vineri, 5 iunie 2009

Pur...si simplu!

Am făcut eforturi şi aseară, să mă „adun“ şi să postez ceva nou. Nu am reuşit. Amalgamul de trăiri mă cam împiedică să duc o idee la bun sfîrşit, asta pentru că vreau să exprim atît de multe, şi...ca de obicei în ceea ce mă priveşte, să exprim totul deodată. Gîndesc uneori... mai repede decît pot scrie...

Îmi amintesc de un articol pe care l-am scris atunci cînd Răzvan a fost numit antrenor al lui FC Braşov, pentru prima dată. Se întîmpla acum muuuulţi ani, vreo şase dacă nu mă înşel. Îmi doream atît de mult să fie un articol special pentru că, deşi nu îl cunoşteam atît de bine, îl simţeam entuziast, încrezător şi uşor „trist“ ca pe atunci, atît de puţini credeau în el. În el şi în drumul ales. Mi-a plăcut Răzvan din prima clipă. Şi...nu mi-a plăcut în acel fel în care se gîndesc bărbaţii că îl plac femeile pe Răzvan Lucescu. Mi-a plăcut...pur şi simplu. Atît de pur. Atît de simplu.

De atunci au trecut şase ani...şi mie încă îmi place Răzvan. Sînt bucuroasă că şi acum, ca şi atunci... îmi place pentru exact aceleaşi motive. Nu s-a schimbat nimic pentru că...atunci, demult, eu i-am dat lui Răzvan votul meu de încredere şi...el nu m-a dezamăgit, nici ca om şi nici ca antrenor. Ori în condiţiile acestea...ce putea să se schimbe?

PS: Chiar voi cauta acel articol....si...va voi impartasi si voua ce am scris eu atunci...:)

229 de comentarii:

  1. Wooowwww!E atit de pur si atit de simplu... Sint prima care iti da dreptate in ceea ce ai scris. Plus ca inainte de a trece vreun gind ciudat prin capul baietilor cu care ne conversam pe blog, vreau sa iti intaresc vorbele si s aii asigur ca ASA ESTE!!!: „...si...nu mi-a placut in acel fel in care se gindesc barbatii ca il plac femeile pe Razvan Lucescu“!!! Desi mereu ai fost de acord cu mine ca Razvan are acel „vino-ncoace“ care, pe linga caracter, puterea de a te face sa il respecti si multe alte calitati, il face APROAPE PERFECT ....pentru orice femeie...
    Iar despre faza cu nedezamagirea, ca sa zic asa :D, putini sint aceia care iti pot trezi aceste feelinguri....Cred ca m-am sensibilizat si nu mai reusesc sa butonez gindurile si ideeile...O zi faina tuturor :(

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Clar...baietii nu vor intelege nimic din ce vorbim noi aici. :)))

    Da, Vio...Razvan are "clasa" dincolo de tot si toate celelalte calitati ale lui. Stii asta, am mai vorbit-o de atitea ori.

    Sa revenim insa la Razvan antrenorul. O spun cu mina pe inima...eu una nu l-am simtit pe Razvan schimbat, cind a venit a doua oara antrenor la FC Brasov. Si...poate ca avea motive.A ramas insa...acelasi om. Am convingerea ca nici Nationala nu il va schimba. Ca om, zic. Ca si antrenor...clar va mai creste...

    Una peste alta...ii tin pumnii si sper ca Romania sa arate bine in teren miine seara. Si evident....sa cistige.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar eu il plac un pik mai mult ca om, dar nici ca antrenor nu pot spune ca nu m-a cucerit. Parerea mea e ca si daca va fi vreodata pt a treia oara la Brasov, el va fi ACELASI!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. EEE...de unde esti asa convinsa Melania ca noi, baietii, nu vom intelege ce vorbiti voi. Atat eu cat si ceilalti, cred, ca inteleg asa cum trebuie ceea ce ai spus in legatura cu Razvan.

    Acum , daca spun ca si mie imi place de Razvan, ca persoana, ma refer, ce veti intelege? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta a fost super haioasa. :))) Nu vom intelege nimic deplasat...mai ales ca Razvan e ok. Are calitatea asta de a se face usor placut.

    Abia astept meciul de miine. Cred ca mi se va parea tare ciudat sa ii vad pe banca si pe el si pe Stelea.:((

    Ma dispera deja. Vreau sa stiu cine este noul antrenor!!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu dispera...probabil toti suporterii brasoveni asteapta sa vada care va fi noul antrenor, insa in mod cert acesta nu va fi anuntat pana la meciul de miercuri. Probabil ca cei din conducere stiu deja care va fi, insa nu ar fi corect sa anunte pana la meciul cu Timisoara, nu ar fi corect fatza de Razvan, parerea mea.

    Zicea Catalin Munteanu ca nu mai sunt prob cu banii, ca si-au primit restantele, oare chiar e adevarat, sau e doar o declaratie pt presa?

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaa...chiar vorbeam serios la faza cu Razvan, chiar imi place de el, caracterul lui, modul de a vedea lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  8. ...desi sunt convins ca si Razvan a avut/are un convant de spus in alegerea noului antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ovidiu...au fost intr-adevar probleme cu bani, inrirzieri...dar s-au rezolvat. Nu stiu daca sint chiar la zi cu absolut tot, insa s-au facut plati saptamina trecuta. Nu e doar o declaratie de presa...

    Si stiu ca vorbeai serios la faza cu Razvan. :) Si eu vorbeam la fel de serios. Daca toti antrenorii ar fi atit de deschisi la minte si la fel de pasionati de munca pe care o fac....fotbalul si sportul in general ar fi ceva mai departe. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fii convins ca Dinu Gheorghe s-a sfatuit cu el, dar din pacate....stii cum e, in lumea fotbalului vorba circula repede si un antrenor cu nume/valoare...accepta greu sa vina la o echipa care a avut ceva probleme aproape tot sezonul. Si...stiti la ce ma refer. :)

    Vom vedea. Poate chiar se va schimba ceva in bine dpdv financiar. Visez si eu....ca e ora de somn, nu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Inca nu e ora de somn, cel putin pt mine :)) Nu ne trebuie neaparat un antrenor cu nume, si cum s-a mai spus, dintre cei liberi de contract nu ai ce alege. Pustai nu e un antrenor cu nume, insa, zic eu, ca e valoros.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristian Pustai este un antrenor dedicat, asta e clar...insa am mai spus-o....la el mi-ar placea sa fie un pic mai sigur pe el. Poate ma insel...insa asta imi inspira mie...ca nu are incredere in el. Poate ma insel eu...cine stie. Poate chiar mi se pare. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata.
    Probabil ca multa lume isi va aduce aminte peste ani ca Razvan Lucescu a antrenat FC BRASOV.In mod normal copii depasesc parintii in viata, ceea ce cred ca se va intampla si cu Razvan Lucescu.
    Astazi,Razvan va mai urca o treapta spre performantele pe care tatal sau le-a atins.
    Faptul ca isi propune atingerea unor performante (pentru care unii zambesc ironic) este benefic pentru toata lumea.
    Echipa probabila:Coman,Sapunaru,Radoi,Chivu,Rat,Mara,Apostol,Ghioane,Tanase,Marica,Danciulescu

    RăspundețiȘtergere
  14. Clar ai dreptate, George! Sincer...am invatat multe de la Rayvan in anii astia in care il vedeam saptamina de saptamina. Am in jur oameni care zimbesc atunci cind eu spun asta, dar...pe mine una m-a ajutat. Un astfel de om in preajma nu iti face decit bine, prin atitudinea pe care o are. Dar despre asta poate vorbim la un moment dat toti. Cit de mult conteaza atitudinea celor din jur...atunci cind vrei sa realizezi ceva. Sint multe de vorbit pe tema asta.

    Hmmm..echipa probabila pt meciul de asta seara. Parca nu m-as baga pt ca...daca la FC Brasov razvan era imprevizibil si imi era uneori greu sa nimeresc...la nationala...chiar nu am sanse sa ghicesc formula lui. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. EEE,Meli cu echipa probabila vad ca am ajuns pe celalalt blog.:)
    Sunt sigur ca ai dreptate, in sensul ca este imprevizibil.Vom avea surprize in primul 11.Nici macar cei din presa centrala nu stiu exact primul 11 asa cum se intampla pe vremea lui Piturca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu inteleg ce spui....:) Pe care celalalt blog? :)

    Cei din presa centrala au corespondenti acolo si...le e mai usor sa il ghiceasca, bazindu-se pe antrenamentele pe care le-au urmarit si dupa "formulele" folosite de Razvan. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Debut cu dreptul pt Razvan Lucescu. O victorie meritata, un joc frumos. Debut frumos si pt Mihai Roman, desi mi s-a parut putin emotionat. Avem toate premisele sa credem ca Razvan va face o echipa puternica la nationala.

    RăspundețiȘtergere
  18. Un debut frumos pentru Razvan Lucescu si Mihai Roman.Remarc si jocul bun prestat de Tibi Ghioane.Important este ca Razvan a readus atitudine si totodata acea agresiune in sensul bun a jucatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Razvan are curaj! Eu am bucur ca a renuntat la Banel, Goian, Codrea, Cocis si alti nobodies. Si il felicit pt. ca a readus la NT un jucator inteligent, de mare valoare, pe Ghioane. Ne-a lipsit enorm Tibi in ultimii 4 ani!

    Linia de mijloc, desi oarecum surprinzatoare alcatuirea ei pt. multi (nu si pt. George!), a fost cheia victoriei, Mara mi s-a parut a fi jucatorul meciului, Ghioane impecabil la inchidere, ceilalti doi utili si tehnici.

    Coman era s-o comita pe final, dar a fost mascat, insa tot el a scos de sub transversala o minge pe care scria gol. Roman a jucat putin, a incercat, nu i-a prea iesit.

    Mi-e lene sa caut acum pe net, poate cineva dintre voi isi aminteste cand Brasovul (clubul, nu orasul) a dat ultima oara un titular la tricolori intr-un meci oficial. Teo Anghelini in anii '70, inainte sa fie racolat de ceauseii din Ghencea?

    RăspundețiȘtergere
  20. Intradevar, se vede o schimbare in bine la nationala. Ghioane a jucat bine, pe mine m-a surprins putin jocul bun al lui Apostol. Cr.Tanase parca joaca de 2-3 ani la nationala, imi place cum joaca.

    Nu stiu de ce comentatorii au fost atat de surprinsi ca Mara si Tanase au schimbat flancurile in prima reprize, lucrul asta e ceva obisnuit la FC Brasov. Poate ca ei, comentatorii, nu prea au urmarit meciurile noastre. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Fara sa fiu sigur mi se pare ca la Campionatul mondial din 70' Adamache a fost titular in 3 meciuri, iar la ultimul cu Brazilia a fost schimbat cu Rica Raducanu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ovidiu M., unul dintre comentatori este chiar brasovean si a comentat meciurile din divizia b transmise de TVR2:),nu a fost atent.

    RăspundețiȘtergere
  23. Stiu ca Marian Olaianos e brasovean. Tot respectul si pt Sorin Hobana, insa parca locul lui e la alt sport. Un comentariu invechit, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, George, ai dreptate, dar Anghelini, legitimat la Steagul Rosu Brasov, a fost titular dupa Mondialul din Mexic. Pare-mi-se ca el a fost ultimul, dar nu sunt sigur. In amicale au evoluat si alti stegari, imi amintesc de Kramer intr-un meci Romania - Israel (3-2, 35 000 de spectatori pe Municipalul din Bartolomeu), poate si Marian Ivan in anii '90 sa fi imbracat tricoul Nationalei...

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna seara!!! Pic de somn...dar nu m-am putut abtine sa nu va scriu...vazind ca voi vorbiti aici.

    Ovidiu...nu te pot ajuta cu raspunsul la intrebarea ta, dar sint de acord cu tine ca Ghioane a lipsit enorm dar si ca multi dintre cei de pina acum....veneau degeaba la lot.

    In ceea ce il priveste pe Roman...eu cred ca si-a facut treaba pot care a fost trimis in teren, si ma bucur tare mult ca Razvan e acolo si e cel care l-a avut pe Roman in echipa si la FC. Acum tot ce putem spera e sa vina un antrenor care sa il mentina pe Roman la aceeasi forma buna, ba chiar sa o creasca. Nu de alta, dar avem experiente cu jucatori care s-au "stins" la schimbarea antrenorului.

    Ovidiu M., ai dreptate cu ceea ce ai punctat...poate ca de cind nu mai transmite TVR-ul liga intii...si comentatorii si-au iesit din mina. :)))

    George...nu vrei sa fii noul antrenor al FC-ului? :P :) Glumeam...referindu-ma la...echipa probabila pe care ai scris-o. :)

    Doamne....ce circ va iesi dupa meciul acesta. In citeva zile vor incepe cu atacurile, cum ca Razvan e mina in mina cu impresarii si ca are nu stiu ce interese, etc etc etc.

    Nu ca ii iau apararea lui Razvan....dar cred ca a facut bine ca nu l-a bagat pe Costea. In meciul asta chiar era nevoie de oameni care sa se mai retraga si in aparare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ups, conform http://www.fotbal.net/content/view/428/494/ ,Hans Kramer ("botezat" Ioan...) era deja jucatorul Stelei la acel meci amical cu Israelul si nu a fost titular, a intrat abia in min. 77. Dar a inscris golul victoriei! Numarul spectatorilor, conform aceluiasi site, a fost de "doar" 30 000. Am fost la meci, stadionul a fost arhiplin, nu era loc nici pe scari, iar in picioare erau 4-5 randuri de oameni.

    M-am intalnit acum multi ani la Sighisoara, orasul lui natal, cu Kramer. Avea o discoteca acolo. A fost interesanta revederea, la un pahar si-a dat drumul la gura. Pretindea, si n-am motive sa nu-l cred, ca principalul motiv pt. care a acceptat transferul la CSKA Bucuresti a fost promisiunea ca i se va aproba sa-si viziteze rudele din Germania. Fireste, nu s-a intors in Romania comunista, dar nici n-a rupt gura targului ca fotbalist in RFG.

    RăspundețiȘtergere
  27. Interesele sunt clare ale lui Mititelu. Stia ceva el,daca ai jucator de nationala titular il vinzi pe bani multi.
    Razvan Lucescu a procedat corect ca nu la trecut in lotul de 18 avand in vedere declaratia aceluiasi Mititelu ca fratii joaca doar impreuna la Craiova.
    Asa cum zici Meli, nu il vedeam pe Costea in aparare sau facand pressing.

    RăspundețiȘtergere
  28. Conform acelasi site, Anghelini a disputat 6 meciuri la Nationala, toate ca titular, in postura de jucator legitimat la Brasov, 5 amicale si un singur meci oficial, in Cupa Balcanica. http://www.fotbal.net/content/view/415/481/

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu mai rabdare sa caut, incepe si CSI New York pe AXN, dar se pare ca Dani Coman si MIhai Roman sunt primii stegari care imbraca tricoul Nationalei dupa 35 de ani!

    Melania, asta ar fi un bun subiect de articol;) Dar documenteaza-te inainte, sa nu te trezesti ca nu-i asa, asa cum C.O. are un "admirator" in mine, s-ar putea sa ai si tu. Meseria voastra pare usoara, dar nu cred ca intotdeauna e placuta. Mai ales cand ai cititori a caror principala ocupatie e sa-ti vaneze greselile:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Ovidiu...observ ca esti ca mine...cind "imi sta ceva pe creier". Nu te-ai lasat pina nu ai gasit. :) Eu recunosc....sint usor pe linga subiect. La memorie si "statistici" sint...vaaaarza. :))

    Deh...nu le pot avea pe toate, nu? :)

    Eu merg la somn...e deja foaaaarte tirziu pt mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Noapte buna si vise placute tuturor

    RăspundețiȘtergere
  32. Ovidiu...apropo de "pasiunea" ta...o sa vreau sa vorbim....la un moment dat.

    DA, ar fi un subiect bun, dar fii convins ca daca l-as face...nu m-as baza decit pe ce gasec pe net sau din informatiile pe care le le-as primi de la colegii de la Bucuresti. Mediafaxzul are un tip super pasionat de statistica, dar pina si el stie ca mai greseste uneori. Nu ai cum sa ai datele reale, mai ales cind informatiile sint uneori diferite.

    Meseria noastra??? Hmmm...sa stii ca uneori te apuca o stare de lehamite, din N motive pe care nu are sens sa ti le insir acum. Noi la sport...sau uite, ca sa vorbesc doar in numele meu...sint taaaare dezamagita deseori...in redactie. Si la noi...ca la mai toate redactiile, sportul este privit ca fiind ceva ce trebuie acceptat ca...deh,asta e, toate ziarele au si pagini de sport. :)

    De curind m-am certat cu cineva (cu state vechi in presa) pt ca mi s-a parut mie ca m-a privit un pic de sus, tratind ziaristii de sport ca fiind unii care habar nu au altceva in afara de fotbal. Si...nu am considerat ca este cazul. Scriu eu sport....dar nu-s chiar o tolomaca. :)))

    Am batut cimpii....acum. :)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Maaama...e clar ca e foarte tirziu din moment ce am gindit propozitiile in HALUL ala. :))) Dar...sint convinsa ca intekegi ce am vrut sa spun. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumim, George! La fel si tie. Si gata...ma retrag si eu. Nopate buna...iar tie Ovidiu...vizionare placuta. :) Mi te imaginam ca fiind un telespectator de AXN. Dar...nu stiu de ce. :) Ti se potriveste. :)) Acum sa nu vii sa spui ca si mie mi se potriveste Acasa Tv.... :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Melania, de acord! Dar nu in public. Lasa-mi o adresa de e-mail la care iti pot scrie. Sau scrie-mi tu, la contul de la gmail.com pe care-l folosesc aici.

    On topic, Romantica?:)

    RăspundețiȘtergere
  38. Offff, Ovidiu....iar ai sters din comentarii. :( Nu imi plaaaaaaaace, serios. :( Chiar nu inteleg de ce o faci. Sa stii ca eu nu voi umbla la setarile blogului pt ca tu decizi sa stergi ce postezi, insa recunosc, mi-ar placea sa nu fiu nevoita sa vad "ovidiu spunea...
    Această postare a fost eliminată de către autorul său.".

    Nu stiu ce adresa de gmail ai tu aici...pt ca nu se vede, te-ai "ascuns" bine. :) Oricum...nu discutam cine stie ce secrete.....era vorba doar de o rugaminte personala de a fi tu cel care cedeaza in povestea asta. Atita tot! :)Ceva insa imi spune ca nu vei ceda, nici pimul, nici al doilea. Offf...

    Si nu, nu ai ghicit. Nu este Romantica. :))) Mai ai doua incercari. :P

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu era nimic important de data asta, crede-ma. Stiind ca toata lumea e la nani, am sters de doua ori pt. ca erau niste greseli.

    Ma rogi sa nu-i mai corectez greselile colegei tale. Daca mi-ai fi spus ca individa are un copil autist, ca e parasita de sot si a ramas cu sechele dupa divort, in fine, ceva de genul asta, as fi verificat si, daca intr-adevar ar fi fost asa, as fi lasat-o balta. Daca totusi vrei sa imi spui si altceva legat de "amica" mea, imi poti scrie astazi la ovidm@hotmail.com . E un cont fantoma, il verific extrem de rar, dar astazi s-ar putea sa am ceva acolo.

    Cartoon Network?

    RăspundețiȘtergere
  40. Offf, Ovidiu...CE anume te-a facut sa nu ai incredere in oameni? :)

    Eeee...sint eu copilaroasa dar Cartoon Network ma depaseste. E prea "destept" pt mine. :))) Desenele din ziua de azi nu le prea (mai) inteleg.

    Mai ai o sigura varianta. :)

    PS: ok, iti voi scrie mail....

    RăspundețiȘtergere
  41. Gata...am trimis. Sper ca am scris bine adresa....

    RăspundețiȘtergere
  42. Un articol nesemnat, cam scurt, totusi... http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/29-de-ani-de-la-ultima-dubla-brasoveana-4498147

    RăspundețiȘtergere
  43. Asa este, Ovidiu... e micut, dar fiind vorba de un ziar central, e bine totusi ca au scos in fata asta.Eu o sa scriu pt miine articolul despre meciul nationalei cu declaratiile care au aparut pe agentii, insa sincer....nu stiu ce alte date pot baga in plus.
    Eventual, o sa il rog pe colegul meu sa faca un articol separat de asta...si sa vorbeasca cu Nicolae Pescaru...pt ca el se intelege bine cu el, a mai facut mai multe articole. Poate iesi dragut daca ii povesteste "nea Nae" cum a fost atunci....si de ce crede ca au trecut atitia ani pina cind FC-ul sa aiba din nou jucatori la nationala.

    Stii ce imi spune Adi? Ca l-a intrebat chjiar zilele trecute pe colegul meu de la mediafax, cel cu statistica, si i-a spus ca ultimul brasovean la nationala a fost Marius Constantin. Convocarea a fost facuta in mai, iar peste două luni el s-.a transferat la Rapid.Dar in mai era jucatorul FC-ului.

    Ce e real...e ca acum 29 de ani a fost ultima "dubla".

    RăspundețiȘtergere
  44. Acum 39 de ani, autorul articolului sta prost cu aritmetica:)

    Marian Ivan a imbracat tricoul Romania NT de 3 ori in 1994, in primul meci a fost chiar titular. Toate cele 3 meciuri au fost amicale.

    Discovery Travel and Living? Ultima incercare:)

    RăspundețiȘtergere
  45. Pai aici discutam despre meciuri oficiale. Oricum...Nicolae Pescaru ii va spune cel mai sigur in ce an a fost, iar Adi asta va scrie. :)

    Nuuu...offff. :) E vorba de HBO, e postul pe care ma uit cel mai des, desi sint dezamagita ca se repeta filmele in ultima vreme. :)

    Romantica? Cartoon sau Discovery....?? Hmmm...:) Te-ai bazat pe ceea ce ai "simtit" in ceea ce ma priveste? :))) Nu ca ai fi fost departe de adevar....:)))

    RăspundețiȘtergere
  46. Marius Constantin a evoluat in repriza a doua a amicalului Germania - Romania (3-1), in meciul 612 al tricolorilor, pe data de 12.09.2007. Cred ca era legitimat la Rapid.

    Jucatori brasoveni care au evoluat la Nationala au mai fost: Lacatus, Ganea, Buga, Tamas, Constantin, dar care erau legitimati la alte cluburi.

    Se pare ca, pana ieri, ultimul stegar care a imbracat tricoul Nationalei intr-un meci oficial a fost Teo Anghelini in 1974.

    Romantica si Cartoon Network, am glumit, evident. Discovery Travel and Living am scris pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  47. Maaaama....saracul Adi....clar va gresit ceva in textul de miine. Vezi...exact despre ce vorbeam aseara. Informatiile primite sint diferite. Va vedea el....

    Despre posturile pe care le urmaresc...ce sa zic? Nu ma mai uit la TV cum o faceam odata....

    La redactie e tv-ul mai mereu pe stiri, iar acasa....prefer un film.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ei bine, Marius Constantin a debutat la Nationala ca stegar! In Dublin's fair city, where the girls are so pretty, vorba cantecului. Ulterior a mai jucat pentru tricolori de cel putin doua ori.

    579. REPUBLICA IRLANDA - ROMÂNIA 1-0 (0-0)
    Dublin, 27.05.2004
    amical.
    Stadion Lansdowne Road
    35.000 spectatori.
    Arbitru: Jaroslav Jara (Cehia).
    A marcat: Holland (85').
    IRLANDA: Given - Finnan, O'Brien, Cunningham, Maybzrry - Miller, Roy Keane, Holland, Reid (79' Rowlands) - Robbie Kean, Morrison. Antrenor: Brian Kerr.
    ROMÂNIA: Bogdan LOBONT (Ajax 32/0)/46' Bogdan STELEA (Salamanca 89/0) - Mirel RADOI (Steaua 27/1)/82' Marius Constantin (FC Brasov 1/0), Adrian IENCSI (Spartak Moscova 19/0)/90' Cosmin Barcauan (Dinamo Bucuresti 3/0), Sorin GHIONEA (Otelul Galati 4/0), Cristian DANCIA (Torpedo Moscova 3/0)/78' Petre MARIN (FC National 1/0) - Florentin DUMITRU (Steaua 16/0), Florin SOAVA (Spartak Moscova 16/0)/88' Ovidiu PETRE (Galatasaray 7/0), Mihaita PLESAN (Universitatea Craiova 3/1)/60' Marian ALIUTA (Steaua 4/0), Niculae DICA (Steaua 4/0)/78' Dan ALEXA (Dinamo Bucuresti 1/0) - Ionel DANCIULESCU (Dinamo Bucuresti 4/2)/60' Adrian NEAGA (Steaua 2/0), Ionel GANEA-cpt.(Wolwerhamton 44/19)/87' Daniel NICULAE (Rapid Bucuresti 1/0). Antrenor: Anghel Iordanescu 77.

    RăspundețiȘtergere
  49. Stia omul ala ceva. :))

    Adi a zis ca se va referi la "dubla" de acum 39 de ani...pt ca doar atunci s-a intimplat ca si acum, ca FC-ul sa aiba doi jucatori.

    A vorbit cu Pescaru, care a spus chestii tare dragute. O sa iasa frumos materialul, din ce mi-a zis Adi. Vom vedea miine. Nici eu nu l-am vazut pt ca nu sint la redactie...:)

    RăspundețiȘtergere
  50. MELANIE,crezi ca era mai bine pt fc brasov,dc se opta pt formula,potrivit careia lucescu jr.sa antreneze in paralel fcm-ul ,cat si nationala?eu il cred capabil!vlad!multumesc pt.indrumari!

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna, Vlad! Bine ai venit si aici! Te-am recunoscut dupa acel "Melanie". :) Altfel...m-as fi intrebat cu siguranta cine e Mada. :)

    Hehe...ce fain era sa fi ramas si la FC Brasov si sa fie si selectioner. Eu chiar credeam in varianta asta, insa nu stiu in ce masura ar fi fost de acord cu ea si cei din FRF.

    Si eu il cred capabil pe Razvan, dar trebuie sa recunoastem...ar fi fost destul de greu. Si...clar i-ar fi trebuit mai multi colaboratori pe care sa ii trimita sa urmareasca jucatorii pe care ii are in vizor.

    Din pacate...mai rabdam citeva zile ăina cind vom afla cine e noul antrenor, pina aflam daca Dinu Gheorghe ramine sau nu....sint mai multe intrebari fara raspuns. Om vedea ce va fi...

    Nu trebuie sa imi multumesti, aici insa reusim sa exprimam mai mult decit pe site. Eu voi raspunde insa, in continuare si la com,entariile de pe ziar.

    RăspundețiȘtergere
  52. Păi îţi dai seama ce însemna asta. Şi aşa presa face o grămadă de comparaţii, apăi dacă rămânea şi la FC Braşov şi să pregătească şi naţionala. Comparaţii peste comparaţii între el şi bătrânul Lucescu :)

    RăspundețiȘtergere
  53. Asa este, Rares....dar eu chiar cred ca ar fi fost capabil. Nu i-ar fi fost usor dar...asta e. Oricum sincxer...era o varianta greu de realizat. Nu cred ca FRF si-ar fi dat acceptul pt asta.

    Comparatiile vor disparea incet-incet...eu i-am zis mai demult lui Razvan.,..intr-o discutie mai lunga la telefon, cxa sint convinsa ca va ajunge mai sus decit a facut-o tatal sau. A ris...dar...eu chiar cred asta. Si am exlicat intr-o postare si de ce.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna seara.
    In privinta ramanerii la FC BRASOV a lui Dinu Gheorghe eu numai sunt asa sigur, avand in vedere ca Gigi a iesit europarlamentar.
    Probabil ii va da mana libera lui Dinu si isi va vedea de alte treburi.

    RăspundețiȘtergere
  55. George...eu nu am fost sigura niciodata ca va ramine la noi. Nu stiu ce ar putea sa il convinga sa nu plece...

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu speram,dar de azi numai sper asa mult.Imi pare rau pentru ca ne va fi foarte greu. Totusi sper sa nu ajungem la ,,lupta'' pentru evitarea retrogradarii.

    RăspundețiȘtergere
  57. Asta e...din pacate, orice s-ar intimpla...nu prea avem ce face. :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Am uitat sa spun ca....am asa un sentiment "timpit", dupa toate cite s-au intimplat, cu pauza competitionala, cu meciul Nationalei, cu plecarea lui Razvan si Stelea de la FC Brasov...incit acum zau daca nu mi-e MIE greu sa ma conectez la meciul cu Timisoara. Sincer....eu asta simt. E ciudat rau ce simt...:) Aveti voi vreo explicatie logica? Eu nu.

    RăspundețiȘtergere
  59. Este normal zic eu.Plecarea lor da un sentiment de neliniste,confuzie etc.
    Daca te mai gandesti si la incertitudinea cu Dinu, care normal ar trebui ca dupa meciul cu Timisoara sa anunte decizia.

    RăspundețiȘtergere
  60. Nu cred ca va anunta imediat dupa meci daca ramine sau pleaca. Dar...mai stii? :)

    RăspundețiȘtergere
  61. Dinu Gheorghe va fi la emisiunea Informatia Sport.ro. ora 19.00. Poate scapa ceva....:)

    RăspundețiȘtergere
  62. Inainte de meciul cu Timisoara? Nu stiu ce sa zic. Poate ar scapa ceva doar ca sa ii puna piciorul in prag lui Neculaie. Asta in cazul in care ar vrea sa ramina. Este interesant de urmarit si ce spune dar si ce atitudine are...:)

    RăspundețiȘtergere
  63. Da, pai din atitudine cred ca vom trage o concluzie, dar cred ca a fost invitat ca viitor conducator la Steaua.:(.Sper sa nu fie asa

    RăspundețiȘtergere
  64. Nuuuu....asta nu cred. Daca nu era meciul de miercuri poate ca luam in calcul si asta, dar asa...nu cred ca ar anunta ca e noul presedinte al Stelei. Ma dispera pt ca e atit de schimbator....si conteaza enorm in ce toane il prinzi.

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna seara tututor! Bun venit Vlad!

    Pentru a "N"-a data spus ca cel mai bine ar fi sa ramana Dinu Gheorghe. Incerc sa raman optimist, desi realitatea imi spune cu totul altceva. Va dati seama ca Dinu va raspunde intrebarilor incomozi venite din partea lui moderatorilor emisiunii, intrebari care in mare parte vor fi legate de Steaua. Ciudata si intalnirea de ieri dintre Dinu si Becali!

    RăspundețiȘtergere
  66. Ovidiu.....intilnirea cu Becali nu spune asa de multe, toata primavara s-a mai intilnit cu Copos si...uite ca nu s-a vorbit despre a ajunge in Giulesti. Daca nu pleca Razvan de la FC....putea sa se intilneasca Dinu Gheorghe cu ORICE presedinte si tot nu se faceau speculatii. E drept...acum e putin altceva decit o speculatie, pt ca Dinu Ghe a zis ca INCA nu stie ce face.

    RăspundețiȘtergere
  67. Sunt convins ca daca ramanea Razvan, nu se mai faceau atatea speculatii.

    Eu plec la somn. O noapte placuta.

    RăspundețiȘtergere
  68. Si eu inchid si merg la somn. Noapte buna tuturor!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  69. Va doresc somn usor, iar maine o zi buna in tot ceea ce faceti.Noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  70. Melania, dacă tu nu te poţi concentra la meciul cu Timişoara, crezi că jucătorii pot? :) Din păcate nu cred...

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu stiu ce sa zic...dar oricum cel putin ceea ce priveste Brasovul, ceva s-a schimbat. E prea multa incertitudine, razvan a debutat ca antrenor la nationala...am senzatia ca meciul asta nici nu mai face parte din campionat. dar...poate imi trece pina miine la conferinta. :) Iar lor...pina miercuri la meci, in cazul in care simt ca si mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Sunt profesionisti 100%.Incertitudinea vine de la Dinu Gheorghe care doreste ca finantatorul si autoritatile locale sa investeasca mai mult decat in sezonul care se incheie miercuri.
    Razvan vine dupa meciul de la nationala cu bucurie si incredere ca va castiga miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  73. Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Va dati seama ca si eu imi doresc enorm sa incheie sezonul cu o victorie si sa ne luam frumos la revedere de la Razvan si cei care pleca impreuna cu el.

    Am inteles ca Stelea va fi titular, fiind practic ultimul lui meci din cariera.

    RăspundețiȘtergere
  74. Meli din pacate Abrudan nu va juca.El are tendinita.Era important pentru acest meci mai ales ca Timisoara are jucatori foarte inalti.

    RăspundețiȘtergere
  75. Cine stie...poate isi revine pina la ora meciului. O sa il vada medicul diseara la antrenament si poate are noroc si joaca. Si mie imi place Abrudan si sper ca el sa fie in teren.

    RăspundețiȘtergere
  76. Am ascultat acum o declaraţie a lui Dinu Gheorghe. În care spunea că vrea să rămână la Braşov, dacă se doreşte calificarea într-o cupă europeană în sezonul viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  77. IAAAAARRRRR??????? :)))) Nu mai suport. El tot spune ca vrea sa ramina, ziarele scriu ca pleaca...iar in timpul liber bea cafele cu Gigi Becali. :))) Bestial!!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna toturor. Acum am citit si eu ziarele si ceea ce ati mai scris si voi aici. PAna la urma eu cred ca nu va pleca Dinu Gheorghe. MEciul cu Timisiara va fi meciul de retragere a lui Stelea, e normal sa fie titular si sunt sigur ca cei de la cbub ii vor darui si o amintire, ceva, surpriza. :)

    RăspundețiȘtergere
  79. Jiji spune acum, în direct, la GSP că Vamă e deja la Steaua Bucharest. Nu ştiu ce să mai cred, ce să mai credem, ce să mai facem, incertitudini ca la Rulmentul.

    RăspundețiȘtergere
  80. "Dinu Gheorghe se va ocupa de partea sportivă, iar Argăseala de partea economică."

    RăspundețiȘtergere
  81. Becali poate sa spuna multe, nu tot timpul are dreptate. Nu a zis ca vina Dinu sigur, ci a zis ca e posibil sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  82. Eu astept ora 19.00 sa vedem ce va zice la Informatia.

    RăspundețiȘtergere
  83. Ziua buna tuturor si bun venit lui Vlad. (o urare cam tirzie dar se imi fie scuzata pt ca am fost plecata din oras si unde am poposit pt week-end nu aveau posibilitatea sa ma multumeasca cu un calculator si evident net :D)
    Am vazut ca Melania nu prea mai e conectata la meciuri de miercuri asa cum ar fi trebuit.Asa ca o s aincerc sa ii dau un pik din starea mea de nerabdare vis-a-vis de acel meci. Apoi...eu cred (si sper din tot sufletul) ca baietii vor da totul pe teren in acest meci pentru ca jucam cu echipa care ne-a „tras-o“ cam nasol in tur si ar trebui sa arate baietii ca a fost un accident. Asa ca numai miine nu-i poimiine si vom vedem ce va fi...

    RăspundețiȘtergere
  84. „FC Brasov e prima optiune“ declara acum 2 minute la GSP Dinu Gheorghe...deci HAI SA MAI SPERAM!

    RăspundețiȘtergere
  85. http://www.adevarul.ro/articole/brasov-exclusiv-se-platesc-restantele-financiare.html :) Se plătesc sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  86. Pt ce l-au chemat pe Dinu Gheorghe la Informatia? Ca sa-l aud pe Becali ca vorbeste de politica. :((

    RăspundețiȘtergere
  87. Nu mai am nicio speranţă că Dinu Gheorghe mai continuă la Braşov.

    RăspundețiȘtergere
  88. Un antrenot italian vrea să aducă Dinu :)

    RăspundețiȘtergere
  89. ....care e cunoscut in Italia! Oare cine va fi?

    RăspundețiȘtergere
  90. Părerea mea: Alberto Malesani sau Cesare Prandelli. :D

    RăspundețiȘtergere
  91. Hai ca Malesani ar futea fi, Prandelli in niciun caz. Eu ma gandeam si la Antonio Conte.

    RăspundețiȘtergere
  92. http://www.sport.ro/liga-1/
    dinu-gheorghe-la-steaua-sa-spuna-brasovenii-daca-vor-sa-raman.html?autoplay=true
    SONDAJ CERUT DE DINU GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna seara, baieti! De data aceasta...colegul meu Marian, care e un baiat tare de treaba, a cam gresit-o cu materialul despre handbal. FRH nu a dat INCA un termen pina cind Rulmentul sa achite restantele catre respectivele jucatoare. Nu stiu de unde avea informatiile respective Marian....dar nu erau cele bune. Am vorbit cu el si...si-a dat seama dar...era un picut cam tirziu pt ca ziarul aparuse deja. Se mai intimpla....

    In rest...nu am apucat sa vad emisiunea pt ca am avut treaba in oras. Antrenor italian...nu stiu ce sa zic, cert e ca in tara nu vad un antrenor pe profilul lui Razvan din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  94. Cind Dinu Gheorghe a cerut sondaj...a fost smecher, pt ca stie foarte clar care este parerea brasovenilor despre el. Si din pacate....o mare parte dintre fanii Brasovului...gresesc.

    RăspundețiȘtergere
  95. Melania, imediat dupa ce Dinu Gheorghe a cerut acest sondaj, Radu Banciu chiar a zis ca suporterii stelei vor vota "NU", in ideea ca el sa vina la Steaua. Becali a anuntat ca el e sigur ca de joi Dinu Gheorghe va fi la Steaua, in schimb Dinu a tinut-o pe-a lui, cum ca prioritatea lui e Brasovul, ca vrea sa ramana aici, ca negociaza cu 2 antrenori, unul italian, altul roman. Nu stiu ce sa cred.

    RăspundețiȘtergere
  96. Dinu Gheorghe defapt prin acel sondaj va demonstra finantatorului si celor care o sa zica ca a plecat la greu, ca defapt el ar fi ramas, dar brasovenii iubesc mai mult ,,gratarele in aer liber''. Nu mi se pare corect.De ce nu a zis ca autoritatile locale nu se implica in sportul brasovean?

    RăspundețiȘtergere
  97. Imi pare atit de rau ca nu am vazut emisiunea. Dar...asta este...vom vedea, nu stiu ce sa mai spun si ce sa mai cred.

    Miine este ultima conferinta a lui Razvan....:( Bine...mai e cea de dupa meci, dar....ma refeream la cea saptaminala. Nu imi vine sa cred ca nu mai este antrenorul Brasovului.

    Macar ma bucur ca mi-a revenit starea de nerabdare in ceea ce ăpriveste meciul de miercuri. Am vazut autocarul Timisoarei la Aro si....a fost suficient. :)

    RăspundețiȘtergere
  98. George...nu avea cum sa o spuna. Vrei sa ii enerveze si sa nu mai dea deloc. El a mai tot "strigat" ca nu e FC Neculaie....ci FC Brasov. Era cu bataie lunga. Daca va pleca.....va spune mai multe...dar deocamdata...tace legat de subiectul asta....

    RăspundețiȘtergere
  99. Melania, intra pe www.sport.ro si e pe acolo p stire in care apare o parte din emisiune.

    M-am prins la cine se referea Dinu, cand a zis de antrenor italian: Roberto Mancini :P Cum de nu mi-a trecut prin cap?:)) Glumesc.

    RăspundețiȘtergere
  100. Uite aici: http://www.sport.ro/liga-1/becali-dinu-gheorghe-si-bergodi-vor-veni-la-steaua-dinu-e-cel-mai-bun-din-fotbal.html?autoplay=true

    si aici:

    http://www.sport.ro/liga-1/este-un-da-pentru-steaua-o-data-in-viata-ti-se-ofera-sansa-sa-mergi-la-steaua.html

    RăspundețiȘtergere
  101. La cum zambea cand era intrebat de FC BECALI, procentul se mareste in a pleca la stana

    RăspundețiȘtergere
  102. Mersi fain, Ovidiu. M-am uitat si...ce sa spun? Mi s-a parut ca a vrut sa fie fair-play si fata de Steaua si fata de FC Brasov. Chiar nu imi dau seama. S-ar putea sa depinda si de Neculaie....si de ce spune, citi bani vrea sa bage in situatie de criza, ar putea conta si de raspunsul antrenorilor...de ce jucatori ramin. Nu stiu...zic si eu...

    RăspundețiȘtergere
  103. Dinu a zis ca sezonul asta nu au fost probleme cu banii, ca jucatorii sunt la zi cu salariile, doar ca la anul isi propune o clasare in primele 5-6 echipe, in cazul in care ramane aici. Marele of al lui e ca nimeni in afara de Neculaie nu se implica financiar la echipa. A mai zis ca a inceput aici o treaba, un proiect si inca nu a cules roadele acestui proiect...insa nici nu a negat in niciun fel posibila plecare la Steaua. Cred ca joaca la doua capete, inca nu e hotarat. Sper din suflet sa ramana aici.

    Oricum, pana joi, atunci cand a zis ca da un raspuns, mai e meciul cu Timisoara, meciul de retragere a lui Stelea, evenimente care nu trebuie umbrite de aceasta incertitudine!

    RăspundețiȘtergere
  104. Cu siguranta ar trebui sa nu ne lasam influentyati de incertitudine si sa nu fim alaturi de FC BV la ultimul meci...Va fi frumos, mai ales daca vom si bate. Ar fi superb sa ne bucuram la final cu totii...alaturi de un stadion arhiplin...:)

    RăspundețiȘtergere
  105. Alegerea lui constă în rezultatul ultimul meci. Câştigăm - rămâne, pierdem - pleacă. ;)

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna dimineata.
    http://www.gsp.ro/international/cm-2010/razvan-l-a-cucerit-142016.html

    RăspundețiȘtergere
  107. Neatza.

    Frumos articolul cu Tibi Ghioane. Un baiat modest, muncitor. Pacat ca nu a avut ocazia sa joace la FC Brasov (Stiu ca parca are un meci in tricoul brasovului in sezonul '99-'00)

    RăspundețiȘtergere
  108. Da Ovidiu este asa cum zici.Mai are 16 meciuri la Rapid si 140 la Dinamo Kiev.

    RăspundețiȘtergere
  109. Eu ştiu că a jucat la Tractorul Braşov, unde în aceea perioada mai era Robert Niţă, Florin Bratu, iar presedintele de atunci, Paul Enache (sper să nu mă înşel, dacă greşesc să mă corecaţi) i-a propus bossului de la FC Braşov o unire, între Tractorul şi FC.

    RăspundețiȘtergere
  110. Da Rares, a jucat la Tractorul. De acolo l-a luat Rapidul, pe baza prieteniei dintre Paul Enache si Copos.

    RăspundețiȘtergere
  111. Sint super mega dezamagita. Am fost la conf la Razvan. Sincer....la cum se poarta Neculaie si acum in al 12-lea ceas...bine face ca a plecat de la Brasov. Iar Dinu...sincer ...nu e de condamnat ca inclina sa plece.

    RăspundețiȘtergere
  112. Meli, eu sunt dezamagit de aseara.
    Imi pare rau ca in Brasov se finanteaza sportul doar cand sunt interese electorale.
    Pe mine nu ma mira atitudinea finantatorului atata timp cat stiu cum gandeste si cum se poarta cu proprii angajati.

    RăspundețiȘtergere
  113. George...asa este, dar in loc sa fii MINDRU ca Razvan iti este antrenor la echipa pe care o ai, tu te porti in halul asta. Aiurea raaaau!

    RăspundețiȘtergere
  114. Finantatorul nu are treaba cu nici un sport din lumea asta.El isi urmareste ca si gigi contra (nu de la Bucuresti) sau omul negru (cum vreti voi), doar interesele personale si materiale.
    Nu o sa avem in sezonul viitor fotbal, handbal,baschet,dar cred ca o sa mergem la hochei din noiembrie :)
    Scuze Meli ca am amestecat sportul cu politica, dar nu pot sa nu scriu ceea ce simt acum....

    RăspundețiȘtergere
  115. Din ce am înţeles aseară de la Contraatac de pe GSP, ca mai era un Contraatac local, Nicolae nu este prea mulţumit de Dinu Gheorghe. Şi explica Decebal Rădulescu cum Bălţoi este plătit regeşte la Braşov, undeva ~10-12.000 EURO/luna, fără ca el să joace. Şi mai vorbea şi de alţi bani care s-au dus aiurea, iar Nicolae investighează aceste lucruri. Nu ştiu dacă este adevărat sau nu.

    Oricum ai putea să detaliezi cum se poartă Nicolae :)

    Şi... Uitasem. Câstigăm sau nu? Ce zice Răzvănel?

    RăspundețiȘtergere
  116. Rares...nu te supara, dar nu este cazul sa detaliez, pentru ca nu imi face placere. Probabil unii dintre voi stiu la ce ma refer.
    Eu zic ca o sa castigam in minutul 89':)
    Este greu de anticipat avand in vedere valoarea echipei din Timisoara.

    RăspundețiȘtergere
  117. Bine Rares, exagereaza si presa. Am vazut ca Dinu nega acest lucru. Oricum, hai sa vorbim despre meciul de maine, desi si jucatorii sunt confuzi din cauza acestei incertitudini. E posibil sa joace si Abrudan maine, desi s-a tot vorbit ca e accidentat.

    RăspundețiȘtergere
  118. Din cate am vazut vremea maine va fi frumoasa, deci brasovenii nu au de ce sa nu mearga la meci:)

    RăspundețiȘtergere
  119. Sunt curios pe cine va trimite Razvan pe postul de fundas dreapta, pentru ca atat Rui Duarte, cat si Voicu sunt accidentati. Iar in atac pe cine va introduce in locul lui Surdu?

    RăspundețiȘtergere
  120. Ce sa zic Ovidiu....eu il vad pe Senin fundas dreapta,iar in atac pe Dedu

    RăspundețiȘtergere
  121. Nu cred George, Senin e jucator de picior stang. S-ar putea sa incerce cu Oros, daca iti aduci aminte, cand eram prin B, Oros a mai jucat cateva meciuri ca fundas lateral, asa ca orice e posibil. In atat? Hmmm, pai nu prea sunt multe variante: Sburlea, Dedu, Hadnagy...cred ca va incepe cu Dedu si Sburlea, asa cum ai spus si tu.

    RăspundețiȘtergere
  122. Heeei...sper sa nu va suparati ca nu am stat atit de mult cu voi...ca de obicei.

    Insa...este ziua mea si....intelegeti voi. :)Promit insa ca ma voi revansa...

    RăspundețiȘtergere
  123. pai in cazul asta, iti urez un sicer "La Multi Ani!", cat mai multe realizari, atat pe plan profesionat cat si personal, dar in primul rand SANATATE! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  124. LA MULTI ANI MELI!
    Iti doresc ce este mai bine in lume.

    RăspundețiȘtergere
  125. Stelea
    Niculae
    Oros
    B.Nicolae
    N.Constantin
    Ezequias
    M.Roman
    Ilyes
    Maldarasanu
    Paulo Adriano
    C.Munteanu
    Sburlea

    RăspundețiȘtergere
  126. Va multumesc mult tuturor....:) Sinteti draguti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  127. VEzi ca ai scris 12 jucatori in loc de 11. :P

    Eu cred ca Razvan va alinia urmatorul 11:
    16.Stelea

    15.Oros 4.Abrudan 23.N.Constantin 3.Ezequias

    14.Roman 6.Adriano 27.Malda 7.C.Munteanu

    10.Ilyes

    21.Sburlea

    RăspundețiȘtergere
  128. http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_FC_Brasov___FC_Timisoara-n99327.html
    Ovidiu nu eu ei:)

    RăspundețiȘtergere
  129. E ziua Melaniei \:D/. Câştigă şi "stegarii" mâine şi presimt că trebuie să ne cinstească :))

    Rămâne de văzut, se pot schimba multe pănâ mâine, cred că Răzvan încă gândeşte tactica jocului şi încă nu s-a decis asupra jucătorilor ce vor intra din primul minut. ;) Cred că Răzvan vrea să demonstreze că poate să bată Timişoara, după eşecul usturător din tur şi în acelaşi timp să rămână în amintirea braşovenilor, pentru că se spune că valoarea antrenorului o dă ultimul rezultat. Corectaţi-mă dacă greşesc ;)

    p.s. La Multi Ani, Melania. Cadoul, sper, îl primeşti mâine, am vorbit cu băieţii şi câştigă ;)!

    RăspundețiȘtergere
  130. George, am zis in gluma, nu sunt eu genul de persoana care sa reprosez sau chestii de genul asta. Or fi gresit si ei. Greseala e omeneasca, insa atunci cand publici o stire, o si recitesti.

    RăspundețiȘtergere
  131. Haha!!! Rares...daca ai vorbit tu cu baietii...atunci m/am linistit. :)))

    Va multumesc mult inca o data, tuturor... si pentru urari si pentru "intelegere". Chiar vorbeam cu Violeta astazi ca v-am "neglijat" putin, tocmai inaintea unui meci atit de important.

    Hmmm...partea aia cu "valoarea antrenorului o da ultimul rezultat"...nu stiu daca imi place si daca pot fi de acord sau nu. E drept ca ultimul rezultat ramine in mintea suporterilor, dar nu stiu daca asta spune totul despre valoarea antrenorului. Oricare ar fi acela..

    RăspundețiȘtergere
  132. Ovidiu M....am uitat sa iti spun. Am vorbit cu Adi pentru acreditare, dar din pacate cererile sint mai mari decit locurile pe care el poate face acreditari. Violeta va sta si ea in picioare. Vor veni multi de la ProTV care isi vor face un studio la tribuna oficiala, din ce am inteles de la Adi. Mi-ar fi placut tare mult sa poti sta acolo cu noi...dar nu stiu cum sa te ajut. :( Habar nu am...ce s-ar mai putea schimba pina miine. Nu stiu daca Adi ti-a zuis sau nu....dar vroiam sa stii ca nu te-am uitat cu ce am promis...ca iti pun o "pila". :( Imi pare rau....chiar am incercat...

    RăspundețiȘtergere
  133. Eu merg la somn! O noapte buna va doresc!

    Aaaa...pai Melania, si eu am vorbit cu baietii, mai ales cu Abrudan, isi doresc foarte mult victoria.

    Sper sa ne vedem maine la meci!

    RăspundețiȘtergere
  134. Melania, stai linistita. Nu-i nicio problema. Oricum, iti multumesc pt ca ai incercat. "La Multi Ani" inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  135. Eeee....ba da, este o problema, pentru ca mi-as fi dorit tare mult sa te pot ajuta. Dar mai stii...poate apare miine Adi cu acreditari mai multe, desi nu cred...:(

    Multumesc inca o data pt urari...noapte buna si tie! Vorbim miine...

    RăspundețiȘtergere
  136. Noapte bună, Braşov. :)
    Noapte bună, tuturor!

    Pentru oraş, pentru culori faceţi-ne să fim mândri de voi.

    RăspundețiȘtergere
  137. Hehe...o sa fim oricum mindri. SPER!!!! Noapte buna si tie, Rares!

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna dimineata.
    Astazi seara, sper sa trecem prin doua stari diferite: extaz si agonie.Extaz dupa victoria asupra Timisoarei si agonie odata cu despartirea de cel mai bun antrenor (dupa mine) care a antrenat FC BRASOV.
    Ieri ma gandeam ce antrenor va aduce conducerea din vara care sa continue munca lui Razvan....greu de spus.
    Trebuie sa ne bucuram de ultima zi in care FC BRASOV va mai avea pe banca antrenor/selectioner, ceea ce nu stiu daca se va mai intampla vreodata.

    Ovidiu M. si daca gresesc cu ceva, NU MA SUPAR.In general,poti sa inveti din greseli.

    RăspundețiȘtergere
  139. Buna dimineata! Da...ce sa spun...pentru mine, cel putin, meciul va avea o incarcatura specxiala, fiind ultimul al lui Razvan. M-ar durea sa nu il cistige, pentru ca stiu cit de mult isi doreste sa se desparta cu o victorie de suporteri...de Brasov. Chiar daca au fost aspecte care i-au lasat un gust amar....Razvan e un sufletist, si tine la cel care vin la stadion. Asadar...eu una...ii voi tine pumnii strinsi, si sint convinsa ca si voi....:)

    RăspundețiȘtergere
  140. Buna dimineata.

    La fel ca toti ceilalti, si eu imi doresc o victorie in meciul de azi. Pentru Razvan, pentru Bogdan, pentru Dinu, Pentru Brasov.

    E asa de aiurea cu incertitudinea asta, imi piere cheful de orice, cand ma gandesc ca de maine se poate destrama aceasta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  141. Neatza tuturor. Meciul de azi...ultimul...din anumite puncte de vedere...un final dupa care urmeaza un inceput...alt inceput...cu alt antrenor pe banca galben-negrilor...si din ceea ce simt eu si cu un alt presedinte de club...si ca si voi, nici eu nu mai suport aceasta incertitudine.Asa ca eu zic in felul urmator: Hai sa ne bucuram de seara asta, de Razvan, de Stelea, sa le tinem baietilor pumnii si apoi dupa ce om pleca de la stadion spre casele noastre sa raminem cu mindria ca antrenorul nationalei a plecat de la noi, de la echipa orasului nostru...si sa speram ca indiferent de cine va veni nu se va ajunge la fapte care sa ne faca sa il regretam si mai mult pe Razvan, plecarea lui la nationala si altele....Si imi mai doresc ceva....sa fie stadionul full si prin scandarile de azi sa il facem pe Razvan sa simta ca macar noi l-am admirat si sintem mindru de el!!!Imi doresc sa aud tot stadionul, TOT - adica pina cind si masa presei :D, scandind din toti plaminii ROMANIA!!!Imi doresc....

    RăspundețiȘtergere
  142. Servus,Vio
    Imi place ca esti optimista.Sunt sigur ca stadionul va fi plin,cred ca si peluza se va umple.Nu va fi usor cu Timisoara,dar trebuie sa fim optimisti ca vom invinge.
    Important este ca mai avem sanse pentru Europe League,iar prin jocul rezultatelor am putea ajunge pe locul 6.Greu dar nu imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  143. Sper sa nu fie chiar plin stadionul, sa mai ramana un loc pt mine! :)) daca mai gasesc bilet la ora 7 cand ajung la stadion. :P

    RăspundețiȘtergere
  144. Mai sunt 1000 de bilete din cele 6000 puse la vânzare.

    RăspundețiȘtergere
  145. Chiar dacă nu credeam, am câştigat!

    Prea, prea, prea, prea FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  146. Frumos, prea frumos. Atmosfeta frumoasa. Felicitari Razvan Lucescu, Stelica si intregului colectiv din cadrul clubului.

    RăspundețiȘtergere
  147. Daaaaa!!!!! A fost incredibil. ACUM am terminat de scris articolul pentru miine, asa ca...il veti avea pe site dimineata. Sa luati in calcul si ora la care a fost conceput. :))

    Noapte buna tuturor! Schimbam impresii miine...:)

    RăspundețiȘtergere
  148. Buna dimineata,
    Ma bucur ca a fost o despartire frumoasa. Am vazut un Razvan emotionat cu lacrimi in ochi.Erau lacrimile despartirii de publicul brasovean si de aceasta echipa frumoasa.
    Acum totul depinde de finantator si autoritatile locale. Ma bucur ca pana la urma Dinu Gheorghe a pus punctul pe ,,i'' cerand implicarea oamenilor de afaceri si autoritatilor locale.
    Pentru mine acum totul este clar, daca se va vrea performanta la Brasov, Dinu Gheorghe va ramane.
    Sper ca acel ultim semnal tras de Dinu Gheorghe sa fie trezirea oamenilor care pot face ceva si pentru sportul brasovean.

    RăspundețiȘtergere
  149. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/foto-razvan-lucescu-a-plans-la-despartirea-de-fc-brasov-plec-fericit-de-aici-4529072

    RăspundețiȘtergere
  150. Am vazut aseara, la vestiare...un Razvan Lucescu fericit, un Dinu Gheorghe bucuros si un Ioan Neculaie...greu de descris. Mi s-a parut usor rece fata de Razvan, dar VREAU sa ii gasesc scuze si sa spun ca poate chiar face parte dintre acei oameni carora le e greu sa se desparta de cineva si care cu greu isi exprima regretul. Tot ce pot spera, este ce a ztis si Razvan...ca Ioan Neculaie sa fi invatat ceva din ce s-a intimplat aseara, si sa consitientizeze ca Brasovul MERITA sa aiba echipa. Acolo SUS!!!!Nu una care sa se bata pentru evitarea retrogradarii...

    Am citit toata presa, George....:)

    RăspundețiȘtergere
  151. Meli, felicitari pentru articol.Am simtit ca ai pus suflet.Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  152. Mă bucur că a apărut şi mesajul nostru la care am lucrat o zi întreagă. :D

    RăspundețiȘtergere
  153. Clar victoria de aseara a fost dedicata si Melaniei ;)...O merita din plin, ca noi toti de altfel. Nu imi prea gasesc cuvintele...Zilele astea cred ca am sa traiesc din senzatie si din euforia momentelor de dupa conferinta de presa, cind am facut poze cu Razvan, cind am tinut de tricoul cu FC Brasov si de esarfa cu Romania pentru a obtine autografe de la antrenorul „cel mai tare din parcare“....Si mult timp de acum incolo o sa ma mindresc cu o poza...o poza care m-a facut sa traiesc emotii cum n-am trait niciodata in viata mea...o poza cu Razvan...de obicei sint o fire care reusesc sa imi stapinesc trairile si emotiile, doar ca aseara nu am reusit...Bucuria traita de toti de pe stadion, mai putin de cei veniti de la Timisoara, a fost una URIASA, iar la gol s-a simtit descatusarea intregului stadion.
    O merita Stelea, o merita Dinu Gheorghe, o merita Razvan si nu in ultimul rind O MERITAM NOI!

    RăspundețiȘtergere
  154. Baieti...sint super prinsa si de asta nu poste. Priviti si..va mununati si voi....

    Nu pot copia stirea, nu stiu de ce...dar ideea e ca Rulmentul le-a pus pe liber pe Amariei, Gilca si Vintila....

    RăspundețiȘtergere
  155. HAI CA A MERS!!!!!

    Rulmentul Braşov le-a pus pe liber pe Carmen Amariei, Ionela Gîlcă-Stanca şi Simona Vintilă

    Oficialii clubului Rulmentul Braşov au decis să întrerupă negocierile cu handbalistele Carmen Amariei, Ionela Gîlcă Stanca şi Simona Vintilă, pretenţiile celor trei fiind considerate prea mari de către conducătorii braşovene, se arată într-un comunicat de presă trimis presei, de clubul Rulmentul. Cele trei componente ale vicecampioanei României vor deveni libere de contract începîbnd cu data de 22 iunie. În cazul Ionelei Gîlcă Stanca, principalul impediment în negocieri a fost faptul că jucătoarea dorea plata integrală în avans a contractului pentru sezonul 2009/2010. Menţionăm că jucătoarea şi-a primit toţi banii la semnarea contractului cu Rulmentul, pentru anul competiţional 2008/2009.
    Lidjia Horvath şi Alexandrina Barbosa sînt în continuare sub contract cu Rulmentul,l iar poficialii clubului negociază în continuare cu ele. Niciuna dintre jucătoare nu a semnat un alt contract cu un alt club, ele fiind pasibile de suspensdare dacă semnează o altă înţelegere.
    În acelaşi comunicat, clubul Rulmentul anunţă că a început construirea unei echipe tinere, în acest sens fiind achiziţionate cinci handbaliste: Magdalena Neagoe, portar - 19 ani, de la Centrul de excelenţă de la Vîlcea; Bianca Gornista, pivot - 19 ani, de la Centrul de Excelenţă de la Vîlcea; Bianca Grigore, extremă dreapta - 19 ani, Oltchim Rîmnicu Vîlcea; Georgiana Vlăsceanu, extremă stînga - 19 ani, Oltchim Rîmnicu Vîlcea şi Sorina Geapană, centru - 19 ani, Oltchim Rîmnicu Vîlcea. În cpontinuare, clubul Rulmentul negociază îâmprumutul mai multor jucătoare.

    RăspundețiȘtergere
  156. Din pacate, clubul mai pierde inca 3 jucatoare foarte bune. Probabil din cauza problemelor financiare in sezonul viitor se vor baza mai mult pe jucatoare tinere, de perspectiva. Oricum, mai sunt multe neclaritati la acest club.

    RăspundețiȘtergere
  157. Multumesc pt felicitari, George! Da...am pus si suflet in acel articol. :)

    Rares.....CUM sa nu apara mesajul???? Eu de regula scriu in ziar toate mesaele fanilor, daca le vad. Sincer...ma enerveaza unde stati acum...:D Dar...v-am vazut. :)

    RăspundețiȘtergere
  158. Baieti...Violeta are o SUPER MEGA poza cu Razvan. Rid amindoi de mama focului. Daca ar ajunge poza asta pe mina vreunui ziar de scandal....maaaama, maaaama....:)))

    RăspundețiȘtergere
  159. De aceea e mindra foc Violeta...:)) Melania ar fi corect sa explicam si baietilor cum sint pozele, mai ales ca ei chiar nu le vad...nu?

    RăspundețiȘtergere
  160. Pffoooa...ne-ati facut curiosi cu poza asta ;))

    Tocmai am terminat de scris o statistica a portarilor, o sa apara pe KronSport.ro si fcbrasovfans.ro, daca e cineva de aici curios(asa). :P

    RăspundețiȘtergere
  161. Iar daca prin absurd ar aparea in ziarele de scandal si i-ar terfeli viata si onoarea lui Razvan doar de la atit...as muri cu aia de la Bucuresti de git...clar ati auzi de mine!!! Dar cum nu are cum si de ce sa ajunga poza la ei....sed linistita:D

    RăspundețiȘtergere
  162. Hai sa spun eu baietilor despre ce e vorba. Am facut ieri mai multe poze cu Razvan, dupa conferinta de presa. Una serioasa...apoi s-au dezlantuit risetele...a urmat una in care amindoi ridem cu foc si e super faina poza si apoi cea de care va zicea Melania.Adica o poza unde eu il pup pe Razvan lung si apasat pe obraz, desi cine stie si cunoaste stie ca de fapt buzele mele sint undeva spre gitul lui Razvan. Deh....femeile astea!!!

    RăspundețiȘtergere
  163. Noi stăm unde suntem lăsaţi şi acolo cu chiu cu vai;) Urmăriţi mai rău ca nişte infractori!

    RăspundețiȘtergere
  164. Mda....aveti si voi dreptate. :( Poate se va schimba ceva, cind se va termina stadionul. macar sa stati unde stau acum suporterii oaspetilor.

    RăspundețiȘtergere
  165. Buna! Nu mai ziceti nimic?

    Eu cred ca pana la urma, Dinu Gheorghe va ramane la Brasov! Sa vedem ce va fi si vara asta, cine va mai pleca, cine va veni, dar si cine va sta pe banca tahnica a stegarilor. Pacat ca pana in august nu mai avem meciuri. :(

    RăspundețiȘtergere
  166. Si pe mine m-a mirat ca nu a mai zis nimeni nimic...Ma gindeam ca incercati sa cautati poza aia cu care v-a facut Melania curiosi...si despre care va povesteam eu ...Eu una astept emisiunea de diseara de pe GSP cu Dinu Gheorghe, trebuie sa spuna acolo ceva care sa ne dea de inteles daca pleaca sau daca ramine...

    RăspundețiȘtergere
  167. Probabil nici Dinu Gheorghe nu a luat inca o decizie. Dar , ma gandesc, ca daca s-a intalnit si cu Scripcaru si cu Neculaie dupa meci, au discutat, cred ca ar vrea sa ramane sa-si continue munca aici, la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  168. Mie imi place ca il necajeste pe Argaseala...ii vrea postul:D. Are si el dreptate! E calr ca nu va pleca in Ghencea doar ca director sportiv, desi acum am inteles ca il cam vrea si Dinamo :)).Ce se mai bat oamenii astia...care pe care :)).

    RăspundețiȘtergere
  169. Ovidiu...s-au intilnit asa este, dar INCA nu s-a rezolvat nimic. Trebuia sa vina azi Dinu Ghe la Brasov, dar Neculaie fiind plecat din tara...nu a mai venit, mai ales ca nici Scripcaru nu il sunase. Acum, nu stiu...om vedea....

    RăspundețiȘtergere
  170. Hmmm...tocmai s-a incheiat emisiunea cu Dinu Gheorghe, de la GSP, si sincera sa fiu...incep sa fiu mai optimista in ceea ce priveste raminerea lui Dinu Gheorghe la FC Brasov.

    Si...am mai vazut ceva...ce nu am mai vazut pina acum la el: e legat si sufleteste de BRASOV. Frumos!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  171. Meli... nu stiu ce sa zic.Eu am impresia ca se joaca cu cineva.Acum vrea la Steaua, peste 3 zile la Dinamo....,iar pana la urma va ramane la FC BRASOV:)

    RăspundețiȘtergere
  172. Nu stiu ce sa zic, eu cred ca legaqt de Steaua e asa cum a zis, s-a gindit foarte mult...dar si-a dat seama ca nu ar putea lucra cum, vrea el. Oferta de la Dinamo a aparut ulterior si...cum i-a zis si Vladimir Cohn in interventia telefonica....trebuie sa fie convins ca stie in ce se baga. Si....nu e de bine. Asteptam sa vedem ce mai apare.

    Partea proasta e ca deocamdata nu are asigurat un buget la FC, pt a sti pe ce se poaqte baza si pt a actiona in consecinta. Sper sa nu se taraganeze lucrurile prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  173. Acum am vazut si eu secvente pe gsptv.ro cu Dinu. Bine ca si-a dat seama ca nu are ce sa caute la Steaua. La Diname, e nebunie mare. Oricat de prieten ar fi el cu Borcea, cu Badea, acolo la primul esec ti se da in cap. Aduceti-va aminte cand a fost Giovani Becali presedinte la Dinamo, si el prieten cu Borcea, cu toti de acolo si ati vazut ca a plecat la scurt timp dupa ce a fost instalat ca presedinte la Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  174. Scuze pt greseli, dar no...M-ul e chiar linga virguila si...s-a bagat si eas in seama. :))

    RăspundețiȘtergere
  175. Pai da...exact asta ii spunea Cohn, sa se gindeasca bine, pt ca la Dinamo e clar ca cei de acolo ii vor sari in cap si ii vor spune la primul esec vorbe grele...si ca nu conduce el pe banii lor. Cred ca e mai destept decit credem noi. Stie ca la FC Brasov chiar poate fi lasat sa lucreze. Si...pina una alta, lucreaza bine.

    RăspundețiȘtergere
  176. Buna dimineata.
    Ma bucur ca a inceput sa-i placa si atmosfera de pe stadion.Miercuri era foarte incantat de suporteri.

    RăspundețiȘtergere
  177. Pai...avea si motive sa fie incintata. A fost supeeeeeerb pe stadion, iar la final, sincer eu am fost emotionata. Nici nu ma mir ca R[yvan Lucescu avea lacrimi in ochi.

    Ieri, la gsp in emisiune, am vazut un alt Dinu Gheorghe...care si-a arata si partea sensibila, nu doar pe cea aroganta. E bine...

    RăspundețiȘtergere
  178. Vrem, de fapt vreau, să văd poza, pe care o are Vio cu Răzvan ;) :D

    RăspundețiȘtergere
  179. Eeee...nu e o poza indecenta, iti dai seama. :))) A fost facuta in sala de conferinte, unde erau multi ziaristi, camere, etc. E insa o poza faina in care amindoi rid cu gura pina la urechi pt ca toata lumea de acolo facea misto de faza cu pupatul....:)))

    Oricum..nu cu mine trebuie sa tratezi...ci cu Vio...:)

    RăspundețiȘtergere
  180. Neatza la toata lumea. Mesaj pentru Rares...stiu ca esti curios, probabil si ceilalti ce au vazut postarile sint la fel...dar sa nu va ginditi la cine stie ce poza.....intr-adevar e frumoasa, cea in care il pup PE OBRAZ,...si celelalte...dar chiar nu e nimik aiurea sau indecent...Eu ca eu...dar e vorba de Razvan Lucescu :D. Iar daca chiar esti asa de curios...te astept la redactie la noi, in secretariat, ma gasesti saptamina asta care vine, in fiecare zi, de la 8.00 la 15.00, si ti le arat cu mare placere. Asa ca daca ai drum....

    RăspundețiȘtergere
  181. Drum se găseşte, timp mai puţin, că vine bacu` :D

    RăspundețiȘtergere
  182. De multe ma gandesc : " De ce mama ...., tre sa fim noi aia mici".. Aici ma refer ca Razvan a lasat Bv-ul a 2-a oara pt alta echipa mai mare.

    Desi nu prea am o prea mare simpatie pt Vama, nu pot sa nu apreciez lucrurile bune si profesioniste care le-a facut. el cu Razvan m-au facut sa fac iara misto de unele persoane care tin cu echipele din capitala.. Darrrrrrrr, ar mai fi cateva..:D
    have fun and Take Care Meli

    RăspundețiȘtergere
  183. Rares...ce sa spun? Bafta maxima la BAC!!!! Esti absent motivat de pe blog...:) Glumesc, desigur...

    Legat de poza...e acolo si dupa ce termini tu cu examenele. :)

    RăspundețiȘtergere
  184. Buna, Coco!!! Bine ai venit aici...

    Categoric Dinu Gheorghe a facut si multe lucruri bune pentru club, si sincer daca ar fi sa aleg intre a pleca si a veni altul (sincer, nu stiu cine ar putea veni, dar asta e alta poveste)...fara discutie mi-as dori sa ramina Dinu Gheorghe.

    Eu l-am simtit oarecum legat de Brasov...de echipa pe care a format-o aici...si e super atasat de baieti. Acum...vom vedea....

    RăspundețiȘtergere
  185. Salutare tuturor...Evident intaresc si eu urarile Melaniei: BAFTA RARES LA BAC!!! Parca imi aduc si eu aminte cum a fost...frumoasa perioada...Si clar pozele le am si dupa ce termini cu stresul asta cu bac-ul...invitatia mea ramine valabila:D. Coco bun venit printre noi:D. Parca mi-as dori ca miine sa fie vineri...ca asa a zis Dinu Gheorghe...ca saptamina asta, in citeva zile, va sti un raspuns pentru el...Sper sa ne multumeasca si sa aflam cit mai curind si cine ii va lua locul pe banca lui Razvan...

    RăspundețiȘtergere
  186. Oooooffff, m-am saturat de finala Cupei Romaniei!!!M-au innebunit astia pe GSP, numai incidentele de la partida, numai dezamagirea lui Lucescu Sr., numai din astea!!!Cind or termina!!! Sa se hotarasca odata Dinu ce face ca sa mai aiba si astia subiecte:)) Eu ii inteleg si pe timisoreni, dar tot nu mi se pare un gest frumos...desi clar as fi fost de acord lui Timisoara era FC Brasov, dar pentru ca „tata Jean“ nu a vrut...

    RăspundețiȘtergere
  187. completare...desi as fi fost de acord daca in locul Timisoarei era FC Brasov :D

    RăspundețiȘtergere
  188. Buna tuturor. De incidentele de la finala cupei nu vreau sa comentez prea multe. Niste huligani! oricat de suparat ai fi, pe propria echipa sau pe arbitru, asemenea fapte nu ai dreptul sa faci. O alta lipsa de respect a fost neprezentarea jucatorilor la festivitatea de premiere. Rusine IAncu.

    Ia te uita cine a venit printre noi...:)) Bun-venit Coco! :D

    RăspundețiȘtergere
  189. Finala de la magicul oras, unde s-a jucat?
    Chestiile astea se intampla pentru ca nimeni nu-si termina treaba. Clubul nu vinde bilete doar cu buletinu, Jandarmeria si POlitia au mult prea multe de facut incat sa vada casetele si sa-i retina pe cei care fac prostii, Oamenii de ordine care stiu doar sa-ti rupa capu daca ai ceva de spus.
    Aici e simplu,sa-si faca treaba asa cum trebe Jan si Pol. Unui spectator nu ai de ce sai ceri sa nu mai injure, sa nu se mai bata, daca tu ii permiti.
    Vai frate, cat mai comentez!

    RăspundețiȘtergere
  190. Buna Coco.In urma celor doua evenimente de la Arges si Tg. Jiu, ar fi normal sa se ia decizia ca galeria oaspete, sa numai insoteasca echipa in deplasare.Intr-un site central se dadea vina pe gardul foarte mic.Nu imi venea sa cred ca exista oameni care vor ca gardurile sa fie ca la puscarie.
    Masurile ar trebui sa fie cele din Anglia unde amenzile sunt foarte mari si platite de cei in culpa.
    Romanul pana nu stie de frica nu se linistete.
    Indiferent ca esti defavorizat de arbitraj,federatie sau ce stiu mai cine nu ai dreptul intr-o tara care se doreste a fi civilizata sa vandalizezi.

    RăspundețiȘtergere
  191. http://www.adevarul.ro/articole/ioan-neculaie-dinu-gheorghe-ramane-la-brasov.html

    Poate confirma cineva?

    RăspundețiȘtergere
  192. Am citit si eu. Mie mi se pare ca e aceeasi declaratie data de NEculaie si sapt trecuta, tot in Adevarul. Nu stiu ce sa zic

    RăspundețiȘtergere
  193. Ovidiu... si eu cred la fel.Sper sa fie adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  194. Buna baieti! Asa este...e o declaratie veche pe care au folosit-o din nou, in lipsa de stiri, probabil. Neculaie nu este in tara si nu avea cum sa se intilneasca ieri cu Dinu Gheorghe.

    Parerea mea e ca...va fi bine. Sper sa nu ma insel, dar asa simt...

    RăspundețiȘtergere
  195. Buna Melania. Sper sa fie asa cum simti tu. Pana nu demult, simteai contrariul....e bine ca acum esti, si tu, mai optimista. :D

    RăspundețiȘtergere
  196. Buna, Ovidiu! Da...simteam contrariu RAU....pt ca asa era si el...indoit, nu stia ce sa faca, si dupa cum decurgeau lucrurile la Brasov (si stiti la ce ma refer)...nu se anuntau vremuri prea bune. Acum insa....SPER sa se intilneasca o data TOTI si sa stabileasca in asa fel incit sa iasa bine pentru echipa.

    Sint insa nervoasa din alte motive. Ce facem cu Rulmentul? Ajungem sa fim satelitul Oltchimului? Ne dau jucatoare tinerre IMPRUMUT, noi le jucam pt ca ele sa creasca in valoare...iar apoi si le iau inapoi...iar noi o luam de la capat cu ALTE tinere...si tot asa.

    Super aiurea sa treci de la obiective de Liga Campionilor...la a creste "junioarele" altora...

    RăspundețiȘtergere
  197. Nu e nimic nou, am revenit unde eram acum câţiva ani, din păcate!

    RăspundețiȘtergere
  198. Rulmentul e asemenea unei case fara stapan. Florescu doarme, primaria face promisiuni, si pana la urma devenim Oltchim 2. Poate am exageram putin, nu cred ca Muller va accepta sa creasca jucatoare pt Oltchim. Dar daca se va impotrivi, probabil va fi dat la o parte. E pacat, e frustrant, ca nimeni din acest oras sa nu faca nimic. Si cand spun nimeni, ma refer la oamenii care chiar ar putea face ceva.

    AAA...ok, daca se vrea ca acele jucatoare tinere de la Oltchim sa semneze contracte pe minim 5 ani cu Rulmentul, nu IMPRUMUT, as fi foarte multumit. Insa, nici cei de la Oltchim nu sunt atat de fraieri.

    RăspundețiȘtergere