miercuri, 29 aprilie 2009

Despre un baiat.....MARE!

A venit şi a stat de vorbă cu noi, aşa cum a promis, deşi...intrase în direct la mai toate televiziunile, unde spusese cam aceleaşi lucruri. Bunul simţ l-a făcut să nu vorbească astăzi prea mult, avînd în vedere că federaţia îi organiza mîine o conferinţă de presa. Se simţea că e agitat, şi sincer...cum să nu fii agitat, dupa o zi în care telefonul ti-a sunat non-stop, o zi în care nu aveai cum să nu răspunzi, o zi în care, poate nu ai avut timp nici să îţi auzi la telefon...familia, dar ai vorbit o zi întreaga cu..toata presa. Da, stiu...riscurile meseriei, veti spune. Si veti mai spune ca a vorbit cu toata presa...pentru TOATA tara. Corect. Si totusi...

Si totusi...uneori îmi e ruşine că sînt ziarist. Îmi e ruşine mai ales în momentele în care uităm să fim umani. Sînt acele momente în care refuzi să îl înţelegi pe celalalt, accepţi o "înţelegere" pe care nu o respecti. Răzvan a acceptat să intre în direct la televiziuni, a acceptat sa vorbeasca si cu noi, dar peste tot...a vut o singura rugaminte, sa nu ii fie puse intrebarile la care nici el nu are inca un raspuns. Ei bine...exact acelea i-au fost puse. Nu a rugat în schimb pe nimeni să nu discute despre tatal lui, mai ales nu in contextul acesta. A mizat probabil pe bunul simt al fiecaruia. Ei bine...exact in felul asta s-au facut speculatiile. Ca nationala va fi condusa dim umbra de Mircea Lucescu, cel care a stat in spatele tuturor rezultatelor bune obtinute de Razvan.

Baiatul lui tata este OM MARE. Baiatul lui tata a ajuns selectionerul României si...cum spuneam mai devreme, e nedrept să îi amintim acum...de tatal sau. NU ASA! Nu o merita nici fiul...si nici tatal.

Stiti, dupa amiază cînd am mers la stadion...l-am intrebat daca nu crede ca se va vorbi la un moment dat despre Mircea Lucescu, ca fiind tatal lui RAZVAN, şi nu invers. A zimbit...s.a gindit puţin...iar apoi mi-a spus rizind..."Melania, astea sînt intrebari venite de la Bucuresti....gata, te-am scos de la suflet". El a glumit, cu siguranta. Dar...mi-a parut rau ca nu a realizat ca...era pentru prima data cind cineva punea problema in felul acesta. Ulterior...a constientizat-o. Sint convinsa. Pe moment insa...s-a multumit sa spuna zimbind "Eu sunt mîndru că am un astfel de tată şi cred că şi el este mîndru că are un astfel de fiu. Şi cînd spun asta mă refer în primul rînd la relaţia specială pe care noi doi o avem, dincolo de meseria pe care o practicăm amîndoi". Ce simplu si frumos, nu? Ca intre un tata ...si un fiu. Ca aproape intre orice tata...si orice fiu. Pacat ca nu intelegem uneori asta! E atit de simplu...

Si cum spuneam....eu asta ii doresc lui Mircea Lucescu...sa ajunga sa fie TATAL lui Razvan Lucescu, antrenorul care...si care....si care....

Lumea evolueaza si intr-o astfel de lume, copiii isi intrec parintii. Iar parintii se bucura pentru ei.

58 de comentarii:

  1. Melania, ce sa zic...foarte bun articolul, se vede ca iti pasa, ca pui suflet, nu doar in ceea ce faci, ci mai ales pt sportul din Brasov. "Te-as acuza" de patriotism local :))

    Azi, cand am vazut la TV declaratia lui Razvan de la stadion, chiar ma gandeam daca tu esti cea care l-ai intrebat daca se va vorbi la un moment dat despre Mircea Lucescu ca fiind tatal lui Razvan.

    Sper ca acea zi sa existe si sa nu treaca prea mult timp pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, eu l-am intrebat. Materialul nefiind editat....pe sport.ro...a aparut cu raspunsul lui complet, adica: "Melania....etc etc...". Nu stiu pe alte posturi daca l-au dat editat sau nu. Dar nu asta conteaza....important este ca eu as vrea ca presa sa fie FAIR-PLAY...si cind va fi cazul....asa sa se spuna si sa se scrie pe "banda" tv-ului: Mircea Lucescu, tatal lui Razvan Lucescu. Pina acum...e folosit DOAR invers.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat: multumesc pt aprecieri. Da, simt putin altfel...stirile. Le vad cu alti ochi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Melania am citit un articol in Prosport pe net in care era si ideea din intrebarea ta. Corespondezi cu cei de la Prosport? Sau te-au plagiat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu corespondez cu ei, dar chiar astazi imi spunea colega mea ca absolut toate televiziunile au dat acea intrebare...cu raspunsul lui Razvan "Asta e intrebare de la Bucuresti, gata...te-am scos de la suflet, Melania". Nu se poate spune ca m-au plagiat. Intrebarea mi-a apartinut si am pus-o ieri...la ora 17 si ceva, la stadion. Ulterior a aparut peste tot la stiri....deci...doar s-a inspirat.

    PS: Nu stiu ce material ai vazut tu...insa eu sint corespondent la mediafax si am dat si acolo declaratia lui Razvan pe acest subiecxt. E posibil sa fi preluat prin agentie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am scris si eu un editorial...despre Razvan. Daca vreti sa va delectati cu editorialul meu e pe fcbrasovfans.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit, Ovidiu! Frumos si trist...CE sa mai spun? Sint vorbe pe care le-am mai spus amindoi...si nu numai noi...de mult prea multe ori, din pacate...:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Auziti??? Credeti ca sintem noi prea....melodramatici? Sau doar realisti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu suntem melodramatici, cel putin eu, asa cred. Insa e o realitate care ne doare. Si ar trebui sa ii doara pe toti cei care simt ceva pentru sportul brasovean.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi si tu Melania cat de rautaciosi sunt unii suporteri. Din pacate, nu pot sa ajung la meciul de maine cu Poli Iasi, primul de acasa la care nu pot merge. Desi mi-as dori sa fie stadionul plin, nu cred ca vor fi prea multi suporteri. Sper sa ma insel, pt ca macar acum, cand e prea tarziu, sa aibe si Razvan sustinerea suporterilor pe stadion.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daaaa, clar omul era pornit pe rautati. OK, ii apreciez atitudinea de "nu conteaza ce e, noi sintem brasoveni si cadem in picioare orice ar fi". Din pacate insa...lucrurile nu stau mereu asa. Si nu mereu depinde de noi cum cadem.

    Si eu ma tem ca nu va fi lume, mai ales daca va ploua. Si...cam asta se anunta...:( Om vedea.

    Stai linistit...iti povestim noi ce s-a intimplat. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Oricum, sper intr-o victorie a FC-ului. Jucatorii se vor mobiliza si vor da totul, la fel ca pana acum. Sper ca, cel putin jucatorii, sa nu fie asa afectati.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Rasfoind" ziarele centrale acum pe net, am vazut o stire cum ca ar fi posibil sa vina Sabau din vara. Sper sa nu avem ghinionul asta. Cred ca e unul dintre cei mai nepotriviti antrenori pe care ii poate avea brasovul. :(

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu i-am auzit vocea Melaniei, parca pe ProTV, la rubrica de sport. Miercuri parca. O voce placuta!

    Ovidiu M., am citit si eu editorialul pe care l-ai scris la fcbrasovfans.ro. Tu si Melania, razvanistii:) Cel care a semnat Fidelitate spune lucrurilor pe nume, chiar daca invitatia de a posta la lucescu.ro a fost o rautate. Dar altfel sunt de acord cu el, fotbalul la Brasov nu a inceput cu Vama si Lucescu jr. Si ideal ar fi sa nici nu se termine cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ovidiu M., legat de Sabau...nu stiu ce sa spun. Tot ce stiu este ca Razvan are o parere foarte buna despre el ca si antrenor, si ca daca va fi intrebat, probabil ca va spune ca e ok. Insa...nu stiu in ce masura s-ar rupe el de Bistrita. Au mai fost incercari si ale altor echipe sa il smulga de acolo, esuate insa.

    Iti dai seama ca e doar inceputul. Se vor face o multime de supozitii pina la finalul campionatului...

    RăspundețiȘtergere
  16. Ovidiu, da...era vocea mea, a auzit toata lumea pe la toate stirile, doar eu nu am reusit sa vad. :) Am vazut in schimb varianta needitata, pe sport.ro...cea in care Razvan spunea rizind "gata, te-am scos de la suflet, Melania...".

    "Fidelitate" avea dreptate lui. Ca si tine si ca si multi altii. NORMAL ca nu a inceput fotbalul la Brasov cu Razvan sau Dinu Gheorghe, dar NU despre asta discutam noi aici.

    Si eu si Ovidiu Munteanu incercam sa scoatem in fata ALTE ASPECTE. Nerespectarea unor promisiuni fata de echipa, iar echipa inseamna nu doar antrenori (care oricum sint ultimii platiti, dind prioritate jucatorilor) ci si fotbalisti si toti cei care muncesc pentru ca totul sa fie bine. NU pot da exemple, sau cel putin nu acum.

    o repet: problema nu e ca pleaca Razvan (desi e pacat, pt ca in mod cert ar fi facut treaba super buna anul viitor), ci faptul ca daca pentru Razvan, care ii este si prieten, daca vrei, lui Neculaie....nu s-au mai facut la un moment dat eforturi, de ce crezi ca se va face pt altcineva.

    Nu e greu de imaginat o situatie pe care eu incerc sa citeva sapatmini sa o exprim. De ce ma chinui si te faci ca nu intelegi. Pentru ca INTELEGI PREA BINE!!!!!!!:)

    Aaa...sincer, Dinu Gheorghe nu e prietenul meu, nu am motive sa il apar, mai ales ca am avut la un moment dat o discutie telefonica...in urma careia eu am plins dupa ce am inchis telefonul, insa cu sinceritate o spun....nu e chiar asa cum pare, in sensul ca...are meritul lui pt ce s-a intimplat bun la FC Brasov in ultimii 2 ani.

    PS: Si DA, daca tu vrei sa ne spui "Razvanistii"...mie si lui Ovidiu M....nu ma deranjeaza, si cred ca nici pe Ovidiu. :P Il cunosc destul pe Razvan incit sa nu ma simt lezata de asa ceva. Daca cineva merita...ii iau apararea indiferent daca se cheama Razvan Lucescu....sau Popescu Ion. In timp iti vei da seama de asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Melania, un singur lucru mai vreau sa zic despre subiectul cu Sabau. Parerea mea, ca daca Bistrita va retrograda, nu va mai ramane acolo. Tot ceea ce stiu despre Sabau stiu in urma unei discutii cu un fost fotbalist de acolo, care acum joaca la noi, probabil v-ati dat seama despre cine e vorba. Nu vreau sa zic ca l-a vorbit de rau pe Sabau, doar mi-a pus unele intrebari "ajutatoare", dupa care m-am mai documentat si eu, constatand ca e adevarat ceea ce=mi spusese Tavi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mda...eu nu spun ca nu ai dreptate. Mie una imi este foarte greu sa ma gindesc la un posibil antrenor. Mi-ar placea Andone, daca vrei. Si ca om...si ca si antrenor. Dar...nu e dupa cum vreau eu...

    RăspundețiȘtergere
  19. Sincer, si mie mi-ar placea sa vina Andone, dar nu stiu cat de bine se va intelege cu Dinu Gheorghe. Oricum, mai e ceva mai mult de o luna, si atunci vom stii ce si cum. Pana atunci, se pot intampla multe. Sa speram ca alegerea unei nou antrenor sa fie o alegere buna.

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa este. Stai mai intii sa vedem daca ramine Dinu Gheorghe, sa vedem ce jucatori isi prelungesc contracete, sa vedem pe ce loc terminam sezonul. Sint multe aspecte care sint luate in calcul de un antrenor care este curtat de FC Brasov. Oricare ar fi acel antrenor...

    RăspundețiȘtergere
  21. hmmm, degat de jucatori...ai dreptate, sunt multi carora li se termina contractul in vara. Insa, majoritatea jucatorilor sunt cei trecuti de 30 de ani (nu vreau sa fac nici un fel de comentarii in legatura cu varsta): Ilyes, N.Constantin, B.Niculae, Stelea, P.Adriano, Cr.Ionescu, , plus ar mai fi cei 2 jucatori imprumutati; Buga si Surdu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai vazut...daca faci un calcul matematic...nu stiu ce mai ramine. :( Important e sa pastram nucleul de baza (fie ei si cei trecuti de 30, care fac fata chiar daca nu mereu un meci intreg) si apoi sa mai aducem citiva pe linga.

    De asemenea, din punctul meu de vedere, este foarte important sa ramina macar Dinu Gheorghe inca un an. Daca pleaca si el...si vin alti oameni, atit in conducere cit si pe banca tehnica....sau teren....s-ar putea sa nu iasa prea bine. Indiferent de valorile care ar fi aduse.

    Uneori...o comunicare foarte buna, increderea si relatiile foarte bune intre echipa, conducerre...antrenori, fac mai mult decit valoarea in bani a unor fotbalisti...sau chiar mai mult decit intreg bugetul unei echipe. Si...avem exemple chiar in fotbalul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-e teama ca daca pleaca Vama, va incerca sa ia de la echipa si anumiti jucatori, in special cei tineri.

    RăspundețiȘtergere
  24. De asta fii convins. Mai ales daca sint la final de contract.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai care sunt jucatorii aceia tineri la final de contract. Eu nu stiu niciunul tanar care sa fie la final de contract. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. La Roman si la Sburlea sper sa nu se renunte, sunt jucatori care promit. Abrudan e si el OK. Surdu ar trebui cumparat sau, mai bine, adus un atacant de valoare.

    Primul meci al Steagului din acest retur netelevizat, asta e, traiasca liverscore.com:)

    RăspundețiȘtergere
  27. Dubla Romeo Surdu, dupa 18 minute deja conducem cu 2-0, nu-i rau. La Medias conduce Gazul cu 1-0 cu 14 minute inainte de final. Locul 6 e ultimul calificant pentru Europa, deci sa tinem azi pumnii Pandurilor si Mediasului.

    RăspundețiȘtergere
  28. A fost frumos la meci...chiar daca nu a mai fost atit de multa lume. Au fost putini, dar buni. :)

    Surdu e imprumutat doar pina in vara, si la cum joaca acum, mi-e greu sa cred ca il mai lasa Steaua, sau ca nu cere o suma prea mare pe el. Legat de Sburlea...cxe sa zic...cine stie ce oferte or aparea. Oricum...va conta ENORM locul pe care terminam si cine va ramine la echipa, dar mai ales ce antrenor va veni.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma bucur ca am mai castigat 3 puncte. Am auzit ca iar a ratat mult SURDU, insa e foarte bun daca a marcat 2 goluri. Pacat ca nu a fost asa multa lume la stadion. :(

    RăspundețiȘtergere
  30. Interesant! http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/fc-brasov-pe-urmele-regelui-4281512

    RăspundețiȘtergere
  31. Da...asa este, Ovidiu, nu a fost multa lumea, dar cei care au fost....mi/au placut. Putini, dar buni, asa cum am scris si pt miine in ziar. Surdu a ratat intr-adevar mult, dar a jucat bine...mie una mi-a placut.

    PS: Vedeti ca miine o sa apara prin presa niste "bazaconii" dupa parerea mea...legate de venirea lui Hagi la FC Brasov. Nici macar nu stiu de unde a pornit zvonul acesta, dar mie una...mi se pare a fi SF.

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai ca e amuzant....ce ne-am "sincronizat" cu asta. Stiu, Ovidiu...chiar eu l-am intrebat si imi multumeau apoi toti colegii ca gata, au stire. Dar...stim cu totii ca e o bazaconie.

    Si...mai e ceva. Nu stiu cine are interes sa apara asa ceva. Dar mie una...imi e clar ca e SF.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stirea cu posibila venire a lui Hagi a aparut inca de aseara la TVR. Probabil au profitat de faptul ca Hagi era la Brasov pentru a-i vedea la lucru pe micutii fotbalisti de la Cupa Hagi, si hop, imediat a aparut si stirea asta. Cred ca va trebui sa ne obisnuim sa citim astfel de "bazaconii" pana la sfarsitul campionatului. :(

    RăspundețiȘtergere
  34. ..."Nu am investit degeaba atatea milioane de euro de-a lungul anilor, avem un plan de viitor. Ambitiile noastre sunt mari", a mai spus Niculae.

    Asta era declaratia lui Neculaie in Cancan-ul de azi. Ziar in care nu am prea mare incrdere. :(

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa este, Ovidiu...insa nu se pune problema, INDIFERENT de declaratia lui Neculaie. Vorba ta...pina la finalul campionatului se vor face o gramaaaaada de speculatii...

    RăspundețiȘtergere
  36. Din pacate, s-a vazut ca tata Jean e presedinte la Bistrita.

    RăspundețiȘtergere
  37. Si fara acea lovitura de la 11 m tot n-am fi prins Cupa UEFA. Un punct nu ne-ar fi ajutat prea mult.
    Daca as fi carcotas, as considera meciul de azi drept un blat perfect regizat. Dar nu se preteaza Razvan la asa ceva;)

    RăspundețiȘtergere
  38. Dezamagit! Si furios. As fi vrut sa-i batem pe cei de la Bistrita tocmai pentru a evita orice suspiciune.. Am ratat ca de obicei. Cred ca exista o stare de blazare la jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  39. Ovidiuuuu.....am simtit ironia chiar si de la distanta asta. :D In plus...daca era sa fie ceva...nici nu era nevoie ca Razvan sa stie, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  40. Puiu...nu stiu daca e blazare. Acasa au jucat mereu mai bine decit in deplasare. Dar da...si eu mi-as fi dorit sa batem Bistrita, dar pt ca si in Cupa aui cistigat exact la fel. :( Asta e...mergem inainte.

    RăspundețiȘtergere
  41. Da, Ovidiu M.....si-a cam demostrat valoarea, asa cum face de fiecare data. Nu m-ar mira cu absolut nimic ca Bistrita sa NU retrogradeze.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ovidiu, cel putin atat timp cat la Brasov a fost Razvan Lucescu, meciurile au fost castigate/pierdute pe teren. Stiu, ai zis "daca as fi fost", deci nu inseamna ca ai gandit chiar asa cum ai si scris, insa pune-te in locul unui jucator de-al Brasvului. Cand esti la 3 puncte de calificarea in Europa, ai putea sa intri in teren sa pierzi deliberat? Tinand cont ca in lotul echipei sunt si jucatori pe final de cariera, crezi ca ei nu si-ar dori enorm de mult o calificare in UEFA, tocmai datorita dorinte de a (re)trai o bucurie imensa.

    Eu inca mai sper ca ne putem califica in Uefa, tinand cont de jocul rezultatelor. Vor fi unele rezultate destul de surprinzatoare in aceste ultime etape.

    RăspundețiȘtergere
  43. Am urmarit meciul "live" pe GSP. Am avut zece ocazii, printre ele si o bara. Bistrita a avut trei. Cum poti pierde in conditiile astea? Offffffffffffffff.

    RăspundețiȘtergere
  44. Din pacate...mai poti pierde si in astfel de conditii. :(

    Ovidiu...ai dreptate cu ce ai scris. Despre sanse...nu stiu ce sa zic, daca ne ajuta rezultatele eu voi spera pina cind matematic nu mai avem cum sa ajungem acolo.

    Asta e...cind e vorba de sport...sint super mega optimista. Din pacate, doar cind e vorba de sport.

    RăspundețiȘtergere
  45. Puiu, poti pierde printr-o "eroare" de arbitraj. Nu e foarte clar.

    Inca ceva. In acest retur, Bistrita a castigat pe teren propriu 3 meciuri, dupa cum urmeaza:
    - etapa 23: Bistrita - Farul 1-0 (Gol Nalati din penalty contestat de Farul, arbitrul Corpodean)
    - etapa 25: Bistrita - Otelul 3-0 (meci destul de usor pt Bistrita, in tur castigand la fel de usor Otelul)
    - etapa 29: Bistrita - Brasov 1-0 (Gol Coroian din penalty vazut doar de arbitrul Draganescu)

    In rest, Bistrita a pierdut meciurile disputate acasa, si au scos 2 egaluri norocoasa la Craiova si Cluj.

    Si stiti care e legaturi intre meciurile mai sus amintite, cele in care Bistrita a obtinut victorie: Toate cele 3 meciuri au fost netelevizate.

    RăspundețiȘtergere
  46. Pai ar trebui facuta curatenie si printre conducatorii de club.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ovidiu a venit cu argumente si are dreptate.

    Legat de curatenie....ma indoiesc, sincer. E ca si cum ai spera ca se va face curatenie peste tot in tara asta. URASC sa fiu nevoita sa spun asta.

    RăspundețiȘtergere
  48. Pai nu mai zice nimeni nimic aici pe blog? :(
    Ca sa fiu si eu in ton cu ceea ce se petrece in aceste zile legat de FC Brasov, am facut si eu un articol cu posibili inlocuitori a lui Razvan. :)
    Pe fcbrasovfans.ro sau kronsport.ro :P

    RăspundețiȘtergere
  49. Pai daca Melania nu mai scrie un alt articol... Uite, ii sugerez eu ceva! Imi amintesc cu placere de marea echipa de baschet a Vointei anilor '80, cu Camelia Handa, Magda Pal Jerebie samd. Ce mai fac acele foste mari sportive, care mai e soarta baschetului feminin brasovean?

    RăspundețiȘtergere
  50. Din pacate de baschetul feminin brasovean nu stiu nimic, insa ul alt lucru vreau sa subliniez: Echipa de volei baieti, a promovat in prima liga.De ce nu se scrie mai mult de acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  51. Offf...dragii de voi! Va multumesc mult ca mai verificati din cind in cind daca am scris ceva. Sincer...nu ma pot lauda cu o stare prea buna, dar...promit sa fac totul ca sa imi treaca si sa scriu ceva pentru a avea ce dezbate.

    Despre baschet...tot ce stiu este ca Magda Jerebie si-a deschis o scoala de baschet. In rest....despre baschet nu se mai prea aud multe. Si din pacate...nici macar cel masculin nu a prea "prins" la Brasov...chiar daca a avut rezultate sezonul asta. Om vedea ce vor face sezonul viitor...

    RăspundețiȘtergere
  52. Offf, Melania, sper sa treci cat mai repede peste starea asta mai putin buna.

    Eu intru zilnic aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  53. Iti multumesc tare tare mult. Esti un dragut, ca de obicei.
    Are dreptate Ovidiu in ceea ce te priveste, esti un baiat tare bun. Sper sa nu te schimbi...

    PS: Normal ca o sa trec peste. Toate trec la un moment dat...

    RăspundețiȘtergere
  54. Văd că sunteţi mari fani Răzvan Lucescu. Adevărat a făcut multe, dar performanţa la Braşov nu a început şi, sper, să nu se termine cu el. În rest, eu vreau doar să-i urez succes în continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu stiu daca sintem fani ai lui Razvan. Eu una nu ma pot declara fan, pentru ca, in viziunea mea asta implica mult mai multe. Pe care eu una...nu le fac.

    Ce voi spune de fiecare data cind voi avea ocazia, este ca am apucat sa il cunosc pe Razvan Lucescu in anii petrecuti la Brasov...si declar cu mina pe inima ca este un mare caracter, dincolo de reusitele sale profesionale.

    Asa este, Rares, o spui si tu, au mai spus-o si altii, si e un mare adevar, fotbalul nu a inceput cu razvan Lucescu, dar poate ca daca nu era el....Ioan Neculaie nu era dispus sa mai traga la promovare acum doi ani, cind a reusit Dinu Gheorghe sa il convinga pe Razvan sa vina la Brasov.

    Concluzia...eu una il apreciez in primul rind pentru ce este ca si om...si ma bucur de fiecare data de reusitele sale profesionale, pe care consider ca le merita cu prisosinta.

    RăspundețiȘtergere
  56. Nu am pus la îndoială că nu ar fi un om de/cu caracter. Ipotetic vorbind, Răzvan Lucescu vine sub Tâmpa, Dinu Gheorghe presedinte, acelasi patron, dar care nu mai bagă bani, adică doar strictul necesar. Credeţi că mai reuşeam să promovăm?
    Trecând de la una la alta, să nu uităm că Braşovul, în istoria moderna ('90 - '09) s-a clasat şi pe locuri fruntaşe, a participat şi în Cupa Uefa, etc, deci locul 8 pe care-l ocupă în momentul de faţa nu este chiar o performanţă.

    RăspundețiȘtergere
  57. Prefer sa tac si nu sa argumentez de data aceasta. Daca dupa Razvan va pleca si Dinu Gheorghe, atunci ar trebui ca suporterii sa isi puna intrebari. Mi-e greu insa ca multi dintre ei o vor face, pt ca...in viziunea lor "Dinu Gheorghe e cel care a pus pret mare la bilete si ATIT". In realitate lucrurile nu stau deloc asa. Si crede-ma...o spun din nou, Dinu Gheorghe nu imi e prieten ca sa simt nevoia sa ii iau apararea. Dar nu am cum sa nu apreciez ceea ce a afacut si inca mai face pt echipa. Insa...putini stiu si vad asta...

    RăspundețiȘtergere
  58. A făcut şi lucruri bune, dar şi lucruri mai puţin bune. :) Ca orice alt om, nu poate să fie perfect, nici măcar nu îi cer asta, dar sunt multe nemulţumiri în rândul suporterilor şi nu numai eu spun asta. Dar ce a făcut, a făcut :)

    RăspundețiȘtergere