldovenii intre ei in mijlocul careului nostru. Are rost sa intreb unde erau fundasii?

    RăspundețiȘtergere
  60. Puiu, tin sa te contrazic. Eu nu-l critic pe Abrudan. Il inteleg perfect. Cand un arbitru precum Avram fluiera tot meciul pt Vaslui, e normal sa cedezi, si crede-ma ca Tavi nu e un fotbalist care sa faca gesturi de genul asta, e un tip calm, calculat...dar te mai lasa nervii cand vezi ca acelasi gen de faza pt Vaslui e fault, iar pt noi lasa jocul sa continue. Si nu a fost o faza de genul asta, ci foartte foarte multe. La faza eliminarii, fotbalistul Vasluiului il faulteaza dur pe Ilyes (care nu a mai putut continua meciul), apoi vine lovitura lui Abrudan. Daca se dadea fault la Ilyes, nu se mai ajungea la eliminare. Eliminarea a fost la scorul de 3-0.

    RăspundețiȘtergere
  61. Eu nu inteleg de ce mai discutati aici! Cat o fi tras fluierasul cu Vasluiul, Steagu trebuia sa inscrie!

    RăspundețiȘtergere
  62. Mitel...nu a yis nimeni ca a tras cu Vasluiul, ci doar ca a stiut cum s aii enerveze. In rest...sint de acord cu tine. Orice discutie e inutila acum. Asta e, faptul e consumat.

    RăspundețiȘtergere
  63. Da! Au facut niste baieti un mesaj care dupa parerea mea nu are rost! "Incompetenta ta de a antrena | Au distrus Echipa!!!"

    Eu sunt de parerea ca sunt si jucatorii de vina si antrenorul!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mihai, la Roman e aproape imposibil sa castigam din toate motivele posibile. Nu numai ca au echipa foarte buna, dar au si mijloace specifice, asa cum s-a vazut anul asta. Eu imi pun sperante in meciul de la Galati. De asemenea poate avem si ceva sanse acasa cu Tomis, o echipa inconstanta.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mda...nici eu nu sint de acord cu mesajul respectiv, dar na, fiecare face cum crede si cum simte. Daca ei asta simt...ca Viorel Moldovan a distrus echipa...lasa/i sa isi exprime nemultumirea. Dar nu cred ca el e vinovat. Sa fim seriosi, daca tragem linie cit s/a ratat in returul asta...eram pe un loc de Europa League, si daca bagam in poarta in numai vreo 30% din ocazii. Si atunci probabil ii scandam numele lui Moldovan, nu? realitatea e ca...mereu capul sacrificat e al antrenorului.

    RăspundețiȘtergere
  66. Dinu...si eu astept victoria de la Galati. Sincer cred ca se poate. Slava Domnului acum mai avem si noi poarta. conteaza ENORM.

    RăspundețiȘtergere
  67. Meli, acum am citit tot ce ai scris. Cum poti sa spui ca nu a tras cu Vasluiul Avram? Iti spun ceva, fara Avram Vasluiul nu se califica!

    RăspundețiȘtergere
  68. Dinu, unde-a scris Melania asa ceva? Cred ca nu ai citit tu bine. N-ai de unde sa stii ca nu se califica, insa atunci cele 2 meciuri erau mult mai disputate!

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu ai inteles contextul in care am zis ce am zis, Dinu si ai luat cuvintele ca atare. Era un raspuns pt Mitel atunci.
    Citeste toate postarile mele de dupa meci. Eu sint CLAR de parere ca primele 20-30 de minute a stiut cum sa ii enerveze pe stegari prin deciziile date. M-am "certat" chiar si cu Puiu pe chestia asta. Deci...stai linistit, avem aceeasi parere. :))

    RăspundețiȘtergere
  70. Care primele 20-30 de minute? Eliminarea lui Abrudan a fost in repriza secunda.

    RăspundețiȘtergere
  71. Dinu...intr-adevar, m-am grabit putin cand am zis ca avem sanse cu Romanul. :D
    Dar cu Otelul si Tomisul sunt optimist :)
    Nu as vrea sa depindem asa mult de ultimul meci, cel cu Buzaul!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ovidiu supararea mea este anormala, de aceea este cam dezordine in capul meu in ceea ce priveste ordinea fazelor. Da Abrudan a fost eliminat la 3-0. Insa el este profesionist si nu trebuie sa cedeze nici unui fel de presiuni. Chiar daca ca om este unul extraordinar (toata lumea imi spune asta) el tot a gresit. 3-0, 10-0 nu conteaza cat e scorul lupti pentru echipa ta. Lupti contra arbitrului, contra galerie adverse, contra tuturor. In nici un caz nu-ti faci singur dreptate si cu atat mai mult nu te razbuni pe adversar. Abrudan a cedat, a gresit trebuie sa plateasca. Nu este nici prima data si nici ultima cand arbitru nu este corect. Dar treaba lui este sa joace fotbal nu sa aprecieze arbitrajul. Repet este profesionist. Eu nu-l inteleg si nu-i gasesc nici-o scuza.
    Cat despre echipa, Melania, astazi am avut comfirmarea ca ce ti-am spus este adevarat. Finalul meciului cu Mediasul a fost jenant. Aia alergau dupa egalare fiinca ai nostrii le permiteau. Am sperat ca vor juca pentru suporteri (aia putini care erau la stadion) dar ......

    RăspundețiȘtergere
  73. Puiu, nu am zis ca Abrudan nu a gresit. A gresit, oricat de profesionist ar fi el sau ceilalti colegi ai lui. "Arbitrul a gresit"? Greseala e omeneasca, insa frustratul asta de Avram nu a gresit, el a venit la meci cu un singur scop: sa faca in asa fel incat sa Vasluiul sa se califice. Asta nu se mai poate numi arbitraj. Era OK daca gresea in ambele parti, dar cand atat in meciul tur, cat si in retur, el a gresit doar intr-o singura directie, asta lasa foarte multe semne de intrebare.
    Si, apropo, credeti ca va fi suspendat intr-un fel sau altul acest arbitru?

    RăspundețiȘtergere
  74. Avram a arbitrat Rapid-Steaua. Cred ca e edificator

    RăspundețiȘtergere
  75. Dinu...de la 3/0 incolo nici nu mai conta cum fluiera. Oricum nimeni nu mai era in stare sa gindeasca coerent si sa mai joace ceva. Dovada si gestul lui Abdrudan. In fine...asta a fost. Nu mai putem schimba nimic. Pacat...era o sansa imensa, pe care nu stiu zau cind o sa o mai avem...

    RăspundețiȘtergere
  76. Puiu...eu sincer m-am mirat ca au putut sa dea si trei goluri. Eu una ma gindeam cu groaza ca e meci. Nu aveam niciun chef stiind situatia in care sintem. Daca as fi fost in locul lor...cred ca as fi fost si mai fara chef.

    Dar daaaa, stiu...ei sint profesionisti, etc, etc, etc. Ceea ce e corect.

    RăspundețiȘtergere
  77. Cum ma asteptam cand i-am chemat pe jucatorii la gard sa vorbim cu ei ca de fiecare daca il arunca in fata pe Ilyes sa isi ceara scuze! Numai suportam comportamentul si mentalitatea jucatoriilor , ne cred prosti si zic lasa ca ii trimitem pe astia care au papagalu mare in echipa si le zice 2 vorbe si gata le-am inchis gura!!! Dar nu este asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Melania spunea... "Dar daaaa, stiu...ei sint profesionisti, etc, etc, etc. Ceea ce e corect." Razi tu Melania dar asa e. Eu nu pot decat sa ma bucur ca tu tii ( a se citi iubesti) sportul brasovean dar din pacate( sau fericire) perfomanta nu vine decat din munca. Munca=Profesionalism. Perfomanta nu apare, din pacate, doar din dorinta si bune intentii. Si mai ales nu apare, dar niciodata, din vorbe....

    RăspundețiȘtergere
  79. Puiu....chiar nu rideam cind am scris aia. Acum ca eu am spus ca ii inteleg intr/o anumita situatie,cu care tu nu erai de acord, nu inseamna ca acum fac misto.
    Eu incercam doar sa exprim cam ce starea aveam ieri la meci. Si eu nu trebuia sa fac mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
  80. Uitați-vă și voi pe geam ce vreme urâtă e afară și vouă vă arde de prostii :)

    RăspundețiȘtergere
  81. Formatia de la poalele Tampei se destrama la vara. Pe langa presedinte, care la finalul acestui campionat va reveni la Rapid, "stegarii" vor pierde si doi jucatori de marca. Este vorba de portughezul Rui Duarte si de Mihai Roman, care vor fi transferati in Giulesti. Fundasul dreapta si mijlocasul vor ajunge in Grant la cererea expresa a lui Dinu Gheorghe, Copos dandu-si deja acceptul sa scoata "cascavalul" pentru aducerea celor doi fotbalisti. Rui Duarte este vazut ca inlocuitorul perfect pentru brazilianul Helder, in timp ce Roman, care in ultimele partide ale echipei nationale a evoluat titular, este in clipa de fata cel mai bun mijlocas dreapta din Liga I. Patronul formatiei FC Brasov, Ioan Neculaie, si-a dat acceptul, constient ca suma de bani venita in urma celor doua transferuri ar salva, pentru moment, clubul de la faliment. Altfel, bugetul Rapidului va fi de aproximativ sase milioane de euro. Copos va scoate din buzunar doar o treime din suma, restul urmand sa vina de la drepturile TV si sponsori.

    Este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  82. Mitel...nu cred ca tocmai asta e scenariu, dar e clar ca daca pleaca Dinu Gheorghe se cam destrama echipa.

    RăspundețiȘtergere
  83. Rares...nu prea ne mai arde de nimic, nu vezi? Si nu cred ca e de la vremea de afara...:)

    RăspundețiȘtergere
  84. Mitel, nu mai citi cancanuri. :)) M-am uitat acum cateva saptamani la tot ceea ce a scris cancan despre brasov in ultimii 2 ani; cred ca nici 5% din ce-au scris nu s-a adeverit.

    RăspundețiȘtergere
  85. Puiu...pai din pacate, sintem din nou in acelasi punct in care eram in urma cu un an. Aceeasi stare de incertitudine si aceeasi vesnica intrebare: oare ce va fi la finalul campionatului? Cam asa e in tot sportul brasovean...si m-am cam saturat. O sa incepem iar cu zvonuri...cu dezmintiri...cu oameni care spun ca nu au nimic de declarat, etc, etc. Dar stii si tu toate astea ca doar le-ai trait alaturi de noi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  86. Dinule ma rezolvi cu niste bilete la finala de la bucuresti!!????

    RăspundețiȘtergere
  87. Inseamna ca ne asteapta iar o vara palpitanta.

    RăspundețiȘtergere
  88. Am o rugaminte.... Votati-ma si pe mine va rog!!! Am pus linkul acuma ....

    http://puma.gsp.ro/?phid=145388-DSC06808

    RăspundețiȘtergere
  89. Dinule te rog cand vezi mesajul referitor la bilete te rog frumos daca poti sa ma suni pe nr meu, indiferent de ora nu conteaza!!! Te rog !! MErsi...\

    RăspundețiȘtergere
  90. Melania sa stii ca macar la handbal stam un pic mai bine ca anul trecut pe vremea asta! Macar stim exact in ce situatie ne aflam. Anul trecut viitorul echipei era incert, anul asta parca este un pic mai roz! La fotbal insa echipa cred ca se va schimba. Unii jucatori au deja o varsta, altii vor fi vanduti pentru a se mentine clubul pe linia de plutire! Un singur lucru este cert. Banii vor fi mult prea putini, din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  91. Mitel, ce finala visezi tu acum? Oltchimul? O sa fie greu de facut rost la Bucuresti pt ca am auzit ca doar 1000 de bilete se vand la Bucuresti, restul doar la Valcea si pe sistem pcr

    RăspundețiȘtergere
  92. Puiu...din punctul meu de vedere, si la handbal este aceeasi stare de incertitudine ca si anul trecut. Adica...nu avem un sponsor. Si sa nu imi spui ce stiu deja, ca a preluat Primaria echipa. :)

    RăspundețiȘtergere
  93. Dinu...am auzit si eu ca e nasol cu biletele. Si pe mine m/au sunat prietenii ca vor bilete la finala. Dar e greeeu. Eu daca as merge mi/as face acreditare, dar de bilet....nu cred ca pot face rost.

    RăspundețiȘtergere
  94. Pai dute. E pacat sa ratezi asa un eveniment. Chiar si daca dupa meciul tur sansele Oltchimului ar fi, sa zicem, infime tot merita sa mergi.

    RăspundețiȘtergere
  95. Puiu...pe 15 mai am o nunta, din pacate. :( Si...e un picut cam complicat...

    RăspundețiȘtergere
  96. Nu, Puiu...daca ma maritam eu...spuneam ca am nunta, nu "am O nunta". :) Hehe...

    Merg la nunta unui coleg, asa ca probabil ca o sa vad meciul la TV. Asta in cazul in care va fi un Tv pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  97. Pai si daca te maritai tu tot O nunta aveai!:)

    RăspundețiȘtergere
  98. Daaa...dar nu o spuneam la modul acesta, totusi. :)

    RăspundețiȘtergere
  99. Bine, m-ai convins! Deci nu te mariti!:)

    RăspundețiȘtergere
  100. Ufff...greu a fost. :)Te lasi greu convins.

    RăspundețiȘtergere
  101. Hotie frate.... asta e romanu! Se vede in finala si pune 1.5 mil pretul la bilete!!! As dorii sa joace cu sala goala sa vada cum e dar nu cred ca o sa fie cazul! Numai 2000 mii de invitatii au dat pe la parlamentari etc...

    RăspundețiȘtergere
  102. .... Puiu.... Melania te tapeste: se marita da nu vrea sa spuna .... o sa vezi :)) ...

    RăspundețiȘtergere
  103. ... si o dedicatie pentru maritisul Melaniei ...:) :)
    http://www.youtube.com/watch?v=gVOeXU8NJ6M&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  104. Pai si eu cu cine ma mai contrazic daca ea se marita?

    RăspundețiȘtergere
  105. Vaaaaai...va tineti de glume. Bineeee....lasa ca va prind eu la colt si atunci sa vedeti. :))

    Aoleu...groaznica limba mai au chinezii...te zgirie pe creier. :)) Daca nu se miscau asa, nici nu stiai ca e manea. :))

    RăspundețiȘtergere
  106. Puiu...linisteste-te, nu ma marit pe 15 mai...sint doar invitata la o nunta, asa ca...poti sta linistit. Ne vom contrazice in continuare. :))

    RăspundețiȘtergere
  107. Mitel...asa a fost intotdeauna la finale. Biletele au fost scumpe, indiferent de sport. Eu m-am obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  108. Puiu si Cuni...apropo de intrebarile noastre legat de dupa meciul cu Resita. Ia uitati aici, la comentarii.

    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=sport&s_id=88699

    RăspundețiȘtergere
  109. Eiiii, na!...asta acum! De unde dracu' a mai aparut si FRH-ul ala?! M-am cam saturat de oameni superbine informatii care vorbesc pe la colturi! Desi pare ca s-ar lega ce zice nu cred o iota!

    PS1. de unde stiti ca asiatici aia cantau manele? la ce mieunau ei acolo putea la fel de bine sa fie si Perinita!
    PS2 Deci pana la urma te mariti Melania?

    RăspundețiȘtergere
  110. .... bravo Puiu ai ghicit e ... Perinita ... intrebarea e: cine cu cine se pupa?... :)

    RăspundețiȘtergere
  111. ... referitor la comentariile FRH vis a vis de meciul cu Resita ... poa" sa spuna cine ce vrea... noi am fost acolo si am vazut ...restul sunt ,, speculeisen "..:)... si de altfel macar sa castigam in acest fel toate meciurile ...

    RăspundețiȘtergere
  112. Iar vorbim doar noi doi Cuni? Miresa cred ca doarme de mult!:) Sincer, daca nu-mi spunea Meli nici n-as fi vazut comentariile "Federatiei". Am urmarit comentariile la articolul respectiv pana cand a intrebat cineva daca tot pe locul 2 din coada suntem. Mister "teoria conspiratiei" a aparut mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  113. .. pai da ...Melania a adormit cu gandul la mire si la Perinita...
    ..... dupa cum am scris: am vazut comentariile FRH da r nu ma intereseaza si nici nu ma face sa-mi schimb parerea ...

    RăspundețiȘtergere
  114. Nici pe mine! Ma duc si eu la culcare (maine iar la munca). Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  115. ... Noapte buna...pe maine!..

    RăspundețiȘtergere
  116. Buna diminata! Ce sa spun...nu am visat Perinita si nici comentarii la materiale, am dormit ca un bebe. :))

    Puiu si Cuni...nu stiu ce sa zic, toata lumea spune ca Dl. Oprea este trimis "cu dedicatie" la Brasov. Acum...om vedea ce va fi, macar de ar ramine si de la vara incolo. Si in plus...vorba lui Cuni. Sa cistigam noi toate meciurile pina la final, cu sau fara Dl. Oprea, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  117. Oameni buni, stiti cum se spune, te faci frate cu dracu pana treci puntea. Prioritatea e sa nu retrogradam, iar in conditiile in care avem certitudinea ca Rapidul nu joaca corect, ce poate face Mariana?
    In plus ganditi-va ca Primaria nu poate asigura un buget suficient pt performanta, iar oamenii de afaceri brasoveni sunt niste nenoriciti lacomi care nu se gandesc sa faca si ceva pt oras. Ati vazut articolul din adevarul de ieri cu avioanele si elicopterele detinute de afaceristii brasoveni?

    RăspundețiȘtergere
  118. Dinu...perfect de acord. Sincer, nici nu ma intereseaza CUM, important e sa raminem in Liga Nationala. Sper din suflet ca apoi sa vina si banii, desi am ceva rezerve ca se va intimpla acest lucru. Dar...asta e, om vedea ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  119. Meli trimis de cine? Si cu ce dedicatie? Pe mine unul ma intereseaza si modul in care evitam retrogradarea! Insa nu inteleg de unde pana unde dl Oprea este asociat cu blaturile? Chiar asa mare importanta are Rulmentul? Oricine ar veni ca sponsor la echipa in mod sigur n-ar veni gratis. Florescu, de exemplu, strangea gunoiul si tinea pentru asta echipa. Probabil ca si dl. Oprea primeste ceva. Dar asta-i alta poveste. Pana acum tot ce am inteles este ca daca a venit omul la echipa gata suntem salvati.

    RăspundețiȘtergere
  120. Puiu...nu musai cu blşaturi, cit asociat cu FRH, federatie care ub acest moment prefera sa ramina Rulmentul in Liga National. Habar nu am, si sincer...nu ma intereseaza atit de tare. Vreau sa ne salvam. Si daca ar fi sa jucam in afara terenului pt a evita retrogradarea, foarte bine. M-am saturat sa imi doresc sa fim corecti. Nimic nu mai e corect pe lumea asta, si...pina la urma si la piine daca te duci si o cunosti pe vinzatoare, iti da una mai frumoasa si crescuta. Asa o fi si acum, aici...avem p4e cineva, care cunoste pe altcineva, care la rindul lui pe altcineva...care ne poate ajuta sa ne salvam.

    Vreau sa batem Galatiul si vreau sa batem pe toata lumea. Na, ca m-am enervat! :)

    RăspundețiȘtergere
  121. Apropo de Galati! Cine ne tine la curent cu scorul?

    RăspundețiȘtergere
  122. Pai eu voi incerca sa sun imediat ce se termina. O sa vad. Sau incerc s vad cine mai merge la meci si sa sun si in timpul meciului. Daca pot...rezolv. Vedem noi...:)

    RăspundețiȘtergere
  123. Nu e nevoie. De asta exista sport365, ei au de fiecare data toata etapa live :)

    Puiu, nu se poate altfel la FRH. Coruptia de aici face sa paleasca tot ce se vede in luga lui Mitica. Acolo a mai iesit de sub pres cate ceva, aici nimic. Mai ales in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare este incredibil ce se poate intampla. S-a ajuns sa fie modificat de mai multe ori formatul competitional in imtpul sau dupa terminarea campionatului, pt ca pica cine nu trebuie (Rapidul de ex). Nu e cazul sa fim noi mimoze

    RăspundețiȘtergere
  124. Din ce am înțeles se desființează Rom Cri :|

    RăspundețiȘtergere
  125. Am citit în Adevărul de Seară, nu am eu surse sau cine știe ce :)

    RăspundețiȘtergere
  126. Nu se DESFIINTEAZA. :) Dar nici bine nu ii este. :)

    RăspundețiȘtergere
  127. Nu, Dinu...nu cred ca se desfiinteaza. Daca nu vine Cazacu de la Steaua linga ei, isi vor duce veacul prin divizia A mult si bien. Costurile nu sint chiar asa mari si or sa supravietuiasca. Nu stiu insa pe cine incalzeste asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  128. Cazacu e un tip destul de instabil. Nu cred ca se pune baza prea mult pe el.
    Ma rog, sper sa se rezolve cumva

    RăspundețiȘtergere
  129. Instabil in ce sens? Nu se tine de ceea ce promite?

    RăspundețiȘtergere
  130. In ultimii ani a generat mult scandaluri, ba se retrage, ba se razgandeste, se cearta si se impaca. Imi pare n fel de gigi la handbal :)

    RăspundețiȘtergere
  131. Pai daca e un fel de Gigi...mie imi convine. Ca e sufletist si da bani. Ca are gutra mare, nu ma intereseaza. Sa se certe cit vrea. :)

    RăspundețiȘtergere
  132. Iar vin altii sa faca treaba la Brasov! Macar sa nu pateasca Oprea ce-a patit Florescu! Pe ai nostrii ca brazii nu poti pune baza. Mai bine am pune acid!:)

    RăspundețiȘtergere
  133. Stati sa vedem ce va fi oficial la vara. Pana atunci mai este.

    RăspundețiȘtergere
  134. Un vot pentru mine va rog ;)

    http://puma.gsp.ro/?phid=145388-DSC06808

    RăspundețiȘtergere
  135. Mitel...am votat deja de doua ori. Maaama...esti dator vindut. :)

    RăspundețiȘtergere
  136. Mitel tu esti baietelul ala in verde? Ca eu pe ala l-am votat!

    RăspundețiȘtergere
  137. Nu ma ... Eu sunt ala de pe plafonul unui autocar ;) Mersi Meli ;)

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna tuturor

    Mitel..am votat si eu ;)

    Un inceput de weekend cat mai placut tuturor!
    Maine avem meci cu Otelul, nu?

    RăspundețiȘtergere
  139. Mitele ai doua voturi si de la mine! Am glumit cu pustiul ala!:)
    Da Mihai, maine fetele joaca la Galati! Dealtfel putei citi si in ziarele locale avancronici pline de speranta si incurajari!:)

    RăspundețiȘtergere
  140. Votați-l pe Mitel, merită :D Cea mai creativă poză!

    RăspundețiȘtergere
  141. Buna, baieti! Mitel...si eu te-am votat de doua ori deja. Dar...la autor nu apari tu...:)Sau tu doar promovezi poza respectiva? :P

    Mihai...ti-a raspuns deja Puiu...mersi Puiu! :) Si da...avancronicile chiar sint pline de speranta. Cel putin a mea. :)

    Rares...am votat deja. A fost convingator, recunosc. :))

    RăspundețiȘtergere
  142. Da dar e avancronica de maine. Ca azi n-am gasit nimic!

    RăspundețiȘtergere
  143. Pai da, o sa apara miine. Daca dadeam azi...miine as fi scris aceleasi declaratii. Avancronicil;e le dam in ziua meciurilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  144. Melania te astept cu rezultatul final!

    RăspundețiȘtergere
  145. Deocamdata e 17-13 pt Galati, la pauza. Om vedea. Sorin Tirca mi-a spus acum ca a condus si Rulmentul, dar apoi au ramas in 4 jucatoare, dupa doua eliminari si uite asa s-au distantat gazdele. Asta e...acum om vedea daca intr-adevar scorul e din cauza arbitrajului sau daca nu am jucat noi bine.

    RăspundețiȘtergere
  146. Rulmentul a pierdut la trei goluri: 28-25. :(

    Partea buna e ca a pierdut si Buzaul la Constanta, si a pierdut si Resita acasa cu Braila. Doamne...ce buna era o victorie pt noi, in conditiile astea. :((

    La Rapid apare doar rezultatul de la pauza, 15-14 pt Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  147. Singurul lucru bun este ca nu a fost blat cum zicea FRH! Ar fi fost 2 puncte de aur pentru noi. Ramane sa recuperam cu Tomisul. Oricum sunt mandru de echipa noastra!

    RăspundețiȘtergere
  148. Mda...nu a fost blat, insa astept cu interes rezultatul de la Rapid cu Cluj. Ma indoiesc sincer sa bata Clujul. Dar...poate ma vor face sa imi cer scuze ca am gindit asa despre ele. :))

    RăspundețiȘtergere
  149. Meciul important este cu Buzau!!!

    RăspundețiȘtergere
  150. ORICE meci e important. Vezi putin clasamentul si programul, ia in calcul si eventualele "aranjamente" si o sa vezi ca nu ajunge sa batem Buzaul.

    RăspundețiȘtergere
  151. CE NAIBA!!!! Dinuuu....m-am luat dupa sport365 al tau si am luat DITAMAI teapa. Spune-i baiatului ca nu se pun rezultate INTERMEDIARE la "scor final". Pana mea. Acum apare ca Rulmentul a pierdut cu 35-28. Ce naiba sa mai cred?

    RăspundețiȘtergere
  152. Eu acum scriu un mic material, cat a fost scoru?

    RăspundețiȘtergere
  153. Ei na! Uite ca Rapid a pierdut cu Clujul si situatia ramine pentru moment neschimbata.

    RăspundețiȘtergere
  154. 35-28 spun si moldovenii de la galati...:D

    RăspundețiȘtergere
  155. Da, Cuni...numai ca pe la unu fara un pic, pe site-ul sport365 apareau scorurile finale, iar la Rulmentul era trecut 28-25 (17-13). Adica scor gresit. A fost prima si ultima data cind iau de bun ce scrie acolo. Mai bine asteptam sa sun si era mai sigur.

    RăspundețiȘtergere
  156. Melania esti datoare cu niste scuze fata de Jolidoane!:)

    RăspundețiȘtergere
  157. Da, vaaai...sa ma scuze. Nu au blatuit meciul ASTA. :D

    RăspundețiȘtergere
  158. Pai tu ai spus ca daca Jolidoanele bat le ceri scuze!

    RăspundețiȘtergere
  159. Daaa...stiu, insa eram ironica. Dar gata....le-am cerut si asa. :))

    RăspundețiȘtergere
  160. Coco...sa mor eu daca nu am vazut Cuni, nu Coco la scris. :)) Tu apareai si cu Cosmin Serban. Hmm...

    RăspundețiȘtergere
  161. Da, depinde daca mi-e lene sa scriu userul si parola.

    Imi place ca Vio Moldovan le-a dat liber. Dupa parerea mea nu meritau, merita doar la VIC :D

    RăspundețiȘtergere
  162. In cantonament 24 din 24! Sa numai aiba timp de Kasho , Pasha etc....

    RăspundețiȘtergere
  163. Cititi aici ceva int....

    http://kronsport.ro/actualitate/sociale/3361-romanii-au-uitat-cum-arata-tricolorul.html

    RăspundețiȘtergere
  164. Asa este...Cosmin, stiu ca tu ai de muuuult timp "problema" asta cu asezatul culorilor de pe drapel. :) Din pacate insa...asa se foloseste "rosu, galben si albastru" iar oamenii cred ca asta e si ordinea. Si..nu e neaparat gresit. Depinde din ce parte incepi. :)

    RăspundețiȘtergere
  165. E gresit Meli, pun un rus sa-si pune invers culorile sa vezi ce steag iti iese, sau un UNGUR...

    Am primit pe mail ceva socant de la Raliul Brasovului. Asa sustine tipu care la gasit pe net.

    http://www.220.ro/funny/Scuzati-Ma-Sunt-Grabit/aYNAJ42LJ7/

    RăspundețiȘtergere
  166. .... Melania nu pot decat sa ma bucur ca ai inceput sa vezi peste tot doar Cuni ... sau poate ar trebui sa ma intristez ca ma confunzi cu altcineva .... :)

    RăspundețiȘtergere
  167. ... hai ma Coco nu te supara ca in mod sigur Melania nu s-a gandit la mine:) ...

    RăspundețiȘtergere
  168. .... da cred ca nici la tine :) ci mai degraba la Puiu ... desi nu prea vad nici o legatura intre Cuni - Puiu si Coco ... ce sa mai: sigur e indragostita da nu vrea sa ,, spuie " ... da in final o sa aflam noi si sa vezi atunci ....:)

    RăspundețiȘtergere
  169. Coco era pe vro speciala de acuma de la Raliul Brasovului???

    RăspundețiȘtergere
  170. Mai, Cosmin...nu ai inteles. :) Nu vorbeam de ALTII, ci strict de tricolorul nostru. In fine...lasa ca iti explic live, cu prima ocayie cind te vad. Desi...ti/am mai explicat asta si cind a mai fost discutia la o conferinta la FC Brasov, daca iti mai amintesti. :D

    RăspundețiȘtergere
  171. Cuni si Puiu...va tineti de glume, daaaa???? Bineeee, lasa ca vedeti voi. :))

    RăspundețiȘtergere
  172. Cosmin...filmuletul ala pe linga faptul ca e VECHI (e zapada), nu cred ca e de la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  173. Cosmin, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste Tricolorul. Insa la aceasta confuzie iti pot da o explicatie, nu totala dar macar partiala. Unul din fostele imnuri ale Romaniei a fost Tricolorul sau Trei culori (nu mai tin minte exact). Muzica: Ciprian Porumbescu, versuri: din nou memoria ma lasa balta (varsta ce sa-i faci). Una din strofe suna cam asa (citez din memorie, care e cam subreda):
    "Rosu, galben si albastru
    Este al nostru tricolor
    Ce se-nalta ca un astru
    In lume biruitor."
    Acest cantec il stiam pe de rost pe vremea cand eram scolar si il cantam, in clasele I-IV, la inceputul orelor cu elan patriotic si avant muncitoresc. Nu chiar in fiecare zi dar macar o data pe saptamana tot il cantam. Si uite asa a ramas adanc imprimat in creier o ordine a culorilor drapelului nostru total inversata. N-a gasit poetul o rima potrivita la rosu si a inversat ordinea culorilor. Mai pune la socoteala ca pe vremea comunistilor auzeai macar odata pe zi (cel putin)imnul de stat si uite asa ajungi in situatia de astazi cand daca il iei repede pe roman iti zice dintr-o suflare:rosu, galben si albastru!

    RăspundețiȘtergere
  174. Cine poate sa-mi zica de unde pot sa cumpar un tricou de-al Steagului? Si cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  175. Hmmm...pot sa iti spun eu, dar miine pt ca e cam tirziu sa il sun pe Adi, colegul meu. Tricoul daca e Puma costa in jur de 150 lei, dar stai sa vedem unde il si gasesti. :) Iti spun miine cum aflu.

    RăspundețiȘtergere
  176. Tricouri se gasesc la Bucuresti la Puma....

    RăspundețiȘtergere
  177. Buna!

    La ce ora va fi meciul de joi a Rulmentului?

    Multam!

    RăspundețiȘtergere
  178. Mihai...meciul e joi, de la ora 17.00. Daca se schimba ora, o sa va spun.

    RăspundețiȘtergere
  179. Puiu...din pacate prea curind nu mai poti cumpara un tricou cu FC Brasov. L-a sunat Adi pe tipul de la Puma si i-a spus ca intreaba lumea de tricouri la Brasov, insa raspunsul a fpost "din pacate doar la sfirsitul lui mai vom aduce intr-un magazin din Brasov". Asa ca...imi pare rau, nu stiu cum s ate ajut altfel. :(

    RăspundețiȘtergere
  180. Cu placere, Mihai! Sa fii in sala la meci, da?

    RăspundețiȘtergere
  181. Multumesc prieteni pentru informatii si ajutor!
    Deci: suntem aici suporteri, ziaristi, ba chiar si un ofiter de presa si nu stim exact cum sa procuram un tricou al echipei favorite!!!:( Tricoul este pentru un brasovean stabilit in Canada si care vrea sa aiba acest tricou. Asa ca va rog daca aflati ceva noutati sa-mi spuneti si mie!

    RăspundețiȘtergere
  182. Melania te-as ruga sa-mi tii si mie doua locuri joi la meci dar intrebarea este: la cat ajungi la sala?

    RăspundețiȘtergere
  183. Hmmm....Puiu, hai ca o scoatem noi la capat cu tricoul respectiv. In cel mai rau caz, dezbracam un fotbalist care pleaca de la FC Brasov. :)) Glumesc, desigur! Vedem noi.

    Hm...o sa incerc sa ajung mai devreme la meci. Hai ca vorbim miine si iti spun exact. :) Tin doua locuri cum am ajuns. :)

    RăspundețiȘtergere
  184. Melania sunt convins ca voi obtine tricoul! Dar vezi ca suporterii nu sunt deloc dar deloc respectati de conducerea clubului! Si nu inteleg de ce? Si apropo de respect: DE CE (MAMA NAIBII DE TREABA) JOACA IN ALB?!?!?!

    Daca tot dezbraci un fotbalist de la echipa il poti alege pe Abrudan?:)

    RăspundețiȘtergere
  185. Puiu...pentru asta cu Abrudan esti penalizat un loc miine la meci. :)) Hehe...

    Nu stiu de ce joaca in alb. Pt ca au SI echipament alb si pt ca le place lor mai mult. Si handbalistele de la Rulmentul aveau o problema cu echipamentul. :)) Ai uitat ca aveau fixatie pe ROSU la un moment dat. :)) De incepuse Coco sa faca 13-14...ca vrea galben. :))

    RăspundețiȘtergere
  186. Are dreptate Cuni. Esti idragostita!!! Meciul este poimane! Cum adica le place lor?!
    Culorile sunt GALBEN NEGRU! Rulmentul avea tricouri in toate culorile posibile mai putin galben albastru. Acum au inceput ele sa joace in culorile clubului si s-au deviat stegarii. Si mai vorbim de traditie....
    Si de ce ma pedepsesti ca vreau tricoul lui Abrudan? Nu este el prietenul meu declarat?
    Acum ca mai starnit vreau tricoul cu autograful lui! Na!

    RăspundețiȘtergere
  187. Pai NU! Ca daca il vrei TU pe cel al lui Abrudan...va trebui sa mai dezbracam un fotbalistul pentru amicul tau din Canada. :)) Nu stiu...negociem la singe. NA!

    Si sa stii ca nu de la indragostit mi se trage ca am incurcat yiua meciului. Ma duceam cu o yi inainte numai sa iti tin loc. NA! :))

    RăspundețiȘtergere
  188. Trebuie sa jucam in Galben- Negru-Galben... asa cum am jucat din 73.......

    RăspundețiȘtergere