vineri, 29 mai 2009

Nori cenusii...

Credeti ca vremea care e acum in Brasov ar putea avea vreo legatura cu starea mea de spirit? Nu de alta, dar ma simt tare aiurea. In fine, nu asta e important, ci faptul ca iar am vorbit destul de mult si am ajuns la un numar mare de comentarii, ceea ce impune o noua postare.

Tare ma tem ca nu vom gasi un antrenor potrivit, dupa "renumele" pe care echipa si l-a facut. Stiti cum e...ce e rau se raspindeste taaaare repede si deja s-au facut auzite problemele cu banii, probleme de care, de altfel...cam fug antrenorii. Da, ar fi varinta cu Cristian Pustai, unul dintre acei tehnicieni care au facut treaba buna chiar si fara bani, INSA....pina si venirea lui depinde de multe. Degeaba a spus Dinu Gheorghe ca va ramine la FC Brasov, degeaba am scris-o chiar si eu in ziar, pentru ca inca nu sint convinsa de asta. Ce aud, ce vad, ce simt...ma face sa ma indoiesc...si asta ma intristeaza. Nu suport incertitudinea in general. Prefer sa STIU, oricare ar fi adevarul. Iar acum adevarul il simt, dar nu il "vad". Enervant! Ma enerveaza atitudinea oamenilor care chiar ar putea face ceva pentru sportul reprezentativ din orasul asta, si care trateaza subiectul cu o superficialitate care pe mine una...ma lasa fara replica. Am prostul obicei....de a-mi fi deseori rusine de rusinea celuilalt. Prost obicei!!! Sa NU faceti ca mine!!!

Despre Rulmentul...ce sa mai spun? Cam acelasi lucru e valabil si acolo. Si...culmea, aceeasi atitudine, ba chiar mai rau. Mai bine ma opresc. Ori sint prea "nervoasa", ori prea "dezamagita".

Nu mai suport sa vad in jurul meu atitia "destepti in cap" care cred ca le stiu pe toate.

219 comentarii:

  1. Ovidiu...astazi nu am avut la redactie timp sa iti raspund, insa o fac acum. Mi-ar placea sa nu fim nevoiti sa ne stergem comentariile, poate doar in cazuri exceptionale in care unul dintre noi chiar ar fi afectat de cele scrise. In cazul tau...nu se impunea asta.

    Eu nu stiu ce setari am facut la blog, dar nu vreau sa modific nimic, pentru ca, desi acest blog este facut de mine, mi se pare lipsit de fair-play ca doar eu sa "tai si sa spinzur" aici. Nu este cazul si...nu e stilul meu. Daca ar fi cazul, prin absurd, sa ajung sa fac asta, fiti sigur ca as alege altceva: as renunta la blog. M-as retrage de tot si gata. Acest blog a fost facut la intiativa voastra pentru voi/noi. Asadar...hai sa fim mai atenti ce scriem si sa nu fim nevoiti sa stergem comentariile.

    Stiu ca pe voi ceilalti nu v-a afectat asta, dar...eu chiar m-am intristat vazind atitea mesaje sterse. Poate am interpretat eu gresit gestul. Cine stie...

    DAAA!!!! Sint mai sensibila. Si ce? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Ovidiu M., George, Rares sau Vio...am citit ca ati discutat despre FC Brasov si meciul cu Dinamo. Imi sgtiti cu totii parerea: daca e sa pierdem...va fi bune. Sper sa nu constat duminica seara ca am fost naiva crezind asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Meli, eu sunt sigur ca va fi un meci pe bune, dar acum conteaza si forma de moment pe care o vor avea.Eu sper intr-un rezultat bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. George, astazi la conferinta de presa dar si dupa...Razvan era optimist, acum stii cum e, vorba ta...conteaza si forma de la ora jocului. Au si ei multe absente dar...sa fim seriosi, e totusi o echipa buna. Usor nu va fi sa batem...dar macar sa iesim cu fruntea sus de pe teren, indiferent de rezultat.

    Om vedea...pina duminica nu putem decit sa facem supozitii.

    PS: Ora 17.00 pare a fi mai aproape de realitate. Dar...si eu mi-.as fi dorit nocturna. Mai e pina atunci, se mai pot schimba multe. Dar...nu inteleg de ce nu se joaca de la 20.30 cum era programat initial? Joaca vreuna din cele fara nocturna pe teren propriu...ca nu m-am uitat....

    RăspundețiȘtergere
  5. Meli,singura echipa care nu avea nocturna functionala era GAZ METAN.Din pacate incertitudinile pentru viitorul sezon le am si eu.Din cate am auzit azi,finantatorul prin firmele sale are cam multe datorii (la terti.Despre Rulmentul, pana nu se va lua o decizie de catre autoritatiile locale nu pot zice nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este, George....si din pacate din cauza lor se pare ca nu se joaca etapa seara. Ei au acasa cu CFR. :(

    Despre restul...ai auzit bine. Dar...nu ar fi neaparat asta problema. Ci cea de atitudine. Aceeasi si la FC si la Rulmentul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara tuturor. Ma bucur sa va gasesc aici. Eram sigur ca vei mai posta ceva, pt ca iar se stransese peste 200 de comentarii.

    Referitor la ora de disputare a meciului, sigur va fi sper seara.

    Melania, nu esti singura caruia nu-i place incertitudinea, nici careia ii e rusine de rusinea altora, insa traim in minunata tara Romania, tara tuturor posibilitatilor.

    Eu inclin sa cred ca Dinu Gheorghe va ramane la Brasov, si sa te inseli in ceea ce simti cu privire la acest subiect.

    Toate speculatiile care apar sunt pe fondul acestei incertitudini, care pana la urma nu face bine nimanui.

    Vremea de afara? Nu e frumoasa, insa nu trebuie sa fie intr-o proportionalitate directa cu starea ta de spirit. Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, insa sunt convins ca iti vei reveni in curand.

    Meciul din "Groapa" sunt sigur ca se va juca corect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ştiu de ce, dar şi eu am acelaşi prost obicei, de a îmi fi ruşine de ruşinea altuia.

    Dinu Gheorghe mi se pare un om corect, care a fost un, cel puţin până acum, om de cuvânt. A spus ca nu ştie dacă va veni Răzvan Lucescu la Braşov, cu toate că cu toţii ştiam că Răzvan este cu un pas în Braşov. Şi multe altele, chiar dacă nu a făcut prea multe pentru suporteri, măcar a făcut pentru echipă şi nu pot să nu-i recunosc meritele. Dar deasemenea trebuie să spunem şi faptul că fără o finaţare bună nu reuşea nimic şi nu sunt un fan al patronului. Dar cum spuneam la început "mi se pare", deci nu sunt sigur.

    De Rulmentul Braşov, pentru că pentru mine acesta a rămas numele echipei, nu Urban Braşov sau ce alte nume s-au încercat a fi impuse suporterilor, nu pot să spun prea multe, pentru că acolo domină o incertitudine caracteristică deja, cu care vrem nu vrem, cred, trebuie să ne obişnuim.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ovidiu....ma tem ca ramine ora 17.00. Gaz Metan joaca acasa. :(((( Chiar nu ma uitasem pe programul celorlalte. :(

    Despre rusinea de care vorbeam....ce sa spun. Atunci cind vii cu argumente, cind dai rasounsuri dar cind cel din fata se face ca nu intelege desi e totul atit de evident, ce poti face???? Mi-a lasat un gust amar....atita tot. Dar...trece....

    Dinu Gheorghe....hmm, am uneori senzatia ca se joaca usor cu cuvintele si implicit si cu noi. Dar...vom vedea, eu chiar sper ca macar el sa ramina aici. Nu de alta, dar daca dupa plecarea lui Razvan nu a venit potopul...daca mai pleaca si Dinu Gheorghe...chiar sintem intr-o maaaare incurcatura. Vom incepe sa pierdem jucatorii si atunci....oricine ar veni...nu stiu zau ce ar putea face. Sint destui jucatori care vor sa ramina aici cu conditia ca si Dinu Gheorghe sa ramina. Stiti si voi asta....

    RăspundețiȘtergere
  10. Gaz Metan Mediaş are nocturnă, meciul trecut şi-a inaugurat-o. ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Rares....am raspuns cred si pt tine in comentariul de mai sus. As scrie acelasi lucru. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Oricum, bine si asa, in legatura cu ora.
    E pacat, ca avem destui oameni in oras care chiar ar putea face ceva, insa....Dar in mod miraculos, daca o echipa din Brasov, nu zic neaparat fotbal sau handbal, ar reusi vreo performanta, acesti oameni potenti ar fi printre primii care ar iesi in fata, prin ziare, TV. Asa vad si simt eu ceea ce se petrece in orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sint cu pluta in cazul asta....si am ramas cu ideea ca nu e functionala. Nu imi dau seama de ce nu ii pot trata ca pe o echipa din/de liga intii. Chiar nu stiu de ce. Nici pe ei si nici pe Otopeni.

    Atunci ce naiba....astia sint cu capul? De ce sa puna etapa la 17. E aiureaaaaa. :( Si mai e si miercuri....

    RăspundețiȘtergere
  14. Ovidiu...nu ma refeream doar la oamenii de afaceri. Sint si altii care ar putea face mai mult decit fac deja. Municipalitatea... spre ex....Mi-ar placea sa vad si mai multa implicare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Melania, cand am spus potenti nu m-am referit doar la potenti financiar. Oamenii care fac parte din municipalitate sunt printre primii care ies in fata sa abureasca lumea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer....avem o speranta, ca dupa ce aceste doua echipe "au scos capul" cum se spune, vor fi ajutate sa creasca si sa ajunga mai sus. Nu vad insa decit....nori cenusii, cum spuneam la postare.

    Dar hai ca poate sint eu influentata de vreme. :) Sa nu dramatizam, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum nu mai pot să gândesc prea bine, că sunt obosit, nu vă gândiţi la altceva. Vă urez o seara frumoasă şi un week-end călduros şi, nu în ultimul rând, fiţi mai veseli, lăsaţi monotonia! :P Nu obişnuiesc să dau sfaturi, dar...

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai....cred ca toti sintem cam obositi...fiind vineri seara. Dar ne revenim, Rares. :)

    Si tu sa ai un week-end fain, desi...am inteles ca va fi ploioooos. Ufff!!!! :)

    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  19. La fel si tie Rares. Tuturor va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si o noapte linistita. Sa ne auzim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  20. Somn usor si vise cat mai placute.Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-as dori din tot sufletul sa va fi putut spune buna seara....asta pentru aseara....dar eu am ajuns acasa si dupa putin timp m-am aruncat in pat...nu de alta dar mai impart calculatorul cu cineva...si era pus pe glume aseara...Am citit despre ce ati mai discutat, despre antrenori, despre Dinu Gheorghe, despre echipe...Eu stiu parte din discutiile care pe Melania au pus-o pe ginduri si care au dus la starea asta...Eu ma intrebam asa in sinea mea...daca pina la urma nici Dinu Gheorghe nu mai ramine la echipa...atunci ce va fi, cine va veni....???Ce va fi de facut atunci????

    Cit despre Rulmentul...am auzit ceva variante care nu imi plac deloc...Nu ma incinta nici sa se desfiinteze echipa, dar nici sa puna te miri ce vedeta ca si antrenor, ca atunci echipa Rulmentul, cum si mie imi place sa ii spun, se ve duce de ripa fara discutii....

    Melania postarea e una din cele care si pe mine m-au pus pe ginduri, desi eu am avantajul de a fi in compania ta mai mult timp...Si nu cred ca e numai vremea de afara, sincer...iar autoritatile (pe care le dadeai la un moment dat exemplu) eu cred ca isi dau cam mare importanta.Or fi ele cine sint in orasul asta, dar daca le pasa cu adevarat...faceau mai mult decit sa isi dea cu parerea despre un/o jucator/oare. Nu spun ca eu stiu multe...dar nu poti spune ca o jucatoare ca Barbosa nu a facut cine stie ce pentru Rulmentul, asta nu mi s-a parut corect.Chiar e una din jucatoarele care merita tot respectul si mi-as da jos palaria in fata ei...

    RăspundețiȘtergere
  22. Vio...din pacate, prea multe nu sint de spus, cert e ca aseara chiar am fost super dezamagita. Nu imi venea sa cred cum cineva poate spune cu8 asemenea senintatate "Si ce daca?".

    Ma rog...nu are sens sa reiau discutia/starea cert este ca o sa ajung sa cred ca...Dinu Gheorghe chiar are mare dreptate cind spune ca in afara faptului ca e un oras frumos, Brasovul nu are nici o alta calitate. Si...nu se refera la oamenii de pe strada sau la suporteri...

    Uneori am ciudata senzatie ca exagerez si ca sint idealista la cote alarmante, nefiind dispusa sa fac compromisuri in sensul asta. Ori ar trebui sa revin cu picioarele pe pamint si sa iau oamenii ca atare, ori sa ma apuc sa scriu despre...vreme. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Servus Meli,Vio.Imi pare foarte rau ca municipalitatea din Brasov nu se implica, asa cum am vazut in alte orase.Am ramas singurul oras din tara in care municipalitatea nu finanteaza sportul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mda...asta e. Chiar nu stiu ce sa mai spun legat de asta. Si...dinb pacate nici de facut nu am ce face. :(

    Asa ca...asteptam sa vedem ce se va intimpla. :(

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie nu imi place ca un parvenit iese in fata doar atunci cand sunt rezultate in sportul brasovean.Ne vom bucuram duminica seara, vremea se va schimba si vom deveni mult mai OPTIMISTI:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai da...dau si eu vina pe vreme. :) Ca doar trebuie sa dau vina pe cineva, nu? Glumesc!!!

    Ai dreptate cu ce spui, frustrant e ca nu avem ce face. Piinea si cutitul e in miinile altora, nu in ale noastre.

    RăspundețiȘtergere
  27. Goooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Incepusem sa scriu inainte de golul nostru.

    Tocmai a dat Bragadiru gol, mda... Eu nu vreau sa fac pe senilul, dar cert e ca nu ma simt formidabil cand tot aud laude la adresa celor care si-au parasit echipa pt. un import dintr-un sat amarat din Baragan sau pt. sustinatorii leprelor comuniste, Dinamo si Steaua. Adevarul este ca, dupa clonele comuniste, cel mai mult rau in istorie ni l-au facut asa-zisii banateni, chit ca majoritatea lor sunt la prima sau la a doua opinca de la chirpiciul in care se vorbea la perfectul simplu. Serbanoiu, Anghel, Paltinisan (cel care a dat si numele stadionului construit in stil sovietic pe Bega), Clipa, Sulea... Jucatori furati prin ordin PCR de cei care se pretind anti-comunisti, care chiar se cred "scanteia" revolutiei, uitand , voit sau nu, de 15.11.1987, de Valea Jiului '77...

    RăspundețiȘtergere
  29. Suporteri adevarati suntem noi, indiferent de orientarea casual, hooligan, ultras, cei care suntem alaturi de echipa indiferent de liga in care evolueaza! Fani adevarati sunt gazarii, sunt sepicile rosii, nu cei care si-au ales echipa cu ochiul in clasament, si nici cei care si-au parasit echipa la greu si s-au bucurat de prezenta in urbea lor a unui surogat. E ca si cum Steagul nostru ar ajunge prin liga a IV-a, ne-am trezi cu un Fulgerul Bragadiru vopsit galben-negreu si ne-am uita clubul drag pt. aia dintre ciulini si scaieti...

    RăspundețiȘtergere
  30. Daaa...a dat Brasovul gol, ceea ce este bine. Imi place ca joaca si...se vede asta. :)

    Despre Timisoara...nu stiu ce sa spun, mie imi plac, m-au cucerit la acel 1-8 cu Steaua....cind cintau ca nebunii. Nu am mai vazut asta pe niciun stadion din tara

    Asadar....nu ma refer la istorie...ci la echipa/public/atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ovidiu...tu ai dreptate cu ce spui, si e bine argumentata parerea ta. Dar eu ma refeream la imaginea pe care o au acum, nu la ce a fost in trecut. Timisoara cred ca e stadionul cu cei mai multi tineri la un loc, de pe oricare stadion din tara. Iar ei nu stiu atit de multe despre ce spui tu acum. Sau...si daca stiu...lor le place cu ce au "crescut". Nu i-as judeca atit de dur, totusi...

    In plus...si pe mine m-ar enerva sa ma judece cineva dupa cum mi-a fost neamul. Pe tine nu?

    RăspundețiȘtergere
  32. Melania, acesti suporter si-au parasit echipa! Ei incurajeaza un surogat!!! S-au complacut in aceasta situatie, nu exista nici cel mai mic motiv pt. a-i admira!

    Jos palaria pentru gazari, pentru sepcile rosii, pentru toti cei care au refuzat compromisurile! Daca vrei o paralela, poate usor exagerata, aminteste-ti de hartia igienica pe care Victor Rebenciuc le-o arata celor care au facut pactul cu diavolul recitind poezii comuniste, jucand roluri de secretari PCR, de directiri de santier, presedinti CAP etc.

    Nu, prin simplul fapt ca ne-am nascut albi, intr-un anumit oras,ca religia nostra e crestina, nu ne face superior altra. Dar ca stegari suntem superiori multora! Noi nu reprezentam o regiune, ci doar un judet. Nu suntem echipa Ardealului, ne bucuram de o sustinere majoritara doar de la Bunesti pana la Predeal si de la Prejmer pana la Fundata, atat. NUmarul conteaza mai putin, la fel si cenaclurile de la 1-8 ale unor hoti.

    RăspundețiȘtergere
  33. Niciunul nu sintem dispusi acum la polemici, mai ales la ce se intimpla in teren. Uffff....

    Eu incerc sa spun doar ca cei care cintau atunci la Timisoara erau niste TINERI, care mai umplu stadionul ala si acum. Ei mai preiau si din vremurile lor...nu mereu duc mai departe istoria. Daca te uiti putin in jur...e valabil in orice domeniu, nu doar in sport.

    Despre suporterii STEGARI....corect, de acord cu tine, dar....imi permit sa spun, daca erau suporteri adevarati, nu crezi ca erau la fel de multi ca si atunci...demult? Spre deosebire de alte orase, noi nu reusim nici macar sa ne apropiem tinerii...care poate nu au avut de la cine sa ia si sa duca mai departe dragostea sau atasamentul pentru Steagu.

    Inteleg perfect ce spui tu...si nu spun ca sint impotriva. Doar ca...sint ceva mai...indulgenta decit esti tu in anumite privinte. Atita tot!

    Ca sa fac o gluma....ca tot s-a vorbit de aranajamente zilele astea. Cred ca si daca i-am lasa sa dea gol, nu ar fi in stare. :) E o gluma, evident!!!!! Apropo de CIT s-a discutat pe tema asta...

    RăspundețiȘtergere
  34. Incredibil ce a reusit sa faca Roman. Fantastic jucator!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Stii f. bine ca-mi esti simpatica. Nu caut polemica, eu am deseori opinii diferite si fata de prieteni buni din copilarie. Dixx iti poate confirma, ne cunoastem de 100 de ani (am ajuns la o varsta venerabila, nu-i asa?:) ), eu sunt fan al fotbalului din UK, implicit al fanilor britanici, el e mai ultras de felul lui...

    Nu tineretea suporterilor de pe fostul "1 Mai" timisorean face diferenta, ci faptul ca la Brasov presa locala e pro-comunista. Nu numai cea scrisa, ba chiar as indrazni sa afirm ca voi incercati totusi, dar cu rechinii din audio-vizual e greu sa te pui. Si, ma vad nevoit sa repet, noi nu suntem clubul reprezentativ al unei mari regiuni, ci doar a unui judet. De acord, prin anii '70-'80, veneau in tribunele de pe "Tineteretului" surte de fani din secuime, de la Sighisoara, Blaj, chiar Turda, Cugir, Aiud, Alba... Dar aceia erau mai degraba fani de conjunctura, gen stelistii, dinamovistii si rapidistii din afara Capitalei.

    Tot 2-0. Pacat ca am pierdut puncte importnante cu CS Otopeni, Craiova, Bistrita, Otelul...:(

    RăspundețiȘtergere
  36. "a" = "al"... mai sus "nu ne face" = "nu suntem" samd. Bine ca nu e preferata mea de la MEX online si ca nu-mi castig painea din presa:)

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce poti sa mai spui dupa Dinamo - FC Brasov 0-2? D-asta iubesc aceasta echipa! Razvan a demonstrat inca o data (daca mai era cazul) ca este un caracter deosebit, la fel si jucatorii de la FC Brasov.

    Publicul timisorean foarte frumos, ii aplauda pe cei de la Unirea Urziceni.

    RăspundețiȘtergere
  38. Hihi...sint norocoasa ca iti sint simpatica...:))) Nu de alta, dar aveam viata grea cu tine. :) Glumesc si eu!!!!

    Daaaa.....daca ar fi dupa mine as face altfel presa...dar din pacate...sint prea "mica" intr-o lumea a presei atit de mare. :)

    Nu prea reusesc sa ma "adun". Sint sub influenta meciului. Incredibil ce mentalitate a reusit sa le bage Razvan in cap jucatorilor....:) Voi scrie despre asta....dar luni, pentru marti. Astazi scrie colegul meu Harald meciul...:)

    RăspundețiȘtergere
  39. Da, Ovidiu M.!!!! Razvan nu trebuia sa ne mai demonstreze ca are caracter. Iar acum...ca selectioner...chiar nu era stilul lui sa isi permita pasi gresiti. Cum bine a zis vineri la conferinta...."si daca pierdem vom iesi cu capul sus de pe teren". :) Era un semn ca va fi...pe bune....iar eu l-am crezut. Mi-a fost in schimb teama. Dinamo chiar daca nu a jucat nimic si chiar daca i-am batut de doua ori...are totusi echipa buna. Nu am crezut ca vor fi asa varza azi. :))

    RăspundețiȘtergere
  40. Ovidiu....si eu pling dupa punctele alea. Acum eram pe loc de UEFA...

    Offf, Europa League, NA!

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu stiu ce alt antrenor din Romania ar fi reusit sa-si motiveze jucatorii asa cum a facut-o Razvan pt acest meci.

    RăspundețiȘtergere
  42. De asta il regret atit de mult!!!! Pentru ca Razvan are si acel ceva care il face sa fie respectat de echipa. Si mai are ceva....el chiar crede ce spune....nu ii incurajeaza pt ca deh, asa trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ovi are dreptate in legatura cu suporterii,ma multumesc sa spun ca sunt mandru ca sunt brasovean adevarat cu radacini adanci si stegar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  44. Hmmm...buna seara, in sfirsit ai aparut! Ovidiu te asteapta de o "vesnicie". :))

    Bine ai venit! Si...sa imi spui cum sa iti spun, nu de alta, dar eu sint obisnuita cu Horatiu, pentru ca...asa te-am cunoscut. Am aflat ulterior ca tu esti Dixx. :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Eeee...pai toti sintem mindrii ca sintem brasoveni!!!! De asta poti sa fii convins! Eu recunosc, si nu ma tem sa o spun...nu sint atit de fanatica precum voi, dar tin cu FC Brasov si sufar cind pierde. Dar voi aveti si altceva "in spate", ceva ce eu nu am....si anume anii petrecuti pe stadioane, la Brasov sau prin deplasari. Voi sinteti suporterii, nu eu.

    RăspundețiȘtergere
  46. SUPER!!!! Razvan l-a convocat pe Roman pentru meciul cu Lituania. Chiar merita, Mihai...si ma bucur si pt ca e pe miini bune, Razvan nu il va lasa sa isi piarda capul si sa se culce pe o ureche dupa aceasta convocare.

    RăspundețiȘtergere
  47. Da Melania, am vazut ca Razvan l-a convocat pe Mihai Roman. Roman merita aceasta convocare.

    Bine-ai venit pe blog, Dixx! :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Un un super baiat, sper ca creasca frumos si sa ne bucuram de golurile lui la nationala, asa cum am facut cind a marcat Tanase pt Romania. :) Amindoi sint tineri si...au mult de aratat.

    RăspundețiȘtergere
  49. Baieti...eu merg la somn acum.

    Noapte buna si voua! Ne auzim miine...:)

    RăspundețiȘtergere
  50. Noapte buna Melania!

    Nu tin minte de cand nu a mai avut FC Brasov 2 fotbalisti la Nationala.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna dimineata tuturor.In primul rand vreau sa-l salut pe dixx.Bine ai venit.Dupa un timp urat a reaparut soarele:) si nu ma gandesc la vreme asa cum crezi Meli:).Ma gandesc ca dupa acel egal cu Otelul baietii si-au revenit, reusind sa infirme orice speculatie facuta de mass-media centrala.
    Ma bucur foarte mult pentru convocarea lui Roman,dar ma gandesc totodata daca vom reusi sa-l pastram.
    Am vazut in presa centrala ca Surdu dedica victoria suporterilor stelisti.Sincer nu mi se pare corecta atitudinea lui.Nu asa se atrage simpatia suporterilor.A uitat cat de huiduit era la Steaua?

    RăspundețiȘtergere
  52. Surdu - un caracter infect, un jucător zero pentru mine. ;) Poate să dea, din partea mea, 1000000 de goluri, dar tot nu va fi un jucător pe placul meu. Am mai spus motivele pentru care nu pot să-l suport. Să se ducă la Steaua sau oriunde vrea el, doar să ne lase.

    Trebuie să recunoaştem şi să spunem că noi am jucat la fel ca în ultimele meciuri, nu am jucat nici mai bine, nici mai rău, pur şi simplu Dinamo nu are echipă şi mă bucură că intrăm în normalitate. Ce înţeleg prin normalitate? Păi să ajungă echipele Dinamo şi Steaua acolo unde le este locul. Nu că mi-ar plăcea echipe gen Aek Bragadiru sau Unirea Urziceni, echipe fără tradiţie, ca să înţelegeţi că, chiar dacă sunt mai tânăr, sunt un suporter de modă veche, old-school, şi îmi plac echipele cu tradiţie gen: "U" Cluj, Universitatea Craiova, Olimpia Satu-Mare, Petrolul Ploieşti şi lista poate continua.

    RăspundețiȘtergere
  53. Da, rares...sint de acord cu tine. Gestul lui Surdu mi s-a parut inutil. Nu avea de ce sa spuna ceea ce a spus dar...asa a gindit omul si...ce poti sa faci?

    Rares...spre deosebire de tine, eu cum am mai spus-o, o voi spune din nou. Eu nu am in spate "traditia", in sensul ca mie nu mi-a transmis nimeni dragostea pentru Steagu, desi tata, dragul de el tine cu ei, insa nu e unul dintre acei suporteri care merg la stadion. Sta acasa si se bucura sau sufera acolo...dupa caz. :)

    RăspundețiȘtergere
  54. Meli,daca asa a simitit Surdu...ma gandesc cum vor reactiona suporterii brasoveni la meciul cu Timisoara.Ar trebui ca suporterii sa ia atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  55. Pai...eu nu ii doresc lui Surdu sa fie taxat de suporteri. Pina una alta, cum e, cum nu e....este golgheterul echipei, nu trebuie sa uitam asta.

    Suporterii ar trebui clar sa se faca simtiti pe stadion scandind pentru echipa. Si....eu cred ca asa va fi. :)

    RăspundețiȘtergere
  56. NU SUNT DEACORD CU LINGUSITORII.
    Surdu trebuia sa dovedeasca la Steaua ca este un jucator bun. Surdu defapt a incercat si cred ca a reusit sa se puna bine cu suporterii stelisti avand in vedere ca va reveni din vara la Steaua. Fiecare cu interesele lui.Bucuria mea a fost ca Razvan a plecat la nationala si nu la POLI Timisoara,semnase demult un precontract cu POLI asa cum a facut cu FC Brasov cand era la Rapid.

    RăspundețiȘtergere
  57. George...de data asta nu semnase un precontract. 99% sint siugura de asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Suna-l te rog pe Iancu:) si o sa iti demonstreze

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu trebuie sa il sun pe Iancu pentru a sti asta. :) Aaaa, ca au vorbit si ca si l-a dorit ENORM pe Razvan, DA! Asa este, daca nu mergea la nationala, era din sezonul viitor antrenorul Timisoarei, dar de semnat nu semnase nimic. :)

    RăspundețiȘtergere
  60. Pana la urma avem dreptate amandoi:) ( sper ca esti deacord).Important acum cine o sa vina la Brasov si cati jucatori vor ramane.

    RăspundețiȘtergere
  61. Normal ca avem dreptate amindoi. :) Ne "luptam" asa...de amuzament pentru ...care sa aiba dreptate.

    Nu stiu zau cine va veni. :( Vazusem in presa ca vine Moldovan, era chiar si o declaratie de alui Dinu Gheorghe, dar eu una nu cred ca el va fi viitorul antrenor. Asta daca ramine Dinu Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  62. Surdu e suspendat pentru meciul cu Timisoara, asa ca a scapat, pt declaratia pe care a dat-o.
    El a profitat ca FC Brasov a castigat cu Dinamo si a dorit sa se puna bine cu suporterii stelisti.

    RăspundețiȘtergere
  63. Eee de Viorel Moldovan cred ca ti-am zis si tie mai demult,dar acum nu sunt convins ca este cel mai bun.Eu totusi sper ca Razvan va avea un cuvant de zis si il va aduce pe Pustai.Apropo pleaca si preparatorul fizic?Nu am confirmare

    RăspundețiȘtergere
  64. DAAA!!!! Clar ca pleaca si Diego Longo. Vor pleca: Razvan, Stelea, preparatorul si un maseur, cel care a venit odata cu Razvan la FC Brasov.

    Pustai e antrenor bun, are caracter...dar daca ar fi sa schimb ceva la ekl...l-as face un pic mai impulsiv. Nu e posibil sa te fure arbitrii in halul in care a patit-o Gazul...si tu sa spui " cine stie, mai gresesc si ei". Te ia lumea altfel...nu ca om de bun simt. :(

    RăspundețiȘtergere
  65. Din cate stiu eu va pleca si Diego Longo, preparatorul fizic.
    Nu cred ca Moldovan e cel mai potrivit sa preia echipa.

    RăspundețiȘtergere
  66. Salut Ovidiu Munteanu. Nu stiu de ce zici ca nu este potrivit?Nici Razvan nu a avut rezultate cand a venit la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  67. Va pleca si Sorin Mainea?(maseurul) Nu stiam, chiar e un baiat de treaba, iar Diego Longo mi se pare unul dintre cei mai buni preparatori fizici din Romania. Dar cum era normal, Razvan isi ia si colaboratorii, oamenii lui de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  68. Daaa..si Sorin e cu el la nationala. :) E firesc sa iti iei cu tine oamenii de incredere. Iar razvan chiar si-a luat in jur oameni de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  69. Salut George! Nu vreau sa ma intelegi gresit, mie nu mi s-a parut ca Viorel a facut o treaba iesita din comun la Vaslui, are 18 meciuri ca antrenor, e mult, e putin, asta ramane sa judece fiecare. Dar sa zicem ca la fel cum Niculaie a avut incredere in Razvan in 2004, va avea si acum incredere in Moldovan. Dar totusi, daca e sa pui un antrenor care nu are chiar asa o experienta, de ce nu-l pui pe Isaila.

    Personal imi place Pustai, dupa cum zicea si Melania, daca ar fi putin mai impulsiv, dar in rest e super OK. Nu e nici un antrenor scump, spre deosebire de Moldovan. Si, va dati seama, ca NEculaie nu va mai arunca cu banii chiar asa cum a facut cu Razvan la inceput.

    E o parere personala!

    RăspundețiȘtergere
  70. :)) Mda...poate daca mergea la Timisoara. :)) la nationala nu prea avea pe post de ce...:D

    RăspundețiȘtergere
  71. George, probabil te referi la primul mandat al lui Razvan la noi. Totusi aceea a fost prima lui experienta ca antrenor, inceputa cu cateva rezultate negative, dar la final de sezon obiectul care i s-a impus a fost realizat.

    La Rapid a avut performante, sa ne amintim numai de acel sfert de finala UEFA in care giulestenii au fost eliminati de arbitrul Medina Cantalejo, cel care le-a refuzat un penalti clar in finalul meciului retur cu CSKA Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  72. Lasati sa ramana Dinu la Brasov. La Timisoara e Chivorchian, isi face el treaba acolo. MAi bine ca nu s-a dus Razvan la Timisoara, nu-mi place deloc de Iancu, isi bate joc de antrenori. Stiu ca il simatizeaza foarte mult pe Razvan, insa la caracterul lui Iancu nu cred ca ii era greu ca dupa o perioada de timp sa-l atace public si pe Razvan.

    RăspundețiȘtergere
  73. Pustai ar fi antrenorul ideal! Bun, l-am omis pe Sir Alex, dar se pare ca din bugetul clubului nostru lipsesc cateva lire sterline necesare salariului scotianului:)

    Pt. a fi arbitrati relativ corect, vocea lui Vama cred ca e suficient de puternica.

    RăspundețiȘtergere
  74. Pai da, Ovidiu are dreptate, Razvan prima data nu si-a dus mandatul la final, dar cred ca oricum ar fi nu incape comparatie.

    Om vedea ce va fi, dar Pustai ar face treaba daca ar ramine acelasi lot si Dinu Gheorghe presedinte. Eu insa...l-as vrea putin mai "rau" cind e cazul.

    Am si eu un fix, ce vreti...:)))

    RăspundețiȘtergere
  75. Pe Razvan il simpatizeaza toti presedintii de club, nu stiu cum naiba a reusit sa le intre pe sub piele tuturor. Si nu poti spune ca s-ar fi lasat influentati de "farmecul" lui...Noi fetele...sintem acuzate ca il apreciem pt cum arata. :D Dar ei...doar de valoare...:P

    RăspundețiȘtergere
  76. Meli, Razvan nici acum nu si-a dus mandatul pana la sfarsit.Deci va reveni:)

    RăspundețiȘtergere
  77. Hehe...ce bine ar fi sa revina cindva la Brasov. Oricum....tineam si pina acum cu nationala, dar de acum inainte voi fi si mai si. M-as bucura tare mult pe el sa aiba rezultate si sa schimbe ceva in bine la lot. Primii pasi au fost facuti. :P ROMAN la nationala. Super bine. Despre Tamas...ce sa mai spun...ii trebuia lectia aceasta, dar este un fotbalist bun care trebuie doar atentionat printr-.o neconvocare si...atit. (Evident...daca invata ceva din ea).

    RăspundețiȘtergere
  78. Pe Tamas anturajul la stricat.Tamas nu este profesionist 100% si este normal sa nu fie convocat.Viata extrasportiva conteaza foarte mult pentru Razvan.

    RăspundețiȘtergere
  79. Asa este, George! Poate chiar mai mult decit o greseala facuta intr-un meci. Are si razvan ideile lui, dar uite ca se dovedeste ca sint bune. Cum spunea si el...mai stie si cind sa inchida ochii. Numai ca...stie si cum sa nu isi dea ocazia de a fi nevoit sa stea mai mult cu ei inchisi.

    RăspundețiȘtergere
  80. Hehe. "Steagu" dă doi jucători la naţională: Roman şi Coman (rimează). Antrenorul princial, Răzvan Lucescu, antrenorul secund, Bogdan Stelea, maseurul şi preparatorul fizic, Diego Longo. Am putea spune că FC Braşov s-a mutat la Mogoşoaia.

    RăspundețiȘtergere
  81. Eact asta ii spuneam mai devreme in redactie lui Adi, colegul meu. Ca rimeaza. Roman si Coman. :)) Si ca...Razvan nu se va simti printre "straini" acolo, avind in vedere citi sint "de-ai lui". :) Am gindit la fel...:)

    RăspundețiȘtergere
  82. Sorana Carstea in sferturi la Roland Garros dupa o partida formidabila cu Jelena Jankovic. Superb Sorana. Mandru ca sunt roman, cand vad o asemenea jucatore jucand formidabil la un Grand Slam.

    RăspundețiȘtergere
  83. Era 1-0 cind am plecat eu de la munca. Mi-era teama ca nu va rezista, dar...uite ca a facut-o. Bravo ei!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  84. Deci a jucat senzational. Daca mai lucreaza la primul serviciu cred ca poate ajunge in primele 10 mondiale. E extraordinara.

    RăspundețiȘtergere
  85. Melania, scuze de întrebare, dar voi aveţi program de seară/noapte?:))

    Dar de remarcat succesul Soranei Cârstea, ca şi a celorlalţi tenismeni români care participă acum la Roland Garros :)

    RăspundețiȘtergere
  86. Da felicitari SORANA CIRSTEA.Pur si simplu a ,,explodat''

    RăspundețiȘtergere
  87. Totuşi a fost Ziua Copilului astăzi şi am trecut prea uşor peste asta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  88. Nuuu...nu avem program de noapte. Nu prea avem program fix. Mergem si stam in functie de eventimente, conferinte, meciuri, etc...

    Astazi am stat mai mult pt ca am avut o sedinta la redactie in ceea ce priveste site-ul ziarului. Monitorul Expres este cel mai citit ziar online (conform unui studiu facut de SATI - Studiu de Audienta si Trafic Internet - ) astfel ca...ni s-a cerut sa fim la fel de buni...sau chiar sa mai crestem, astfel ca va aparea o rubrica de ultima ora, in care veti putea vedea (in mare) pe scurt, ce vom da a doua zi in ziar. Atit din local cit si din national/international. Evident...fara subiectele proprii - pt a nu da idei si altora. Pe acelea le veti vedea oricum in ziar.

    Eu oricum va multumesc pt ca ne cititi si pe ziar....si daca aveti vreo idee de rubrica noua...de care eu m-as putea ocupa pe site...imi puteti spune si ma voi gindi la asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  89. DA! A fost 1 iunie...La multi ani...tuturor!!!! :)

    Eu chiar ma simt copil uneori...si nu glumesc. :))

    RăspundețiȘtergere
  90. Meli si concurenta a facut schimbari site-ului.Iti plac desenele animate?:)

    RăspundețiȘtergere
  91. Da...Transilvania a facut vazind cifrele dar si banda care circula de citeva zile la noi pe site, cum ca lucram la o "schimbare". Si ei aveau in plan ceva. Oricum...nu stiu de unde atita "rivalitate", care face primul ceva. Eu chiar sint altfel...

    Pina la urma...fiecare are cititorii lui. Unii ne plac pe noi, altii pe ei. Sint stiluri diferite de abordare oricum. Acum...depinde si ce anume te intereseaza la o stire.

    George...imi plac desenele animate de pe vremuri. :)) Tom si Jerry, spre ex. Pe cele de acum...nu le prea inteleg. :)))

    De ce...vrei sa fac o rubrica de desene animate? :))))))

    RăspundețiȘtergere
  92. PS: Era o gluma...pt ca probabil tu te-ai ginditz la desene, dupa ce am spus eu ca uneori parca sint un copil...:P Nu?

    RăspundețiȘtergere
  93. Păi dacă este să vorbim despre desene animate, recomand cu căldură Madagascar I-II, Penguins of Madagascar, sunt fermecat de ele, în special de pinguini.

    Se zvonea, acum ceva timp, că Monitorul ar urma să renunţe la ediţia tipărită şi să rămână doar pe online, unde, cum spui şi tu, este cel mai citit ziar local. Şi concurenţa voastră a schimbat. :)

    RăspundețiȘtergere
  94. Da si de acolo. Stii uneori poate toti ne simtim copii.Cum spunea Mihai Constantinescu O LUME MINUNATA:))

    RăspundețiȘtergere
  95. E o maaaaare timpenie!!! Acel zvon nu stiu de unde a aparut. Probabil de la "bine-voitorii" care nu se pot obisnui cu gindul ca sint altii mai buni decit ei, in editia online.

    Nu este deloc asa, nu se va renunta la editia tiparita a ziarului. :)

    Stim cu totii ca au schimbat si ei. Sincer...nu pentru ca sint concurenta, dar nu imi placeau nici inainte, iar acum...cu atit mai putin. Ma refer la site si atit. Nu la continut.

    RăspundețiȘtergere
  96. Madagascar chiar il am, dar nu stiu de unde. Nu l-am vazut, dar acum daca spui...ma voi uita cind o sa am timp si...dispozitie. :) Mersi de recomandari, Rares!

    RăspundețiȘtergere
  97. Meli, te uiti la desene?:) glumesc

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu m/am mai uitat la desene cam demult, George. Si...eu nu glumesc. Din pacate...:P

    RăspundețiȘtergere
  99. Si tie la fel. De altfel...tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  100. Deci problema mea tine de setarile de la munca :(. De aia nu pot posta.
    Dinu

    RăspundețiȘtergere
  101. Ce meci a facut Sorana, daca joaca in stilul asta, profitand si de conjunctura din acst moment, se poate bate la primele locuri si chiar la nr 1. Dinara Safina nu e cine stie ce jucatoare

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna, Dinu!!! Nu ma pricep la bloguri, ca sa imi pot da seama de ce anume nu puteai tu posta, dar...daca tu ai gasit problema si ai rezolvat-o, e bine.

    Despre Sorana, sincer...chiar vorbeam cu colegii mei si ne gindeam ca ar fi extrem de greu sa invinga. Si...uite ca a facut-o. E clar ca e intr-o super forma si...intr-un moment de genul asta...chiar totul e posibil.

    A demonstrat-o si FC-ul la Dinamo. :)))

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna tuturor
    Salut Darkslowstar.Ma bucur ca postezi si aici.

    RăspundețiȘtergere
  104. Meciul cu Timisoara se va desfasura de la ora 20.45.Meli ai avut dreptate:)

    RăspundețiȘtergere
  105. Era de asteptat, George! M-am bazat doar pe faptul ca e totusi ultima etapa, este foarte importanta si e clar ca audienta va fi maxima. Nu ratau ei ocazia asta...punind meciul la 17. Ora 12.00 nici nu intra in discutie, nu stiu de unde a aparut aberatia aia. :)

    RăspundețiȘtergere
  106. Mai rau pentru ei ca nu stiu cum vor transmite meciurile:)

    RăspundețiȘtergere
  107. Pai tocmai asta era ideea...CRED!!!! Sa poata da si Antena 1 in paralel cu GSP.

    Oricum...pe mine ma interesa sa fie in nocturna, pt ca voi fi la meci. Restul le vom afla de pe net. :)

    RăspundețiȘtergere
  108. Păi când s-au lansat cei de la GSP, au lansat 3 GSP-uri ca să poată să transmită toate meciurile, în caz că vor fi de la aceleaşi ore. Acum se scuză?

    RăspundețiȘtergere
  109. Cu Timisoara, de la ora 20.45. După cum scrie pe site-ul oficial, se pare că vom juca de la ora 20.45 cu Aek ;)

    RăspundețiȘtergere
  110. Salut Rares.Eu nu am vazut 3 GSP-uri decat cu numele.:)

    RăspundețiȘtergere
  111. Nu mai sint trei GSP-uri. Luasera trei frecvente, dar au ramas pe una singura pina la urma.

    RăspundețiȘtergere
  112. Din pacate si Ionela Galca si-a depus memoriu la federatie pentru a deveni libera(:

    RăspundețiȘtergere
  113. Acolo e o poveste mult mai complicata, din pacate. Si...mi/e GROAZA efectiv sa ma apuc sa scriu, mai ales ca se mi s-ar spune, si ce as putea scrie...nu e chiar realitatea. Dar...nu am CUM sa nu fiu de partea fetelor in povestea asta. :( Asa ca....sint convinsa ca cititorii ziarului vor intelege. :( Ma simt usor prost, dar imi asum acest risc.

    RăspundețiȘtergere
  114. Problema este ca si la FC BRASOV va fi la fel din ce simt eu.

    RăspundețiȘtergere
  115. Se aude că Vamă pleacă sau că e tot mai aproape de Steaua. Ce ştiţi?

    RăspundețiȘtergere
  116. Rares, depinde de buget.Daca nu va avea bugetul pe care il doreste va pleca cu siguranta.Asa cred.

    RăspundețiȘtergere
  117. Sansele sa aiba bugetul pe care il doreste...sint cam mici. :( De asta eu nu pot fi incintata vazind ce pare prin presa, indiferent ca el spune "ramin la BV" sau nu.

    Atitudinea celor din jur deranjeaza mai mult decit lipsa banilor. Cind vezi atita dezinteres, parca e firesc sa te intrebi "dar eu pt ce sa ma agit". Daca ar gindi asa....eu nu l-as condamna, sincer....si nici voi daca ati petrece o zi doua in prajma lui...

    RăspundețiȘtergere
  118. Stiu Meli, dar ce putem face?Ti-am mai zis de omul negru care apare doar cand se taie panglica.

    RăspundețiȘtergere
  119. Stiam eu ca sinteti cu mult mai inteligenti decit lasati sa se vada. :) Si ca...de fiecare data intelegi ce spun...si citit atit de bine printre rinduri. De altfel...de asta sint inca aici, cu voi...pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna seara tuturor. Ce mai faceti? neh...nu merge...in fine...vremea-i de vina pt starea mea din seara asta. Probabil mai toate jucatoarele vor urma exemplul Ionelei Galca si isi vor depune memoriu. E normal, e dreptul lor, au muncit pt acei bani, le dau dreptate, si in acelasi timp, imi pare rau pentru ele.

    Mi-e sila sa tot citesc cancanurile care apar zilnic in mass-media centrala. Cred ca Dinu Gheorghe in fiecare zi declara ca vrea sa ramana la Brasov, DACA se vrea performanta, ceea ce implica automat un anumit buget, care nu poate fi asigurat doar de Neculaie. Cat sa mai "strige" si Vama prin presa ca Neculaie e singurul care tine aceasta echipa, pana sa auda si cine trebuie? Oare chiar nimanui din acest oras nu-i pasa de FC Brasov? Ma reret la oamenii care chiar pot face ceva, nu doar financiar.

    RăspundețiȘtergere
  121. Meli, iti doresc noapte buna si somn usor.Scuze,dar sunt prea suparat azi pe ce se va intampla in sportul brasovean.

    RăspundețiȘtergere
  122. Salut Ovidiu.Ar fi o idee cu un banner la meciul cu Timisoara dar....

    RăspundețiȘtergere
  123. Refer vroiam sa scriu in ultima propozitie.

    AAA...era sa uit...ati vazut si voi cum au tratat cele doua ziare de sport din Romania performanta Soranei Cirstea. "Frumos" nu?

    RăspundețiȘtergere
  124. Salut George. Chiar si cu un banner, crezi ca cei care trebuie sa vada acel banner vor face ceva? Eu sunt convins ca vor ramane indiferenti.

    RăspundețiȘtergere
  125. Daca nu contribuie si mass-media AI DREPTATE

    RăspundețiȘtergere
  126. Din pacate, daca nu este vointa din partea celor care ar putea face ceva, presa din Brasov nu prea are ce face. :( Stiti vorba aia cu...sacii in caruta...:(

    Banner...nu stiu ce sa zic. Ma tem ca va fi inutil. :(

    M-am saturat sa aud mereu acelasi lucru din partea ambelor parti.Sincer va spun...daca ati vedea cu cita nonsalanta scot unii pe gura niste aberatii....v-ar veni sa va lasati de presa in locul meu. Senzatia e ca lupti cu morile de vint. Dar...macar mai scriu pt voi...cei carora chiar va pasa.

    Om vedea ce va fi. Ma duc la somn acum...noapte buna tuturor. Voi raspunde dimineata daca mai scrieti acum ceva...

    RăspundețiȘtergere
  127. Noapte buna Melania! O zi buna, maine.

    RăspundețiȘtergere
  128. Nu cred ca MEX va renunta la editia tiparita, cel putin deocamdata. Valoarea site-ului este mica, doar in jur de 10 000€. http://www.websiteoutlook.com/www.monitorulexpres.ro Probabil din reclame, mica publicitate, cateva mii de exemplare vandute si abonamente se scot salariile, si e chiar si un oarecare profit. La capitolul reclame includ si articolele scrise la comanda, sa nu ne ascundem dupa un deget si sa pretindem ca ele nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  129. Neculaie, prin firmele sale, sponsorizeaza. Cat il tine buzunarul si cat vrea. Da, ideal ar fi ca suma sa fie mai mare, sa accepte si alti actionari. Dar acesti "investitori" si-au facut un nume intrand in sportul romanesc: Copos, Fecali, Paskany, Penescu, Ioan Neculaie, TOTI!

    Orasul Brasov duce lipsa de lucruri importante, primaria se implica cum poate, sa nu cerem autoritatilor locale sa transfere din bugetul public sume imense catre FC Brasov si RBV, n-ar fi deloc corect! N-am nicio urma de simpatie pentru fesenisti, fie ei vopsiti in portocaliu sau ramasi rosii, sper ca am fost inteles corect.

    RăspundețiȘtergere
  130. Ovidiu...nu se va renunta la editia tiparita. Yvonul acesta a aparut odata cu "stirea" ca Monitorul este pe primul loc pe net (la ziare locale), si dupa ce s-a aflat ca va exista si o sectiune de ultima ora. Transilvania a mutat rapid si a schimbat, aparind cu aceeasi idee. Din punctul meu de vedere, concurenta nu face decit bine...dar cum spuneam, cei care ii plac pe ei, nu ne plac pe noi, si invers.

    Despre "reclamele" de care spui....bunul simt ar trebui sa ne faca pe toti ziaristii sa nu deschidem gura cind e vorba de ele. Eu una...nu ma ascund dupa deget, desi la noi la sport...e mai lejer din punctul asta de vedere, trebuie sa recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  131. Ovidiu...deranjanta - pentru mine cel putin, este atitudinea -, nu faptul ca se dau 2 lei sau 5 lei. Prefer sa mi se dea 1 leu, dar sa fie din tot sufletul, si sa stiu ca cel care mi l-a dat e linga mine asa cum poate. Hai ca intelegi, sint convinsa....

    RăspundețiȘtergere
  132. Nu stiu daca e cum spui tu, cititorii TEX nu va plac, cititorii MEX nu suporta "Transilvania Expres". Eu citesc cu placere articole din toate cele 4 ziare brasovene, desi incep cu BZB-ul. A fost primul ziar brasovean care a aparut online, a gazduit primul forum, acolo e Ilie Vaju, un stegar de treaba... Sunt ziaristi care-mi plac, sunt altii pe care-i tratez doar cu un zambet ironic sau chiar cu scarba. Dar asta indiferent de jurnalul la care semneaza. Am si la MEX "simpatia" mea, de fapt nu mai trebuia sa-ti spun.

    Evit articolele politice din fostul "Drum Nou", astia duhnesc a stanga. Chiar, aia da nesimtire, sa isi insuseasca numele "Gazetei de Transilvania" si sa se pretinda continuatorii ilustrei publicatii! Dar chiar si in acea fituica se pot citi uneori articole interesante.

    Gotta go.

    RăspundețiȘtergere
  133. Nu am spus ca cei care ne citesc pe noi nu citesc altceva, sau invers...ci era vorba de ce iti place mai mult. Tu esti unul dintre acei cititori care sint interesati de tot ce se scrie despre subiectele care te "dor", indiferent unde apar ele...

    Oricum...ca o concluzie...toto ziaristii sint de treaba daca nu se lasa "timpiti" de politica ziarului si de ce atitudinea celor care ii conduc. E clar...am o problema cu "atitudinea". :)))

    RăspundețiȘtergere
  134. Tu cu atitudinea, altcineva cu altitudinea;)

    Si acum chiar ca trebuie sa plec.

    RăspundețiȘtergere
  135. Neata Melania, Ovidiu. Si eu sunt una dintre acele persoane care citesc zilnic cele patru ziare brasovene. Recunosc ca incep cu Transilvania Expres pt ca pe ei ii citesc de vreo 6-7 ani in etidie tiparita. Apoi citesc Monitorul, de aproximativ 2-3 ani, iar ulterior BZB si GTBV. Insa, TEX si MEX mi se par a fi cele mai bune, parerea mea obiectiva.

    RăspundețiȘtergere
  136. Buna, Ovidiu si tie! E firesc sa le cititi pe toate, iar eu nu sint genul acela care isi vorbeste de rau concuremta. Toti avem si parti bune si mai putin bune. Oamenii conteaza, insa....

    Multumim de aprecieri...:)

    RăspundețiȘtergere
  137. Astazi de la ora 15.00 SORANA CIRSTEA o va intalni pe Samantha Stosur din Australia transmis de EUROSPORT.

    RăspundețiȘtergere
  138. Abia astept sa vad ce face. E in forma buna, dar...vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  139. Referitor la discuţia despre Dinu Gheorghe. Păi probabil că nu şi-a ales bne oamenii de lângă şi de aici şi dezinteresul. Bine, ştim cu toţii care este oful lui, că doar strigă de când a venit că Nicolae este singurul care bagă bani şi etc...

    RăspundețiȘtergere
  140. Dar de asta ce ziceţi:

    http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/amariei-a-depus-memoriu-pentru-a-deveni-libera-de-contract-4482589

    RăspundețiȘtergere
  141. Se stia, Rares ca toate vor ajunge pe rind la FRH. Zilele trecute am vorbit chiar aici despre cum se va duce si echipa asta, fara sa ii pese cuiva.

    Eu sint extrem de dezamagita ca au reusit sa ii inchida gura si lui Herbert Muller care se teme sa mai vorbeasca ceva, nu cumva sa supere patronul. :( Care patron...???? Cel caruia nu i-.a pasat de el si de echipa un intreg sezon? E super aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  142. Se ştia, nu se ştia acum a devenit o certitudine. Dupa Carmen Amariei şi Ionela Gâlcă şi-a depus memoriu... Şi aşa se strică tot ce s-a construit!

    RăspundețiȘtergere
  143. Ionela si-a depus ieri...dar nu ea a fost prima, insa nu asta conteaza ci ca se cam destrama echipa. Atita timp cit simti ca nimeni nu e interesat de soarta echipei...de ce ai ramine? Sau si mai grav...de ce ai alege sa vii la Rulmentul? Asta e...ne obisnuim si cu ideea asta...

    RăspundețiȘtergere
  144. Macar de ar ramane jucatoarele care au pus sufletul pt Rulmentul: Niculae, Munteanu, Barcan si Damian, si poate si Valean, Gasca, etc.
    Daca ar ramane macar acestea ar fi un inceput bun pt reconstructie.

    RăspundețiȘtergere
  145. Neatza tuturor...Am stat zilele astea si nu am scris nimic, dar am citit despre ce ati comentat voi. Ma bucur ca s-au mai alaturat acestui site si alti iubitori ai sportului si in primul rind al sportului brasovean.
    Si ieri, si acum doua zile am vrut sa mai scriu si eu cite una-alta, dar asa mi s-a luat ...de oameni din astia „destepti in cap“ (cum ii numea Melania la un moment dat) de nici nu imi mai vine sa zic nimic. Daca macar 30% din ceea ce simt brasovenii, carora le pasa de echipele care mai exista inca in oras, ar simti (sau macar ar avea habar) oamenii cu potential din acest oras, chiar daca nu or fi ei brasoveni 100%, altfel ar sta lucrurile...si noi nu ne-am mai face atitea probleme. Am discuta pur si simplu de echipele pe care fiecare le are la suflet si despre perfornatele lor. Dar asa, zau ca mi s-a luat sa vad peste tot aceeasi indiferenta, aceeasi nepasare....plus ca mereu vad si aud in jurul meu discutii numai despre cum se duc de ripa echipele acestui oras, despre cum fiecare om, care ar vrea sa faca ceva aici in orasul nostru, se gindeste sa plece pentru ca nu e ajutat de nimeni...
    Sincer... abia astept sa vina finalul de sezon si sa se mai potoleasca apele, sa se ia deciziile mult asteptate si sa se spuna ceva concret. Pina una alta abia astept ziua de simbata si meciul nationalei.
    O zi buna tuturor si sper sa nu va fi parut ca sint foarte pornita sau suparata...:D

    RăspundețiȘtergere
  146. Buna dimineata! Dinu...ele sint singurele care cred ca nu si-ar depune memoriu niciodata impotriva clubului. De ramas...greu de spus. Stai sa vedem mai intii ce se intimpla la reunirea lotului, pe 6 iulie. Oricum...am vorbit ieri cu Herbert Muller si...a inceput si el sa nu mai vorbeasca. :( Pacat...am mai scris mai demult un material....cel in care spuneam ca NIMENI din echipa asta nu ar avea un motiv sa taca sau sa stea cu capul plecat in fata unui patron pe care il doare-n cot.

    Sint mai multe de spus...dar ori sint eu prea "scirbita" de tot ce se intimpla...ori am nevoie de un concediu sa mai "uit". :)

    Ieri am vrut sa scriu un material despre Rulmentul...si am sfirsit prin a scrie unul despre FC Brasov. Este super aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  147. Vio, stai linistita....nu cred ca te percepe nimeni ca fiind pornita si suparata, e o reactie normala. Am mai discutat de atitea ori...si concluzia e aceeasi.

    Este incredibil cum intr-un oras ca Brasovul nu se poate tine la un nivel inalt si sportul. Jenant!

    A incercat Rulmentul varianta cu scrisorile deschise catre firme, dar...vad ca nu a iesit nimic. Cit de greu o fi pt o firma...sa dea ANUAL...sa zicem...3000 de euro. Nu spun mai mult. Scrisori au fost trimise catre 3000 de firme. Cu un calcul simplu...ar fi ceva bani, dar fara bunavointa...

    RăspundețiȘtergere
  148. Uite asa am reusit sa zimbesc...:) Apropo de scrisorile trimise la cele 3000 de firme...parca si vad reactia directorilor, sefilor, patronilor...sau cine stie citi au citit pina la capat acea scrisoare...este un domeniu in care cam stiu cum se procedeaza...
    despre calcule, ele ar fi simple, dar toti dau vina pe criza. Hai sa fim seriosi...macar daca citeva sute din firmele bagate in seama ar raspunde chiar si cu mai putin de 3000 de euro...si tot ar fi ceva bani:D.
    Pun pariu ca mai repede am stringe noi, brasovenii, cite putin din putinul nostru si tot s-ar aduna mai mult decit ce pot/vor oamenii de afaceri din acest oras.

    RăspundețiȘtergere
  149. Buna tuturor.
    Din cate am vazut mass-media centrala a inceput ,,atacurile'' la adresa echipei FC BRASOV.Deobicei in orice cancan exista si un sambure de adevar pe care il stiti si voi.Problema pleaca de la situatia financiara a echipelor.Bugetul unei echipe este asigurat de finantator sau actionari,autoritatile locale si sponsori.Din punctul meu de vedere marketingul la cele doua echipe (FC BRASOV, Rulmentul) este destul de deficitar si nu numai din cauza celor implicati,dar mai mult a neancrederii fata de principalul finantator.
    Sponsorii sunt atrasi in general de performantele unei echipe.O firma puternica va deveni sponsor principal al unei echipe, in momentul in care imaginea ei se va regasi in performantele acelei echipe. O sa ziceti ca Rulmentul a avut performante.Da asa este dar handbalul nu este mediatizat la fel ca fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  150. Buna,

    Dupa obisnuita munca de corector voluntar la articolele ziaristei mele "preferate", urmeaza, fireste, prima vizita pe ziua de azi aici.

    Melania, la http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sport&s_id=75363&a=citeste ai scris f. clar: "„Unde să plece Dinu Gheorghe? Avem treabă de făcut aici, cum să plece. Poate să aibă oferte, nu va pleca de la FC Braşov. Vom găsi şi un antrenor potrivit şi apoi ne apucăm de treabă...“, a spus hotărît Neculaie, care a fost la fel de categoric şi în ceea ce îi prioveşte pe jucătorii Mihai Roman şi Sabrin Sburlea: „Numai tîmpenii apar. Cum să îi vindem? Nu sînt jucători transferabili...“, a concluzionat patronul FC-ului."

    Se pare ca nu e dracul chiar asa de negru, altfel n-ar fi fost omul atat de categoric, nu?...

    RăspundețiȘtergere
  151. Ovidiu...stiu ca eu am scris acel articol, dar cu riscul de a parea "paranoica", eu tot nu cred asta. :( Nu stiu...eu simt altceva, si sper din tot sufletul sa ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  152. În bugetul meu nu intră şi cumăratul de ziare, din păcate, aşa că mă limitez la cele gratuite si cele online. Şi ştiu că ceea ce fac nu fac bine, dar sunt un simplu elev.

    RăspundețiȘtergere
  153. Ei...Rares, nu trebuie sa te simt aiurea ca le citesti pe net. Crede-ma...si eu fac la fel. Cumpar ziare doar cind calatoresc. Atunci mai citesc si eu un ziar, o revista, etc.

    RăspundețiȘtergere
  154. Elena Bogdan s-a calificat in semifinalele turneului de dublu de la ROLAND GARROS JUNIORI

    RăspundețiȘtergere
  155. Asa este, George! Mai devreme am facut stirea pt "ultima ora" pe site. Mai nou trebuie sa punem pe MEX si astfel de stiri.

    Bravo lor! Sper sa ajunga in finala. :)

    RăspundețiȘtergere
  156. Ei da...fii serios!!! NU este cazul sa iti ceri scuze. :)

    Fara nici o legatura...ai vazut ca se pare ca Moldovan negociaza cu Universitatea Craiova. Deci...il putem taia de pe lista noastra. :)

    RăspundețiȘtergere
  157. Eeee Meli ai inceput sa bagi in seama mass-media centrala?:)Sa vezi dupa ce se termina campionatul cate cancan-uri vor fi.:)

    RăspundețiȘtergere
  158. Pai nu prea pare zvon, din moment ce l-a dat mediafaxul. Crede-ma...eu sint corespondent la ei, si chiar nu baga in seama zvonurile. Ei dau doar cind sint 100% convinsi ca asa este. Iar informatia era ca Viorel Moldovan negociaza cu Craiova. In plus...a mai zis si Mititelu "da, il vreau pe Moldovan".

    RăspundețiȘtergere
  159. Meli,ce parere ai despre noua decizie a FRF, care prevede obligativitatea ca din noul sezon toate echipele din liga 1 sa aiba 8 romani in lot, cu toate ca legea europeana interzice.

    RăspundețiȘtergere
  160. Pana nu il vad pe banca tehnica la ,,U'' Craiova este greu sa ma convingi ca mediafax....m-am saturat de EXCLUSIVITATE

    RăspundețiȘtergere
  161. Mi se pare relativ buna pentru ca in felul acesta se impune sa mai folosim si jucatori romani. Asta pe de-o parte. Pe de alta....nu e fair-play fata de cei care dispun de banii necesari pentru a-şi transfera jucatori straini de valoare, cu care si-ar putea atinge obiectivele. Acum stii cum e, depinde in care "barca" te afli si care iti sint interesele.

    Si la baschet s-a impus regula asta...si a fost respectata. Deja se transferau prea multi jucatori straini.

    RăspundețiȘtergere
  162. Eeee...pai nu a spus nimeni ca gata, e antrenorul Universitatii, dar negociaza deja, ceea ce inseamna ca oamenii au facut deja mai multi pasi catre numirea unui antrenor. FC-ul nu stiu ce asteapta? Ba nu...de fapt stiu...:))) Si...stiri si voi...

    Sint cu pluta, uneori....dar e "haios" sa constat asta si sa o mai si recunosc. :)))

    ASADAR....noi asteptam sa vedem daca Dinu Gheorghe ramine...iar el...el nu stiu ce Dumnezeu asteapta....

    PS: Mi-ar fi taaaaare utile niste emoticons...ca pe mess. Mi-as exprima atit de bine si usor starea, uneori...:)

    RăspundețiȘtergere
  163. Esti simpatica Meli.:)Ti-ai revenit si ma bucur.
    De Dinu Gheorghe numai zic nimic pentru alearga dupa doi iepuri si nu va prinde niciunul:)

    RăspundețiȘtergere
  164. Daaa..."sint o simpatica", mai ales cind o iau "razna" si tastez anapoda. Bine ca doar tastez anapoda si nu si gindesc anapoda. INCA!!!! :)

    Ieri aparuse un zvon...ca ar trata cu Piturca. Nu ati vrea sa stiti ce mi-au auzit urechile cind am verificat....:))) Bine...si mie imi era IMPOSIBIL de crezut, doar stiind cam pe ce bani ar veni...si ce buget ar vrea...nu din alte motive. A fost insa amuzant. Am vorbit la telefon si cu dinu Gheorghe si cu Ioan Neculaie...si...din pacate, in ziar am putut baga doar cit ati citit. Nu de alta dar....raspunsurile nu se "pretau" pt un articol de ziar....:))

    RăspundețiȘtergere
  165. Toti gresim, mai rau cand gresim in ziar.Cand ti-am zis ca esti simpatica nu faceam nici o aluzie gresita pur si simplu esti simpatica cand esti bine dispusa.Vremea este frumoasa.....:)

    RăspundețiȘtergere
  166. Ei...stiu ca nu faceai aluzie la ceva anume. Si nici eu nu faceam aluzie la ceva...ci ma amuzam pur si simplu.

    Sincer...nu sint meteo-dependenta, atunci a fost o intimplare ca starea mea se "asorta" cu vremea. :)

    PS: "Toti gresim, mai rau cand gresim in ziar". Sa inteleg ca...si tu scrii pe undeva, sau ai zis la modul general...? :)

    VREAU EMOTICONS!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  167. Nu vorbeam la modul general.La ziar in general nu poti exprima intotdeauna ceea ce gandesti,iar ziarele la care poti scrie cu adevarat liber sunt putine.Mi-ar fi placut ca si voi sa aveti un post de radio gen sport total pana nu vin cu frecventa si in Brasov.Din cate am auzit vor sa se extinda si in Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  168. Bine v-am regasit si astazi. Ati postat, nu gluma. Auzisem si eu ca Moldovan negociaza cu Craiova. Mai bine asa. Piturca? Sa fim seriosi, nici nu vreau sa ma gandesc.

    De unde sunteti asa convinsi ca Dinu Gheorghe nu negociaza cu niciun antrenor? Nu stiu eu nimic, insa la cum il stim cu totii pe Dinu, eu cred ca va veni intr-o zi si va zice: "X-ulescu e noul antremnor la Brasov, am semnat pe 3 ani", e un exemplu...Si in plus, mai e meciul cu Timisoara, inca e Razvan, sa asteptam finalul campionatului.

    Stiti la ce visez eu? Sa piarda Steaua la Urziceni, Vasluiul la Craiova, si sa castige Iasiul in Giulesti, toate acestea incununate cu o victorie contra Timisoarei. :D

    RăspundețiȘtergere
  169. Salut Ovidiu.Si eu astept ultima etapa si daca va fi cum zici garantez ca ramane Dinu Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  170. EEEE....bine-ar fi sa fie asa cum am spus eu, insa e destul de greu ca Iasiul sa bata in Giulesti, chiar daca Rapidul are destul de multi jucatori indisponibili. Eu sper!

    RăspundețiȘtergere
  171. Daca si Iancu spera la 6 puncte noi de ce sa nu speram la ceva realizabil.Speranta moare ultima!

    RăspundețiȘtergere
  172. Să nu vină unul gen Mihai Stoica (antrenorul, de a fost în divizia B) şi sunt, oarecum, mulţumit :P Piţurcă e prea scump pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  173. Aveti si voi dreptate, nu spun ca nu e si cum spuneti voi, insa...pe de-alta parte, ia sa ne gindim si CE ar implica o calificare in UEFA. Credeti ca Mititelu de nebun zice ca o calificare in Cupa UEFA mai mult l-ar incurca...din toate punctele de vedere. Oare Brasovul chiar are banii necesari pt a face fata intr-o astfel de competitie, cu TOT ce implica o astfel de participare?

    DA, probabil ca daca FC-ul s-ar califica...Dinu Gheorghe ar ramine, dar fiti convinsi ca va ramine doar daca va avea un buget bine stabilit si GARANTAT. Nu ramine aici sa se zbata ca in acest sezon...si sa mai aiba pe cap si participarea in cupele europene. Este o parere personala, luati-o ca atare. Nu ma bazez decit pe cele vorbite de atitea ori cu voi, aici.

    RăspundețiȘtergere
  174. Păi în mod normal dintr-o astfel de calificare vin şi mulţi bani, dar evident asta implică şi altele. Pentru oraş ar fi binevenită o astfel de participare, păcat că nu avem aeroport.

    RăspundețiȘtergere
  175. Mititelu nu va aduce niciodata un antrenor scump.Fata de Brasov, Mititelu este presat si de suporteri care sunt cu mult mai mult decat cei din Brasov.Pana mai ieri si el se zbatea singur, dar acolo vocea lui a fost auzita de cine trebuia.Universitatea Craiova reprezinta ceva in Oltenia si in tara, pe cand FC BRASOV numai are traditia anilor 80'.
    Cand o sa aud si eu vocea finantatorului la un post TV asa cum a facut-o Mititelu?Niciodata!!!!Sa fim seriosi nu vreau sa vorbesc mai mult decat trebuie si sa amestec politica cu sportul, dar este singura voce care ar putea sa-l ,,trezeasca'' pe .....

    RăspundețiȘtergere
  176. Nicolae de aceea l-a adus pe Dinu Gheorghe, ca el să se ocupe de echipă, să nu trebuiască să dea el explicaţii tuturor. ;)

    RăspundețiȘtergere
  177. Asa este, Rares...vin bani, dar se si duc repede, iar daca tragfi linie si faci niste calcule, iti dai seama ca nu iti ajung. Asta o stie toata lumea din fotbal. E enervant ca trebuie sa spun IAR: daca raminea Razvan stiam clar ca se va rezolva CUMVA cu toate. Pe cind asa....

    Din pacate, Razvan pleca si daca nu mergea la nationala, satul de tot ce a auzit anul acesta....:(

    George, Neculaie nu e genul care sa iasa pe tv-uri in general...dar nu asta e problema. Oricum...nu ii iau apararea...dar sa nu uitam totusi ca Universiattea ia destui bani si de la autoritatile locale.

    In alta ordine de idei, ce ziceti de decizia lui Iancu de a refuza anuntarea deciziei pina dupa ultima etapa? A fortat sa se joace corect, ceea ce e super bine. Nu stiu cine l-a sfatuit...

    RăspundețiȘtergere
  178. Meli,eu nu cred in punctele alea cum nu cred nici in finantatorul nostru.Este tot o inginerie marca Iancu.

    RăspundețiȘtergere
  179. Buna hotararea lui Iancu, dar oricum mie imi displace acest personaj din fotbalul romanesc.
    O calificare in EUFA, ma rog, Europa LEague, ar aduce niste bani frumosi, dar normal, in acest caz si cheltuielile vor fi mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  180. Om vedea ce va fi...pina una alta...sa ii tinem pumnii lui Razvan simbata. A avut curajul sa riste si sa mai schimbe jucatorii selectionati...

    Eu sincer...vreau sa il vad in curind la natiponala si pe Abdrudan, un jucator care are si caracter, dincolo de calitatile fizice. Imi aminteste de Poverlovixi, un alt fotbalist bun, cu un caracter frumos...dar care nu a avut sansa sa ajunga mai sus, desi eu spun ca merita...

    RăspundețiȘtergere
  181. La anu' o sa il vedem pe Andrei Poverlovici in Liga 1.Si mie imi place cum joaca la Unirea.

    RăspundețiȘtergere
  182. Meciul FC Brasov - FC Timisoara se va disputa de la ora 20.00 si va fi transmis alternativ de GSPTV 2 cu jocul Gaz Metan Medias - CFR Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  183. Mie imi place si ca om, este un baiat muncitor cu mult bun simt si cred ca ar merita mai mult decit a primit deocamdata de laq fotbal. dar...o sa vedem ce va fi...

    Despre meciurile de miercuri...ce sa zic...pe noi nu ne intereseza, ca vom fi pe stadion, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  184. Da Melania, Abrudan are calitati, un super caracter, spun asta pt ca dintre toti jucatorii de la Brasov, pe el il cunosc cel mai bine. Si Pove e un jucator bun, sper sa aiba succes cu Unirea.

    RăspundețiȘtergere
  185. Ideea era ca nu stiu de unde au scos GSPTV 4:)

    RăspundețiȘtergere
  186. A fost astazi la conferinta impreuna cu Catalin Munteanu. Imi place ca desi e tinar, este foarte relaxat si increzator in fortele proprii.

    Imi plac rau oamenii de genul acesta dar care nu te deranjeaza prin lipsa bunului simt...

    RăspundețiȘtergere
  187. Stiu ca a fost el azi la conferinta. Am citit ce a declarat atat el cat si Catalin.

    Sigur ca voi fi pe stadion, daca nu la presa, sigur voi fi prin tribune.

    RăspundețiȘtergere
  188. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dumnezeu-ultras-pe-ghencea-4487305 :)) mai rau nu cred ca se poate

    RăspundețiȘtergere
  189. Vezi tu unde stai, poti sta si la presa ai vazut ca e dragut acolo. E drept....nimic nu se compara cu senzatia traita linga suporterii care striga, cinta...

    Sa dea Dumnezeu sa cistigam si va fi un spectacol superb la final. Sint convinsa de asta. Nu imi vinbe sa cred ca va fi ULTIMUL meci din acest sezon, ultimul meci al lui Razvan si...si...gata. :)))

    RăspundețiȘtergere
  190. Pai iti dai seama ca vreau sa stau la presa, dar nah...sa vad daca mai pot sa fac rost de acreditare.

    Iar ne-am amintit ca e ultimul meci al lui RAzvan la Brasov...sper sa fie un stadion plin. Macar pt Razvan, pt ca merita. Si merita mult mai mult decat 7000 de oameni, atat cat e capacitatea stadionului.

    RăspundețiȘtergere
  191. Ovidiu...daca vorbesti cu Adi din timp, nu cred ca vor fi probleme. Iti pun si eu o pila. :) Este in timpul saptaminii, nu cred ca vor veni prea multi ziaristi din alte orase ca sa nu fie locuri. Hai ca vedem cum facem...sper sa rezolvam si sa stai cu noi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  192. George...ce Dumnezeu sa mai spun? :)))Am citit....dar nu am comentarii. :))

    RăspundețiȘtergere
  193. Nu m-am putut abtine sa nu va dau link-ul.

    RăspundețiȘtergere