duminică, 26 aprilie 2009

Un zimbet...trist!

Ei bine...am cîştigat la Vaslui. Şi totuşi, nu mă pot bucura aşa cum mă bucuram de regulă, pentru o victorie a FC-ului. Într-un mod ciudat, totul îmi pare umbrit de ceea ce s-ar putea întîmpla ACUM, sau la finalul acestui campionat. M-am saturat de bucurii şi satisfacţii pe termen limitat. Nu simt liniştea. Nu ştiu de ce. Linişte la FC Braşov, pentru mine, înseamnă Răzvan Lucescu. Şi linişte, şi siguranţa că...aici, la Braşov, se va face treabă. Era un fel de...garant. Dacă el va pleca...ce vom face? Cîţi din cei care au umplut stadionul...nu vor avea un deja-vu? Eu una...il am deja. Îmi vine din ce în ce mai des în minte ce imi scria Radu la comentarii la un articol din Monitorul: "Ok, am facut echipa, am promovat, ne batem de la egal la egal cu granzii, si apoi Razvan pleaca, se duce totul de ripa si retrogradam iar". Doamne...cit l-am mai contrazis. Dar voi aveti forta sa credeti ca va fi altfel? Daca da...dati-mi si mie din ea. Eu nu vreau sa ajunga FC Brasov o echipa "de pluton". :(

E ciudat să vă scriu EU despre asta. Tocmai eu, care vă spuneam că trebuie să mergem la meciuri, indiferent de situaţie, de cine şi de unde sînt veniţi antrenorii sau jucătorii. :( Normal că voi mai merge la meciuri, dar simt un regret enorm că nu ştim să apreciem oamenii şi munca pe care o fac, atunci cînd îi avem lîngă noi, sau culmea, muncind pentru noi. Şi asta e...cu bătaie lungă, nu e pentru publicul fantastic din ultimele etape.

Prima dată, după muuuultă vreme, cînd am auzit pe Tineretului scandîndu-se Răzvan Lucescu, m-am bucurat foarte tare pentru el. Era un semn că, deşi mai tîrziu, braşovenii au înţeles că prezenţa lui la Braşov cîntăreşte enorm. Păcat însă, că doar ei au înţeles acest lucru. Dacă Răzvan va pleca, voi reveni, aici sau în ziar, cu un articol în care voi exprima clar şi răspicat ceea ce simt.

Şi NU, nu e o "oda" pentru Răzvan! E o realitate care (mă) doare!

121 de comentarii:

  1. N-am ce sa comentez la un astfel de articol foarte bun. Desi s-a mai scris de multe ori ca Razvan va pleca de la Brasov, atunci aveam siguranta ca el va ramane, ca sunt simple speculatii ale presei. Acum, insa, nu mai am acea siguranta :( Nu sunt eu in masura sa judec publicul brasovean, insa mi s-a parut ca au venit langa echipa destul de tarziu. E adevarat ca pana nu demult, echipa nu (mai) avea rezultate, insa odata cu marsul triumfal din Liga a-II-a, cred ca publicut trebuie sa fie in numar cat mai mare alaturi de echipa.

    Unii vor spune ca au fost preturile exagerate ale biletelor, insa asta nu cred ca este o scuza.

    Dar daca va pleca, sa ne bucuram pentru el ca va fi selectioner, primul dupa Mircea Lucescu, care vine de la o echipa din provincie.

    Oricum, eu mai sper ca sezonul viitor il va gasi pe Razvan tot pe banca stegarilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. EXACT asta imi lipsestew mie acum. Linistea ca acest lucru NU e adevarat. Dar...din pacate....vorba ta, daca in alte dati aveam siguranta ca sint zvonuri, acum nu simt la fel.

    Normal ca daca va merge la nationala, ne vom bucura cu totii pentru el. Si mi-ar placea ca macar in ultiemle etape brasovenii sa vina in numar mare la stadion, in semn de multimire pt faptul ca, un antrenor ca el...a ales sa preia Brasovul...care era in liga a doua. Si crede-ma....avea si alte oferte.

    Hai ca devin iar trista. Si ca si multi altii...sper intr-o minune. macar daca nu va mai fi el antrenor, echipa sa mentina aceelasi nivel. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca poti sa-ti dai seama cat de mult m-am bucurat la sfasitul meciului din Cupa Romaniei 2006/2007, dintre Poli Timisoara si Rapid, atunci cand, la finalul meciului incheiat cu victoria giulestenilor, Razvan a anuntat ca va antrena pe FC Brasov. La fel de mult m-am bucurat si atunci cand au promovat. Sunt lucruri care nu se pot exprima in cuvinte, oricat de mult ti-ai dori lucrul asta.

    Chiar daca va pleca, daca noul antrenor va fi ales cu cap, va sti sa duca mai departe munca lui Razvan, prin urmare sa avem o echipa buna aici, la Brasov!

    RăspundețiȘtergere
  4. Temerea mea nu e ca nu sint antrenori care sa mentina nivelul la care sintem, sau chiar sa il ridice. Ci faptul ca...oricit ne-am dori noi....parca Brasovul e blestemat in ceea ce priveste sportul. :( Deocamadata nu spun mai multe, dar daca Razvan va pleca...imi voi exprima punctul de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din nefericire cam asa e. La handbal, nici nu pot sa mai sper ca Rulmentul se va mentine acolo sus si vor scapa de probeleme :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda...asta simt si eu. :(

    O sa plec acum, daca e...mai raspund in cursul zilei. O duminica frumoasa si voua, celor care cititi aici. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O duminica faina si tie Melania.
    Cica am fost si eu la Juni, dar am ajuns prea tarziu :( Oricum, nu mi-a placut ce-am vazut prin oras. :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Joc slabut, rezultat bun. Cand te gandesti ca moldovenii au fost infiintati in 2002 si deja sunt considerati un club puternic al campionatului...
    Daca pleaca Razvan, vine alt antrenor. As simple as that. Lucescu jr si-a facut treaba, dar n-a facut munca voluntara, a fost f. bine platit. N-am crezut niciodata ca va deveni varianta mioritica a lui Sir Alex.

    Totul pleaca de la buget. Un buget mare inseamna antrenor bun, jucatori valorosi, implicit rezultate. Cu un buget decent evitam si la anul retrogradarea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ovidiu, mie nu mi s-a parut chiar asa un joc slabut,echipa s-a aparat bine, a contraatacat ori de cate ori a avut ocazia, a ratat ocazii bune de gol, dar la fel de adevarat e ca si Vasluiul a facut un meci modest.

    Nu stiu daca cineva ar fi crezut sau si-a facut iluzii ca Razvan va fi varianta mioritica a lui Ferguson. E tanar, are o cariera in fata, e normal ca la un moment dat sa vrea sa plece la o alta echipa, unde nivelul competitional este mai mare.

    Nu neaparat un buget mare inseamna automat si rezultate. Dar e adevarat ca daca ai un buget mare iti permiti sa cumperi si un antrenor pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  10. Offf, Doamne, Ovidiu...cu cita usurinta spui "si daca pleaca Razvan, vine altul". In cuvinte e atit de simplu, intr-adevar. In practica...lucrurile stau atit de diferit incit nu iti poti imagina, si nici eu nu le pot spune chiar acum. Imi doresc insa...ca la un moment dat, sa le citesti in ziar, si sa le comentam apoi.

    Nu de nebuna spun ca pt mine, Razvan inseamna siguranta si...liniste. Pentru ca Razvan da incredere. Nu mie, nu tie...ci JUCATORILOR. Pe ei reuseste sa ii convinga ca DINCOLO de toate problemele (si sint, crede-ma)...totul va fi bine. Nu stiu citi antrenori reusesc sa faca asta.

    Si...mai e alt aspect. Razvan a venit la Braqov pt a incepe un proiect. Un proiect de care afost incintat. Pe parcurs insa...pasii care trebuiau facuti...s-au oprit. Si...nu din vina lui.

    Iti spun eu...un antrenor de valoare si care are personalitate, nu accepta jumatati de masura. Asa cum...nici macar Razvan nu o mai face. Daca el vine aici sa faca treaba, trebuie sa ii si dai ce ai promis, sau macar sa ai o atitudine...corespunzatoare si...convingatoare ca...va fi BINE.

    Ma bazez pe inteligenta ta ca vei reusi sa citesti printre rinduri. La intrebari suplimentare, nu raspund....INCA!

    Si DA! Ma doare. Am acumulate frustrari si am multe intrebari la care raspunsul a fost....lipsa reactiei. Repet...poate cindva...le veti citi in ziar.

    Ar fi MARE PACAT sa nu se continue asa cum trebuie ce s-a inceput aici. Cu Razvan, sau fara el. Dar sa tinem capul sus si sa avem fruntile descretite cu totii. Ei ca nu au probleme, iar noi...ca sint rezultate. Nu e usor...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ovidiu M...cum spui si tu, e normal ca Razvan sa plece la un moment dat. Iar daca va fi sa fie nationala, eu una sint mindra ca a plecat acolo dupa treaba facuta bine SI la FC Brasov. Si ii voi tine pumnii, desi imi este clar ca va intra in cusca cu lei....si nu ma refer doar la tricolori, ci si la presa si public.
    Am insa incredere in el.

    RăspundețiȘtergere
  12. Melania, sper ca acele lucruri despre care spui tu sa nu avem ocazia sa le citim prea curand in ziar, asta insemnand ca Razvan sa (mai) ramana la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa dea Dumnezeu, dar asa un feeling aiurea legat de subiectul asta, incit am ajuns sa deschid site-urile ziarelor centrale CU GROAZA!!!! :((

    RăspundețiȘtergere
  14. Da. Ca intodeauna ce incepe bine se termina prost. Rulmentul este un exemplu elocvent. Ca in orice domeniu si in sport seriozitatea este cea care aduce perfomanta. E foarte usor sa promiti si sa te umfli in pene cu rezultate insa este foarte greu sa te tii de cuvant. Nu stiu ce este in capul unor oameni care promit marea cu sarea si apoi uita si cum ii cheama.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc de ajutor, Puiu! Ne-ai "gasit" pina la urma. :)

    Da, asa este...ai punctat foarte bine, si de asta iti si multumeam pentru ajutor. Ai inteles exact la ce ma refeream. Nu era greu de citit printre rinduri, si cred ca si cei doi Ovidiu au inteles perfect.

    Stii...pina la urma...m-ar durea ca pleaca Razvan. Dar stii ce m-ar durea mai tare? Dezamagirea pe care o simte. Si pe care o ia cu el. :(

    Aaaa...spunea Ovidiu mai sus de bani pe care a venit Razvan. Hmmm...no comment. Dar nu va luati dupa ce cititi in presa centrala.

    Oricum...dincolo de tot ce e acum...mi s-a parut strigator la cer sa ai la Brasov un om ca Razvan...si cind spun asta ma refer la "popularitate"...si sa nu stii sa ii exploatezi la maximum pt a-ti imbunatati imaginea. Ca oras...ca si club...

    O sa ne mindrim cu totii cind va cistiga meciuri cu Nationala (Doamne ajuta, daca e sa fie asa, si sa mearga acolo)...dar cit l-am avut aici, la Brasov...ce am facut? Nu pt el...ci pt echipa.

    Repet ca o placa stricata. Doamne fereste sa plece Razvan...si brasovenii care umplu stadionul sa intoarca spatele echipei. Iar! A CITA OARA, OARE????

    RăspundețiȘtergere
  16. In curand o sa ajungem sa fim ocoloti de tot ce inseamna valoare. Din pacate....

    RăspundețiȘtergere
  17. Eeee...inseamna ca stii cam ce simt SI eu. Nu degeaba am spus mai devreme intr-o postare, ca parca sintem blestemati in plan sportiv. Sa nu avem si noi o echipa care sa fie acolo sus...de ANI de zile, si sa se mentina. :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt mai multi factori care au contribuit la aceste contraperformante in plan sportiv. Suntem blestemati, ai dreptate.

    Cu exceptia calificarii din 2001 aechipei FC Brasov in EUFA, si a parcursului bun in campionat si in Europa a Rulmentului din ultimii ani, nu au fost alte performante.

    Nu stiu ce sa zic, dar atat timp cat cei care conduc aceste cluburi, cei din administratia locala a orasului ne vor baga pe gat tot felul de promisiuni, care mai de care mai fanteziste, eu cred ca nu vom avea o echipa care sa se mentina in top o perioada mai lunga de timp. :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu sunt convins ca am fost bine inteles.

    Razvan a facut treaba foarte buna, bravo lui! Dar si femeia de servici care da cu aspiratorul in redactia unui ziar este platita pentru munca ei, iar daca nu ramane praf in urma, pe langa salariu i se multumeste si altfel: un buchet de flori, o ciocolata, o acadea, o zi libera platita samd. Daca respectiva doamna isi gaseste un job la o companie mai mare, probabilitatea de a continua la acel ziar este mica. Iar daca oferta vine de la Palatul Cotroceni, este chiar onorata sa accepte noul loc de munca.

    Banii sunt foarte importanti, fara finantare serioasa, in sport nu se poate face performanta. Cred ca Lucescu jr ar refuza chiar si o oferta superioara celei oferita de FRF pe care i-ar face-o FC Brasov. A antrena Nationala este probabil visul oricarui antrenor de la noi.

    Nimeni nu este de neinlocuit! Da, pleaca Razvan, vine un alt antrenor. Ramane de vazut daca de acelasi calibru. Si iar revenim la bani, la lipsa lor mai bine spus. Cu un buget sigur de 5 milioane de euro, nu retrogradam. Dar daca vrem locuri de frunte, bugetul ar trebui sa fie mult mai mare. Ce era Timisoara acum cativa ani, pana sa vina Iancu cu banii murdari ai BKP-ului? Fara cei care au devalizat Bancorex-ul si apoi machedonul de la stana din Pipera, clona comunista din Ghencea ar fi fost intr-un caz fericit o navetista intre primele doua ligi. Si exemplele pot continua. Asta este singura problema la FC Brasov, lipsa banilor!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma rog, nu singura problema probabil, principala.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ovidiu....TU ai fost foarte bine inteles. Eu se pare ca nu reusesc sa ma fac inteleasa, fiind nevoita sa imi aleg cu grija (in acest moment) argumentele.

    Asadar...ideea e in felul urmator. Ovidiu M a zis foarte bine, semn ca si el stie, sau banuieste la ce ma refer. Nu ajunge sa PROMITI. Uneori nu ajunge nici macar sa DAI ceea ce ai promis.

    Offff...ce enervant este sa nu pot spune mai multe, pt simplu motiv ca nu e stilul meu sa arunc cu noroi (asa e vorba, nu eu am inventat-o).

    Normal ca nu Razvan a inventat fotbalul la Brasov, si normal ca nimeni nu e de neinlocuit. Dar nu despre asta discutam. Ca Razvan ar fi un zeu si vai Doamne...ne paraseste.

    Uite un exemplu: cind a venit la Brasov...l-am intrebat dupa un timp: "Razvan, nu e greu sa lucrezi cu Neculaie?"...si mi-a raspuns ATUNCI:"Stiu ca altora le-a fost greu, dar noi comunicam si lucram foarte bine impreuna.".

    Mai mult nu vreau sa spun, dar imi place sa cred ca intelegi. Daca nu...ma omori cu zile. :)))

    PS: NU mereu ajung banii, sa stii. Nu doar in sport...ci in general. Prefer OAMENII de calitate, dar cu bani mai putini.

    RăspundețiȘtergere
  22. Probabil ar fi multe de zis despre relatia Razvan - Neculaie, dar cu siguranta si lipsa de cominicare din ultimul timp dintre cei doi este unul din motivele pt care s-a ajuns aici. Probabil l-o fi afectat criza si pe patron. :(

    RăspundețiȘtergere
  23. Criza financiara l-a afectat sigur, dar pentru comunicare nu are nici o scuza.

    Imi place...ca intelegi EXACT cam unde "bat" eu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu e foarte greu de inteles daca privesti cum au evoluat lucrurile de cand a venit Razvan, in vara lui 2007, si pana acum.

    Din pacate, asta e realitatea. Citisem in presa centrala ca miercuri ar putea fi numit selectioner.

    Aaaa..si am mai citit un lucru interesant, cum ca din vara Dinu Gheorghe se va intoarce in Giulesti.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am vazut si eu asta. TOTUL este posibil. Cu riscul de a-mi urca in cap o multime de suporteri (partea buna e ca putini stiu de blogul asta :) ), voi spune ca plecarea lui Dinu Gheorghe nu e cel mai bun lucru care se putea intimpla echipei, asa cum spun o multime de brasoveni. Ba dimpotriva...

    RăspundețiȘtergere
  26. De aceeasi parere sunt si eu. Dinu Gheorghe e unul dintre cei mai buni conducatori din fotbalul romanesc. Sper sa nu place, altfel chiar vom ajunge rau.

    Suporterii vad doar partea care ii intereseaza pe ei, si anume pretul biletelor si faptul ca nu ii ajuta cu bani. :(

    RăspundețiȘtergere
  27. Ai dreptate. Si mie mi s-au parut la unele meciuri...biletele mari, dar chiar si asa au fost oameni la stadion. Trebuie sa ne dezobisnuim de ideea de "moca" in aproape orice.

    RăspundețiȘtergere
  28. Intradevar, la unele meciuri pretul biletelor a fost unul exagerat, insa in ultimul timp, cel putin in retur, preturile mi s-au parut OK, drept urmare, ai vazut ce atmosfera frumoasa s-a creeat la aceste meciuri.

    Suporterilor le este foarte usor sa conteste pe cineva, dar atunci cand contesta sa aiba si cateva argumente solide, nu doar pretul biletelor.

    Dupa parerea mea, Dinu Gheorghe e presedintele de care are nevoie clubul FC Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  29. Gindim la fel legat de acest subiect. Si imi place ca tu mereu si argumentezi ceea ce spui. Ovidiu are mare dreptate in ceea ce te priveste. Esti un baiat extraordinar.

    Aaaa....ti-am citit blogul. Dragut foc! Esti si sensibil, ceea ce e foarte bine. Sa nu te schimbi :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc pt compliment. Nu-mi place sa vorbesc despre mine, doar ca incerc sa fiu ceea ce sunt cu adevarat si incerc sa gandesc cat mai corect.

    Legat de blogul meu, scriu destul de rar, asta poate si datorita faptului ca nu am un talent extraordinar (din dorinta de a spune multe lucruri, ma pierd uneori in idei), iar atunci cand scriu, scriu ceea ce simt.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eeee...crede-ma, pentru virsta si experienta ta, scrii foarte bine. In plus...ceea ce e extraordinar, reusesti sa iti transmiti trairile foarte bine, prin citeva rinduri. Continua pe linia asta si e perfect. :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc pentru incurajari.

    Pe la Rulmentul ce se mai intampla?

    RăspundețiȘtergere
  33. Despre Rulmentul...ce se stie de multă vreme. Că Vilcea le vrea pe cele bune...cum ar fi Gilca si Barbosa. Si sincer, dupa cum decurg lucrurile la Braşov, mare mirare să nu şi reuşească. Din pacate...:(

    Mama...dar ec subiecte avem. "Destramarea" uneo echipe care chiar puteau face treaba buna in formula in care erau.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am tastat repede. E destramarea UNOR echipe. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Citisem inainte de a posta a doilea comenatiu. Daca in cazul Rulmentului situatia e destul de clara, in cazul echipei FC Brasov mi se pare destul de dur(cel putin deocamdata) cuvantul "destramare". Sa vedem ce va aduce sfarsitul sezonului. Sincer, eu inclin sa cred ca Dinu nu se va mai pacali inca o data cu Copos, nu mi se pare genul de persoana care sa repete aceleasi greseli.

    Sa speram ca cel putin la baschet, echipa isi va pastra in mare parte acelasi lot de jucatori, iar in sezonul viitor sa spere la mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  36. Tocmai de asta am pus destramare...cu ghilimele, pt ca era mai mult o figura de stil. Nu ma va incalzi cu nimic daca ambele devin echipe de pluton. :(

    Din pacate...nu avem ce face, si va trebui sa raminem linga cele doua echipe si sa speram ca lucrurile vor intra pe un fagas normal.

    RăspundețiȘtergere
  37. Din pacate "destramare" e cuvantul potrivit! Daca singura problema era ca Razvan Lucescu pleca la nationala era OK. Nationala este provocarea suprema pentru un antrenor. Gaseam un inlocuitor pentru Razvan si mergeam mai departe. Problema este ca sunt motive destule care-l "imping" pe Razvan sa paraseasca Brasovul. Unul este lipsa de seriozitate. Pe restul, o las pe Melania, sa le dezvaluie.

    RăspundețiȘtergere
  38. Le voi dezvalui, cu orice risc. Sint EU prea dezamagita ca sa pot sa tac. Nu imi vine sa cred ca l-am avut AICI, un an si jumatate...si nu reusim sa facem altceva decit sa il dezamagim. Ca si oras. Acum ceva timp...ma durea groaznic de tare cind ii mai auzeam pe unii sau altii spunind ca a venit pe o caruta de bani. Stiti cum e? Cam cum e la Rulmentul: degeaba iti sint promisi, daca nu si dati. Sincer, nu stiu suma pt care Razvan a venit la Brasov....nici nu m-a interesat sa o aflu...stiu insa...o parte dintre problemele cu care se confrunta. Si...e trist, credeti-ma. :(

    Si mai e ceva, care ar trebui sa ne doara pe TOTI. Faptul ca si daca sa zicem ca nu preia nationala, mi-e teama ca oricum pleca. Si pleca cu parere de rau, dar cu un munte de dezamagiri.

    Adi, colegul meu...imi zice sa scriu un material pt miine, miercuri fiind Comitetul Executiv la FRF, comitet care va aproba sau nu, eventuala numire a noului selectioner, care o fi ala... Si...ma bate la cap sa scriu ce simt. Oi vedea...inca nu stiu in ce masura ma voi simti in stare sa scriu asa ceva. Nu reusesc sa o fac, nici macar aici, cu voi, darmite in ziar. INAINTE de a sti clar cum stau lucrurile.

    Ma voi gindi...

    RăspundețiȘtergere
  39. Razvan, chiar daca va pleca dezamagit, nu va spune niciodata asta in presa. A declarat ca deocamdata e inca antrenorul Brasovului... nu stiu ce sa mai cred...insa cum bine a zis Melania, daca nu va fi selectioner, e posibil sa plece la o alta echipa de club (nu duce lipsa de oferte).

    RăspundețiȘtergere
  40. Pefect de acord cu tine, Ovidiu, dar faptul ca Razvan Lucescu da dovada de bun simt nu rezolva problema sau probleme legate de cluburile sportive din Brasov. Si Herbet Muller vorbeste foarte frumos (deocamndata) despre Rulmentul.....

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu sunt sigur ca Herbert Muller nu va vorbi urat de Rulmentul. El are o alta mentalitate, nu se injoseste atat de mult incat sa vorbeasca urat. Cu atat mai mult regret situatia handbalului feminin pentru ca vom pierde si un mare antrenor si mare OM precum Herbert Muller.

    RăspundețiȘtergere
  42. Legat de Razvan, ne doare, poate nu multa lume simte acest lucru. Pe mine ma doare mai mult pentru ca nu pot face nimic pentru a mai reduce din dezamagirile lui Razvan. Si sunt sigur ca toti cei care tin la acest club, toti cei care doresc binele acestui club, toti cei care au avut ochii sa-l vada pe Razvan, traiesc acelasi sentiment ca mine. :(

    RăspundețiȘtergere
  43. Suporterii, din pacate, nu pot face nimic. Sunt probleme care poate ne depasesc. Tot din pacate, suporterii nu conteaza nici pentru cei care conduc cluburile si nici pentru autoritatile locale. Putem sa mergem si sa-i spunem lui Razvan Lucescu tot ce simtim. Nu noi, suporterii, suntem dezamagirea lui Razvan. Nu din cauza noastra pleaca de la echipa. Chiar daca la un moment dat a facut referire la faptul ca nu vin oamenii la stadion, el care este un om rabdator, stia ca daca este serios si demonstreaza acest lucru stadionul o sa se umple. Dezamagirile lui vin cu totul si cu totul din alte parti.

    RăspundețiȘtergere
  44. Sa iau subiectele despre care ati vorbit voi...pe rind. Legat de handbal si Herbert Muller...da, nu va vorbi urit de Rulmentul si nici de oamenii de aici. De pierdut, nu stiu ce sa spun...el este decis sa ramina, daca se va mai dori preyenta lui la echipa. Din pacate - m/am saturat de cuvintele astea - dupa ce vom pierde jumatate de echipa...nici nu cred ca mai conteaza cine e antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Puiu, nu m-am referit la suporteri. Stii cum e, inchizi ochii si visezi, visezi sa fi tu cel care decize soarta unui club, club de care chiar iti pasa. Nu vreau sa gasesc un vinovat, nu sunt eu in masura sa fac asta. Doar mi-am permis putin sa visez...

    RăspundețiȘtergere
  46. Melania, crezi ca daca echipa va fi preluata de municipalitatea locala va fi pastrat Herbert Muller ca antrenor?

    N-am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Muller, doar l-am vazut la cateva meciuri la care am fost, i-am citit declaratiile si l-am auzit vorbind la televizor, insa nici nu mi-a trebuit mai mult ca sa-mi dau seama ca este un super caracter. M-a impresionat foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  47. Scuze...mai sus v-am incurcat. Ovidiu M. spunea de Herbert Muller.

    Despre Razvan si dezamagirile lui, Puiu, ai dreptate, suporterii nu pot face nimic acum. Dar puteau fi alaturi de el, atunci la început, cînd a preluat FC Brasov in liga a doua, si juca acasa in fata unui stadion gol. Era DEZOLANT, crede-ma. NU pot sa uit un meci, la care numaram cu un coleg din presa, spectatorii de la tribuna I, noi fiind la masa presei. Erau 27. :(

    Razvan este un om finut si stiu ca desi acum pleaca usor dezamagit, chiar daca nu ar recunoaste nici taiat, sint convinsa ca in timp va pastra doar ce a trait frumos la Brasov. Si pentru el FC Brasov va ramine mereu echipa de la care a plecat la nationala.

    Sint tare trista. L-am vazut cu totii la GSP asta seara, si desi nu a spus, stim ca mai e o simpla formalitate inainte ca el sa fie acolo.

    Miercuri la FRF va fi Biroul Executiv si mai trebuie doar sa se aprobe numirea lui. M-as bucura tare mult pt el. O merita...si tot ce pot spera este ca oamenii sa aiba rabdare cu el acolo si sa il lase sa isi faca treaba. Si-o va face bine.

    RăspundețiȘtergere
  48. Din pacate asa e, a devenit un lucru iminent. Ramane de vazut conditiile in care o va parasi pe FC Brasov. :(

    Si, din pacate, sunt sigur ca vor exista multi suporteri care il vor contesta pt ca a plecat din Brasov. Ma refer la asa-numitii suporteri stegari, la unii dintre ei. :(

    RăspundețiȘtergere
  49. E clar ca el isi doreste sa ramina pina la vara. Iar Ioan Neculaie ma indoiesc sa se opuna plecarii, pt ca mai are contract cu FC-ul. Ar fi chiar culmea....

    Numai un om rupt de realitate se poate supara pe un antrenor ca pleaca la Nationala. Sa fim seriosi...cum bine a zis si Razvan...e visul oricarui antrenor. Iar el...are si motive sa fie mindru ca a primit aceasta propunere la virsta pe care o are...si cu atitea alte variante. Desi...in viziunea mea...pe linga Mircea Lucescu, Razvan mi se parea o alegere inspirata.

    E un antrenor care stie sa isi faca jucatorii sa joace si pt el. Si are si un stil care iti impune respect, fara a te deranja acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  50. O ce frumos ar fi sa decidem noi soarta unui club.
    Stii, nu este vorba neaparat de a gasi vinovati. Este doar o stare de fapt care iti tulbura visele si care te trezesc la realitate. Realitate care n-o inteleg.
    Melania, stadionul gol se datoreaza unor fapte din trecut care se uita greu. Odata iti spuneam ca astept respect de la club. La venirea lui Razvan Lucescu multi oameni au fost neincrezatori. Neincrederea nu venea din partea lui Razvan. Poate suna brutal dar cine s-a fript odata....
    Imi este teama ca si Rulmentul va trece prin acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  51. N-ai cum sa-l contesti pe Razvan Lucescu. A venit si-a facut treba cu seriozitate, a avut rabdare si cu echipa si cu publicul...Nu ai efectiv ce sa-i reprosezi. Greselile inerente nu se pun. Insa pentru Nicolae (si nu numai pentru el) este un moment al adevarului. Sa vedem ce o sa faca in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  52. Daca a ajuns sa nu mai faca nici macar pentru Razvan...cam ce sanse crezi ca sint sa faca mai departe mai mult decit acum? :(

    RăspundețiȘtergere
  53. Legat de Rulmentul...imi este FOARTE CLAR ca acolo ne indreptam. Daca nu am fost in stare sa umplem o sala de 1600 de locuri la un meci in care se decidea calificarea in finala....ce sa mai spunem? O sa ajungem sa scriem ca acum 8-9 ani...cu o stire care sa raspunda la cele trei intrebari de baza. Cine? Unde? Cind? Cam asa vor fi stirile. Nu de alta...dar despre CE sa scrii. Si...CINE sa si citeasca? :(((((

    RăspundețiȘtergere
  54. Nu stiu ce sa mai zic...Probabil va face tot asa, ceva de ochii lumii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mi-e o ciuda de mor. Stiti...l-am contrazis pe Dinu Gheorghe (deh, patriotismul local) cind imi spunea intr-o discutie, ca in afara de a fi un oras frumos, Brasovul nu are nici o alta calitate. Exagera poate...dar uneori asta simt.....

    RăspundețiȘtergere
  56. Pai depinde, dar trebuie sa bata fierul cat cald. Razvan a adus oamenii la stadion. Echipa merge, este in crestere. Depinde doar de Nicolae ce fel de echipa va fi Steagu' de acum incolo. Visez si eu si de aceea zic: daca totul mergea struna la club (asa cum ar fi fost normal) si Razvan primea propunerea de a antrena nationala? Am mai fi fost oare tristi? Nu cred. Am fi fost convinsi ca la echipa ar fi venit un antrenor bun care sa duca treaba mai departe. Nu plecarea (mai ales ca pleaca la nationala) este motivul tristetei. Ci motivele care l-au convins pe razvan sa plece. Numirea la nationala a picat nemaipomenit de bine pentru toata lumea. Mai sunt curios de un lucru: daca nu va fi numit la nationala? of, Ovidiule, tu cu visele tale mai molipsit si pe mine:)!

    RăspundețiȘtergere
  57. Are cine sa citeasca. Sau nu? Dar chiar asa :
    Unde sunt brasovenii?

    RăspundețiȘtergere
  58. EXACT. Echipa merge in acest moment, SI pentru ca Razvan isi face bine treaba si in vestiar...nu numai in afara lui.

    Noi sintem tristi pt ca simtim foarte bine situatia, si pentru ca sintem constienti ca cel putin o perioada, fara Razvan nu va mai fi la fel. "Saracu" cel care va veni dupa el....are mult de "dus".

    Ar trebui sincer...ca linga Neculaie sa mai vina si alti oameni...firmele sa dea sume, chiar daca mai mici, dar sa le dea, catre fotbal, handbal, baschet.....Altfel ar fi...

    Dar uite ca visez si eu acum...:)) Om fi adormit cu totii si sintem in lumea viselor? :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Unde sint brasovenii? Te referi la ceva anume...sau era o intrebare retorica....?

    RăspundețiȘtergere
  60. Aveti dreptate, echipa merge bine, are potential.
    Poate dintre toti antrenorii din Romania, Razvan stie cel mai bine sa "lege" vestiarul, stie sa creeze o atmosfera frumoasa, sa-i faca pe jucatori sa se simta ca intr-o familie.

    Oare nu sunt in Brasov oameni potenti financiar care sa vina la echipa, sau pt acesti oameni nu exista pasiunea pt sport?
    Pentru ca este destul de clar ca sportul, in general, nu este o afacere profitabila.

    RăspundețiȘtergere
  61. Ai spus patriotism local iar Ovidiu a zis ceva de tapsanele unde se jucau meciurile din judeteana. Tin minte cand eram copil si Steagu' juca in B am fost la un meci pe Tractorul. Stadionul era plin.
    Am fost la o semifinala de cupa europeana si sala era pe jumatate plina. Unde a disparut cealalta jumatate?

    RăspundețiȘtergere
  62. Eu chiar merg sa dorm, macar sa visez ca vom avea si noi o echipa mare. Si nu ma refer doar lafotbal, ci la sportul de echipa din Brasov.

    Sa aveti o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  63. La semifinala cu pricina nici macar masa presei n-a fost plina:) Asta asa sa facem haz de necaz.

    RăspundețiȘtergere
  64. Ei bine...aici revin fara sa vreau la ceea ce discutam cu celalalt Ovidiu despre Neculaie. Este un om mindru si care si-a atras o multime de antipatii printre oamenii de afaceri din Brasov, astfel ca...toti gindesc ca indirect l-ar ajuta pe el...si nu sint incintati de asta.

    Acesta era motivul pt care sustin in continuare ideea ca...la acel moment...Nicolae Tucunel ar fi trebuit sa ajunga alaturi de Neculaie la FC Brasov si sa reuseasca sa gaseasca o cale de mijloc pt a le fi bine si lor si echipei. Din pacate...nu s-a reusit. Imi place sa cred ca altfel ar fi stat lucrurile acum...si alaturi de ei, la FC Brasov erau mai multi sponsori.

    RăspundețiȘtergere
  65. Eeee, Puiu...sa stii ca nu toti cei care stau de regula la masa presei, sint si ziaristi. Iar la meciul cu pricina...a fost un om care te lasa sa treci doar cu legitimatie. :) Ceea ce a fost foarte bine. Anul trecut...am stat de multe ori in alta parte decit la msa presei, pt simplu motiv ca...era ocupata. Si...nu mereu de catre colegi. :) Dar...nu conteaza asta. ASTA sa fie problema....

    Noapte buna, Ovidiu...si probabil si tie Puiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Despre oamenii de afaceri care nu se inteleg este mult de povestit. Nu se poate construi un aeroport fara circ....Nu vreau sa intram pe panta economico-politico-sociala. Ar fi prea multe de spus. Dar poate ca in viitor, asa incet-incet, le vom depana pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  67. Da ar cam trebui sa ne retragem. Maine e o noua zi si trebuie sa ne facem datoria.
    Noapte buna, Melania.

    RăspundețiȘtergere
  68. Sincer...daca alunecam pe panta aia...chiar nu voi reusi sa fiu atit de..."competitiva". :) Nu imi place sa vorbesc despre ceva la care nu ma pricep. :) Dar...om vedea, o sa fiti si voi indulgenti, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  69. Clar...e deja tirziu. Eu de regula pe la 22.00 pic de somn, dar uite ca m-a apucat aproape 12 noaptea...

    Noapte buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  70. O noua zi, abia acum am reusit sa citesc si eu presa locala. Melania, am vazut ca nu ai scris despre Razvan, dar probabil o vei face la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  71. am scris UN PIC...dar materialul e pe prima pagina de ziar si pe net e pus acolo, nu la pagina de sport. Am scris doua vorbe din ce a spus aseara la emisiune. Despre ce yiceam cas o sa scriu...voi scrie. Imi este cam greu acum. :(

    RăspundețiȘtergere
  72. am gasit acum pe net...

    E clar, de maine va fi selectioner, sper sa ramana la Brasov pana la finele campionatului. Ar fi frumos daca echipa s-ar si califica in Europa League.

    RăspundețiȘtergere
  73. De ramas va ramine, asta e clar. El unul...isi doreste, FRF e de acord. Speram sa nu ii faca probleme Ioan Neculaie, desi sincer ma indoiesc. Nu ai CUM s aopresti un antrenor sa preia nationala, chiar daca inca mai este sub contract cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  74. Oricum, daca nu de acum, din vara va veni o perioada destul de grea pt club. Chiar foarte grea.

    Sa vedem cine va veni antrenor, desi poate ar merita o sansa si Isaila.

    RăspundețiȘtergere
  75. Răzvan Lucescu: Nu eu sînt cel care trebuie să ia o decizie, ci membrii Biroul Executiv al FRF“

    „Şi astăzi, ca şi ieri, sînt exact în aceeaşi situaţie, în care nu pot face nici un fel de declaraţie pe acest subiect. Este un Comitet Executiv care trebuie să aprobe propunerea lui Ionuţ Lupescu, şi nu cred că e corect să anticipăm ce se va întîmpla. Nu pot să fac declaraţii acum despre ceva ce nu s-a întîmplat, nu eu sînt cel care trebuie să ia o decizie, şi nici să îmi dau cu părerea despre ce ar putea fi. Singurii în măsură să declare ceva, sînt cei din federaţie, nu eu“, a spus Răzvan Lucescu.

    RăspundețiȘtergere
  76. Se mentine cu declaratii de super bun simt....

    RăspundețiȘtergere
  77. Mult succes lui Razvan Lucescu in calitate de selectioner! N-am fost niciodata in Ucraina, poate Razvan imi ofera motivatia unei calatorii in 2012 in tara care ne-a furat Bucovina de Nord, sudul Basarabiei, Insula Serpilor si Tinutul Hertei, asta facand abstractie de partea de nord Maramuresului, populata in majoritate de romani inainte de 1918, care n-a facut insa parte din Romania Mare.

    RăspundețiȘtergere
  78. Asa este....merita cu prisosinta tot ce are, pentru ca munceste enorm. Eu nu am mai vazut un antrenor atit de dedicat muncii pe care o face.

    Daca mergi in Ucraina...sa imi aduci si mie un magnet de frigider. :)))

    RăspundețiȘtergere
  79. In februarie mi-a fost dificil sa gasesc bilet la meciul Rulmentului ci Feherep Alcoa, abia m-a rezovat un prieten de un bilet undeva in coltul tribunei vechi, undeva in dreapta galeriei. Nu mai vazusem Rulmentul pe viu de pe timpul Rodicai Marian, Marianei Oaca (Tarca), Irenei Oancea... Atmosfera frumoasa, oameni veniti la meci chiar si de la Blaj si Sighisoara (au stat langa mine, va rog frumos sa ma credeti), victorie la 9 goluri diferenta, calificare! Am ramas surprins vazand sala pe jumatate goala la meciul retur din semifinale. Clar, viitorul nesigur al echipei a dus la aceasta situatie nedorita. Ar fi pacat ca RBV sa redevina o echipa de pluton!

    Steagu' in schimb mai mereu a fost un club de a doua jumatate a clasamentului, calificari in Cupa UEFA au fost de doua ori urmate de retrogradari, se poate spune ca de cele mai multe ori am fost cotati drept o echipa mica.:( Sa vedem ce-o sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  80. Exact despre asta vorbeam. Prezenta lui razvan aici...reprezenta o garantie ca se va face treaba si ca obiectivele vor privi CLAR partea de sus a clasamentului.

    Dar oricum...asa cum ai mai spus si tu....cu un buget bun va fi bine. Dar buget..dat...nu promis.

    RăspundețiȘtergere
  81. Melania, eu am frigiderul plin de magneti. Sotia mea cumpara drept suvenir cate o papusa din fiecare tara pe care o vizitam, Diana cate o jucarie de plus, eu am boala magnetilor. Daca intre 11 si 22 iunie esti la Brasov, poate iti voi aduce un magnet cu orasul in care locuiesc si/sau cu cele pe care le voi tranzita in drum spre Romania (Stockholm si Frankfurt). Te costa o bere:)

    RăspundețiȘtergere
  82. Hehe...scap super ieftin. :))) dau berea cu siguranta. Si eu am boala magnetilor. Am unii frumosi raaaaau. Cea mai mare aventura dupa magnetri am trait-o cind am fost cu Rulmentul in Norvegia, la Larvik. Nu exista un magazin de suveniruri...si am cautat peste tot magneti de stia toata delegatia cit de disperata sint...si intrebau si ei pe unde intrau. :))Am gasit intr-un final la o agentie de turism. Au fost cei mai scumpi magneti cumparati vreodata. :))) 9 si 11 euro. Dar...sint frumosi macar. :) Nu imi venea sa cred ca ma voi intoarce fara magneti. Am gasit apoi si in aeroport. Cind am facut un calcul....am luat magneti de vreo 40 de euro, de a zis lumea ca sint nebuna (au fost asa de scumpi pt ca am platit cu euro, nu cu coroane si mi-au facut un schimb de m-a omorit) :))) Dar erau si pt prieteni, nu doar pt mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  83. Norvegia este probabil cea mai scumpa tara europeana, asa ca nu trebuie sa te mire preturile de acolo. O bere la pub costa de doua ori mai mult decat in Finlanda si Suedia, adica de 4-5 ori mai mult decat la Brasov, cu greu gasesti sa papi sub echivalentul a 20 euro etc. Desi este aproape, noi am fost o singura data acolo, la Oslo, Lillehammer si fiordul Geiranger.

    Dar despre calatorii, avem timp sa vorbim. Eu joc in deplasare de 20 de ani, iar principalul motiv pentru care am plecat (oficial m-am indragostit de o blonda scandinava:) ) a fost ca am vrut sa vad lumea. Ori in anii '80 era dificil de ajuns chiar si la cefele groase. Si cand te gandesti ca sunt unii care regreta comunismul, care uita cozile, frica, frigul, intunericul din case etc...

    RăspundețiȘtergere
  84. Mi-am amintit o chestie haioasa.:) Cel mai frumos magnet pe care il am mi se pare cel cumparat de la Nisa. Pe el scrie Nice Le Marche Aux Fleurs. Ei bine, desi am fost de doua ori pe Coasta de Azur, nu am prins niciodata vestita piata de flori, mereu am ajuns prea tarziu, cand deja tarabele erau stranse pentru a face loc teraselor. Stii vorba lui Goga, zilele sunt pentru negustori, noptile pentru poeti. Si cum tot romanul s-a nascut poet...:))

    RăspundețiȘtergere
  85. Hehe....pai ai avut un super motiv. Pentru ca asa este...blondele scandinave sint frumoase RAAAAU. :) Asa este...Norvegia este scumpa ca si tara. salariu mediu am inteles ca este pe la 4500 - 5000 de euro. Asa ne-a spus ghidul care ne-a aratat orasul...contra sumei de....15 euro de caciula. :)))A fost super amuzant...ne-a aratat o padurice...casa lui - ne-a si explicat ca sint atit de multe masini la poarta pt ca e ziua mamei lui -, un cimp pe care se cultiva cartofi, o fosta moara...si un hotel. Cind am vazut...am turbat toti. :))) Practic ne-a invirtit in jurul hotelului nostru si cind am zis ca ne-am plictisit si ca vrem la hotel, am ajuns intr-un minut. :))) Iti dai seama cam ce departe eram.

    Oricum...magnetii si plimbarea au fost singurii bani cheltuiti acolo. Nu prea aveam ce sa iomi iau. Larvik e un orasel mic si exagerat de linistit. Noaptea insa....nu stiu de unde apareau, dar se umplea de tineri si tinere....toti beti. :(

    RăspundețiȘtergere
  86. ia uite aici, oameni care calatoresc, foarte bine. Eu n-am apucat sa plec prea mult din tara noastra scumpa. Am fost doar in Germania atunci cand mi-am cumparat masina. In rest, ma plimb prin plaiurile mioritice :)

    Foarte tare pasiunea pt magneti, Melania.

    RăspundețiȘtergere
  87. Norocosilor!!! Mai ales tu Melania care ai ocazia sa gasesti fulare de la adversarii din strainatate. Eu am doar cativa magneti de la prieteni mai plimbareti si doua fulare: de la galeria celor de la Krim si de la unicul sustinator al celor de la Alcoa.

    RăspundețiȘtergere
  88. Ovidiu...ai tot timpul sa calatoresti, si am convingerea ca o vei face. :) Despre "colectia" mea de magneti pt frigider, ea a inceput atunci cind fratele meu i-a adus pe primii, cind a venit intr-o vacanta acasa. Atunci nu prea intelegeam...mai ales ca asta se intimpla acum MUUUULTI ani, la noi nu aparuse "moda". Incet, incet am inceput sa cumpar si eu...si uite asa am ajuns la o colectia care are cam...25, as zice eu. Nu sint multi, dar am amintiri legate de toti. :)

    Puiu...ce sa spun...fulare nu am cumparat de nicaieri, dar in Norvegia am incurajat un suporter al Rulmentului, sa ii spuna unui suporter al Larvikului sa faca schimb de fulare. Desi la inceput timid...pina la urma brasoveanul nostru s-a ales cu fularul Larvikului, iar norvegianul cu unul galben-negru.

    RăspundețiȘtergere
  89. Galben-albastru;) Asta daca brasoveanul nostru nu purta la gat fularul Steagului, al Borussei Dortmund...:)

    N-am vazut fulare de vanzare la sala pe 14 feb., mi-am cumparat o esarfa pe care scrie "Finala Cupei Cupelor 2008" pe o parte, Rulmentul Urban Brasov pe cealalta. Am doar cateva fulare, ale unor cluburi de fotbal pe care le simpazizez, 5 sau 6 cu totul. Cel cu FC Brasov e vechi, din anul in care am batut la Medias cu 1-0. Pe el scrie "Mama, te iubesc, dar nu ca pe Steagu'", haios, nu-i asa?:) Imi lipseste din colectie doar Celtic Glasgow.

    RăspundețiȘtergere
  90. Guus Hiddink antreneaza Chelsea si este in acelasi timp selectionerul Rusiei...

    RăspundețiȘtergere
  91. DAA!!! Ai dreptate, galben - ALBASTRU. Vezi...sint setata pe galben-negru in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  92. Ovidiu, si ce te face sa crezi ca federalii, pe de-o parte, si Razvan, pe de alta parte, vor accepta ca acesta sa fie antrenor la FC Brasov si dupa terminarea actualei editii de campionat.

    In vara prevad o degringolada mare in sanul acestei echipe. :(

    RăspundețiȘtergere
  93. La aceasta ora totul depinde numai si numai de patron. El va decide viitorul echipei. Daca vrea echipa mare si mai ales daca da si banii nu doar promite.....
    Noul antrenor o sa gaseasca o echipa destul de omogena si bine cladita. Cu cateva achizitii putem spera la un viitor frumos.
    Iar pentru Razvan: multumesc si succes la nationala!

    RăspundețiȘtergere
  94. Eu cred ca Razvan nu ar fi fost ales daca FRF-istii nu ar fi gandit la modul "il platim prost, dar ne antreneaza Mircea Lucescu, fie si din umbra." Ei sunt convnsi ca fiul va cere sfaturi tatalui. Si eu la fel, strict intre noi fie vorba.

    Am citit intr-un cotidian bucurestean ca Lucescu jr va castiga ca selectioner doar 250k pe an, adica mai putin cu 50 000 decat avea la Steagu'. Mi se pare un motiv suficient de bun pentru a incerca sa-si pastreze si jobul de la noi. Recunosc, eu sunt un tip care gandeste pragmatic, ceea ce nu este obligatoriu cazul fiului unui multimilionar.

    RăspundețiȘtergere
  95. Chiar daca salariul este mai mic, nationala este o "trambulina" mai mare decat o echipa de club din Romania. Iar situatia de acum ii convine lui Razvan Lucescu. Poate sa construiasca o echipa in liniste fara presiunea rezultatului. Normal ca-l ajuta si Mirecea Lucescu si nu cred ca este ceva rau in asta. Poate de asta a refuzat seniorul. Sa vina Razvan selectioner.

    RăspundețiȘtergere
  96. Intradevar, Nationala era visul lui Razvan, si nu se poate refuza, indiferent ca salariul sau va fi mai mic.

    Pana la urma, pe Neculaie nu-l obliga nimeni sa dea bani, fotbalul nu e o afacere profitabila, poate s-a saturat si Neculaie. Dar problema e ca el e o pers mai antipatica, si nu prea va veni nimeni langa el sa sprijine financiar clubul. :(

    RăspundețiȘtergere
  97. O sa va raspund tuturor prin acest mesaj, mai ales ca ale lui Ovidiu si Puiu sint pe aceeasi idee.

    Ce sa zic...poate ii mai da si tatal lui un sfat...nu zic nu, dar sincer, nu va imaginati cit de mindru este Razvan si cit de mult vrea sa reuseasca singur, prin propriile forte. Am scris si in ziar....v-o spun si voua acum...e NEDREPT fata de el, sa
    gindim asa.

    Prin modul asta de gindire si prin felul in care ne exprimam, din pacate nu noi aici, ci altii...PUBLIC, nu facem altceva decit sa ii luam lui Razvan, fara sa vrem poate, "sansa" de a cere sfaturi TATALUI sau, care intimplator sau nu....e un MARE ANTRENOR. UN motiv in plus sa faca asta. Dar...o va face rar. Si eu una...sint convinsa ca nu Mircea LUcescu ii va face echipa lui Razvan. Ma reper: are un caracter mult prea puternic pt a accepta asta.


    Azi...la stadion chiar i-am pus o intrebare...interesanta, zic eu, daca el crede ca la un moment dat se va vorbi despre Mircea Lucescu, ca fiind TATAL lui Razvan...si nu invers. :) Mi-a zis in gluma ca gata...m-a scos de la suflet, ca astea sint intrebari de Bucuresti. Dar sincer...EU una...asta ii doresc. O sa puteti citi miine, cum am simtit eu numirea lui Razvan. Nu am scris N declaratii de la o multime de oameni, pt ca...in mod clar pe acelea lumea le-a vazut la tv. Am scris...asa cum mi-a venit...dupa o zi "nebuna", cu multe telefoane, cu multe stiri de dat la Bucuresti...si ajunsa inapoi in redactie...la ora 17 si ceva. Nu a iesit cum mi-as fi dorit, dar concluzionind...asta imi doresc si II doresc: sa se ajunga sa spuna...."Mircea Lucescu, tatal lui Razvan Lucescu....".....:) Inseamna ENORM de mult...in doar sase cuvinte.

    Regret din tot sufletul ca pleaca, dar cind l-am vazut SINGUR la stadion....m-a durut sufletul pt el.

    MERITA sa ii gaseasca acolo, linga echipa, pe Dinu Gheorghe si Ioan Neculaie. Era un semn ca....se pot bucura pentru el. Fara cuvinte, orogolii, nervi si ambitii. Sa fie acolo. Si atit!

    De altfel...Razvan a si spus...ca si-ar fi dorit ca ei sa fie acolo. S-au intilnit cu siguranta in aceasta seara. Dar mie una...mi-ar fi placut sa ii vad ACOLO. POate sint eu "defecta"...sau prea sentimentala....

    Cine stie...

    PS: Citeam azi la comentariile de pe Prosport, in special...si de pe GSP. Doamne...INCREDIBIL de multe rautati. Si mult prea multe jigniri. Total fara sens. Pacat...

    RăspundețiȘtergere
  98. Uite...vedeti...in loc sa scriu un comentariu...mai bine postam ceva despre asta...nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  99. Ovidiu M....cam asta spuneam si eu zilele trecute....ca Neculaie avea nevoie de prezenta lui Tucunel la club, pt ca Tucunel stia sa atraga simpatia oamenilor. Ioan Neculaie este mult mai mindru din punctul asta de vedere. Fiecare are calitatile si defectele lui...dar cred ca se completau foarte bine si....colaborarea ar fi fost buna. Acum insa...e tardiv, zic eu...

    RăspundețiȘtergere
  100. Intr-o lume virtuala noi traim doar prin cuvintele, mai mult sau mai putin potrivite, pe care le scriem. Personajul virtual Melania Gavrila este simpatic, dar usor naiv.

    Tucunel e o pacoste, Melania, nu e cu nimic mai presus decat mitocanul ala de militian stelist intervievat de numita Suciu Simona, fie-i numele [...]! Apropo, individa aia a citit zecile de comentarii venite din toata lumea de dupa acel interviu? Nu e niciodata tarziu pentru a-si face mea culpa, desi orice angajator ar fi dat-o afara urgent dupa acel interviu!

    Noi avem nevoie de bani pentru cluburile sportive, dar nu bani publici (avem alte prioritati: scolile, spitalele, strazile samd), nici murdari, si, last but not least, nu de la dusmani! Eu prefer Steagu' in "B", dar curat, decat pe podium avand ca sponsori niste interlopi!!! Sau mai rau, finantare venita de la mizeria asta pesedista parvenita in Brasov din Oltenia!

    RăspundețiȘtergere
  101. Aaaaa...clar ai dreptate. Naivitatea este asumata, nu am nici o problema cu ea. Si crede/ma....apare in mai toate situatiile. Asta e...m-am obisnuit si...ducem o convietuire acceptabila...impreuna. :)

    Nu ai inteles...nu era vorba de a aduce bani de la pesedisti sau de la interlopi, ce Dumnezeu. Repet...nu il cunosc pe Tucunel intr-atit de bine, insa stiu ca a intrat in politica....in PSD....din motive numai de el stiute. Si apoi...regretate. Si nu o spune doar el...ci chiar cei din partidul in care a intrat. Dar sincer...nu am nici un chef sa ne "luptam", eu prin a-i face o statuie, pe care tu sa o darimi. E o energie risipita aiurea, pararea mea. :)O fi si cum spui tu...dar eu nu aduceam ca argument decit....capacitatea unui om de a se face placut. ATIT! Fii convins ca NICIODATA interlopii...cei cu bani foaaaarte multi, nu vor baga bani in sport...INDIFERENT de cine e acolo. Eu ma refeream la...cei "normali"...care si-ar permite sa dea macar 5000 pe an. Si...crede-ma...sint vreo citeva MII de firme de acest fel. Macar de ar da o suta...Dar...intram in alta discutie...si stiu cum gindesti. Stiu ca polemica duce la progres, dar esti mult prea inversunat pe subiectul acesta. Asa te simt eu. :)

    Despre Simona Suciu...nu cred ca ai dreptate. Omul acela e persoana publica, despre care citesti aproape ZILNIC prin ziare. Nu inteleg ce e atit de deranjant ca omul este stelist. Tu ai idee CITI stelisti/dinamovisti/rapidisti sint in Brasov? Stii...cu siguranta.

    Iti inteleg punctul de vedere legat de materialul respectiv, dar nu pot fi in totalitate de acord cu tine. Intr-un fel...sint, dar nu pot fi in totalitate.

    Simona a vrut sa faca un "bine", scriind un materil de genul asta, dupa ce de ani de zile toata prea stie ca omul e stelist inrait. La un moment dat, nu accepta s ai se ia sincroane pt tv-uri, decit daca statea cu spatele la un afis cu Steaua. Si...ai sa rizi...presa nu avea nimic impotriva.

    Asadar, Simona nu a vrut sa faca un rau, crede-ma. Si...nu am prea multe motrive pentru a-i lua apararea, mai ales ca ea crede ca mereu am avut ceva personal cu ea, fara ca eu sa am de fapt. Aveam cu...fumul de tigara din redactie. Fum facut uneori si de ea. ATIT!

    Hai nu mai fi si tu atit de indirjit. Sint super convinsa ca...tu nu esti ASA!

    Si DA! Melania este un personaj simpatic. E o naiva simpatica. Hai...zimbeste si tu si gata! Discutam relaxat....eu una nu am energie sa ma "cert". Am pus ghilimele, DA? Ca stiu ca nu te certi...

    RăspundețiȘtergere
  102. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  103. Offf...hai ca o sa iti raspund de jos in sus...la ceea ce ai scris.

    Am pretentii ca nu e cazul sa ajungem la discutii de genul "daca vrei sa nu mai postez aici, spune". Eu am facut acest blog pentru ca voi/noi sa avem spatiu...nu consider ca "eu impun regulile". Fiecare este liber sa spuna ce vrea. In plus...tu argumentezi mereu ceea ce spui, nu imi aduci jigniri, deci nu am de ce sa ma supar. Si...cu atit mai putin sa imi doresc sa nu mai scrii. Ar fi culmea...Nu am chiar 15 ani si nu ma supar cind cineva are o parere diferita de a mea. :) (Ovidiu M...e o figura de stil, sa nu te simti avizat...in ceea ce priveste tineretea, mai ales ca tu esti un baiat supeeeer). :)

    Mai departe....
    Offf...nu imi place sa imi vorbesc colegii, sau fostii colegi, in cazul Simonei, de rau. Nu stiu daca a gindit in stilul unui "tabloid". Stiu doar ca vroia de multa bvreme sa faca articolul respectiv si s-a legat de faptul ca venea meciul, iar Naghi tinea cu Steaua. Si...ai sa rizi...eu stii ce apreciez la el...macar nu e ipocrit, ca multi altii (persoane publice), care se dau brasoveni, vin si se instaleaza in tribuna oficiala, dar nici macar nu stiu culorile echipei. Deci...

    Nu dau nume...dar sint mai multi din..."conducerea" acestui oras...care au simpatii DECLARATE si deseori evidente (dpdv vestimentar)pt alte echipe. Fie ele Steaua, Dinamo sau Rapid. Eu una...sint ceva mai relaxata din punctul asta de vedere. Niciodata nu am fost un fan "inrait". Sint sufletista si...atit.

    In afara de FC Braov....tin cu ORICE echipa romaneasca in cupele europene, tin cu nationala si ma doare cind pierde sau cind se arunca in ea cu pietre. Aaaa....la handbal, da...tin cu Rulmentul....si intr-adevar am o antipatie fata de Oltchim, ca si imagine in primul rind (fanii imi par mult prea rai pt cit sint de frumosi si multi), dar stiu ca uneori, fetele nu au nici o vina. Dar chiar si asa, pot aprecia Vilcea pentru uniunea de care da dovada.

    Am inteles ca nu iti place Tucunel...e EVIDENT, crede-ma.

    Asadar...ca si concluzie....eu sint mai "pacifista" daca se poate spune asa. :) Si nu iti imagina ca nu iti voi mai spune sa nu mai fii asa "inversunat". :) O sa o mai spun, pt ca eu asa te simt uneori. In ciuda zimbetului de pe fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  104. Melania, nu ma simt in niciun fel avizat de ceea ce ai zis. Mi-am dat seama ca e o figura de stil, plus ca nu-s genul de persoana care sa ma supar repede (nu ca ar fi fost cazul, am spus doar asa informativ)
    Am 20 de ani, si de mult timp nu mai gandesc ca un adolescent de 15 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  105. Melania, te rog sterge din postarea mea precedenta ultimele fraze. Sa nu ramana nimic nimic dupa "Altfel, eu zambesc mereu, don't worry, Melania:)" Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  106. OK...dar stai sa vad acum CUM sterg o postare. UF!!!! In cazul in care sterg partea respectiva...trebuie sa sterg si inceputul meu...de la raspuns. Hai ca vad cum fac asta...

    RăspundețiȘtergere
  107. Ovidiu...cu parere de rau trebuie sa spun ca nu m-am priceput sa sterg doar partea care vrei tu...astfel ca, mi-am asumat orice risc si am sters tot comentariul. Probabil ca nu intimplator vroiai sa sterg partea respectiva.

    Sincer, eu nu am gasit daca se poate sa stergi doar o parte...dar daca voi gasiti unde era acea optiune, va rog sa imi spuneti si mie. Pina atunci...aveti grija ce scrieti...pt ca eu una...dupa cum se vede...nu ma pricep. :(

    Imi pare rau ca l-am sters pe tot...ar trebui sa sterg si raspunsul meu la comentariul respctiv. Acum insa...fug la conferinta la FC BV. Cu...Dani Coman.

    RăspundețiȘtergere
  108. SPER ca nu am facut o setare aiutrea...si acum voi nu mai puteti posta. Am incercat mai multe variante pt avedea daca pot sterge doar ce vrei tu...si...mi/e teama sa nu fi lasat ceva anapoda, iar acuim sa nu mai puteti voi posta.

    Sa dea cineva un semn ca se poate....ca sa repar.

    RăspundețiȘtergere
  109. Asa, cred ca e pe undeva prin setari la tabloul de bord o optiune unde scrie despre "moderarea cometarilor". Posibil sa fie aceea optiunea miraculoasa :P

    Ia sa vedem, apare cometariul meu?

    RăspundețiȘtergere
  110. Deci...a aparut. Crede/ma, am incercat la TOATE setarile care ar fi putut avea legatura, si nu a mers. Am intrebat si colegii...si, si ei au spus ca s-au mai lovit de problema asta si au sters intreg comentariu. Unul dintre ei zicea ca trebuia facuta setarea cu moderarea comentariilor de la inceput. Nu cred, dar...asta e...

    Important e ca merge.

    Oricum...preventiv...sa avem grija ce scriem, ca sa nu mai apara probleme de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  111. Am vazut si eu ca a aparut. Slava domnului...:D

    RăspundețiȘtergere
  112. Da...merge, dar recunosc, am avut ceva emotii ca am stricat ceva pe acolo si nu mai puteti posta. Oricum...singura mea speranta ca NU e asa, a fost ca nu mi-ati lasat mesaje pe MEX legat de asta. Pt ca...sint convinsa ca asta ati fi facut pt a ma atentiona in vreun fel ca...incercind sa repar...mai rau am stricat. :) Ca orice femeie, nu? :)

    Glumeam...stiu ca voi sinteti draguti toti si...chiar daca ati fi gindit-o, nu ati fi spus-o.

    Sincer...de asta sint si "mindra" de faptul ca am reusit sa atrag si pe Monitorul...si aici, doar oameni de calitate, cu care chiar pot si cu care am ce discuta.

    Va multumesc mult ca sinteti aici si ca m-ati impins de la spate sa fac blogul. Il meritati cu prisosinta.

    RăspundețiȘtergere
  113. Desigur, intre a nu putea sterge doar un pasaj si a sterge tot comentariul, ai ales varianta corecta. Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  114. Sincer...nu cred ca ai idee cam CIT m-am chinuit. Si...cam cit i-am chinuit si pe altii pentru a afla CUM si DACA se poate face asta.

    Ma bucur ca am apreciat bine dorinta ta.

    RăspundețiȘtergere
  115. Melania, din punctul meu de vedere, nu ai de ce sa multumesti cuiva. Prin modul tau de a gandi, de a scrie, de a pune suflet in ceea ce faci, asa ai reusit sa atragi multa lume si aici, si mult mai multa lume pe Monitorul.

    Si eu ma bucur ca avem ce discuta, sunt convins ca vom avea ce discuta mai mereu, insa sper ca vor exista si subiecte care sa nu ne intristeze. Desi nu ar trebuie sa fim tristi, ar trebuie sa ne bucuram pt Razvan, si ne bucuram, insa in acelasi timp ne ingrijoreaza viitorul sportului din Brasov.

    Apropo de gluma, nici macar nu cred ca cineva a gandit asa ceva. Am o conceptie destul de vasta despre lucruri de genul asta, dar mai bine sa revenim la sportul nostru, cel de toate zilele. :)

    RăspundețiȘtergere
  116. Asa este, Ovidiu M. Teoretic...ma bucur pentru Razvan. Practic...sint trista ca pleaca.

    Sper ca macar jucatorii sa se simta mai bine si in teren sa nu se simta apasarea pe care o simtim noi.

    Acum merg la somn, e destul de tirziu. O seara frumoasa si...noapte buna pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  117. Intervin şi aici, sper să nu fie cu supărare şi să acceptaţi şi părerea unuia "din Peluză", ştiţi voi oamenii aceia răi care înjură, scuipă, etc.

    Am făcut o scurtă introducere, dar să revin la ceea ce vroiam să spun. :) Păi... Aş avea şi eu o întrebare, de ce totul se rezumă la Răzvan Lucescu? Acum să nu mă înţelegeţi greşit.

    RăspundețiȘtergere
  118. SPER din totul sufletul, Rares...sa nu am ocazia sa iti dau mai multe raspunsuri la intrebarea ta.

    Legat de cei "din Peluza"....nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca sinteti catalogati astfel? Eu am descoperit de ceva vreme niste baieti sufletisti, inteligenti si cu mult, mult bun simt.

    PS: Oricum...ca idee...violeta verbala o detest indiferent de situatie. Iar pe stadion...injuraturi se aud uneori...din toate partile...

    RăspundețiȘtergere
  119. Păi stai să mă gândesc, probabil "poluarea televizionistică" a făcut să fim priviţi astfel. Ca o pată neagra a societăţii, să fim priviţi ca nişte infractori. În fine :) Aici se vorbesc altele şi nu aş vrea să "deraiăm", dar fotbalul fără suporteri, nu este fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  120. Stai linistit, Rares. Oamenii cu mintea in cap stiu sa faca diferenta intre voi cei din peluza, care nu sinteti betici, nu injurati, etc...si ceilalti care se comporta asa. Nu e o rusine sa stai in peluza. E insa trist ca de multe ori unii merg in peluza ca deh, ei sint ultrasi, sint adevaratii suporteri, nu? Dar din pacate, daca ii iei tare nici nu stiu toata echipa pentru care...injura.

    PS: Nu ma refer la voi...ci vorbind la general.

    RăspundețiȘtergere