vineri, 8 mai 2009

Neputinţă!

Nu ştiu sa explic. Nu mai ştiu să pun întrebari. Nu mai ştiu să primesc răspunsuri. Nu mai ştiu să le cer. Nu mai ştiu să înţeleg. Nu mai ştiu ce să înţeleg. Nu mai am elan. Nu mai am inspiraţie. Nu mai am chef de mine în contextul acesta. Nu mai am stare. Nu mă mai regăsesc. Nu vreau să "mă" caut. Nu mai pot să cred. Nu găsesc resurse să sper. Nu pot. Şi...nici nu ştiu dacă VREAU!

Indiferent de cum pare, eu ştiu cum este...Şi da, se pretează aceste rinduri...a fi scrise şi pe acest blog. Un blog cu tenta..."profesionala".

M-am "timpit" eu...si vad negru in jurul meu...sau chiar e cam intunecat???? Da, da...acum ma refer la sport, in general, nu la fotbal, în special....

PS: Daca nu e de inteles din prima, cer indulgenta. O fi de vina...luna plina...:) Revin in forta. Promit!

206 comentarii:

  1. In viata fiecaruia oscileaza momentele bune cu cele mai putin bune. Din pacate, cele mai putin bune ne apasa mai greu, poate si datorita faptului ca nu stim sa apreciem asa cum trebuie lucrurile si momentele bune.
    Un rol important il joaca VOINTA.

    Eu sunt convins ca vei trece peste aceasta perioada si vei reveni in forta. Am incredere ca asa va fi.

    Legat de sport, poate inca nu e asa de intunecat, insa nu prea avem premise care sa ne permita sa speram ca in viitor nu va fi cu adevarat intunecat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce intelept esti tu, Ovidiu, pentru tineretea pe care o ai. Si...nu spun asta cu ironie, sper sa o interpretezi asa cum trebuie.

    Cine stie cum va fi...cert este ca va trece. De asta sint convinsa.

    Iti multumesc mult pentru incurajari. Esti un dragut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tristeti adanci de pui de mata, vorba lui Toparceanu:) Pe mine ma termina mai degraba melancoliile de catelus, asta ca sa ramanem la veselul poet. Sau la poetul vesel?:O

    Acum pe bune, si eu sunt putin intors pe dos azi. Dintr-un motiv carora multora li s-ar parea pueril. Cineva, nu "pe real", ci pe net m-a luat cu "ba". Sa nu va inchipuiti ca eu sunt individul care umbla la costum si la aprozar, care nu injura niciodata, care nu pune gura pe bere, nu fumeaza, nu intoarce capul dupa o femeie pe strada, merge duminica la slujba etc:)) Nici macar nu-mi vine sa cred ca "prefixul" meu e 4, ma simt ca acum 20 de ani. Fara griji si fara bani, vorba hitului. O paranteza, btw de hit, am bilet la Madonna la Helsinki! Sunt rocker de felul meu, dar pentru Diana mai mult... Ei, sa fiu sincer, cu voi nu merge altfel:) Si mie imi place Madonna foarte mult, nu neaparat muzica ei, cat show-ul pe care-l face. Am inchid paranteza. Am o zi foarte usoara, sunt la a doua cutie de MAad Crock, nu beau cafea, dar cam exagerez cu ebergizantele, si tot nu-mi iese din scufita cum de si-a permis un necunoscut sa ma ia cu "ba". Probabil ca daca ma lua cu apelative polticoase si persoana a doua plural m-as fi simtit mai naspa, dar ati prins ideea.

    Vorbim mai incolo, ma duc la o tigarica.

    RăspundețiȘtergere
  4. inchid = inchis... Si daca n-ar exista optiunea "previzualizati".

    Asa, sa mai adaug ceva la erata. Referitor la graba mea. Se pare ca vorbesc repede, cineva mi-a spus ca as putea sa fiu oltean. Ce pata mi s-a pus atunci, orgoliul meu de roman ardelean a luat-o rau in freza atunci:)) Bun, sa va spun si cine e individul care a crezut ca sunt vorbitor de perfect simplu. Raspunde la numele de Stefan Birtalan. Cum l-am cunoscut si unde, episodul viitor:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ovidiu...te inteleg PERFECT...chiar mai bine decit ai putea tu accepta, poate. Si mie imi poate termina ziua, un cuvint adresat...care imi suna mie nu tocmai bine. Clar nu este bine, insa...ma indoiesc sa ma mai pot schimba acum. Nu are sens sa m-apuc sa iti dau sfaturi gen "nu este bine sa pui la suflet asa ceva", etc...etc....te-ar enerva sa le citesti la fel de mult cum m-ar enerva pe mine sa vad ca sint in stare sa le scriu...

    Ai trecut de 40 si te simti ca la 20. Hehe....li se intimpla si altora si deci...si mie. Desi...mai am ceva pina sa ajung la virsta ta. In ceea ce ma priveste...am fost copilaroasa de cind ma stiu, deci...nu mira pe nimeni ca nu arat si nu ma port ca o tipa trecuta de 30. Putini sint cei care se apropie macar de virsta pe care o am....dar...nu despre asta vorbim.

    Mergi la Madonna. SUPER!!! Clar merita in primul rind pentru show...asa cum bine spui si tu. Fratele meu....care probabil e mai apropiat de virsta ta, a fost la Michael Jackson, cind acesta a fost la Bucuresti...si nu a mers pt ca era fan M.J...ci mai mult pentru a vedea show-ul. A fost impresionat de spectacolul de lumini si de multe altele. E drept...la vremea aceea eram cu totii mai usor de impresionat, pentru ca nu avusesem parte de multe concerte de genul acesta in tara.

    Esti un tata super daca iti insotesti fata la concert. Sau...ca sa ma exprim corect: "esti un tata cool". :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar tie, Ovidiu M...ce sa iti spun? Stai linistit, cred ca nimeni nu foloseste optiunea "previzualizati". In plus...intelegem si noi micile greseli, stim deja ca scrii si frumos si corect.

    Vorbesti repede? Si eu...si...sint pe jumatate olteanca, dupa cum spune lumea, dupa mama, care este din Slatina, insa nu cred ca din cauza asta vorbesc asa. Mama vorbeste chiar rar, spre exemplu. Oricum...imi par prejudecati, sincer...cele legate de zona din care ne "tragem" fiecare. Eu sint nascuta si crescuta in Brasov si...ma indoiesc sincer ca ortiginile alor mei, ale bunicilor, strabunicilor, etc......conteaza.

    Personal..nu am absolut nimic cu oltenii, moldovenii, muntenii, ardelenii sau banatenii. Nu am nici cu ungurii sau cu orice alta natie. Conteaza OMUL, si e mare lucru sa il poti lua ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot un Ovidiu M. a marturisit ca vorbeste repede, dar aici am stabilit ca eu sunt doar Ovidiu, fara M:)

    Ce bine e sa nu ai nimic de facut in abataj! OK, eu nu am program strict, nu trebuie sa-mi arat fata luni-vineri 9 am-5 pm, dar din cand in cand ii mai onorez cu prezenta:) Dupa cum probabil ati inteles din postarea pe care ulterior am regretat-o, lucrez pentru Nokia. Sa nu confundati Nokia cu Finlandia, cei care cu adevarat reusesc sa "connecting people":)

    Acum cativa ani a jucat Dennis Turku cu Steaua intr-o cupa europeana. A fost primul meu meci de handbal masculin pe care l-am vazut live, posibil si ultimul. Ai mei sunt in relatii de relativa amicitie cu Cian senior, fostul handbalist la Dinamo Brasov. Fiul lui juca, pare-mi-se ca inca joaca, la Steaua. Eu urasc din tot sufletul comunismul si, implicit, reprezentantele acestui odios sistem pe plan sportiv, steaua si dinamo. Uite ca nici majusculele nu merg mereu cand amintesc de aceste sinistre lepadaturi de lerpe bolsevice:) Poate ca si acesta este motivul pentru care mergeam la handbal feminin la Rulmenul, la baschet la Vointa si CSU, la volei masculin la Tractorul, dar nu la handbal masculin la Dinamo Brasov. Asa... Dupa meci am mers la hotel sa-l iau pe Cian jr la o berica. Antrenorul Stelei era un brasovean, o acritura cum n-am mai vazut, N. Munteanu. Dar seful delegatiei ghenciste a fost dublul campion mondial Stefan Birtalan. Am plecat mai tarziu la pub doar pentru ca mi-a facut realmente placere sa-l aud pe Birtalan povestindu-si pupezele din tei.

    Melania, noi nu suntem cu nimic superiori altora doar pentru ca ne-am nascut albi, in familii de crestini dintr-un anumit oras european! Cantecul meu preferat este "Imagine" al lui John Lennon. Asta apropo de ultimul tau paragraf. Puteam sa fiu mozambican musulman, basarabean baptist etc, dar a fost sa fiu nascut ceva mai sus de prima statie a troleului de pe Baritiu spre Schei, lucru de care sunt foarte mandru. De la fostul lider al trupei Beatles sa trecem la AC/DC, "Who made who, who made you":)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hehe...pe Andi il stiu si eu. Ne intelegeam bine cind juca la Dinamo Brasov, dar e drept, nu intr-atit de bine incit sa iesim "la o bere". Vorbeam la meciuri, mai venea pe la noi pe la redactie, colega mea de atunci scria despre el. O cheama Violeta Sfeatcu.

    Ai dreptate...TU, adica Ovidiu (fara M.) ai scris mai sus, dar nu stiu de ce am avut impresia ca este "cel mic". Va mai incurc uneori...offf. Sa ma corectezi cind e cazul.

    Biralan este intr-adevar o...enciclopedie.

    Normal ca nu sintem cu nimic superiori. Oricum...pentru mine aerul de superioritate este ceva necunoscut, dar il simt imediat la cei din jur si atunci chiar devine deranjant.

    Aaa...sa nu uit. Nu imi dadusesm seama ca lucrezi la Nokia.

    Desi nu am inclinatii catre muzica rock...ceva imi spune ca ce asculti extra e de buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow...ati discutat azi, nu gluma. Acum am ajuns si eu acasa, de la facultate. Am fost sa-mi iau si bilet la meci. Sper sa vina lumea la meci, avand in vedere ca am stat 5 minute la casa de bilete.

    RăspundețiȘtergere
  10. Melania, am interpretat asa cum trebuie ceea ceai scris. Nu pot sa spun ca sunt intelept, poate realist e cuvantul mai potrivit. Dar si asta poate e un cuvanta prea mare. Adevarul e ca sunt multe persoane, aproximativ de aceeasi varsta ca mine, care iau in deranere ceea ce spun sau modul in care ma comport. Poate asta e si unul din motivele pentru care imi face o mult mai mare placere sa vb cu voi AICI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, Ovidiu, culmea e ca l/am confundat pe Ovidiu cu tine, tocmia fiind obisnuita cu prezenta ta aici.

    Si eu sper sa fie lume la meci. Vremea e faina, biletul nu e scump, ora e ok, deci...

    Se simte ca esti un pic mai altfel decit cei de virsta ta, dar asta nu este rau, ci chiar bine. Daca toti cei din jurul tau, care au o virsta apropiata tie, ar gindi la fel...ce bine ar fi.

    Nu e cazul sa iti mai spun eu sau altcineva ca trebuie sa te porti cum simti, si nu cum ar vrea cei din jurul tau.

    RăspundețiȘtergere
  12. EEE...Pai fii sigura ca eram si eu prezent aici atunci cand discutai cu Ovidiu celalalt, insa eram la facultate. In fine...eu am plecat la stadion, ca pana ajung in Brasov...

    RăspundețiȘtergere
  13. Off...nu mai spuneti nimic :(

    L-am auzit si eu pe Dinu Gheorghe la Recursul Etapei, declarand ca vrea sa continue la Brasov. Eu cred ca el, prin aceasta tacere a lui, a vrut doar sa puna presiune pe Neculaie.
    Eu nu-mi aduc aminte sa fi declarat ca vrea sa plece, dar nici nu a declarat ca vrea sa ramana, pana in seara asta.

    Sper sa se tina de cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata, Ovidiu! Din punctul meu de vedere, Dinu Gheorghe va ramine daca va avea garantia (sincer, nu stiu cum ar putea fi posibil acest lucru), ca nu vor mai fi probleme cu banii. Oricum...in acest moment ce ar putea spune? "Da, vreau sa plec!".

    Si eu sper sa ramina, dar...nu m-as baza doar pe ce a zis la Recurs.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bune dimineata, Melania!
    Normal ca nu putea spune ca "Da, Vreau sa plec!", insa a spus ceva de genul: "As vrea sa pot continua la Brasov".
    Sper sa ramana, iar in acelasi timp si Neculaie sa asigure un mediu propice performantei.
    Poate sunt prea optimist.

    RăspundețiȘtergere
  16. Stai linistit, si eu sint la fel de optimista in privinta asta. Dar...nu depinde numai de Neculaie. Eu ramin la parerea mea, ca aceasta echipa ar trebui sa aiba macar 15-20 investitori mai mici sau mai mari, care sa puna umarul.

    Bine spunea Dinu Gheorghe. Mititelu a venit la Brasov cu 30 de persoane care sint pe linga echipa. Dinu Gheorghe era la meciul de la Vaslui, daca nu ma insel, SINGUR la tribuna oficiala. Asta spune multe....

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai asa ar fi de preferat, sa fie mai multi investitori mai mici. Dar nu stiu cat de bine s-ar intelege intre ei, daca ar fi asa multi.
    E rusinos ca un oros precum Brasovul sa nu fie capabil sa dea 3-4 oameni de afaceri care sa fie alaturi de FC Brasov, care pana la urma e echipe de fotbal care reprezinta orasul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sportul nu este iubit in Brasov. De fapt autoritatile nu prea iubesc nimic si nici n-au ,hai sa zic, "mandrie locala". Daca as finanta singur o echipa pe primar si pe consilieri i-as pune sa stea la coada si sa dea 10000 euro pe bilet. Dar fara autoritati nu prea ai afaceri in oras, fara bani n-ai echipa...Offff, tare incurcate sunt itele in tara asta....

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa plece la stana infectul!!! http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gigi-vreau-sa-ma-intorc-4364908

    RăspundețiȘtergere
  20. Intervin si eu :) "Ne pasa de sport. Poate prea mult". E la moda zilele acestea in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si apoi a declarat pt site-ul oficial ca prioriotatea lui este FC Brasov. Probabil e doar de gura suporterilor declaratia de pe site-ul oficial.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, Ovidiu! Buna si tie, Rares...si bine ai venit aici...si...buna si tie, Ovidiu M.!

    Ca sa lamuresc problema legata de stirea aparuta in Prosport astazi....ce pot spune eu este ca Romeo l-a sunat pe cel de la Prosport si a cerut drept la replica pt ca el sustine ca nu acelea au fost vorbele lui. Evident ca Prosportul nu a dat nimic ulterior. In aceste conditii...l-a sunat pe colegul meu, Adi, care este si ofiter de presa la club...si i-a spus sa puna pe site punctul lui de vedere, sperind ca macar asa lumea sa inteleaga ca nu e adevarat ce a aparut.

    Acum...ramine la latitudinea fiecaruia cum interpreteaza, insa...indiferent de conditii...nu trebuie sa uitam, totusi, ca e golgeterul echipei FC Brasov. Ar fi pacat sa ajunga sa fie huiduit la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  23. Specific prosportului articolul respectiv. Nu-l judec eu pe Surdu, oricum nu poate declara ceva rau de Steaua, ca inca e jucatorul celor din Ghencea.

    In alta ordine de idei, tare m-am amuzat azi pe seama celor de la gsp, in legatura cu campania "Ne pasa de fotbal" :)) Si-au hackuit singuri site-ul. Rau au ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ovidiu...nu stiu la ce te referi...cu GSP-ul. Stiu doar de masinile fotbalistilor pe care a fost scris mesajul asta...

    RăspundețiȘtergere
  25. Deci, azi cred ca in intervalul orar 10-11, site-ul gsp.ro nu mergea. Atunci cand accesai gsp.ro iti aparea o pagina pe care spunea ca gsp.ro a fost hackuit pt ca "este cel mai citit cotidian din romania", si scria mai multe pe acolo, iar la sfarsit era link catre urmatorul filmulet de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_DX1RR1jAm0

    De curiozitate intra si tu sa vezi filmuletul si apoi sa-mi zici o parere.

    RăspundețiȘtergere
  26. Desigur, ceea ce am scris in ghilimele am citat din textul scris pe pagina respectiva, care suna ceva de genul:

    "Noi suntem cei care am trimis acele scrisori, noi suntem cei care am vopsit masinile, iar acum am ales site-ul gsp.ro care este cel mai accesat site de sport din Romania pentru a ne face cunoscute intentiile(...) Am adaugat si un filmulet pentru ca sa vedeti ceea ce se intampla intr-un vestiar de fotbal." (Am facut un rezumat la text) :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Aaaaa....acum am inteles despre ce e vorba. Si da...ai dreptate. Inteleg care a fost intentia lor...insa cred ca au mers putrin prea departe.

    URASC siguranta aia de sine care duce uneori pina la aroganta.:)

    RăspundețiȘtergere
  28. N-am inteles ce ai vrut sa spui ion legatura cu siguranta de sine care duce la aroganta. :(

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma refeream la ei....nu la tine. :)

    GSP mereu e cel mai...si cel mai ...si cel mai...iar asta ma deranjeaza uneori. O fi cel mai vindut ziar de sport, dar tooootusi, cu o alta atitudine mi-ar fi intrat mai usor la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mda...eu m-am simtit asa putin...ca poate uneori si eu mai vorbesc fara sa gandesc de 2-3 ori...si poate dau impresia de aroganta.

    In legatura cu ei, atat cei de la gsp cat si cei de la prosport, cu o alta atitudine poate ar avea mai mult de castigat. Insa, deocamdata, asta e situatia...

    Aaa...chiar, tu stii ceva in legatura cu Clara Vadineanu, am citit azi in TEX...

    RăspundețiȘtergere
  31. Ei...stai linistit. Nu este cazul tau cind vine vorba de aroganta. Mereu ti-ai sustinut parerile cu argumente solide si de bun simt. Chiar nu trebuie sa iti faci griji ca ai parea arogant. Mie una nu imi pari asa.

    Despre Clara Vadineanu nu stiu mare lucru si sincer, nici nu m-am interesat.Recunosc, nu mi s-a parut cine stie ce stirea respectiva. Nu in momentul acesta. Mi s-a parut usor fortata...

    Daca vrei sa discutam despre eventuale transferuri, stiu ca Muller avea de dat niste raspunsuri unor fete care joaca afara. Dar asta se intimpla acum vreo 3 saptamini. Intre timp ele si-au gasit se pare echipa...

    In alta ordine de idei...se pare ca Florescu si-a aminat venirea la Brasov cu inca o zi. A promis ca vine miine. Dar...vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  32. E clar, Florescu iar a facut promisiuni pste promisiuni pe care nu se simte in stare sa le onoreze, din pacate... Incerc sa raman optimist, sa vedem ce va fi...

    Mie, personal, mi se pare putin exagerat sa se vorbeasca de transferuri, atat timp cat deocamdata fetele nu au primit toti bani pe care ii meritau.

    RăspundețiȘtergere
  33. Tocmai din acest motiv nu m-am "stresat" sa verific, sa dau telefoane si sa scriu o stire. E usor deplasat. In plus...ce sanse sint sa se transfere o jucatoare la Rulmentul, atita timp cit cei de la club abia dau de patron o data la o luna-doua.

    Si oricum...dupa parerea mea...inainte de a transfera alte jucatoare, trebuie sa stii cite din cele care sint, ramin la echipa. Personal...daca ar ramine acelasi lot, eu as fi multumita.

    RăspundețiȘtergere
  34. Si eu as fi multumit daca ar ramane acelasi lot, dar macar sa nu mai existe restante financiare in sezonul viitor. Si sa ramana Muller antrenor, e o alta dorinta de-a mea!

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu stiu de ce ma pune sa-mi creez cont google mereu.

    RăspundețiȘtergere
  36. Mie imi este destul de greu sa anticipez ce se va intimpla. Nu prea avem altceva de facut, decit sa avem rabdare si sa vedem ce se intimpla. Oricum...nu imi place incertitudinea asta. Si...daca eu ma simt asa, fetele ce sa mai spuna...

    RăspundețiȘtergere
  37. Aaa...Melania, inca ceva...:) Am citit ca ai fost azi la conferinta la FC Brasov si, din cate stiu eu, atat Cristi Ionescu, cat si P.Adriano mai au contract pana la vara. Au spus cei doi ceva in legatura cu ce vor face de la vara sau daca li s-a propus vreo prelungire?

    Pun cam multe intrebari, scuze...:(

    RăspundețiȘtergere
  38. La Rulmentul ar trebui liniste. Insa ar trebui aduse 2 - 3 jucatoare. Lipsa lui Neagu s-a simtit in finalul sezonului. Cogarla numai poate si nu poti emite pretentii doar cu Amariei si Barbosa pe 9 metri. Dar astea sunt vise. Sa speram intr-un final fericit

    RăspundețiȘtergere
  39. Te pune sa iti creezi cont google? pai...nu ai unul, cel cu care te-ai si inscris? Si mie imi cere prima data sa scriu cuvintul ala care apare...sa selectez din lista aia cont google si apoi sa bag mailul si parola. Dar apoi...totul e ok...nu imi mai cere toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu stiu! De cateva zile imi tot cere sa-mi creez cont. Me intreaba daca nu am transferat noul cont...Sper sa-i dau de capat. Nu mai vad nici persoanele interesate.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ovidiu...Cristi Ionescu a spus asa "pentru noi cei care vom ramine la FC Brasov, este o pierdere mare plecarea lui Razvan Lucescu...". Deci...se presupune ca el vrea sa ramina. Probabil si pe Paulo il vor tine. Oricum...cum am mai spus...vor conta multe la finalul sezonului.
    1. Daca ramine Dinu Gheorghe
    2. Locul pe care termina campionatul
    3. Cine vine antrenor

    Din pacate sint INCA legate intre ele. Iti trebuie raspunsul la toate. Un raspuns fara altul...cam greu pt a-ti face o imagine clara la ceea ce se va intimpla.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai intai de toate depinde de cati bani vrea sa investeasca domn' patron.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ce ciudat, Puiu. Nu stiu ce sa iti spun, pt ca nu ma pricep prea tare la bloguri...iar la cont google nici atit. Odata cu blogul mi-am facut cont aici. Dar poate citesc baietii si ei sint mai priceputi.

    Sper sa se rezolve si sa apara asa cum trebuie. Oricum...tu apari pe pagina mea la persoane interesate de blog.

    RăspundețiȘtergere
  44. Normal, sunt aceste lucruri care sunt legate intre ele. Cristi vrea sa ramana, se simte bine la Brasov, insa nu depinde doar de el.

    RăspundețiȘtergere
  45. Legat de ce ai spus despre Rulmentul...cu siguranta ar mai putea veni jucatoare, dar eu chiar m-as multumi cu lotul asta. Daca ar fi sa aleg intre a ramine toate de acum...si a transfera citeva noi, le-as alege pe cele care sint. Nu stiu de ce...dar chiar cred ca putem face treaba buna cu aceeasi echipa.

    RăspundețiȘtergere
  46. Corect, nu depinde doar de el. De asta am si spus ca e greu sa intuim ce va fi. Daca ramine Dinu Gheorghe cu siguranta vor pleca jucatori. Si...vor si veni altii...

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu nu mai vad pe nimeni! Bine ca macar pot citi si raspunde. La ce nesiguranta este acum in echipele noastre ne astepta o perioada tare grea de asteptare.

    RăspundețiȘtergere
  48. Puiu, pe langa alte variante, ca sa poti posta iti trebuie contul de gmail. La mine contul de gmail ramane deschis tot timpul, asa ca doar scriu codul respectiv si imi apare comentariul. Probabil depinde si de browserul tau, daca iti ramane contul deschis in timp ce inchizi fereastra de internet.

    RăspundețiȘtergere
  49. Asa este, Puiu. Nesiguranta asta ma omoara cu zile. Nu stiu despre ce mai pot spune ca e sigur in ziua de azi. :(

    RăspundețiȘtergere
  50. Ovidiu, dar Puiu nu mai vede nici macar pagina cu blogul ca lumea. Nu ii mai apar persoanele interesate de pe blogul acesta. Tu le vezi?

    RăspundețiȘtergere
  51. Da, la mine totul e OK. Se vede bine totul. Mai exista cateodata probleme la incarcarea paginii, dar aia e din cauza serverului. Problema cred ca e la Puiu in calculator. Nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  52. Probabil ca are probleme cu contul de google, sau cine stie. Sper sa rezolve pentru ca e neplacut. Si mie imi da o stare aiurea cind nu merge ceva ca lumea la calculator.

    RăspundețiȘtergere
  53. Puiu, incearca sa accesezi pagina cu alt browser. De exemplu, daca folosesti Firefox, incearca cu Internet Explorer, Opera sau Chrome. sau invers. Sa vezi daca problema e de la browser sau e altceva

    RăspundețiȘtergere
  54. Da chiar...uite ca la asta nu m-am gindit. :) Ar putea chiar sa mearga.

    RăspundețiȘtergere
  55. nu merge! tot nu vad persoanele interesate!
    ii dau eu de capat pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  56. Offf...sper sa mearga la un moment dat. Dar oare le poti "ascunde" tu de pe pagina ta...sa nu mai apara, si sa fi facut asta din greseala? Desi...nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  57. este o varianta si asta! dar tot caut si nu gasesc din nou aceasta optiune...

    RăspundețiȘtergere
  58. Iti tin pumnii sa se rezolve.

    Eu merg la somn acum. Sa aveti un somn linistit!
    Ne auzim...

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu exista nicio optiune de genul asta. Ai incercat sa intri cu alt browser?

    RăspundețiȘtergere
  60. Noapte buna, Melania! O zi buna, maine!

    RăspundețiȘtergere
  61. Din ce observ eu, aţi reuşit să vorbiţi destul de mult de la comentariul meu.

    Surdu, Surdu şi, iar Surdu. Un jucător care a demonstrat nimic. Nu vorbesc de ce a făcut la Braşov, ci în general. Romeo Surdu, un jucător muncitor şi atât. Aaaa [...] A dat goluri? Păi cred că ar fi frumos sau ,dacă nu, măcar interesat să ne uităm la ce goluri a reuşit el de la revenirea sub Tâmpa, urăsc stereotipiile acestea, dar este destul de devreme ca să pot gândi mai mult. Păi mă văd nevoit să răspund tot eu, a dat goluri din noroc (bulan, în termeni fotbalistici), golul cu Universitatea Craiova, când a intrat cu mingea în poartă şi/sau cu ajutorul colegiilor.

    În altă ordine de idei, ceea ce vreau eu să spun este că Romeo Surdu nu este un jucător mare de fotbal, ba mai mult, după părerea mea este unul chiar slab, care acum 4-5 ani ne-a băgat în B cu ratările lui exasperante din faţa porţii. Iar dacă nu-l avea pe Răzvan Lucescu nu cred că mai auzeam ceva despre el.

    În speranţa că nu am supărat pe nimeni, vă urez o zi faină, călduroasă.

    Aaa... Şi sper că primiţi şi păreri puţin diferite de cele ale dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  62. Rares, poti sta linistit din punctul asta de vedere, oricind poti avea pareri diferite de ale mele/noastre. Fiecare va argumenta ceea ce vrea sa spuna, astfel ca in mod clar nu vor fi probleme.

    Nu am spus ca Surdu ar fi un mega atacant. Am explicat doar cum au stat lucrurile legat de articolul din Prosport...si am spus ca ar fi pacat sa ajunga sa fie huiduit pt niste vorbe pe care el spune ca nu le.a spus.

    Si da...a dat goluri...si DA, a ratat ENOOOORM. Sint de acord cu tine si ca un "merit" l-a avut Razvan Lucescu, cel care l-a bagat in teren. Am pus ghilimele, da?


    O zi buna si tie si lui Ovidiu...Puiu...etc....:)

    RăspundețiȘtergere
  63. Rares, sunt de acord cu tine cand spui ca a ratat mult, ca a dat goluri din noroc. Dar vreau sa te intreb atunci cand el nu a jucat, de ce ceilalti nu au dat goluri din noroc? Ceilalti atacanti nu au noroc?

    RăspundețiȘtergere
  64. Motive sunt multe, ne putem gândi că schemele tactice sunt făcute pe Surdu, si nu pe Sburlea sau Hadnagy. Sau că am întâlnit apărări mai puternice.

    RăspundețiȘtergere
  65. Nu cred ca Razvan gandeste scheme tactice pentru un anumit jucator. Gandeste scheme tactice pentru jucatorul din atac X sau Y. A dat 8 goluri, fara golurile astea eram undeva pe locul 11-12, sa nu zic mai jos. Mie, personal, ca jucator mi-a placut de el (faptul ca alearga foarte mult pe teren, vine in banda dreapta de unde ajuta la constructia fazelor compenseaza oarecum ratarile sale din fata portii).

    Pe de alta parte, daca ceea ce s-a scris in Prosport, cu declaratia aceea a lui, pe care o neaga, este adevarat, atunci sa fie sanatos acolo la steaua. Dar, subliniez, DOAR daca e adevarat ceea ce s-a scris. Nu sunt eu in masura sa-l judec pe Surdu ca om, si cred ca nici suporterii nu trebuie sa-l judece ca om.

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu vreau să intru în polemică cu tine sau cu oricine altcineva, aşa că mă opresc aici. Pentru a nu se crede că am ceva personal cu el.

    RăspundețiȘtergere
  67. Hei....pai nu intrati in nici o polemica. De ce gindesti asa? Fiecare are parerea lui. Ovidiu are dreptate intr/un fel, norocoase, nenorocoase, sint goluri. Eu una as prefera sa dam numai goluri norocoase si sa cistigam mereu.

    Rares, nu trebuie sa te superi sau sa te cenzurezi. Spune ce crezi, nu e nici o problema pt nimeni.

    In plus...si daca ai avea ceva personal cu Surdu...nu ar fi o problema.Si eu am ceva personal cu unii oameni.Daca ai avea....ar fi pt ca ai motive, deci...nu avem noi de ce sa ne suparam. :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Aaaaa....si iar ma vad nevoita sa ii dau dreptate lui Ovidiu! Nu gindeste Razvan Lucescu schemele pt Surdu, dar fara a supara pe cineva, te-ai uitat putin cam CIT alearga Surdu comparativ cu Sburlea???? Eu inca astept mai mult de la Sburlea si Hadnagy. Mie amindoi mi-au placut tare mult in liga a doua....si de fiecare data cind intra imi doresc sa inscrie, la fel cum ii doresc si lui Dedu.

    RăspundețiȘtergere
  69. Rares, eu mi-am expus propria parere, am adus cateva argumente la ceea ce am scris. Chiar te rog, scrie si tu, nu se supara nimeni. Chiar daca discutam in contradictoriu, poate fi o discutie constructiva. :)

    RăspundețiȘtergere
  70. Exact! Oricum, sincer...mie de asta imi si place sa vorbesc cu voi aici, pentru că, spre deosebire de alte forumuri, site-uri, etc....aici chiar se discuta super civilizat.
    Asta incercam sa ii transmit si lui Rares, sa se exprime ceea ce gindeste, nu ceea ce nu ne-ar "supara" pe noi. Cum spui si tu, orice parere, bine argumentata de ambele parti...desi pare "disputa", nu mereu si este. :)

    RăspundețiȘtergere
  71. Melania, suntem pe aceeasi lungime de unde, cum se spune...Normal, nici unul dintre noi nu suntem "incuiati" la cap, astfel incat sa nu acceptam si pareri diferite. Fiecare are propria viziune a lucrurilor.

    Legat de ceea ce ai spus ca AICI se discuta super civilizat, ce sa spun, ideal ar fi ca peste tot sa se discute civilizat, insa mai e mult pana departe...:(

    RăspundețiȘtergere
  72. Claaaar mai e muuult pina departe. Sincer, asta a fost principalul motiv pentru care am ezitat sa imi fac blog. Nu mi-ar fi placut ca el sa devina un fel de "conversatie" gen "comentarii de pe site-urile ziarelor". Am descoperit insa citiva oameni cu care vorbesc cu drag...

    Aaa...sa nu uit. Am pus citeva intrebari legate de Clara Vadineanu. Daca o da Oltchimul afara...vine libera de contract, asta evident daca nu va avea si oferte de afara.

    Altceva de la Rulmentul? Florescu nu a mai venit sa vorbeasca si cu restul fetelor, desi a promis ca va face asta joi, apoi vineri...:( La ora 18 nu venise....si ceva imi spune ca nici miine la meci nu va veni. A discutat cu cele 5 care il interesau. De restul....il doare undeva...:(((

    RăspundețiȘtergere
  73. PS: Vine....in sensul de "ar putea veni", pt ca nu s-a discutat nimic concret cu ea. Si sincer....nu stiu cit curaj ar avea sa vina aici...stiind clar ce au patit Neagu si Vizitiu.

    Mi se pare oricum aberant. Le-am pierdut moca pe Neagu si Vizitiu, doua super jucatoare...si acum...luam ce da Oltchimul deoparte...

    RăspundețiȘtergere
  74. Total neserios Florescu. O echipa e formata dintr-un intreg lot, nu doar din 5 handbaliste. Intradevar, poate cele 5 sunt printre cele mai bune, insa sa nu uite ca toate jucatoarele au contribuit la bunul mers al echipei. Nu asa trebuie tratate. Din pacate, cred ca fetele s-au obisnuit cu un astfel de tratament :((

    RăspundețiȘtergere
  75. Multumesc pentru informatii, Melania.

    Nu stiu ce sa zic in privinta Clarei Vadineanu, nu am vazut-o jucand foarte mult, insa din moment ce este in lotul Oltchimului, e clar ca potential are.

    RăspundețiȘtergere
  76. Iti dai seama...nici ele nu sperau sa vina, dar...e aiurea rau. Mie una imi e si rusine sa mai scriu ce spune Florescu....:(

    RăspundețiȘtergere
  77. Cum mai pot avea si fetele incredere in acest om? Dupa ce un an de zile le-a dus cu vorba, le-a facut fetelor nenumarate promisiuni ca situatia de la club se va rezolva, promisiuni pe care nu le-a respectat.

    Noroc ca fetele sunt de caracter si avem un antrenor de nota 20, care a stiut si stie sa pastreze grupul unit, un antrenor care transmite entuziasmul lui si fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Mda...o s amai vad miine la meci ce mai aflu. Dar sincer...eu sint super dezamagita. Cit despre fete...iti dai seama ca nu mai au. Au tot avut si au stat asta iarna zile buna fara gaz si lumina in apartamente. Ce sa mai vorbit de cele care erau amenintate cu evacuarea. Groaznic!!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Probabil ca nu ma veti crede. L-am cunoscut pe Surdu personal, am chiar o poza cu el, Dinu (Darklowstar, Bucuresti) si cu Horatiu (Dixx, Germania) facuta acum cateva ierni la barul lui Buga, undeva pe un gang pe Muresenilor. Sau ceva mai sus, nu-mi amintesc exact. In fine... Surdu era inca jucatorul lui FC Brasov, inainte sa plece la CFR Cluj. Un baiat modest pe vremea aia, altfel cat de cat placut si, chit ca ii era greu sa lege cateva fraze, un tip relativ volubil.

    Ca fotbalist in anul de gratie 2009 e submediocru. Ratarile lui ne-au facut sa pierdem mai multe puncte decat s-au castigat in urma golurilor pe care le-a inscris. OK, sa las de la mine si sa-l consider totusi un atacant decent.

    Dar un individ care declara ca abia asteapta sa se intoarca la stana nu e de admirat. A dat o reclaratie la fcbrasov.ro, si?... Acel site are cel mult 500 de accesari unice pe zi, probabil vasta majoritate suporteri stegari. De ce nu a trimis un drept de replica la Prosport? Intrebare retorica, evident...

    Prefer oricsnd un atacant cu creier, un inaintas onest, chiar cu realizari modeste, unui nesimtit, chiar o idee mai bun! Bine, nu e cazul acestui individ care ne-a privat de doua puncte in meciul cu oltenii, care ne-a retrogradat acum cativa ani...

    RăspundețiȘtergere
  80. Ovidiu, Surdu a trimis un drept la replica, insa cel caruia ii daduse declaratia nu l-a bagat in seama. Citeste mai sus, a scris Melania.

    RăspundețiȘtergere
  81. Asa este, Ovidiu! De regula daca intr-un ziar de sport central apăare o timpenie, nu te mai baga a doua zi in seama ORICIT de mult ti-ai dori tu sa apari. A patit-o si Razvan Lucescu cu GSP-ul...acolo unde apareau tot felul de aberatii. Tot ce a putut face pt a se termina cu asta, a fost sa nu il mai primeasca pe respectivul corespondent la conferintele de presa. Altceva...nu ai ce face. Din pacate asta este presa in Romania.

    Ovidiu...am vorbit cu Surdu chiar vineri, cind a avut razvan conferinta. Pina la proba contrarie, eu nu i-as da in cap.

    Eu ramin insa la parerea mea. Atita timp cit un jucator alearga ca nebunul si incearca mereu sa inscrie pentru FC Brasov, prea putin ma intereseaza ca sint goluri norocoase sau nu. Pina una alta....cum bine spunea Razvan la o conferinta. Ne place, nu ne place....astia sint atacantii pe care ii are echipa. Sint buni doar la antrenamente.

    Din pacate...cu bani putini nu vei gasi niciodata niste super mega fotbalisti.

    Aaa...despre caracterul lui Surdu...nu discut, tu stii mai bine cum ti s-a parut omul. Atita timp cit relatia mea cu el este una de....colaborare, si reusesc sa comunic atit cit imi trebuie, nu ma intereseaza altceva. Stiu clar ca nu vei fi de acord cu mine, dar nu pot sa spun "Surdu e un prost si e vai de capul lui ca si jucator", doar de dragul vorbelor. Personal...nu simt asta.

    PS: Da, stiu...eu sint mai "naiva" de fel....si dau credit oamenilor. :)

    PS: Si eu am plins de nervi atunci cind am retrogradat...si...si eu m-am enervat pe Surdu, dar...a trecut. A fost...nu tin "ura" toata viata. O fi defect?

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu m-am suparat, nu ma supar asa repede, dar am crezut de cuvinta ca e bine sa ma opresc aici cu toate ca obisnuiesc, fara sa vreau, sa fiu de cele mai multe ori contra. O fi bine, o fi rau, asa sunt eu. Ah! Da, scriu fara diacritice pentru ca sunt de pe celalalt laptop si nu este instalata Limba Romana. Poate nu se vede, poate mai gresesc, dar imi place Limba Romana.

    Revenind la subiectul Surdu, Sburlea, Hadnagy. Despre Surdu mi-am expus parerea si cred ca ati inteles ca nu prea il am la inima. Sburlea mai are mult de, demonstrat (dedemonie), iar Hadnagy mi se pare limitat, cu toate ca imi place de el, se pare ca nu se poate acomoda in Liga I.

    Din pacate unele probleme, cum ar fi bacalaureatul, meditatiile, m-au tinut acasa si nu pot sa fiu la Cluj si pentru astazi ma puteti numii "suporterul de tastatura" :). Sper intr-o victorie a noastra, dar ma multumesc si cu un rezultat de egalitate.

    RăspundețiȘtergere
  83. Rares, stai linistit, nu remarc lipsa diacriticelor pt ca nici eu nu le folosesc mereu, deci nu te "stresa" inutil. In plus...toti mai gresim, mai inversam litere, etc...dar crede-ma, se vede imediat ca sint greseli facute la repezeala si nu ca asa scriem unul sau altul.

    Despre atacanti...in sfirsit am cazut la pace. Desi...asa mi-ar placea doua goluri norocoase ale lui Surdu in seara asta....:))Am glumit acum...

    Ce sa spun? Bafta maxima la invatat si..intra cind poti, nu e prezenta obligatorie. Fiecare posteaza in limita timpului...:)

    RăspundețiȘtergere
  84. Dap...spre deosebire de scoala, acolo unde prezenta e obligatorie (teoretic), aici intram cand putem, in functie de timpul liber al fiecaruia.

    Ce sa zic despre meciul de diseara, sper intr-un rezultat bun al Stegarilor, desi nu voi putea nici macar sa vad meciul la TV, poate da la radio undeva, sper sa pot macar sa-l ascult in drum spre Bucuresti.

    Despre Surdu, ii urez mult succes daca va fi sa ramana la Brasov, daca nu, sa aiba succes si la steaua, insa sa nu uite de unde a plecat.

    Bafta Rares la invatat, sper sa te ajute notitele care ti le-am dat la biologie. :)

    RăspundețiȘtergere
  85. Offff....e tot ce pot spune acum.

    Chiar mi-a ramas in cap superficialitatea cu care au tratat faza golului doi.

    Pacat! Dar asta e...capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  86. Pacat ca am pierdut, acum am vazut si eu fazele si golurile pe gsp. Pacat, golul al doilea putea fi evitat. Asta e, din pacate sansele la Europa League s-au diminuat, insa oricum, este o performanta notabila si aceasta clasare pe locul 8, poate chiar 9 dupa meciul Vasluiuliu, insa pana la final cred ca vom ramane pe 8.

    Capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  87. După părerea mea, de remarcat Dani Coman, care este într-o vizibilă creştere de formă, Roman care l-a ridiculizat pe Alvaro Pereira, Surdu pe care am reuşit să-l recunosc după fuga lui. :) Şi da, îmi place mult Mihai Roman.

    Păcat că am vrut, sau cel puţin asta am văzut eu, să ne mulţumim cu puţin şi când spun puţin mă refer la faptul că ne-am retras mult prea repede, având momente în joc când am fost peste ei, în ciuda faptului că întâlneam campioana en-titre a României în deplasare. Mi-a plăcut că Răzvan încearcă să renunţe la jocul defensiv cu care ne-a obişnuit.

    Acum e târziu, dar data viitoare vreau să spun ceva şi de suporteri. Să aveţi o noapte liniştită şi o săptămână reuşită şi caldă!

    RăspundețiȘtergere
  88. Da, Dani Coman a avut cateva intervenii foarte bune, din ce am vazut eu, Roman e bun, dar poate uneori putin egoist, Rui Duarte e poate unul dintre cei mai buni fundasi de banda din Romania.

    In alta ordine de idei, sper sa nu vina Lacatus sau Sabau antrenor. Desi Lacatus ne-a dus pe locul 4 in sezonul 2002-2003, nu a avut performante ca antrenor: A retrogradat cu Ceahlaul, cu UTA s-a salvat de la retrogradare, apoi sezonul urmator a lasat echipe undeva in "coada" clasamentului. Iar la Steaua, daca nu se era Becali, nu avem nici pe departe rezultatele pe care le-a avut. Iar Sabau, am mai spus-o si cu alta ocazie, nu e deloc potrivit pentru noi.

    PS: Melania, cred ca te-am vazut azi.:)

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna, Ovidiu! Nu e exclus sa ma fi vazut. :) cine stie...

    Despre Lacatus...mi-e greu s acred ca daca va ramine Dinu Gheorghe, va veni al FC Brasov, dar mais stii....oamenii se mai schimba. greu o s ama obisnuiesc cu ideea ca nu mai este Razvan Lucescu. Ne obisnuisem toti cu el si in plus...colaboram super bine. Om vedea...eu una, vreau un antrenor bun de presa. Altfel...va fi nasol.

    RăspundețiȘtergere
  90. Pai e normal sa iti doresti un antrenor cu care sa poti colabora foarte bine. Probabil asta isi doresc toti ziaristii din Brasov. Oricum, Dinu Gheorghe a declarat ca Lacatus e "ultimul venit pe o listă de antrenori pe care îi avem în vedere", dar Dinu Gheorghe mai mereu vorbeste in presa pe un ton asa, mai misterios. Parerea mea.

    Cred ca te-am vazut in jurul orei 4, pe la terasa de la OMV, benzinaria de langa Aula.

    RăspundețiȘtergere
  91. Doamne fereste sa vina Lacatus!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu-l vreau pe Lăcătuş. De ce? Motive sunt multe şi cred că le ştiţi şi voi. Nu sunt eu în măsură să spun dacă este sau nu bun ca antrenor, dar prin faptul că a tot declarat că el este stelist şi aşa mai departe. Eu, sincer, l-aş prefera pe "Naşu" Isăilă! De ce să căutăm în altă parte, când avem ceva bun, spun eu, chiar la noi în curte!

    Rui Duarte, da, da, ai dreptate! Îmi place si Rui Duarte. Dar Roman? Roman l-a ridiculizat pe Alvaro Pereira, mi-a plăcut când a dat-o cu umărul peste el. :D

    RăspundețiȘtergere
  93. Am citit cu placere comentariile stegarilor de la articolul din ProSport. Cateva:

    NU TE VREM FALSULE, INIMA PENTRU ORASUL ASTA DE SUB TAMPA NU-TI BATE DELOC! PARCA NU AICI TE-AI NASCUT SI AI PLECAT IN FOTBALUL MARE! NU TE VREM LA BRASOV! DU-TE IN CONGO!

    Domne fereste sa vina tzyganu la Brasov !!!
    Domnule Niculae speram din tot sufletul ca nu o sa aruncati banii degeaba si o sa nenorociti o echipa care momentan este foarte stimata, aducindu-l pe acest o barat in materie de antrenorat !!!
    Ajunge cite echipe din Romania a distrus !
    Sa plece in vacanta si sa ramina acolo pina o sa-l mai cheme cineva din tara sa antreneze in Ro !!!
    Poate sa antreneze linistit ( daca il vor primi aia ) prin Mozambic, Gibuti si asa poate sa scape si de stress si poate sa faca un concediu prelungit !

    Suporteri brasoveni trebuie sa va opuneti din rasputeri ca aceasta nulitate sa retrogradeze cu echipa de suflet a orasului nostru !!!
    Daca si-a batut joc de simbolul fotbalului romanesc ( STEAUA) lasind-o in afara participarii europene .... pai pe noi brasobenii ne baga direct in B , asta in primul an . si in C in al doilea an !!!

    Salvati BRASOVUL de acest nemernic, aceasta nulitate in materie de antrenorat care a distrus tot ce putea distruge pe unde a fost !!!

    laca stai in ghencea si baga pe steaua in liga 3 .acolo e locul ei
    are numai ciori-gen banel nicoliti m,niste tentative de sud americani,si impresionosti gen ogararu,goian

    fereask Dumnezeu sa ajunga asta la noi...NU ai ce cauta sub Tampa sclavule jegos! sa nu te prindem prin Brasov...stai si du stoaia in b si lasa-ne pe noi sa ne descurcam cum putem , k aici nu sunt valize si brichete sa castigi si u un meci si fara astea esti nul...

    fara lacatus la bv ca nu are ce sa caute un brasovean care a declarat ca echipa lui de suflet e steaua si uita de unde a plecat ,nu mersi. ,mai bine antreneaza isaila pentru ca el nu a uitat cine e si suporteri il vor sustine indiferent de ce se va intimpla.FORZZA STEAGU!!!!!!!!

    Laca la Brasov? !!?? ... Nu, multumim ... a mai fost

    Lacatus n-a facut decat sa distruga o echipa foarte buna in mandatul lui la Brasov. In plus el vorbeste numai de Steaua si a uitat foarte repede unde s-a format ca jucator si de unde a plecat. Brasovul i-a dat totul, el ce a dat inapoi? Nu l-am auzit vreodata sa spuna ceva de bine de locul unde a devenit jucator.
    Ca sa nu mai spunem ca e un antrenor mediocru si sluga lui Jiji.
    Esti stelist pur-sange, ramai sa-i faci ghetele lui Jiji Laca. Nu esti brasovean, ci doar un renegat!

    NU TE VREM LA BRASOV!!!!!!!!!

    tiganul se autopropune ca antrenor la brasov. *** de spagar ce esti. nu am nevoie de antrenori care fac blat cu stoaia.

    Suporterii stegari nu te vor, ai fi huiduit meci de meci pe Tineretului! Tu ai uitat cine te-a facut fotbalist, Lacatus, mereu te-ai declarat stelist, multi te considera chiar simbolul acelui club. Noi urim Steaua! Iar gestul de la finalul meciului din tur cind l-ai injurat ca la usa cortului pe Razvan nu il putem uita. Ca antrenor esti zero barat, nici la Inter Gaz n-ai loc. Fa-te brancardier ca fratele tau Vasile, daca la altceva nu te pricepi.

    BRASOVUL NU TE IUBESTE!!!!ITI DORIM O VESNICA VACANTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  94. Uite, Melania, ai un bun subiect pentru articolul de maine din MEX, imi permit sa-ti sugerez chiar titlul, "Suporterii stegari nu-l doresc pe Lacatus".

    RăspundețiȘtergere
  95. Da, Ovidiu...eram pe la patru pe linga OMV. Iesisem cu o colega sa ne luam ceva de acolo.

    Despre Lacatus...nu sint de acord cu TOT ce au scris suporterii la comentariile de pe Prosport, si nici cu articole de genul acesta, pentru ca...nu mi s/ar parea fair/play, sincer.

    Din pacate insa...nu noi decidem cine va veni antrenor, dar oricum...nu stiu ce o sa simta colegii mei dupa ce pleaca Razvan, insa eu una clar voi suferi. Chiar era o placere sa lucrezi cu el...ca om in primul rind.

    Isaila nu are CUM sa fie antrenor, pt ca nu are licenta Pro, astfel ca...ar trebui sa mai angajeze oricum unul cu licenta pe linga Isa. Asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  96. Ok, inseamna ca nu te-am confundat.

    Sunt de aceeasi parere cu tine ca unele cometari nu-s la locul lor, insa Lacatus a declarat acum, pe seara, ca aceea declaratie din prosport si gsp i-a fost "pusa in gura" de ziaristi. El a mai spus ca nu a declarat ca vrea sa vina la Brasov, ci ca are o oferta de afara.

    RăspundețiȘtergere
  97. Salut prieteni. Am scapat de problemele pe care le aveam cu blog-ul. Cum? Habar n-am.
    Noul antrenor? Din nou habar n-am. Preferinte? Sir Alex Fergunson. Este usor sa vorbim despre noul anrenor. Mai greu ar fi sa luam o decizie. De fapt aici este greutatea. Poti alege un antrenor bun, cu o carte de vizita impresionanta, dar care sa nu faca treaba. Sau poti alege un debutant care sa faca performanta. Il ce-l priveste pe Lacatus multi vorbesc din suflet. Nu cred ca Laca a uitat de Brasov dar pur si simplu marea performanta a facut-o la Steaua. Intr-un citat de mai sus cineva spunea ca noi uram Steaua. Aici e problema pe care nu o suport. A fi suporterul unei echipe inseamna sa urasti alta echipa? Mai sunt cateva lucruri in citatele de mai sus care ma deranjeaza. E o lipsa de respect si un limbaj care efectiv nu-mi place. De ce trebuie sa jignim totusi un mare jucator? Sunt suporteri care nu-l vor pe Lacatus? Foarte bine. Exista si oameni care-l vor. Ce se va intampla? Ne vom imparti in doua? Unii il aplaudam pe Laca si altii il huiduie.
    Eu vad problema un pic altfel. Fiind brasovean normal ca tin cu tot ce inseamna echipa sau sportiv care reprezinta Brasovul. La fotbal Steagu' este echipa mea de suflet. Buna, rea, in A sau in B, cu Laca sau cu Ferguson, oricum ar fi ea tot echipa mea ramane. Eu o sustin neconditionat. Nu este treaba mea sa aleg antrenorul sau jucatorii. Astia sunt si cu astia defilam. Eu tot ce cer de la cei care conduc echipa este sa dea dovada de profesionalism. Daca Neculae este serios, mai devreme sau mai tarziu o sa vina si performanta. Am jucat in UEFA si cred ca o sa mai jucam. Asta este marea problema. Cine si cum conduce clubul. In rest antrenorii si jucatorii vin pleaca...Clubul ramane.
    PS. Ce spuneti de Napoli?

    RăspundețiȘtergere
  98. Melania, ai fost la meci la Rulmentul? Nu te cunosc dar am vazut doua ziariste la sala. Restul erau ziaristi. Daca ai fost tu care ai fost?

    RăspundețiȘtergere
  99. "Acum o să îmi iau o vacanţă şi sper să fie cât mai lungă cu putinţă. Nu cred, totuşi, că o să pot sta departe prea mult de teren. Primul meu gând în acest moment ar fi să plec în străinătate. Sunt ceva oferte din Turcia şi nu numai. Sunt onorat totuşi că şi cei de la FC Braşov s-au gândit la mine ca posibil înlocuitor pentru Răzvan Lucescu", a spus Marius Lăcătuş la GSPTV.

    ACEASTA este declaratia data de Lacatus la GspTV.

    RăspundețiȘtergere
  100. Un comentariu de bun simt. Nu cred ca Lacatus este disperat daca nu are echipa sa antreneze.

    RăspundețiȘtergere
  101. Puiu...ma bucur ca ai scapat de problemele cu blogul. Si ma bucur ca ai revenit aici.

    Da, am fost la sala la meciul de handbal, dar de regula nu stau la masa presei ci jos, unde nu este masa. :) Eram eu cu o colega care nu este pe sport, dar careia ii place sportul si echipa Rulmentul. Eu sint cea inalta...am facut handbal doar, nu? :)In rest...ce sa zic? Ma bucur ca erai printre cei si asa...putini care au mai venit la sala.

    Despre antrenorul care va veni la FC Brasov...imi place cum gindesti, si te sustin neconditionat. De aceeasi parere sint si eu. Cu totii avem preferinte insa....asta e...si daca e un antrenor antipatic...asta nu inseamna ca imi doresc sa nu aiba succes, doar pt ca nu imi place MIE. Tin cu echipa, si asta trebuie sa conteze.

    Ii spuneam lui Ovidiu (fara M.) acum ceva vreme...ca nu sint un ziarist ultras...asa cum a banuit el...si cum nu mi-a fost teama sa o si recunosc. Tot ce pot spune este ca simt, poate mai mult decit simt multi dintre cei care se declara a fi ultrasi, pentru echipa asta...

    RăspundețiȘtergere
  102. Erai cea in alb rosu. Inseamna ca ai jucat la Dinamo...:) Normal ca eram in sala. Am fost in sala cand Rulmentul era doar o echipa de pluton cum sa lipsesc acum cand jucam in top in Europa si suntem vicecampioni. Cand mai sunt meciuri tari (eu sper ca o sa mai fie) sa te uiti dupa o peruca galbena.

    RăspundețiȘtergere
  103. Ovidiu (fara M), ziceai ca stai in Finlanda. Ce imseamna Trica?

    RăspundețiȘtergere
  104. Da....am jucat la Dinamo, dar nu avea nici o legatura treningul in care eram imbracata cu afinatea mea pt vreo echipa au alta. :)) Dar e drept....absolut toata lumea de acolo m-a intrebat daca sint dinamovista. :) Fara insa a fi. Tin cu orice echipa romaneasca atunci cind joaca in Europa. Deh...sint romanca si...vreau sa cistigam mereu, indiferent ca e vorba de Steaua, Dinamo sau Rapid...ori CFR, Urziceni, Vaslui...

    Hehe...sigur am vazut ACEA peruca galbena de mai multe ori. Imi place tare mult sa vad sala plina si oamenii bucurosi. :)

    RăspundețiȘtergere
  105. Da, Ovidiu locuieste in Finlanda.

    RăspundețiȘtergere
  106. Spre ruşinea mea, nici nu ştiam că a avut Rulmentul meci. De când am întâmpinat nişte probleme, m-am scârbit de ce am păţit şi am preferat să nu mai merg.

    RăspundețiȘtergere
  107. Mi se pare normal sa tinem cu orice echipa romaneasca care joaca in Europa. Te rog spune-mi la Dinamo Brasov mai este echipa de hanbal pentru fete. Ma refer la copii.

    RăspundețiȘtergere
  108. Eee...te vei revansa la anu’...:) Va fi nevoie de ORICE suporter in plus. Eu sper sa reusim sa ne mentinem macar la nivelul de pina acum. Dar in conditiile in care Florescu nu a mai dat nici un semn, mi-e greu sa cred ca va reusi sa le convinga pe fete sa ramina. Trist...:(

    RăspundețiȘtergere
  109. Da, Puiu...mai este, dar din pacate conditiile sint aceleasi de pe vremea cind eram eu junioara. Dar...vezi ca din toamna isi deschid si Mariana Tirca si Dumintru Berbece scoala lor de handbal deci...o sa ai de unde alege...:)

    RăspundețiȘtergere
  110. Pai pana in toamna vreau sa o dau pe fiica-mea la un club, mai ales ca este vacanta, sa faca daca nu performanta macar miscare. Am incercat vara trecuta dar a facut cu un profesor din Bucuresti, care saracul se chinuia si el. Uneori nu stia nici in ce sala o sa faca antrenamentul, n-avea copii destui...E jalnic sportul la nivel de copii. Cand eram mic puteai sa faci si doua sporturi deodata. Veneau antrenorii la scoala si ne chemau. Acum parca sportul a devenit un "persona non grata".

    RăspundețiȘtergere
  111. Asa mult imi place ca se discuta frumos si civilizat pe acest blog.

    Legat de Lacatus (poate s-a vorbit prea mult despre aceasta stire, dar cu asta inchei), parerea mea e ca Lacatus nu e antrenorul potrivit pentru FC Brasov. Am facut o scurta analiza a echipelor pe la care a trecut simbolul Stelei, care de fapt e brasovean.

    Pana sa vina la FC Brasov in sezonul 2002-2003, Laca a mai antrenar FC National (2000-2001, 15 m, 5v-2e-8i) si Otelul Galati (2001-2002, 15 m, 9v-2e-4i), echipa cu care a obtinul locul 5, fiind una din echipele care nu au pierdut niciun meci pe teren propriu in acel sezon.

    Sezonul 2002-2003 il aduce la FC Brasov, echipa cu care a si terminat sezonul, in 30 de meciuri avand urmatorul bilant (13v-6e-11i), la final clasandu-se pe locul 4, la egalitate cu locul 3.

    Incepand cu sezonul 2003-2004, performantele lui Lacatus nu mai sunt prea notabile. Termina turul de campionat cu FC Brasov pe locul 10, fiind inlocuit cu actualul antrenor al Stegarilor, Razvan Lucescu, cel care a reusit sa salveze echipa de la retrogradare.
    Tot in acel sezon, preia in etapa a 16 pe Ceahlaul Piatra-Neamt, echipa clasata atunci pe ultimul loc, reuseste un retur modest, obtinad doar 15 puncte, lucru care a dus la o clasare pe locul 14, ca urmare RETROGRADARE.

    Revine ca principal in Liga I (Divizia A) in sezonul 2006-2007, la nou-promovata UTA, unde in 34 de etape reuseste 11 victorii, 8 egaluri si 15 infrangeri, terminand campionatul pe locul 12, ceea ce nu e tocmai rau pt o nou-promovata.

    Ramane la UTA si in sezonul 2007-2008, insa paraseste echipa dupa etapa a IX-a(lasand echipa pe locul 9), fiind instalat la Steaua, echipa cu care a obtinut locul 2 (Insa stim cu totii modul in care a obtinut acel loc, fara implicarea patronului, nu ar fi terminat niciodata pe locul 2 in acel sezon).

    Actualul sezon l-a gasit pe Lacatus tot la Steaua, fiind principal in 25 de meciuri, fiind impins spre demisie dupa etapa XXXI, datorita clasarii slabe in clasament a echipei, respectiv locul 7.

    Pot spune ce Lacatus nu e antrenorul potrivit pentru a face performanta la Brasov, pentru a continua proiectul inceput de Razvan Lucescu.

    RăspundețiȘtergere
  112. Ce probleme ai avut Rares? O prietana si un prieten de-ai mei n-au putut sa intre in sala desi aveau bilet. S-a intamplat la meciul cu DVSC-Aquaticum de sezonul trecut. Dar nu s-au suparat pe echipa.

    RăspundețiȘtergere
  113. Ovidiu M. impresionanta analiza ta despre cariera lui Lacatus ca antrenor. Poate ai dreptate. Sincer nu stiu ce antrenor ar fi potrivit acum la Steagu'. Spun asta deoarece Razvan avea un stil mai aparte. Ce parere ai despre Napoli. Pe mine m-a impresionat cea reusit sa faca la Craiova. Si cand a inceput acolo nu prea avea jucatori cu "nume".

    RăspundețiȘtergere
  114. Wooow...frumoasa analiaza a carierei de antrenor a lui Lacatus. Se vede ca iti place sa faci asta.

    Cum am mai spus-o...mie mi-ar placea la FC Brasov un antrenor care sa fie cam acelasi "stil" cu Razvan, in ceea ce priveste vestiarul. Dar...din pacate, cum spun chiar fotbalistii....Razvan este extrem de greu de inlocuit din punctul asta de vedere. E cu sufletul acolo, in vestiar....si cind ii cearta si cind ii lauda. Iar baietii simt asta. Eu cred ca dincolo de cit de bun antrenor ar fi cel care va urma....ar trebui sa stie sa iti ia echipa de partea lui. Va cintari enorm.

    Mi-ar placea Andone. Daaaar....ohoho...e cam greu de adus.

    Ovidiu...si mie imi place cum se discuta aici. E mai mare dragul sa va raspund, cind va vad atit de draguti.

    Aaaa...am uitat sa va spun. Cei de la ziar...au zis ca ne vor face si ei bloguri pe site-ul ziarului. :)) Cica Monitorul Expres este cel mai citit ziar pe net, din Brasov, si ar trebui sa pastram asta cumva. I-am si spus colegului de la IT, la care ma plingeam de spatiul mic de la comentariile de pe MEX, ca eu am deja unul. Si a zis ca...o sa mai am unul. INca unul...:(

    Oricum...orice ar fi...eu la comunicarea de aici sper sa nu renunt/renuntam...indiferent ca mai schimbam idei si dincolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  115. Si Napoli e bun, dar pe mine ma enerveaza foarte tare ca INCA are traducator. Si e de ceva vreme in RO.

    RăspundețiȘtergere
  116. Napoli? Suna bine, personal, mi-a placut ceea ce a facut la Craiova, insa sa nu uitam un lucru, atunci cand a venit la Craiova, echipa era deja in mare formata, omogena, cu fotbalisti tineri, lucru care s-ar putea intampla si la Brasov, chiar daca vor pleca unii jucatori, nucleul de baza ramane.

    Insa, din cate am inteles, are o oferta din Serie B, Albinolefe, dar pe fir ar fi intrat si CFR Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  117. Puiu...ma voi interesa cum e cu handbalul la nivel de...fetite. In ce an s-a nascut micuta ta...pt ca...si asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  118. Melania, eu cel putin, orice-ar fi, nu voi renunta la comunicarea de pe acest blog. Si cred ca acelasi lucru l-ar face si ceilalti care posteaza pe acest blog comentarii.

    E bine ca se va face un blog si la ziar. :)

    RăspundețiȘtergere
  119. Pai...e bine intr-un fel....dar cred ca trebuia facut si pina acum. Ma rog...nu este treaba mea. Oricum...cel putin pe sport, eu am raspuns mereu la comentariile pe care cei care ma citeau...le lasau. Mi se parea de bun simt sa fac asta. Sper insa ca si colegii mei sa faca la fel daca vor fi bloguri. E penibil sa iti scrie lumea, sa isi dea cu parerea si tu ca si autor sa nu raspunzi. E drept...nu am prea vazut multi ziaristi facind asta nici prin tara. Dar...e pacat...

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna la toata lumea.
    Imi place ce ati discutat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  121. EEE...asta vroiam sa spun si eu. Esti singura care raspunde la comentarii, cel putin singura care o cunosc eu.

    Nu m-am uitat atent la toate stirile din Monitorul, insa am observat ca doar la articolele tale seposteaza comentarii, poate si din cauza ca si raspunzi la ele:)

    Cum ai spus si tu, ar fi bine ca incet-incet, numarul autorilor care raspund cititorilor sa creasca.

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna, George! Da...nu prea raminem pe subiectul despre care s-a scris si...povestim despre ce be trece prin cap. Deviem de fiecare data, dar...iese ceva interesant si...placut. Sint discutii relaxate...asa ca...bine ai venit si aici.

    RăspundețiȘtergere
  123. Buna George! Bine ai venit printre noi.

    esti cel acre scrie comentarii la articolele Melaniei si pe Moniturul?

    RăspundețiȘtergere
  124. Asa este, Ovidiu...uneori mai vad comentarii si la alte articole, dar...ramin putine de regula. Si...e pacat. Om vedea ce va fi cind vor intra in functiune blogurile respective...

    RăspundețiȘtergere
  125. Da, cred ca e acel George...dupa tonul prietenos. Se simte ca nu este unul care ne "vede" prima data.

    RăspundețiȘtergere
  126. Fiica mea s-a nascut in 1998. Iti raman dator daca imi dai un raspuns. Iar colegului tau de la IT transmite-i intrebarea urmatoare: cum ramane cu injuraturile si celalalte argumente pe care le enumera cand il rugai sa mareasca spatiul?

    RăspundețiȘtergere
  127. Da intradevar Ovidiu si Melania sunt acela.Ma bucur ca mai recunoscut Melania.

    RăspundețiȘtergere
  128. Salut, George. Si uite asa am crescut la 6.

    RăspundețiȘtergere
  129. :)))) FOARTE TARE, ASTA!!!!! Nu mi-a trecut prin cap sa ii spun atunci pe moment. Ce ma oftiiiiiic. :)))) Era buna! :)

    Nu imi ramii dator cu nimic. :) Daca te ajuta informatiile, le vei avea cu siguranta. O sa incerc sa dau telefoane chiar miine. Stiu ca si Mari Peta are grupa de fete, dar...nu stiu cit de mici sint junioarele ei. O sa vad si iti spun. :)

    RăspundețiȘtergere
  130. Aaaa...am uitat: sa iti traiesca fetita si sa te bucuri de ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  131. Din pacate, eu nu o sa mai particip la discutii in seara asta. Nu de alta, dar sunt destul de obosit. Va doresc o seara frumoasa in continuare si o noapte linistita.

    RăspundețiȘtergere
  132. George, vorbim relativ des pe ziar, deci...nu aveam cum sa nu iau in calcul ca TU ai fi. Asadar...esti liber sa intri in discutii...

    RăspundețiȘtergere
  133. Multumim la fel, Ovidiu. Ne retragem si noi imediat....

    RăspundețiȘtergere
  134. Dupa informatiile mele noul antrenor de la FC BRASOV va fi Cosmin Bodea :(

    RăspundețiȘtergere
  135. Nu stiu de unde a aparut varianta asta, dar daca ai citit-o in BZB...nu ma mir.

    Sincer, ma indoiesc eu ca Neculaie l-ar aduce ca si antrenor la Cosmin Bodea, cel pe care l-a dat afara numindu-l "blatist" (asta mi-a spus-o mie, printrew multe alte cuvinte pe care nu le pot reproduce). Serios...nu are o parere chiar buna despre el. Ca sa nu spun ca e chiar rea.

    RăspundețiȘtergere
  136. Ne mai auzim miine, acum ma retrag. Ma cam doare capul si sper ca un somn bun sa rezolve problema....

    Noapte buna, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  137. Informatia nu este din BZB.O am demult timp, dar sincer nu am verificat daca este exacta.Pe M Ex deasta nici nu am zis.Un antrenor pe care l-as aduce ar fi IONUT BADEA

    RăspundețiȘtergere
  138. Am mai ramas putin. George, asa am auzit si eu de la cineva care nu a plecat tocmai in relatii bune de la FC Brasov. Aceeasi persoana care e prieten cu Bodea si cu altii din vechea garda.

    Dinu Gheorghe i-a indepartat de la echipa atat pe Bodea cat si pe celalalt de care vorbesc.

    Gandeste-te putin despre cine vorbesc, apoi vezi ce lagaturi are la un anumit ziar local.

    Oricum, mi-e greu sa cred ca va veni Bodea.

    RăspundețiȘtergere
  139. Ovidiu,felicitari pentru editoriale.Imi place cum scrii.Pacat de comentariile care le lasa unii si altii

    RăspundețiȘtergere
  140. Ma retrag si eu. Ne mai auzim maine. Adica citim. Noapte buna tuturor.
    PS Melania de fapt suntem 7. Dar pe tine nu te pun la socoteala.

    RăspundețiȘtergere
  141. Acele comentarii trebuie ignorate. Nu merita bagate in seama.

    RăspundețiȘtergere
  142. OK.Va doresc noapte buna la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  143. Puiu - Deşi aveam invitaţie, după lungi discuţii cu oamenii de (dez)ordine am reuşit să intru în sală, dar s-au întâmplat alte lucruri care m-au scârbit şi am decis să stau acasă şi să privesc la televizor. Şi da, este vorba de meciul de care aminteai mai sus.

    Dacă am făcut un lucru bun sau nu că nu am mai fost, nu ştiu, dar de atunci am văzut că nu numai eu am luat această decizie, sala fiind tot mai goală.

    Ionut Badea? Mai bine nu. De când Penescu e în arest şi nu mai ajută echipa prin metode specifice, Argeşul nu mai ştie fotbal. ;) Deci nu!

    Melania am citit pe aici că ai făcut handbal, draguţ. Se pare că avem pasiuni comune şi eu am practicat handbalul până de curând timp de ceva ani ;)

    p.s. Din ce observ nu mai eu postez dimineaţa pe aici, voi conversaţi mai mult seara. O să mă conformez şi eu :)

    RăspundețiȘtergere
  144. Eeee...eu sint in zona si dimineata, in limita timpului, dar...dimineata mai dau telefoane, ma mai "agit" pt ce voi scrie in ziua respectiva.

    Acum sincer...am un car de nervi pt ca...ceea ce banuiam se si intimpla. Adica Florescu nu a mai dat NICI UN SEMN...fetele pleaca miine pe la loturile nationale, iar incertitudinea continua. E super aiurea.

    Muller e disperat ca nu stiu CUM sa le mai convinga sa ramina....avind ca si argument doar ca aici la Brasov se poate face treaba. Cam asa stau lucrurile, din pacate. SPER ca pina dupa amiaza sa se mai schimbe ceva.....:(

    Daaa...am facut handbal si eu...citiva ani buni....dar m-am lasat DEMUUUUULT. Exact cind trebuia sa fac pasul catre o echipa mare. Asta e...am gresit la acel moment, dar...poate asa a fost sa fie. A trecut atit de mult timp...incit ranile s-au mai inchis.

    Rares...ce sa spun...poti posta cind ai timp, iar noi iti raspundem la fel...in limita timpului....

    RăspundețiȘtergere
  145. „Nu am ce să spun nou? Nici presei şi nici fetelor. Am senzaţia că mă lupt de unul singur şi uneori mă simt ca Don Quijote. Habar nu am ce să mai cred. Una vorbim faţă în faţă şi alta se întîmplă după ce patronul pleacă de aici. Eu vreau din tot sufletul să fac treabă la echipa asta, să reuşesc să le cponving pe fete să rămînă la Braşov, dar văd că deşi şi eu şi ele avrem să continuăm aici, tot nu putem...si e păcat".

    Este doar O PARTE din declaratia pe care i-am luat-o lui Herbert Muller azi. :(

    M-apuca nerviiiii......si nu il mai inteleg nici eu pe omul ala. Nu mai vrea echipa. Sa spuna si gata. Dar nu ASA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  146. Melania ...este greu sa intelegi un om de afaceri..poate nu greu foarte greu.El da bani de la indiferent cum...atunci?

    RăspundețiȘtergere
  147. Dar repet asa cum am zis eu si a mai zis cineva mai important ca mine totul pleaca de la sponsori

    RăspundețiȘtergere
  148. Herbert Muller a demonstrat multe ;) Îmi place de el, dar ce face Florescu e ceva incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  149. Melania cand ne dai si tu o veste buna? Intra si tu peste Florescu si tipa la el! Asa cum fac cei de la GSP. Serios acum: imi este frica ca zvonurile din iarna, cum ca Florescu ar vrea sa plece la Valcea, sa nu se adevereasca. Daca se duce la Valcea n-are nici un interes sa lase la Brasov o echipa puternica. Ufff, cand se vor termina incertitudinile?

    RăspundețiȘtergere
  150. Salu Puiu.Sincer nu cred ca va rezolava nimic.ROMANIA ESTE O MARE INCERTITUDINE:)

    RăspundețiȘtergere
  151. Salut prieteni! George ai mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  152. Ma gandeam la Magda Jerebie...la Vointa Brasov...ce meciuri...ce atmosfera...Doamne ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  153. Eram copil cand mergeam sa vad fetele de la Fartec. Acum memoria poate imi joaca o festa dar eu asa tin minte: baschet feminin egal Fartec Brasov.Asta se intampla la sfarsitul anilor 70 inceputul anilor 80. Vai cum fuge timpul asta. Trebuie sa pun mana sa citesc ca vad ca imi fug amintirile...

    RăspundețiȘtergere
  154. Buna seara tuturor! Cu regret, citesc ceea ce ati scris despre Rulmentul, referitor la incertitudinea care planeaza deasupra acestui club. Totusi, eu raman un optimist (poate mult orea optimist), si continuu sa sper ca macar in ceasul al 12-lea se vor rezolva problemele din sportul brasovean.

    RăspundețiȘtergere
  155. Salut Ovidiu M.Speranta moare ultima

    RăspundețiȘtergere
  156. De sperat sper si eu. Dar as prefera sa sper la castigarea campionatului sau a unei cupe europene nu la pastrarea echipei. Sa speram ca o sa fie bine pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  157. Buna seara, tuturor!

    Puiu...pina acum am vorbit cu Mariana Tirca la telefon, de pe la pra 21...Ma rog...ideea este ca ea are miine antrenament cu fetitele la ora 18.00, la scoala 11, in sala mare. Te asteapta acolo cu fetita. Au inceput deja antrenamentele si vor face si pe perioada vacantei deci....poti merge linistit. Sint o muuultime, din ce zicea ea. Si au facut selectie doar la scoala 11 deocamdata. Cind vor merge la toamna in toata scolile, nu stiu cum va face fata. :) Are programate antrenamente de trei ori pe saptamina!!!!

    SPER ca mai esti pe aici si ca vezi mesajul in tmp util pt a ajung miine daca iti doresti asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  158. Cu parere de rau trebuie sa recunosc faptul ca...baschetul nu m-a atras in mod special niciodata. Dar...eram junioara si intram in sala dupa antrenamentele de la baschet. Nu imi placea sportul asta pt ca se oprea mult prea des pt gustul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  159. Buna, George! Da...era si Vointa demuuuuult. Eram micuta pe atunci, dar...imi placea handbalul...:)

    RăspundețiȘtergere
  160. Nu poti spera la campionat, din moment ce fetele si antrenorii sunt neplatiti. Nu stiu zau ce s-ar fi intamplat daca nu erau aceste fete extraordinare, daca in locul lor erau alte jucatoare care daca nu isi luau banii o luna sa nu mai intre pe teren. :(

    RăspundețiȘtergere
  161. Important este ca ai practicat un sport si ai reusit cu timpul sa iti placa si celelalte sporturi de echipa.Este minunat sa auzi pe cineva vorbind de sporturi asa bine.Te felicit.

    RăspundețiȘtergere
  162. Buna Melania. In scoala 11 mi-am petrecut eu 8 ani din din viata :P, insa pe atunci inca nu era realizata Sala de Sport, insa am fost de curand pe acolo, si am ramas surprins de conditiile bune de la sala de sport. E bine, ca incet-incet se mai construiesc si sali de sport. Si la Tarlungeni s-a terminat de curand lucrarile la sala de sport. E bine, ca incep sa apara cat mai multe, sa aiba copii unde sa practice un sport.

    RăspundețiȘtergere
  163. Probabil vor veni sponsori cu bani si atunci se mai rezolva ceva din problema banilor

    RăspundețiȘtergere
  164. Daaa, acum chiar se misca lucrurile in sensul acesta. Sint proiecte educationale pentru ca cei mici sa faca si sport nu sa stea doar la calculator.

    Despre Rulmentul...nu stiu ce sa zic. Am senzatia ca am un "deja vu". Parca am mai trait asta o data...si asta era anul trecut. Nu m-ai mira ca Florescu sa faca la fel si cu Muller cum a facut cu Mariana Tirca. Sa nu ii mai dea nici un semn pina la reunire...iar apoi acesta sa afle din presa ca nu mai e antrenor. :(

    RăspundețiȘtergere
  165. PUIUUUUU!!!!!!! Sper sa vezi mesajul. M-am miscat cam greu azi....trebuia sa iti scriu mai devreme, dar....important e ca nu am uitat. Sper insa ca nu dormi deja. :))

    RăspundețiȘtergere
  166. Gata, m-am linistit ca ai vazut. Sa mergi miine la ora 18.00 la scoala 11, dar daca nu ajungi sa imi spui, ca sa iti spun cind mai fac antrenament, da?

    RăspundețiȘtergere
  167. Nu dorm asa devreme. Dar mai vin pe la calculator pe urma mai fac lectii cu fiicamea apoi iar mai vin si citesc mesajele, uneori raspund. Incerc si eu sa ma impart pe mai multe "fronturi".

    RăspundețiȘtergere
  168. Am inteles!

    Stai si fa-ti treaba acolo la lectii. Vroiam doar sa stiu ca ai vazut...Acum gata, sint linistita ca informatia de care aveai nevoie, a ajuns la tine...

    RăspundețiȘtergere
  169. Eu ma retrag acum. Ne mai "auzim".

    Noapte buna pt toti...

    RăspundețiȘtergere
  170. Ai facut o pustoaica fericita! Raman dator.

    RăspundețiȘtergere
  171. Somn usor si vise cat mai placute va doresc

    RăspundețiȘtergere
  172. Buna dimineata,

    Puiu, trica nu inseamna nimic in finlandeza, nici in suedeza, acest cuvant nu exista. In fotbalul romanesc a insemnat anul trecut ceva:)

    Echipa de baschet feminin a Brasovului a purtat numele Vointa cel putin pana in aprilie 1989, era sponsorizata de cooperatie. Se poate ca ulterior sa fi fost preluata de fabrica de langa fostul teren de zgura de langa peluza demolata.

    Nu-l suport pe Lacatus, si asta nu datorita etniei din care face parte. Am fost la meci la Toulouse in vara lui 1998, atunci cand mizerabilul asta i-a intors spatele lui Tony Adams cand fostul "tunar" i-a intins mana la finalul meciului. Imi venea sa intru in pamant de rusine... Nu sunt de acord cu toate comentariile postate ieri de fanii brasoveni la ProSport, dar majoritatea acelor postari le-as fi putut semna eu. Antrenor fara valoare dat afara si de la Intergaz, flegme, limbaj de mahala, parvenit, a uitat complet de clubul care l-a format etc.

    Nu intelegi ce inseamna sa urasti un club sportiv? Eu urasc din tot sufletul sinistrele adunaturi de lepre comuniste steaua si dinamo! Daca iti enumar cativa fotbalisti pe care ni i-au furat de-a lungul anilor, poate incerci sa ma intelegi: Anghelini (titular la Nationala!), Stangaciu, Kramer, Mateescu, Lacatus, Vaidean, Selymes, Gerstenmajer si te asigur ca lista e mai lunga. Recunosc, conceptele biblice nu-mi sunt familiare:)

    RăspundețiȘtergere
  173. Melania, iti amintesti de blatul nereusit FC Brasov - FCM Bacau? RIP, Ibrahim Dossey, apropo... Ei bine, Bodea a comis atunci un fault in careu clar ca lumina zilei, fara ca atacantul moldovean sa fie in pozitie de a marca. Ghionionul lui, arbitrul Tudor nu a acordat lovitura de la 11 metri. Deci pe el ca jucator s-a putut conta la blaturi, fara discutie. Dar nu cred ca Nico nu era la curent cu ce trebuia sa se intample, adica sa le dam meciul bacaoanilor.

    RăspundețiȘtergere
  174. Spunea cineva ca Melania e singura jurnalista de la MEX care raspunde la comentarii. Ei bine, mai este si Camelia Onciu, dar fatuca asta a inceput scoala prea devreme. Ea raspunde doar atunci cand e prinsa cu gafe si nu recunoaste evidenta. Tonul pe care-l foloseste e mult diferit de al Melaniei, but again, nu exista padure fara uscaturi. http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=74300

    RăspundețiȘtergere
  175. Inainte sa ma apuc de lucru, va invit sa cititi un articol publicat de un prestigios cotidian britanic: http://www.guardian.co.uk/football/2009/may/19/seven-deadly-sins-football-heavenly-virtues-kind

    RăspundețiȘtergere
  176. Acum vad ca prima mea postare, desi scrisa acum 20 minute, apare ca fiind postata aseara. In fine, n-are importanta.

    Dar daca tot am revenit, salut aparitia blogului Melaniei de la MEX. Ne mutam acolo, postam la ambele, ce facem?

    O zi frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  177. Buna dimineata prieteni.
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/spre-brasov-138981.html
    Un nou nume pe lista lui Dinu Gheorghe sau un simplu zvon?

    RăspundețiȘtergere
  178. Buna dimineata, Ovidiu! Acum am facut ochisori, de3ci sint cam buimaca. :) Dar la mine apar toate comentariile ca fiind facute dimineata. Sa nu te uiti cumva deasupra comnetariului tau, si sa fii indus in eroare. Si eu am mai patit. Ora apare jos, SUB comentariul tau. Nu stiu de ce, nu eu am facut setarile.

    Merg sa imi fac un sandwich si cafeaua si...iti raspund la ce ai scris. Am apucat doar sa le citesc. Raspund imediat...

    RăspundețiȘtergere
  179. Buna, George! Greu de spus, pentru ca nu iti confirma nimeni de FC Brasov nimic. Dar...nu e imposibil de crezut sa fie pe lista FC-ului.

    Este un antrenor cu exagerat de mult bun simt, care e foarte dedicat muncii. Mai multe nu stiu despre el....in afara rezultatelor obtinute.

    RăspundețiȘtergere
  180. Ar fi foarte bun zic eu.A reusit multe.Imi place ca antrenor si foarte modest.Cred ca este bine si ptr. mass-media din BRASOV.

    RăspundețiȘtergere
  181. N-am chef de facut nimic. Am citit, de data asta atent, tot ce ati scris aici zilele trecute.

    Bun venit, George! Ar fi foarte fain daca ne-am strange la blogul Melaniei 10-12 persoane. Dar trebuie mentinuta stacheta, sarcina asta ii apartine jurnalistei ultras:) Asa sa-ti ramana numele:)) Am lasat si eu doua mesaje pe messenger lui Darkslowstar si Dixx, mari stegari si (in special in cazul "neamtului" Dixx) rulmentisti, i-am invitat sa vina aici. Daca vor semna cu numele lor sau cu nickname-urile cu care ii stie toata lumea virtuala forumista din.ro ramane de vazut.

    Amintind de Dixx, m-au apucat iar melancoliile de catelus. De Steagu' am tot vorbit si-o sa mai vorbim. Hai sa povestesc de Rulmentul anilor '70-'80. In editia CCE in care am ajuns pana in semifinale am fost la meciul cu niste austriece (mi-e lene sa dau un google) si la cel cu Besancon. Aveam bilet facut rost cu greu de tata, dar ca sa fiu sigur ca intru in sala am fost acolo cu 2-3 ore inainte. Lumea astepta sa se deshida usile cam de pe unde este acum acea benzinarie, spre gara. Atmosfera superba, mult peste ce am vazut la meciul din 14 februarie anul acesta cu Feherep Alcoa. Am avut bilet si la semifinala cu niste sarboaice, dar cele 2-3 ore de acea data n-au mai fost suficiente, n-am reusit sa intru desi aveam bilet. Mi s-a mai intamplat o singura data sa nu intru la un meci la care am bilet, FCM Brasov - FCM Galati (2-1), in anul in care dupa 5 ani de "B" am reusit promovarea, atunci au fost mii de oameni care au dormit pe stadion de seara, iar cu 5-6 ore inainte de meci nu mai era loc nici sa arunci un ac. Revenind la Rulmentul, pe vremea Irenei Oancea, a Rodicai Marian, a Marianei Oaca (acum Tarca), un meci cu o echipa de duzina gen AEM Timisoara umplea pana la refuz sala...

    Despre Vointa va povestesc intr-o alta zi.

    RăspundețiȘtergere
  182. Ovidiu...sa le iau in ordine. Ca ai scris ceva ceva...:)

    Asadar...sa incep. Ovidiu, mie imi place cum scrii, argumentezi mereu si ai darul de a povesti/scrie atunci cind ai ceva mai mult de zis. Eu insa...am remarcat si o inversunare pe care nu o inteleg mereu, dar pe care am luat-o ca atare. Probabil ca daca nu ai mai fi asa...nu ai mai fi TU.

    Ai dreptate legat de jucatorii "furati" de echipeke din Bucuresti...dar tooootusi, de aici si pina la a uri un club, imi pare cale lunga. Eu inteleg ce spui tu, ca urasti ideea de Steaua/Dinamo...si nu musai jucatorii aia care activeaza pe o perioada la acele cluburi.

    Eu una...te-am luat pe tine ca atare si nu incerc sa te conving sa fii altfel. Dar uiite...iti voi spune de fiecare data, asa cum fac si acum. Ai fost rautacios cu Camelania Onciu, colega mea. Am intrat pe link-ul respectiv, si am vazut ca la un moment dat...ai atacat-o in plan personal si cu asta nu pot fi de acord NICIODATA, in nici o situatie. Deh...eu sint mai pacifista din fire.

    Camelia Onciu este o tipa de treaba, este insa important in ce toane o prinzi. Poate a avut si ea o zi mai proasta, sau nu stiu ce sa spun. Sincer, nu imi amintesc sa fi auzit in redactie vorbindu-se despre comentariile respective ca sa imi dau seama cum au fost ele percepute.

    Nici nu avea "pretentia" ca sint singura care raspunde la comentarii. Eu ma refeream atunci la presa centrala. Multumesc pt aprecierile pe care mi le-ai facut. Da, eu vorbesc/scriu...cu drag si probabil ca asta se transmite. Dar...fii convins ca sint mult mai usor de ranit decit este, spre exmplu...Camelia.


    Desore acel blat imi amintesc cu siguranta. Am fost la meci, si era sa ma trezesc cu un ou in cap cind m-am dus la final pe gazon sa iau interviuri. Atunci faceam si tv si ne dadeau voie sa intram pe gazon. Acum....doar GSP are voi. :( Revenind la meci...si mie mi-e greu sa cred ca nu se stia peste tot de aranjament. Doar la Dossey si Andrasi nu ajunsese informatia. :)

    Despre blogul pe care il vor face cei de la ziar, inca nu stiu cum va fi, sincer. Am inteles (poate gresit) ca acolo vor fi puse materialele pe carte le svcriem pt ziar....si le vom putea comenta intr-un spatiu probabil mai mare. Nu stiu ce sa zic. Desi...mi-e greu sa ma despart si de asta. Acum gata...ma regasesc aici, cu voi...sa o iau IAR de la capat? Ar fi al treilea pe care il "detin". Din pacate...pe cel extra-profesional...nu am mai postat demuuuuuult. Vom vedea ce face si cum va fi...cind respectivele bloguri vor aparea.

    Sper ca am fost coerenta. Am scris "dintr-o suflare"....

    RăspundețiȘtergere
  183. Puiu...CLAR imi esti dator. :))) Te poti revansa avind grija ca micuta ta sa faca sport toata vara...si daca ii place...sa fii alaturi de ea si de la toamna incolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  184. Ovidiu....pe Dinu si Horatiu ii stiu tot prin intermediul sportului. De fapt...Horatiu este unul dintre cei care a spus "sigur ea e Melania aceea despre care se spunea aia...si aia....si aia". :) Am fost cu ei si la patonoar si la biliard...a fost frumos. Pe Horatiu il vad mai des la meciuri pt ca acum sta in Brasov. Dinu...lucreaza in Bucuresti si...vine doar cind sint meciuri mai importante.

    De la Dinu mi-au ajuns zilele trecute doi magneti...din Grecia si din Suedia. :))) Stiu ca si el vrea sa intre aici dar a tot fost plecat din tara in ultima perioada. Cind va avea timp cu siguranta va veni aici. Nu de alta dar...e ca noi. Sincer...eu prefer sa fim putini, dar buni/civilizati/prietenosi...decit sa fim multi si sa ne balacarim intre noi.

    RăspundețiȘtergere
  185. Pustai, de ce nu? Gazul nu are mari jucatori, daca nu ar fi fost victima arbitrajelor nefavorabile ar fi ocupat un loc la mijocul clasamentului. Meritul frumosului joc prestat de medieseni ii apartine antrenorului! I se spune "profesorul", dar C.P. chiar e prof de meserie. De mate. Apropo, eu era sa fiu primul repetent din istoria liceului, m-a lasat pe vara la mate una Banea, iar la corijenta m-a trecut de mila:)

    Melania, cica e bine sa papi dimineata, dar chiar asa mult?...:)

    RăspundețiȘtergere
  186. George, pt mass-media este bun orice antrenor pe care il si simti ca este sincer. :) Voirbesc in numele meu aici. Nu suport antrenorii care te prostesc in fata...n4eavind curajul de a-ti confirma ceea ce tu stii deja. :)

    RăspundețiȘtergere