joi, 21 mai 2009

Sînt ROMÂN!!!

...cam asta exprima imaginea lui Mircea Lucescu dar şi a lui Răzvan Raţ înveliţi în tricolor...

Recunosc, am avut lacrimi în ochi la finalul....finalei Cupei UEFA. :) Daaaa...e posibil sa fi fost impresionată ŞI pentru că Mircea Lucescu este tatăl lui Răzvan Lucescu, un antrenor drag mie şi braşovenilor. Imaginea lui Lucescu senior cu tricolorul pe umeri, un tricolor adus de Răzvan din ţară este senzaţională. Şi asta şi pentru că, dincolo de unde şi pe cine antrenează, eu ştiu de la Răzvan filozofia pe care se bazează în carieră: să îţi faci foarte bine treaba, să fii profesionist şi să fii mîndru că eşti român înainte de toate, şi dincolo de culorile clubului pe care le aperi. Aseară, văzîndu-l pe Mircea Lucescu acoperit de tricolor...am înţeles şi de unde i se trage lui Răzvan patriotismul. Acel patriotism şi aceeaşi mîndrie care lipseşte echipei României, dar pe care sînt convinsă că Răzvan va şti să o insufle şi tricolorilor.
Felitări românilor Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ! Din tot sufletul...

PS: Mi se pareau ipocrite unele dintre articolele de acest gen de prin presa. Si uite ca....am simtit sa scriu si eu asta....:)

210 comentarii:

  1. :(( :(( am un sentiment de ciuda, mare ciuda!!! pentru ca aseara nu am rezistat sa vad finalul meciului, desi am incercat nenumarate pozitii de a sta in pat fara sa adorm...dar nu am rezistat:(( nu dau neaparat vina pe serviciu si pe oboseala acumulata dupa citeva zile in care am prestat cite 12 ore...dar cunoscind-o pe Meli, imi pot imagina cum arata aseara Mircea Lucescu si Rat, desi ma intreb ce a trait oare Razvan Lucescu....

    RăspundețiȘtergere
  2. Crede-ma...nici mie nu mi-a fost usor sa ramin treaza. Toti cei care ma cunosc...stiu ca dorm destul de devreme. La un moment dat am atipirt...probabil prin min.80....si cind m-am trezit eram speriata ca am ratat finalul si nu stiu cit s-a terminat. Imi era si teama sa ma uit pe net. Am butonat putin telecomanda si apoi cind am revenit pe Protv incepeau reprizele de prelungiri, asa ca...m-am linistit.

    ...nu stiu ce o fi simtit Razvan in tribuna, dar CLAR a avut emotii. Ieri ne spunea la stadion ca pt e e un stres in plus cind stie ca are familia in tribuna iar el e pe marginea terenului. Ei bine...aseara lucrurile s-au inversat. El era ala emotionat din tribuna...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa fim mandri ca suntem romani. Ca un roman de-al nostru, si nu orice roman, ci Mircea Lucescu, a triumfat cu echipa lui, Sahtior Donetk, intr-o finala de Cupa europeana, nu poate decat sa ne faca sa fim fericiti.

    Am prins si eu reprizele de prelungiri si m-am bucurat foarte mult pentru Mircea Lucescu si Razvan Rat. Intensitatea momentului a atins cote maxime, atunci cand Mircea Lucescu, pe podiumul de premiere, flutura drapelul Romaniei. FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  4. CLAR ala a fost momentul maxim, cel de care spui si tu. Pe mine una m-a emotionat si nu mi-e rusine sa o recunosc. :)

    Deh...fetele/femeile sint mai usor de impresionat, nu? :) :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca, asa cum ati remarcat...au aparut doua "personaje" noi...o sa incerc sa fac oficiile de gazda si sa vi le prezint, ca sa stiti cine sint.

    Asadar...si Mihaela, cea care a aparut aseara, dar si Violeta, cea care s-a alaturat noua azi dimineata, sint colege cu mine la Monitorul, dar sint si cele alaturi de care ma vedeti mai mereu la meciurile de handbal de la sala, iar cu Vio chiar si pe stadion la FC Brasov.

    PS: O sa ii prezint eu doar pe cei pe care ii cunosc. Pe voi ceilalti v-am descoperit pe MEX, dar...e ca si cum ne-am cunoaste, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun venit, atat Mihaelei, cat si lui Vio. Incet-incet devenim tot mai multi pe acest blog, blogul nostru, pot spune asa?

    Normal ca e ca si cum ne-am cunoaste, chiar daca uneori avem si pareri diferite unii fata de altii, spun eu, ca toti suntem oameni de calitate. :)

    In general femeile/fetele sunt mai usor de impresionat, dar asta nu-i o regula. Cunosc destule exceptii, fie de fete/femei care sunt mai greu de impresionat, fie de baieti care sunt foarte usor de impresionat. Insa, la ceea ce s-a intamplat aseara, consider ca si o persoana care este mai greu de impresionat, a ramas impresionata.

    M-am cam incurcat cu impresionatul asta din ultimul paragraf, sper sa intelegeti ideea. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. NORMAL ca am inteles, stai linistit, ai fost coerent. :) Si...cam asa e, cum ai spus tu. Si eu stiu fete greu de impresionat, dar si baieti sensibili. Deci...asa e.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna la toata lumea.Melania si Ovidiu, au zis cam tot ce se poate spune despre meciul de aseara.Probabil ca toti romanii au trait meciul la cote inalte.Aseara am avut trei ambasadori al fotbalului romanesc(cu bune si rele) intr-o finala europeana.FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  9. A demonstrat că e român! Mândru de ceea ce a făcut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveti dreptate amindoi...si George si Rares.

    Nici nu mai stiu de cind nu am fost asa emotionata sa vad pe cineva cu steagul Romaniei. Poate atunci cind Constantina Dita era infasurata in el dupa maratonul ala infernal.

    A fost frumos!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropo de Constantina Dita http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2009/05/20/maratonista-si-atletii-gratarelor/

    RăspundețiȘtergere
  12. 1. Merită respectul tuturor românilor pentru că la conferinţa de presă a vorbit NUMAI în Limba Română! ;) Nu mulţi au/ar fi făcut!
    2. Merită respectul tuturor românilor pentru că a ridicat Cupa UEFA cu TRICOLORUL.
    3. Merită respectul tuturor românilor pentru că a făcut turul stadionului cu TRICOLORUL în spate.

    Lucruri la care nu ma aşteptam! Respect, Mircea Lucescu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu având teză astăzi am adormit la finalul timpului regulamentar şi doar dimineaţă am aflat rezultatul meciului. :) (ca o completare)

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.prosport.ro/fotbal-extern/cupa-uefa/italienii-socheaza-tiganul-roman-mircea-lucescu-a-luat-uefa-4432294 ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. George si te miri prea tare de ceea ce a patit Constantina Dita-Tomescu? Astia suntem, un popor care nu stim ce inseamna sa respectam adevaratele valori. Un popor in care educatia lipseste multora, care nu stim sa apreciem adevarata performanta. De ce te miri cand zilnic treci pe langa astfel de persoane, te uiti la ele si poate iti e tine rusine de felul lor de a se comporta. Dar ei nu stiu semnificatia cuvantului "rusine". Pacat, insa asta e tara in care traim, tara pe care unii dintre noi, o iubim, din prea mult patriotism.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragă Ovidiu,
    Ceea ce s-a întâmplat cu Constantina Diţă-Tomescu, se întâmplă toată ziua, acum a fost mai mediatizat. Ştim, foarte bine, ceea ce s-a întâmplat acum ~2 ani cu cei/cele de la canotaj, când nu se puteau antrena pe lacul Snagov, că trebuia nu ştiu ce bogătan trebuia să-şi etaleze barca, yachturile în faţa piţipoancelor lui.
    În concluzie, nu cred că trebuie să rămânem aşa surprinşi de ceea ce ştim, cu totii, că se întâmplă lângă noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai tocmai Rares, nu am fost deloc surprins. Din potriva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dimpotriva* , am gresit scriind repede :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Educatia zic eu ti-o mai face si anturajul din care faci parte.Acum depinde ce fel de anturaj este.Din pacate asa este cum zici,nu stim sa ne respectam unii pe altii.Asta este....Ma bucur ca aici este RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca ar fi sa vorbim de educatie, sunt foarte multe de spus. La educatie contribuie in primul rand familia, apoi anturajul, scoala...

    E normal sa existe respect aici pentru ca sunt convins ca toti cei care scriu aici au aceasta calitate, RESPECTUL.

    RăspundețiȘtergere
  21. O mică completare, la noi respectul este văzut ca o calitate, pe când la alţii ca un lucru normal ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Am considerat respectul ca o calitate, pentru ca foarte putini il au. Mi-ar place ca intr-o buna zi, aceasta calitate sa devina ceva normal.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna, baieti!

    Ce a patit Constantina Dita e sub orice critica si nici macar nu stiu unde as putea incadra asa ceva. Am vazut inca de ieri de la stiri si...nu mi-a venit sa cred. Iubesc Romania si nu stiu daca as putea trai o perioada foarte lunga in alta tara, insa....mi-e rusine cind aud ce aud uneori...si cind vad ce vad atit eu...cit si voi....aproape peste tot in jur. :( TRIST!

    Mircea Lucescu este antrenor, asta nu o poate contesta nimeni. Citeam azi in GSP articolul in care fanii lui Sahtior isi cereau scuze pt toate aberatiile pe care le-au crezut despre el. Pina la urma...brazilienii aia "ai lui" au facut treaba aseara. Si cind ma gindesc cite aberatii s-au scris in presa din Ucraina si au fost preluate si de presa din Ro. Din pacate...daca toate astea se intimplau in Ro....siu suporterii oricarei echipe ar fi crezut TOT ce s-a scris. Din nou din pacate...prea se ia in serios TOT ce apare in presa. Daca nu as lucra in domeniu, poate la fel as crede si eu, dar stiu cum se face uneori presa. Mai ales in Bucuresti....

    Aveti cu totii dreptate, ati punctat excelent, astfel ca nu are sens sa ma repet. Asta e tara in care traim, astia sint oamenii. :( Ieri...vorbeam la telefon in fata redactiei si au trecut pe linga mine niste tineri...fete si baieti. In fata mea una dintre ele a aruncat tigara aprinsa. Am ramas socata cu cita dezinvolura a facut acest gest. Daca nu vorbeam la telefon...sau daca macar la telefon nu era o discutie profesionala....poate as fi facut-o atenta. Desi...stiu clar ce reactie ar fi avut. Si ea. Si gasca. Si e doar un banal exemplu. :(

    Da...bazele educatiei se pun acasa...apoi conteaza ce iei din scoala dar cum spunea George...anturajul a ajuns sa cintareasca enorm in ziua de azi. Si totusi...nu numai la noi tinerii sint libertini...dar macar in alte tari ei se manifesta altfel. Ceva mai civilizat. Cel mai tare ma doare cind vad niste tineri atit de frumosi la aspect...si atit de uriti la comportament. :(

    Si uite cum...am ajuns la alte subiecte. Ceea ce...e bine. Poate chiar ar fi o idee sa postez despre tot ce imi vine...nu doar despre sport. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ehe...nu de fumat era vorba...ci de aruncatul tigarii pe jos, si aprinsa...

    RăspundețiȘtergere
  25. Da, mi-am dat seama, dar dacă nu fuma, nu mai avea ce să arunce pe jos. Eu aici "băteam".

    RăspundețiȘtergere
  26. Rares interesanta "bataia" ta dar nu fumatul este de vina ca o persoana este nesimtita. Putea la fel de bine sa fie un bilet de autobuz. Ce facem desfintam transportul in comun doar sa nu arunce unii bileta pe jos? Dar intradevar fumatul dauneaza. Zic asta chiar daca sunt fumator.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eee...Puiu, eu sint convinsa ca Rares a inteles ce am vrut sa spun. Si ceva imi spune ca nici nu face parte din acea categorie desre care "vorbeam" eu acolo... :)

    Ia spune-mi....ai fost cu fetita la antrenament...sau nu ai ajuns ieri?

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna seara, prieteni.Doamnelor bine ati venit! Acum Melania nu mai este singura doamna de aici. Ma bucur ca micul nostru grup devine mare.
    Melania si eu sunt convins ca Rares a inteles despre ce este vorba. Teoria lui este interesanta dar avea o mica hiba. Cauza si efect.
    Am ajuns ieri cu fata, s-a inscris si s-a apucat de treaba. Cand o sa castige cu Rulmentul liga campionilor o sa ai asigurat un autograf. Sunt o gramada de fetite acolo. Ti-e mai mare dragul sa stai si sa le privesti.
    Acum ai scris doua materiale deodata. Ca sa facem naveta de la unul la altul. Ne pregatesti cumva pentru doua bloguri?

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce faaaaain ca ai ajuns cu ea. SUPER!!!!! Ma bucur tare mult. Imi spunea Mariana Tirca atunci cind am vorbit cu ea, ca nici nu se astepta sa fie atit de multe. Si era un pic "speriata" ca nu va face fata la toamna. Daaaar...asta sa fie problema. :) Am inteles ca e si un baietel...de care nu a mai scapat, s-a tinut dupa ea citeva zile la rind ca vrea si el la handbal, asa ca...nu a avut de ales si...l-a luat. :))) O sa merg sa fac un reportaj la un moment dat. Sa se mai linisteasca apele....sa se termine campionatul si apoi...e timp. Abia astept. Mie imi plac mult copilasii....:)

    Daaa...am scris doua articole...dar asa a fost sa fie. Azi nu ma asteptam sa simt nevoia sa scriu dimineata. Insa...eram sub influenta finalei. Pe mine sincer m-a impresionat imaginea despre care am scris. :)

    Asadar...postati unde vreti. Eu va raspund unde scrieti. Cit despre blogul de la ziar....acolo cred ca va fi altceva, ca am inteles ca in ele vor fi articolele pe care le scriem fiecare. Deci...pina la urma vom avea spatiul de care vorbeam toti la un moment dat.

    Oricum...tot aici sintem mai....liberi, daca se poate spune asa. Acolo e ca si cum as fi la munca. Aici...parca am fi pe o terasa stind la povesti...:)

    Ce comparatii...:)))

    RăspundețiȘtergere
  30. Vezi, te-am scos pe terasa la povesti si tu ezitai la inceput.Da este un baiat acolo. Ieri cand am ajuns pustoaica a stat la coada sa se inscrie. E minunat. Pentru o clipa m-am intors in timp. Asa era atunci: salile de sport erau pline de copii.
    Nu este problema de raspuns, doar ca citesc in zig zag comentariile. De aici ma duc dincolo si retur.
    Gestul lui Mircea Lucescu este extraordinar. Isi iubeste tara si avrut sa arate lumii intregii ca romanii sunt la fel ca toata lumea. Avem valori, suntem muncitori, facem performanta dar avem si uscaturi. La fel ca ceilalti. Nimeni nu este perfect.
    Cred ca a iesit o varza din ce-am scris dar o iei si tu incet frunza cu frunza si intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu va mai faceti griji, serios!!! :) Si mie mi se intimpla sa vreau s aexprim multe si cind recitesc postarea sa nu mai fie asa cum mi-as fi dorit. Dar...e cam tirziu ca nu mai pot corecta.

    Chiar se intelege. Am prins ideea. Cu siguranta Mircea Lucescu este mindru ca este roman si sincer, am sesizat asta si la Razvan, atunci cind vorbea despre nationala si despre meciurile echipelor romanesti in cupele europene. Ma refer la conferintele de presa de pina acum...cind il mai intrebam deseori si despre asta. Mereu vorbea cu atita convingere ca sintem romani si ca trebuie sa avem incredere in noi ca sintem buni INDIFERENT de adversarii pe care ii avem in fata deseori.

    Sint convins ca Razvan va reusi sa le insufle asta si tricolorilor. Eu ramin la parerea mea....cea pe care o am de muuuulta vreme. Echipa nationala avem....din punct de vedere al valorilor individuale. Nu aveam SUFLET. De acum sper sa avem....pt ca eu consider ca uneori sa joci cu sufletul te ajuta mai mult decit iti poti imagina. Si partea buna e ca se transmite si in tribune.

    Vezi...si eu am batut cimpii acum...:)))

    RăspundețiȘtergere
  32. Eeeeeeeeeeee....Melania draga, fara suflet nu faci nimic. Nea Mircea a fost contestat de suporteri dar el a ramas fiinca inca nu terminase treaba. Acum daca pleaca, pleaca cu sufletul impacat. Poate vine la Brasov. Vrabia malai viseaza.

    RăspundețiȘtergere
  33. Am tv-ul pe GSP si e invitat Borcea, care a spus printre altele ca "Nea Mircea peste tot pe unde a fost a stiut sa creeze o echipa", referindu-se nu doar la valoare ci la ideea de ECHIPA.

    Culmea e ca....Razvan a invatat bine ce a invatat de la el. E valabil si pentru Lucescu cel mic...:) Peste tot a format un grup unit, o familie...si nu in ultimul rind...o ECHIPA.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce meserie frumoasa ai! Stai acasa si esti la servici! Ar trebui ca unii dintre cei de acasa sa-l lase in pace pe Nea Mircea. Multi de aici l-au contestat si acum nu stiu cum sa se fereasca de palma pe care le-a tras-o aseara.

    RăspundețiȘtergere
  35. Ma gindeam si la o alta palma...imaginara. Cea data de Razvan presei. Acea parte a presei care l-a catalogat ca fiind "baiatul lui tata"...si care a spus ca tot ce stie stie de la tatal lui. Pai SI???? E cel mai bun!!!! De la care sa invete? :)) Chiar are toate motivele sa fie mindru si de tatal lui dar mai ales de numele pe care il poarta. DEsi...Razvan e orgolios...si isi doreste mereu mai mult...si mai mult....si mai mult...:) Dar e de bine...asta duce la progres...nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  36. O ECHIPA se creeaza prin caracterele fiecaruia dintre componentii echipei.Daca reusesti sa aduci oameni cu caracter bun,devotati pentru ceea ce fac nu poate sa nu iasa ceva bun.Mentalitatea de invingator aduce victorii.

    RăspundețiȘtergere
  37. Geworge...ai si nu ai dreptate. De multe ori...si Mircea dar si Razvan Lucescu au reusit sa faca din niste jucatori indisciplinati...niste profesionisti adevarati. E si calitatea antrenorului aici...nu oricine reuseste sa se faca placut si iubit de jucvatori...ORICIT de bun ar fi ca si antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ca să vă da-ţi seama sau nu dacă am înţeles, o să vă povestesc o întâmplare. Eram mai micuţ, nu că acum aş fi prea mare, şi o femeie mai în vârstă îi atrage atenţia unui domn, interesant spun eu, "auziţi? locuiţi în Braşov? vă place Braşovul? sunteţi mândru de asta?", vă da-ţi seama că răspunsul la toate aceste întrebări a fost "Da,Da,Da,Da", dar a venit continuarea doameni "Păi şi aşa vă arătaţi recunoştinţa faţă de ceea ce vă ofera oraşul nostru, aruncând pe jos?", domnul a plecat capul, a ridicat ce a aruncat şi dus a fost.

    Trag şi eu, uşor, cu urechea la Borcea, are şi el un vis de ani de zile :))

    RăspundețiȘtergere
  39. Hehe...draguta povestioara. Si...cu tilc. :) Sincer...mie uneori imi e rusine de rusinea lor sa le spun ceva. :( Dar stiu ca nu e o solutie...ignoranta.

    Si eu ascult gsp-ul (un post pe care nu il agreez, culmea...la fel stind lucrurile si cu ziarul). dar...cred ca in curind ma retrag. Aseara am dormit tirziu si....am cascat toaaaata ziua. :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Faptul ca stiut sa invete de tatal sau este un lucru extraordinar. Chiar a reusit sa-l si invinga. Eu am zis-o si o mai zic odata. Razvan a fost ales la nationala pentru x motive. Inlocuieste-l pe x cu ce valoare vrei tu. Dar trebuie sa fie mai mare de 5. Insa unul dintre ele a fost si ca este "baiatul lui tata". Dar in sensul pozitiv nu negativ. Practic Nea Mircea este acum, daca nu secundul lui Razvan, macar sfatuitorul lui tainic. Este un lucru bun.Razvan este singurul care-l poate implica pe Mircea in fotbalul romanesc. Poate "implica" e mult spus dar prin Razvan o parte din experienta si cunoastintele lui Mircea Lucescu vin in fotbalul nostru. Insa acest lucru nu umbreste cu nimic din calitatile incontestabile ale lui Razvan.

    RăspundețiȘtergere
  41. Corect! Ai punctat excelent. Razvan este SINGURUL care il poate "implica" in fotbalul romanesc. Normal ca o fi contat si asta...dar...are si Razvan calitatile lui.

    Eu una...ii voi tine pumnii la toate meciurile nationalei. Merita din plin sa reuseasca. Fie si numai pt a le da peste nas celor care nu au crezut in el. Eu una...as fi fericita sa stiu ca altii primesc "palme" de la el. :)))

    RăspundețiȘtergere
  42. Vezi ca Brasovul a fost primul care a crezut in el. S-a intors sa isi plateasca datoria dar inca n-a apucat. Chestiuni importante l-au chemat la palat. Adu-i aminte ca ii este dator Brasovului. Sa vina sa faca echipa si performanta si apoi poate sa merga oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pentru oras...crede-ma ca ar veni ORICIND. Din pacate...orasul e singurul care nu l-a dezamagit. :(

    Sint sigura ca intelegi ce vreau sa spun. :)

    RăspundețiȘtergere
  44. :))) Eeee....sa nu exageram. Poate or fi mai multi....sau...mai putini? :))

    ...eu ma retrag "in glorie". Nu de alta dar...am obosit cascind. Toata ziua am fost cascata. :)

    Noapte buna tuturor...ne auzim miine...

    RăspundețiȘtergere
  45. Multumesc mult! Si voua la fel....

    RăspundețiȘtergere
  46. Am ajuns si eu, cam tarziu, ce-i drept, dar asat e. Nu apuc decat sa va soun noapte buna si o zi buna maine. Am mai citit ceea ce ati scris, sunt perfect de acord cu ceea ce s-a zis.

    RăspundețiȘtergere
  47. O zi buna si tie, Ovidiu...dar si voua celorlalti.

    Pina la meci...nu am o zi prea plina. Se simte deja aerul de vacanta in ceea ce priveste sportul brasovean....

    RăspundețiȘtergere
  48. Ar fi trebuit sa pot spune buna dimineata, dar e cam tirziu, asa ca spun servus :D. Inainte de toate vreau sa multumesc celor care ne-au urat bun venit pe blog,mie si Mihaelei. De ceva timp incoace, de ceva ani, am avut prilejul sa ajung in anturajul Melaniei si stiu sigur ca va dati seama ca viata mi s-a schimbat un pik...un pik mai mult, in bine CLAR..Ea cu siguranyta stie despre ce vorbesc...Dar gata nu mai zic din astea ca o sa zica ca o iau la periat, ca e suparata pe mine, desi are perfecta drepatte, dar omul nu se poate schimba pe loc...Un pik de invidie pentru Meli...ea o sa il vada diseara pe Razvan. Eu din pacte am sa sar si meciul asta de acasa, dar servicul e servici...mai ales in ziua de azi :( Dar sigur voi fi in fata tv-ului, asa il vad mai de aproape pe Razvan. Ma oftic ca nu pot ajunge la meci pentru ca promisesem sa am la git o esarfa cu culorile Romaniei...MERITA RAZVAN.Am povestit si cu Meli despre asta...ar fi frumos la ultimul meci acasa a lui Razvan, adica la cel cu Timisoara, sa fie cit mai multi in tribuna cu cite ceva care sa aiba culorile steagului tarii noastre...chiar daca unii ar considera ca tradam poate FC Brasovul...dar eu cred ca nu, cred ca si baietii din echipa ar fi instare sa se imbrace asa pentru cel ce le-a fost MARE ANTRENOR.Cam lunga postarea...asa ca ma opresc.O zi buna tuturor...si un week-end de vis!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Hehe...asta e postare lunga???? Cu siguranta daca vei ramine in zona....vei avea altele mai lungi, asa cum ni se intimpla si noua...:)

    Daaaa...eu il voi vedea pe Razvan, dar ma gindesc cu groaza ca il mai avem antrenor la Brasov....UN SINGUR meci....:(( - in afara celui de azi - .

    Clar, Vio ar fi frumos ca la meciul cu Timisoara sa reusim sa facem pe stadion o atmosfera de vis. Si Razvan ar merita asta, dar si noi...toti ceilalti. Poate ca ar fi frumos sa ne simtim "uniti" si sa reusim sa raminem asa....indiferent ce va fi DUPA Razvan. :) Eu o sa incerc sa ii mai impulsionez prin articole scrise inaintea respectivului meci.

    PS: Stai linistita....stiu ca nu ma perii. :D

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna doamnelor,domnisoarelor si domnilor.
    Am sa incep cu formatia probanila aliniata de selectionerul Razvan Lucescu,in meciul de azi la care Meli(sper ca nu te superi)va face probabil unele obs.:D.Coman - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Ezequias - M.Roman, Ilyes, Paulo Adriano, Cat.Munteanu - Surdu, Sburlea.
    Vio bine ai venit. Foarte bine gandita initiativa cu insemnele tricolore.Cred ca ar impresiona o mare de steaguri,esarfe etc tricolore.
    Despre meci pot spune ca nu va fi usor cu toate ca cei de la Otelul vor avea mai multe absente importante.

    RăspundețiȘtergere
  51. Avand in vedere ca au fost anuntati cei 7 stranieri ptr meciul cu Lituania, printre ei numarandu-se si Tibi, ce parere aveti va fi titular?Eu sper ca da.

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna, George!!! De data asta cred ca chiar am nimerit formatia probabila. Cred ca e cea pe care o va folosi si Razvan.

    Nu ma supar ca imi spui Meli...doar ca in afar de colegi...nimeni nu mai spune asa. Ceilalti imi spun Melania, Mela, Mel...si...in multe alte feluri. :))))

    Asa este...ar fi superba imaginea cu multe steaguri tricolore...Eu sper sa se joace in nocturna.

    Sincer...eu nu cred ca Ghioane va fi titular, dar convocat clar va fi (zic si eu..).

    RăspundețiȘtergere
  53. Din cate stiu eu in ultima etapa toate meciurile se vor juca de la aceeaşi oră.Singura echipa care nu are nocturna este GAZ METAN.Cred ca vor incepe toate la ora 18

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna tuturor. Sper sa castigam astazi. Abia astept sa ajung la stadion.

    Am vazut si eu lista cu stranieirii pt meciul cu Lituania. E un lucru bun ca revine Ghioane.

    RăspundețiȘtergere
  55. Merci de urari George.Eu nu prea imi dau cu parerea despre cei ce vor fi convocati la nationala de Razvan, prefer sa astept si sa am incredere in el :d. Cit priveste faza cu orice in culorile tricolorului....eu deja m-am aprovizionat, adica clar nu imi vor lipsi tricoul si esarfa.....dar mai e pina atunci.Pina una alta trebuie sa batem azi si sa ne vedem mai departe de ultimele doua meciuri, care nu vor fi usoare.

    RăspundețiȘtergere
  56. Meli am si eu o intrebare.Cum este posibil ca pe site-ul LPF la date club FC BRASOV sa nu apara nimic? http://www.lpf.ro/brasov.htm

    RăspundețiȘtergere
  57. Pai probabil pt LFP clubul FC Brasov nu exista :))) Nu stiu ce sa zic... Nici la Medias si Otopeni nu scrie nimic...deci nu suntem singurii :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu stiu Ovidiu ce sa mai zic...dar asa ne trateaza mass- media din BUCURESTI in general

    RăspundețiȘtergere
  59. Din pacate asa e...cred ca in fiecare zi apare in presa centrala din bucuresti cate un articol despre FC Brasov, si nu de bine...
    Si stirea cu Coman de azi, e mai mult ca sa tulbure apele in randul suporterilor din Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  60. George, colegul meu a sunat la LPF si a trimis datele, dar un tip de acolo, care se ocupa de site i-a zis ca nu el pune datele...ca e un alt individ care nu prea vine, etc...etc...

    Te miri? Eu nu...:)

    RăspundețiȘtergere
  61. Da Ovidiu si din pacate suporterii brasoveni le iau ca bune.Dar asta este presa din ROMANIA.Oricum 90% din ziaristi nu ne vor binele.Ca sa ai o mass-media pro Brasov trebuie platita si nu stiu daca merita

    RăspundețiȘtergere
  62. Hmmmm....mass-media din Bucuresti...nu spun mai multe pentru ca sint o lady (asa zice lumea :d) :)), dar parerea mea despre astia din presa bucuresteana...sau mai bine punctat ASTEA de acolo...„purtatoarele de microfon“, cum ii place lui Mircea Badea sa le numeasca....

    RăspundețiȘtergere
  63. Cu siguranta in presa sportiva centrala mai apar si materiale "comandate".

    Din pacate, in acest moment, FC Brasov este si expusa pt ca e deja cam multa incertitudine, deci...aproape orice poate fi speculat.

    RăspundețiȘtergere
  64. Vio hai ca nu poti sa zici.Te inteleg.Hai ca spun eu daca nu te superi.Eu sunt fotbalistul X care vreau sa apar intr-un ziar cu tiraj mare (nu dau nume:) ).Stii ce fac?Dau 200 EURO si apare interviul.Cred ca am spus tot:)

    RăspundețiȘtergere
  65. Asta e realitatea in legatura cu mass-media centrala, nu prea avem ce face. Ei, de cele mai multe ori, speculeaza aproape orice, iar atunci cand le si nimeresc (destul de rar), fac din asta un eveniment extraordinar, se lauda ca ei au fost primii care au anuntat stirea respectiva inca din data de x a lunii y, probabil mai pun si un link catre respectiva stire din ziua x.

    RăspundețiȘtergere
  66. Imi amintesc o faza supeeeer haioasa, legata de o tipa de la GSP daca nu ma insel. Eram la conferinta de presa...si a venit cu o intrebare "scrisa de cei de la Bucuresti". Era vorba despre o masina pe care Razvan ar fi cumparat-o de la Becali, masina poe care Becali ar fi cumparat-o de la hotii de masini.

    La intrebat pe Razvan o data. Nu a inteles. Nici el...si nici noi ceilalti. A mai incercat o data. Acelasi rezultat. A treia oara...cind deja pe toti ne injunda risul vazindu-l pe Razvan atit de socat...de intrebarea din care nu intelegea NIMIC....s-a exprimat un pic mai clar si...am priceput si noi si Razvan despre ce e vorba. Era o aberatie, normal, dar a fost super amuzant modul in care a pus intrebarea. :)

    Dar gata...ca nu vreau sa fiu rea. Mai ales ca nu am nimic cu ele....:) Mai tare ma deranjeaza felul in care sint privite si faptul ca...uneori...sintem bagate toate...in aceeasi oala. Dar...asta e alta poveste!

    RăspundețiȘtergere
  67. "L-A intrebat!....". VEDETI.....si eu mai gresesc....:)))

    RăspundețiȘtergere
  68. George.....ceva imi spune ca nici macar 200 de euro nu costa asa ceva, daca interviul e luat de o fetitza din astea, mai ales cum am vazut eu ca se comporta unele care vin la stadion imbracate ca pentru cluburile lor din capitala :)). Ca sa vi pe un stadion cu pantofi cu toc si aranjata ca de petrecere...e cam mult.Parerea mea.Si RECUNOSC am o problema cu fetitzele astea!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Ovidiu...avem si noi in Brasov unii care atita insista cu fraza ridicola in viziunea mea "asa cum am anuntat noi in premiera....". :))) Mi se pare amuzant.

    RăspundețiȘtergere
  70. Vio..ai perfecta dreptate,dar asta este realitatea.Ce sa mai zic...am inceput sa numai citesc ziarele centrale.

    RăspundețiȘtergere
  71. Hahahahahahaha!!!Eu am fost la conferinta aia, de tot risul situatia...si tipa ..Dar draga de ea...daca vine cu intrebarile „impuse“ de cei de la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  72. EEee, Melania, eu ma legat de cei din capitala...:)) Oricum, poate sunt si la noi in Brasov astfel de exemple, insa nu cred ca se compara, ca numar si amploare, cu cele centrale.

    Chiar...azi am fost pe la voi la redactie :), am onoarea ca la meciul de azi sa stau si eu la masa presei :D

    RăspundețiȘtergere
  73. Eu nu le mai citesc de muuuulta vreme, sincera sa fiu. De multe ori mai vad dupa ce imi dati voi link dupa ce apare. Stiu ca daca e ceva pe bune...aflu asa ca...in mod normal nu imi fac griji. E drept...se mai intimpla la handbal...ca informatiile sa mearga iontii la Bucuresti dar....acolo era "de vina" Florescu.

    RăspundețiȘtergere
  74. Ei daaaa!!! Ai venit sa iei acreditarea de la Adi probabil. Nu eram aici...dar...in cazul asta ne vom vedea la meci...:)

    RăspundețiȘtergere
  75. Nu stiu daca este bine sau rau ce fac acum, dar macar zic eu trebuie apreciat numarul celor care au semnat petitia
    http://www.petitieonline.ro/petitie/skatepark_in_brasov-p35943052.html

    RăspundețiȘtergere
  76. PS: Nu e o onoare...e doar mai interesant ca mai stai cu noi...mai palavragim...mai glumim. Depinde de meci. Daca ne "inspira". :)

    RăspundețiȘtergere
  77. Da, tocmai plecasem de la facultate si ma sunase Coco sa merg pana la voi la redactie, ca era si el acolo...si am mai stat putin la povesti cu el si Adi. :)

    RăspundețiȘtergere
  78. Da George, desi nu sunt un impatimit al acestor sporturi, am semnat si eu petitia aceea, pentru tinerii din oras carora chiar le place genul asta de sport.

    RăspundețiȘtergere
  79. :(( Nu inteleg cum am pierdut punctele astea...M-am uitat la meci si nu inteleg.Iar astia de pe GSP sint fenomenali.O tin una si buna cu: FC Brasov, echipa din esalonul secund...prea mari pretentiile sa joace in Europa League. Sint...bucuresteni, la ce sa ma astept?Astept sa vad daca ma puteti lumina vreunul, ce a fost azi cu baietii??????????

    RăspundețiȘtergere
  80. Ce a fost azi cu baietii? Ca la fiecare meci, au ocazii destul de multe, nu reusesc sa marcheze mai mult de un gol, iar in repriza secunda primesc gol. Asta este, macar terminam pe locul 9, un loc onorabil pentru o nou-promovata. Pacat de punctele pierdute acasa. Alta era situatia daca in locul egalurilor de acasa, erau victorii.

    RăspundețiȘtergere
  81. Ce a fost azi?Din pacate am avut dreptate ca nu va fi un meci usor.FC BRASOV nu are un varf de atac veritabil.Degeaba reusesti sa construiesti pana la 25 m.Sburlea este cam sters in ultimul timp,Dedu nu cred ca poate juca in momentul de fata la nivelul ligii I.Neavand bani pentru a aduce un varf de calibru, Razvan a trebuit sa improvizeze cu un Surdu imprumutat.Eu astazi incercam cu HADNAGY, dar din pacate si el este iesit din forma.In iarna Razvan a incercat sa aduca un atacant de valoare, dar din lipsa banilor a renuntat.In vara fara 3 atacanti de valoare ne va fi si mai greu.Poate gresesc.Va rog sa ma contraziceti.Va doresc o zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu am mai scris de ceva vreme, ocupat :P Vroiam să propun să facem un forum, al nostru şi al tuturor, unde să vorbim pe diverse teme. Mă gândesc că ar fi interesant.

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna, Rares! Eu una...nu stiu in ce masura as mai sta sa mai postez pe INCA unul, in conditiile in care am comentariile de la MEX, unde mai scriu si oameni care nu intra pe acest blog, voi avea blog si pe site/ul ziarului, si il mai am si pe acesta. Nu am mai avut timp nici macar sa ma ocup de cel personal (in care nu postez nimic din zona...profesionala), darmite sa mai postez si pe un forum. :)

    Deocamdata...ma simt "responsabila" de acesta si incerc sa fiu aici alaturi de voi. Abia m-am obisnuit. Stai sa vezi "distractie" cind va fi si cel de pe ziar. Despre care nu stiu inca nimic...ce si cum va fi, daca postam noi...daca se vor pune articolele pe care le scriem. Om vedea....

    PS: In week-end nici eu nu am avut prea mult timp...dar e bine ca ne-am "sincronizat" si am fost toti ocupati. :))

    RăspundețiȘtergere
  84. Păi până la urmă de aceea e week-end :) Ca să ne relaxăm. Poate vreţi şi voi să aflaţi ce am păţit la ultimul meci al lui FC Braşov, http://dinpeluza.blogspot.com/2009/05/as-vrea-sa-nu.html

    Nu o luaţi ca pe o reclamă, dar vreau să ştie şi lumea de ce nu se poate să avem şi noi o peluză frumoasă la Braşov, că peste tot suntem criticaţi.

    RăspundețiȘtergere
  85. Rares, am citit ce ai postat tu si...sincer nu stiu ce sa cred.

    Am sunat la Jandarmerie sa intreb de fapt ce se intimpla si de ce au mereu probleme cu voi, si mi s-a spus ca au avut probleme cind ati intrat cu fumigene sau cind ati vrut s aintrati cu bannere cu un mesaj care nu este acceptat de regulament.

    Referitor la meciul cu Otelul, am inteles ca cel dintre voi care a fost scos dintr-un sector al stadionului, nu avea bilet in acea zona. De fapt...nu avea bilet deloc. Acum..nu stiu ce sa spun sau sa cred. Cu siguranta insa suporterii au varianta lor, Jandarmeria varianta ei....iar adevarul este undeva la mijloc.

    Sincer...nu stiu cum sa va ajut, pentru ca mi-ar placea sa stiu ca nu mai aveti probleme de niciun fel. Mi-e teama insa ca...nu am sa pot face nimic....:(

    RăspundețiȘtergere
  86. Poate o să am, avem, ocazia să vorbim în particular şi atunci o să pot să îţi explic mai multe despre asta. Poate ieşim toţi care mai scriem/postăm pe aici la un suc.

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna Melania, Buna Rares, buna tutoror. Legat de suporteri, intr-un fel au si ei dretatea lor (inclusiv Rares), pe de alta parte au si cei de la Jandarmerie dreptatea lor. E vorba de mentalitate. Rares, nu vrea sa o iei in nume de rau, dar de aproape 10 ani de cand sunt prezent la aproape toate meciurile de acasa ale FC-ului am stat prin toate zonele stadionului, inclusiv in peluza. Ultima data chiar intr-un meci din returul acesta. Parerea mea e ca mi se pare nefiresc ca asa-zisii lideri de galerie sau cum se numesc ei, sa-ii injure pe ceilalti si sa se comporte necivilizat. Probabil nu la toate meciurile e asa, insa ceea ce am vazut atunci m-a dezgustat.

    N-am nimic cu galerie, e foarte frumos atunci cand canta, insa...

    Singura veste buna pe ziua de azi e ca in sfarsit a declarat si Dinu Gheorghe ca ramane la Brasov.

    Legat de handbal, am ramas fara cuvinte, nesimtirea lui Florescu nu are margini. Pacat. El oare nu se gandeste ca atat timp cat nu a dat bani erau foarte greu de atins obiectivele, si totusi fetele s-au prezentat admirabil la fiecare meci.

    RăspundețiȘtergere
  88. Asa este, Ovidiu...cum spuneam, adevarul e undeva la mijloc. Nu pot fi de partea nimanui.

    Despre ce a zis Dinu Gheorghe...eu una nu sint convinsa INCA. Dar imi doresc enorm ca macar el sa ramina. Am avea garantia ca inca ne batem acolo sus. El a spus clar ca nu ramine la o echipa al carei obiectiv sa fie salvarea de la retrogradare.

    Ce e la handbal...din pacate am avut drewptate. Si crede-ma...nu stiam nimic, in sensul de a avea un pont. Pur si simplu am simtit ca se intimpla la fel ca anul trecut. Mi-a fost teama de asta....

    Pentru fete...da, jos palaria.

    RăspundețiȘtergere
  89. Neatza. Daca tot s-a vorbit d emai multe probleme....dar totusi despre sport in general, parerea mea e asemanatoare cu a voastra. Sa o luam pe rind: in ceea ce priveste problema lui Rares, cu jandarmeria, eu nu ii prea am la suflet pe ei, dar banuiesc ca adevarul e undeva la mijloc cum spunea si Melania. Nu sint de acord 100% cu acea parte de galerie care striga chestii urite uneori la meciuri...desi si eu mai scot pe gura „perle“ barbatesti, sa le zic asa... Insa nu sint de acord nici cu atitudinea unora din jandarmi, care uneori se cred Dumnezeu pe pamint numai pentru simplu fapt ca sint pusi linga o usa, sa o pazeasca, sau sa controleze lumea care intra pe stadion. ATITUDINEA e totul. Si Melania stie cit de repede iau eu foc la faze de astea. Asta nu inseamna ca e bine ce fac sau ce imi iese pe gura dupa un asa incident, dar ma irita rau faptul ca ei se cred mult mai presus decit noi, cei care venim la stadion. Asa fac uneori si cui cei din presa, deci nu ma mai mira nimik. Legat de Dinu Gheorghe...macar sa ramina la FC Brasov si sa aduca un antrenor care sa duca mai departe, intr-un fel sau altul, munca lui Razvan. De handbal...nu mai comentez. Ce nu pot crede eu...e ca, din pacate, Melania are DIN NOU dreptate. E exact ca si anul trecut, doar ca mie mi-a parut mai rau pentru Mariana Tirca!!! O zi faina sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna dimineata tuturor.In mare parte sunt de acord cu ce ati discutat.La nivel de galerie nu stiu cat de bine sunt organizati,deci nu pot zice prea multe.Legat de FC BRASOV mass-media o da ca ,,victima'' sigura in ultimile 2 etape.La handbal viitorul antrenor(in opinia mea) Mariana Tarca va aveam mult de lucrat, cu bani foarte putini pentru performanta.Dupa mine doar o calificare in grupele ligii va atrage sponsori necesari performantei.

    RăspundețiȘtergere
  91. Din nefericire...la Brasov nu a fost niciodata o singura galerie, indiferent ca era vorba de handbal sau fotbal. Poate doar la baschet, sa yicem ca nu vezi mai multe galerii in sala, ci una singura.

    Nu le cunosc probleme si din acest motiv imi este greu sa ii inteleg de ce are atita importanta cine conduce respectiva galerie.

    Oricum...una peste alta...cel putin in sezonul acesta, fara nici un fel de suparare, mie galerie mi s-au parut a fi oamenii de la tribuna a doua, ci nu cei...maxim 20-30 de tinberi de la peluza. Am inteles ca au tot protestat la meciurile de acasa si din acest motiv nu prea s-au auzit. Dar sincer...mai bine sa nu strige nimic, decit sa auzim tot meciul "La olteni...", "....Dinamo"....sau altele de acest fel. Eu nu ASA inteleg o galerie. Trebuie sa recunosc, pe mine m-a cucerit galeria Timisoarei acum citiva ani, la ultimul nostrui sezon in A, inainte de retrogradare, cind m-am intilnit cu ei prin zona Onix. Erau atit de frumosi, de civilizati si chiar din acest motiv i-am urmarit si la stadion. Au CINTAT pentru echipa lor si atit. IN fond...pentru asta batusera drumul lung, nu ca sa injure. Mi-as dori sa vad tineri de genul acesta si la Brasov. Culmea e ca la peluza sint citiva baieti pe care cred că ii stiu de la handbal si imi par chiar de treaba. Nu inteleg de ce pe stadion imaginea pe care o lasa este alta. Eu stiu cum sint ei de fapt...dar cei "din afara" nu, si din acest motiv sint catalogati asa cum spunea Rares acum citeva zile "unii care injura". Pacat...:(

    In rest, ce sa mai spun...cu siguranta la handnal, indiferent ce antrenorva veni..va fi nevoit sa lucreze cu bani putini la dispozitie. :(

    La FC Brasov....sa dea Dumnezeu sa ramina Dinu Gheorghe si un antrenor potrivit echipei.

    RăspundețiȘtergere
  92. Singurul sfat pe care pot sa-l dau (bun sau rau)este infiintarea unei ASOCIATII ALE SUPORTERILOR GALBEN-NEGRU (sau cum vor ei sa se numeasca)care sa le apere drepturile si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  93. Nu am protestat, pur şi simplu nu am fost lăsaţi să încurajăm echipa. E normal ca cei care nu sunt printre noi să nu ştie cu ce probleme ne confruntăm noi. Singura echipa care a fost înjurată şi de cei din peluză a fost Universitatea Craiova ;) În rest nu s-a înjurat, ci doar s-a încurajat echipa. Aşa zişii lideri de galerie nu au înjurat niciun membru al peluzei, cel puţin nu în retur. În tur au fost nenumărate probleme, de la faptul că nu aveam voie în peluză, care este a noastră, şi până la interzicerea intrării noastre cu steaguri. La Braşov suntem ca în deplasare, ba mai mult în deplasare e mult mai bine. În deplasare nu am întâmpinat probleme aproape deloc. Şi nu sunt deloc subiectiv când spun aceste lucruri. Sunt nenumărate probleme şi dacă aceste probleme ar fi măcar înjumătăţite, zic eu că, aţi rămâne plăcut surprinşi.

    RăspundețiȘtergere
  94. Neata tuturor!

    Intradevar, poate ca exista si la noi mai multe galerii, insa asa cred ca este peste tot in Europa. Important e ca ele sa colaboreze, nu sa se certe...
    Si mie imi plac suporterii Timisoarei, inca de la acel meci memorabil Poli Timisoara - Steaua 1-8.

    Un alt exemplu de galerie este http://kvsc1907.ro/ (o galerie organizata a celor din Cluj, care se autofinanteaza)

    RăspundețiȘtergere
  95. @ George :) În curând o să apară şi ceea ce zici tu, o să vedem dacă o să fie mai bine atunci.

    RăspundețiȘtergere
  96. Rares ma bucur ca cineva a avut initiativa de a infiinta o Asociatie (non profit) a suporterilor.Daca reusiti sa strangeti si cat mai multi membri cotizanti va fi foarte bine.Este important ce va propuneti si ce veti realiza.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  97. Si eu am patit-o cu acesti jandarmi, acum 7-8 ani. Am fost la meciurile Gaz Metan Medias - FC Brasov si steaua - FC Brasov. La Medias cu masina, dar la Bucuresti cu acelasi tren cu care au facut deplasarea cateva sute de stegari. De pe peronul Garii de Nord am fost incolonati, incadrati de dube, inconjurati de militieni d-astia pe stil nou, si numai ca nu ne-au zis "inainte, mars, stangul - stangul - stang - drept - stangul". Am rezistat cateva sute de metri, apoi mi s-a pus pata si am facut scandal. Norocul meu e ca aveam pasaport strain, i-am amenintat ca-i reclam pt. privare de libertate si mi-au dat drumul. Din nefericire numai mie...

    Melania, la Brasov la Steagu' a existat multi ani o singura galerie, la tribuna a doua. De cele mai multe ori intreaba tribuna, la meciurile cu miza mai mica, doar sectoarele centrale ale ei. Nu stiu cand si de ce s-a decis mutarea galeriei in peluza. Strict din punctul meu de vedere, n-a fost o idee buna, daca nucleul de ultrasi ar fi la a II-a, raspanditi in 3-4 sectoare, galeria ar fi mult mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna, Ovidiu! Pai...dupa cum ai vazut, cam asta am spus si eu. Ca eu am simtit si simt in continuare ca fiind galerie, toti acei suporteri de la tribuna a doua. Si...pe deasupra sint si tare frumosi, mai tot avind cel putin o esarfa cu FC Brasov...un tricou, daca nu al echipei, macar galben, si multe altele care sa ii diferentieze intr-un fel de un simplu spectator.

    Cu siguranta Rares are dreptate, insa....sint cazuri in care si Jandarmeria are. Poate sint eu mai idealista....dar mi-as dori sa vad si la Brasov ce vad la televizor pe unele stadioane de afara (ma refer la cele "civilizate", nu la cele in care se omoara fanii intre ei).

    Si daaa...ar fi frumos sa fie o singura galerie, nu 4-5 grupari care CULMEA, sa se "razboiasca" intre ele. Pina la urma...scopul e acelasi.

    RăspundețiȘtergere
  99. Vio, de acord cu tine, jurnalistii (nu numai de la presa scrisa) din Bucuresti sunt de multe ori penibili! Mai sunt si "perle" prin ziarele brasovene, din fericire le citesc mult mai rar decat in cele "capitaliste". Booon, acum te rog sa ma lamuresti ceva. Stiu ca al doilea om in ierarhia unui cotidian brasovean e absolvent al IEFS-ului, ca un jurnalist la GSP si BZB, fiul unui medic de etnie maghiara din Purcareni, nu are studii in domeniu si stapaneste limba romana la un nivel mediocru, imi amintesc ca Eduard Huidan e cel care semna articolele despre depasirile de plan si recoltele record din oficiosul PCR "Drum Nou", ca tot la "Gazeta de Transilvania" semneaza si un alt fost scribalau comunist, Attila Socaciu.
    Cei care se pretindeau jurnalisti pe vremea lui Ceausescu este posibil sa fie absolventi ai sectiei de jurnalistica de la "Stefan Gheorghiu". Voi, generatia noua, nu sunteti tributari unui mod de gandire desuet si, in majoritate, aveti studii de specialitate. Si atunci de ce mama naibii o auzim pe Esca spunand ca Dominic de Habsurg este nepotul Principesei Ileana, de ce Camelia Onciu confunda RDG cu RFG, de ce citesc articole despre excursia la Polul Nord in Laponia samd?...

    RăspundețiȘtergere
  100. Melania, am uitat ceva! Dixx a stat doua luni la Brasov, dar s-a intors in Germania.

    RăspundețiȘtergere
  101. Ovidiu, pina sa iti raspunda Violeta, imi permit sa raspund si eu la ceea ce ai scris.

    Imi este clar ca lumina zilei ca tu esti unul dintre acei cititori care remarca greseala la prima citire a textului.

    Fiind vorba despre niste colegi de ai mei, nu imi permit sa ii judec, pot cel mult sa analizez la rece ceea ce fac. In mare ai dreptate, insa pina si cei buni mai gresesc uneori, sa stii. Nimanui nu ii convine sa constate ca a gafat. Unii reactioneaza mai bine la critici, altii mai putin bine. Tine si de om...

    Trebuie sa recunosc si faptul ca ai o cultura generala peste a mea, si recunosc asta fara nici un pic de ironie sau rautate. Nu ma consider printre cei "foarte buni" nici macar in ceea ce fac, dar in mod clar incerc sa fiu atenta sa nu fac gafe mari. Insa...mi se mai intimpla si mie sa ma exprim aiurea, desi atunci pe moment imi pare ca totul "suna" perfect. Iti spun in ceea ce ma priveste...nu mereu ma mai simt in stare sa imi recitesc un text scris. Imi arunc privirea peste el...si spun asta pt ca probabil asa au aparut si greselile de care vorbeai tu. Am observat un lucru...daca un jurnalist a scris foarte repede un articol...si a gresit un nume...iti garantez eu ca si daca l-ar reciti de zece ori...numele acela tot la fel va fi lasat la fel cum l-a scris prima data, pentru ca atunci cind reciteste "filtreaza" altceva, si anume greselile gramaticale/de exprimare.

    CLAR, tu ai perfecta dreptate, nu eposibil sa apra asa gafe intr-un ziar, pt ca e vorba de respectul fata de cititor, care uneori mai scoate si bani din buzunar ca sa te citeasca. Dar insist sa imi scuz colegii de breasla...si sa spun ca ei sint primii pe lista la vinovati. Insa pina ca ziarul sa iasa din tipografie...se mai adauga niste nume pe lista aia. Teoretic...nu ar trebui sa fim singurii care citesc un text. Mai sint editorii...corectura...redactorul sef....

    In cazul tv-urilor....e si mai "grav". Pentru ca pina sa ajunga pe prompter un text e si mai "filtrat". Maaama, cite ghilimele. :)

    RăspundețiȘtergere
  102. Da??? S-a intors in Germania. Stiam ca sta mai mult, dar recunosc, nu stiam exact si cit. Ultima data l-am vazut la FC Brasov, era inainte sa joaca Rulmentul mansa retur a semifinalei cu Itxako...si ne contraziceam daca meciul e televizat sau nu. De atunci...nu cred ca m-am mai intilnit cu el.

    RăspundețiȘtergere
  103. Remarc greselile care-mi sar in ochi, cu siguranta imi scapa multe altele. All right, un corector poate sa ajusteze pe la typos-uri, pe la o exprimare anapoda scrisa in graba. Totusi sa nu-i cerem sa stie ca Cercul Polar e una, iar Polul Nord cu totul altceva:)

    "Uita" ca am dat nume:) Vorbind la modul general, greselile sunt inadmisibile. Eu nu ma pricep la gatit. Daca as fi ziarist nu as scrie retete, nu-i asa? Nu va cere nimeni sa le aveti si cu agricultura, si cu constructiile, si cu teatrul, si cu baschetul, si cu...

    Daca tot vorbim despre mass-media, ma enerveaza la culme campaniile pentru ajutorarea unor persoane nevoiase, bolnave samd. Nu noi, ci statul roman trebuie sa se ocupe de acei oameni aflati in situatii deloc fericite! Pentru ca statul roman percepe o groaza de impozite! Romania nu e o tara bananiera, iar eu nu am auzit de "danseaza, Unirea, pentru handicapata Steaua" sau donati in contul 1234567890 pt. operatia necesara pacientului x decat in Romania. Mi-e mila de acei oameni aflati in situatii disperate, dar nu e vina mea ca statul roman nu dispune de spitale la standarde UE, ca sunt oameni care dorm in canale etc. Si, fara a fi de un altruism iesit din comun, nu sunt zgarcit deloc, sper ca am fost bine inteles.

    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  104. Ovidiu, inainte de toate vreau sa lamuresc ceva: eu nu sint jurnalista, nici macar nu scriu in ziar, pot sa spun ca am fost atrasa in cercul acesta al gazetarilor sportivi mai demult, cu ani in urma si nu imi pare rau.Mi-am facut multi amici si multe cunostinte de atunci, din lumea asta si nu numai. Daca te intrebi cu ce ma ocup atunci....sint secretara la Monitorul. Atit. Sper ca acest lucru sa nu va faca sa ma priviti ca pe un „intrus“ sau sa ginditi ca nu am ce cauta sa imi dau cu parerea despre ceea ce discutati voi...Nici eu nu iubesc acei oameni la care faci tu referire.....cu atit mai putin pe Huidan, care chiar uneori ma scoate din minti, dar pe plan personal....Dar si la ei, pe vremea lor, demuuuulllttttt, pe cind faceau Drum Nou....probabil ca si noi acum.....nu era musai sa aiba studii superioare de specialitate. Nu ma simt complexata de faptul ca nu am urmat o facultate, desi poate ca stiu scoala vietii ami bine decit unul care are 5 ani de facultate in spate :)) Cit despre greseli....eu cred ca oricine le face.....mai mari sau mai mici.....important e sa stim sa recunoastem ca am gresit si sa incercam pe cit posibil sa nu se mai repete.....Simt ca ma pierd in detalii asa ca pun punct.

    RăspundețiȘtergere
  105. Mda...legat de campanii, asa este. Dar dupa cum vezi...statul nu prea face, si probabil ca fiind pus intr-o situatie disperata, actionezi in consecinta. De regula pina cind o campanie ajunge in ziar...fii sigur ca oamenii aia au incercat totul...la stat.

    Chiar daca sint oarecum de partea lor...stiu clar ca sint multe campanii facute "aiurea".

    Am inteles ce ai spus legat de presa. Gindim la fel doar ca eu ii mai scuz uneori pe colegii mei. UNEORI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  106. Mda...uite ca am vazut o gafa mica in ce scriam mai sus...:)) In loc de „mai“...am scris ami....se mai intimpla...din cauza dgetelor mele scurte....:))

    RăspundețiȘtergere
  107. Vio...aia nu e GAFA. :) De-astea facem toti frecvent....

    RăspundețiȘtergere
  108. Daca numele tau de familie este Sfeatcu, atunci esti jurnalista adevarata! Si nu era vorba de studii, nu te fa ca n-ai inteles:) Iar aici, in afara Melaniei si a ta, nu cred ca scrie nimeni care lucreaza in presa.

    Acum trebuie sa plec, deja sunt in intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  109. Ovidiu...nu, nu este vorba de Violeta Sfeatcu. Daca era asa....nu avea de ce sa spuna ca nu este jurnalist. Violeta Sfeatcu ne-a fost colega, dar a plecat acum trei ani in Germania, unde s-a si casatorit.

    RăspundețiȘtergere
  110. Stiu despre ce vorbeai...Doar un singur aspect vreau s alamuresc....numele meu de familie nu e Sfeatcu, desi o cunosc pe Violeta mult prea bine, chiar imi e verisoara....ma bucur totusi ca o apreciezi...chiar facea presa cu mult drag.O zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  111. Galeria prin definiţie trebuie să stea la peluză. Să nu uităm totuşi că aceşti suporteri de la tribuna a II-a, pe care voi îi lăudaţi, la ultimul meci jucat de "stegari" pe teren propriu în Divizia A, înainte de retrogradare, erau în proporţie de 90% "roş-albaştrii". Nu am spus că noi sau numai noi, suporterii, am avea dreptate. Când au sau au avut dreptate, întotdeauna, am recunoscut. Şi cu asta am încheiat despre suporteri, să le revenim la sport.

    Ovidiu,
    Dacă statul nu se ocupă de ei, oamenii mai înstăriţi nici atât, cine să se ocupe? Dacă nu noi?

    RăspundețiȘtergere
  112. Definitie data de cine, Rares? Eu i-as zice mai degraba o moda importata din Italia, probabil in ultimii 20 de ani. In Regatul Unit, patria fotbalului, cu exceptia numita LFC (atentie, al doilea club al orasului de pe Mersey, clubul de traditie fiind Everton), galeriile marilor cluburi stau la tribune, de obicei la etaj.

    La ultimul meci cu cei pastoriti de Becali (in intelepciunea lor, cuvintele sa alatura uneori de minune) tind sa cred ca 90% dintre suporterii stegari obisnuiti ai tribunei a doua (daca asta spui tu ca a fost procentajul) nu au fost la acel meci alaturi de echipa, eram deja virtual retrogradati. Iar locurile lor au fost ocupate de cei care, in lipsa altor satisfactii, si-au ales drept club favorit echipa cea mai mediatizata, aflata mai mereu pe primele locuri. Despre frustrarile si defularile acestor indivizi ti-ar putea explica mai multe un psiholog:)

    Foarte bine pusa problema, dar omiti esentialul, chiar prima propozitie a frazei tale. De ce nu se ocupa statul de ei? Da, e frumos sa ajuti, dar tu ajuti oricum atunci cand iti platesti birurile la stat din venit. Cand iti cumperi un pachet de tigari, chiar si o paine. Cand faci plinul masinii. Exemplele sunt mai multe.

    Desigur, eu nu pot nega reusitele unor astfel de campanii de presa, imi amintesc de un reportaj, vazut pe Discovery acum ceva timp, despre o doamna din Brasov careia i-a fost extirpata o tumoare uriasa. Operatia, realizata de un chirurg american, a fost posibila datorita insistentei unei ziariste din Brasov. Dar, in mod normal, statul roman, colectorul de biruri nesimtite, e cel care ar fi trebuit sa se ocupe de acel caz. De toate cazurile! Pana la urma, statul inseamna odihna, nu-i asa?...

    RăspundețiȘtergere
  113. @ Vio

    Da, am citit in mare viteza, mi-a scapat tocmai esentialul. Verisoara ta a semnat foarte multe articole de calitate, sper sa aiba o viata plina de satisfactii in Germania! O viata faina sper ca ai si tu in Romania, bineinteles! Aminteste-ti reclama la Mastercard, dar modifica finalul cu "a locui la Brasov, priceless":) Si glumesc doar pe jumatate!

    RăspundețiȘtergere
  114. M-ai facut sa zimbesc Ovidiu...Adevarul e ca nu as da orasul Brasov pentru niciun alt oras din lume. Adevarul e ca 90% din timp mi l-am petrecut aici, desi parintii mei s-au nascut in alt judet...Dar aici am trait toate bucuriile si toate deceptiile mele, ma leaga prea multe de orasul asta, desi culmea....poate ca as fi plecat si eu „dincolo“ asa cum au facut o gramada de cunoscuti, dar pe mine m-au tinut pe loc parintii... si poate si teama de necunoscut...Oriunde ma duc imi place sa ma simt bine, doar ca la un moment dat intervine dorul de oras, de prieteni si de tabieturile de aici.....

    RăspundețiȘtergere
  115. Pai GALERIA stă la peluză pentru a se diferenţia de masa suporterilor. Să nu uităm că galeria trebuie, oarecum, să fie implicată şi în viaţa echipei. Să se ocupe de coregrafii, steaguri, mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  116. Mă uitam acum la ştiri şi ce văd... Ce vă spuneam eu când aţi spus de Constantina Diţă-Tomescu, cum că cei de la canotaj nu sunt lăsaţi să se pregătească pe lacul Snagov. Era un şmecher de Snagov care vroia să le răstoarne barca.

    RăspundețiȘtergere
  117. Am ratat stirea, dar...sint socata. Stiam de problemele celor de la canotaj dar...chiar in halul asta am ajuns? :(

    Despre galerie....e drept ca e nevoie de ea, dar nu stiu ce se intimpla de sinteti totusi...atit de putini. :(

    RăspundețiȘtergere
  118. Există un răspuns şi pentru asta! ;) Pentru că nu s-a ştiut unde o să stea galeria, din cauza dărâmării peluzei oaspeţilor. Pentru că nu mai este ca înainte când galeria avea intrarea gratis, când se mergea gratis în deplasari şi alte facilităţi, iar astfel în peluză au rămas doar suporterii adevăraţi, care, fie vorba între noi, au dus greul şi în Divizia B ;) Pentru că abonamente la peluză s-au făcut dupa lungi lămuriri, vorbe şi mulţi dintre oamenii din peluză nu au aşteptat şi şi-au făcut în alte zone ale stadionului. Lista poate continua:)

    RăspundețiȘtergere
  119. Iar când reuşisem să creştem numeric, calitativ, steaguri, bannere, steaguri pe doua beţe, tot arsenalul, nu am mai fost lăsaţi cu steaguri.

    RăspundețiȘtergere
  120. Canotoarele duc lupte grele pe Snagov
    http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=19264

    RăspundețiȘtergere
  121. Mda...nici nu ai ce sa comentezi la asa ceva. :( Incredibil cum sint unii oameni din tara asta. Nu stiu...or fi si pe dincolo "uscaturi" dar parca mi-e greu sa cred ca niste campioane olimpice ar fi agresate in felul acesta. Si cind spun asta ma refer si la ce a patit Constantina zilele trecute.

    Eu una am ramas fara cuvinte uitindu-ma la filmulet. Chiar imi este greu sa exprim ce simt. E un amestec de tristete...dezamagire si...din pacate "scirba". :( Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  122. Nu trebuie să ne mai mire nimic, cel puţin asta este părerea mea. Ştim cu toţii unde suntem, într-o ţară frumoasă, cu oameni frumoşi, buni, calzi, dar mai există şi astfel de piţiponci care din dorinţa de a impresia piţipoancele lor recurg la astfel de gesturi. Altfel nu îmi explic :)

    RăspundețiȘtergere
  123. Îl aştept pe Ovidiu din Finlanda să ne spună dacă pe acolo s-au auzit astfel de cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  124. Sunt dezgustat de tot ceea ce se intampla in Romania cu adevaratele valori. Chiar vedeam zilele trecute la TV cum cei de la Veszprem i-au dedicat titlul lui Marian Cozma. Cred ca in Romania, marea majoritate l-a si uitat pe acest handbalist. Pacat!

    Melania, stii cumva daca FC Brasov a primit licenta pt sezonul viitor?

    RăspundețiȘtergere
  125. Îţi răspund eu, FC Braşov a primit licenţă, când au primit majoritatea cluburilor care şi-au depus dosarul de licenţiere:)

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna seara! Da...asa este, FC Brasov nu a avut probleme cu obtinerea licentei.

    Legat de ce se intimpla la noi si cum e prin alte tari...in ceea ce priveste respectul pentru sportivi, in general...nici nu are sens sa discutam. Nu e cazul de comparatii...

    RăspundețiȘtergere
  127. Mersi pt raspuns Rares si Melania. E bine daca a primit licenta, am intrebat pt ca auzisem ca mai sunt unele cluburi care au probleme.

    RăspundețiȘtergere
  128. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  129. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  130. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  131. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  132. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  133. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  134. Acum e dimineata deci....sper ca ai avut un somn bun. Nu iti mai pot spune "somn usor si tie"...ci iti spun "sa ai o zi frumoasa si linistita".

    Offfff, Ovidiu...cum sa te mai fac sa intelegi ca nu e chiar atit de "rea" Camelia, precum spui/crezi tu. Sint de acord cu tine, reactia ei de la comentarii, atunci cind i-ai atras atentia, nu a fost una tocmai normala, dar asta probabil s-a intimplat pentru ca nu ii place sa fie criticata, nu stiu ce sa zic. Sau poate a interpretat gresit tonul pe care ii faceai tu observatie.

    Totusi....de aici si pina la a spune (daaa, stiu...ai ales numele la intimplare dar...) ca una ca ea nu isi stringe gunoaiele...e cale lunga. Am in jur oameni mai putin "ordonati" decit este Camelia...si aici chiar stiu ce vorbesc.

    Nu vreau sa para ca o apar fara argumente. OK, a gresit ca si atitudine, dar asta tine de altele...Camelia nu este agramata ci sa zicem ca acolo a gresit neavind informatia corecta, sau poate o avea si le-a incurcat, nu stiu ce sa zic.

    Dupa cum o cunosc eu pe Camelia, cit am apucat ca si colege, sint convinsa ca e prima care s-a "ofticat" cind a sesizat greseala, dupa ce i-ai facut probabil tu observatie. Acum chiar imi pare rau ca nu am fost atenta la discutia de atunci din redactie, cind ea spune ca s-a amuzat cu colegii. Mie mi-a scapat. Poate era unul dintre momentele in care aveam castile la urechi...pentru a putea scrie "in liniste". Cind vorbesc 4-5 oameni in jur...e mai bine cu casti. Eram insa curioasa sa ii vad EU atititudinea pe moment, nu atunci cind iti scria tie.

    Ramin la aceeasi parere, esti un tip super de treaba, cu care ai ce discuta, insa....uneori esti mult prea indirjit. Si am o capacitate destul de mare de a "prelua" din ce transmit ceilalti, si...sincer, te prefer relaxat, cu povestirile tale...despre sport si nu numai, decit sa discutam despre o colega de a mea care te-a suparat la un moment dat.

    Aaa...si nu cred ca i-a spus Camelia tipului de la IT sa baneze ceva. Daca vrei...ma voi interesa...dar..nu cred. Ar fi chiar CULMEA!

    RăspundețiȘtergere
  135. Acum...sa iau pe rind restul "subiectelor".

    Despre Barcelona...ce sa zic? Da, a fost mai buna, desi dupa cum a inceput meciul...mai ca as fi mizat pe Manchester. E clar ca am un coleg fericit azi. Este fan Barca....:)

    Hmmm...Romania este intr-adevar in urma. Stii, uneori ma gindesc ca nu as putea trai in alta tara. Poate daca as putea sa iau cu mine familia si citiva prieteni....as reusi. :)

    Iubesc oamenii relaxati de prin alte tari...oameni care au fata senina si la care are ca e un zimbet pe chip fara a-l schita. Imi plac enorm oamenii amabili si draguti...si senzatia de bine pe care acestia ti-o dau. Cei care ma cunosc stiu cit de mult detest tonul ridicat si rastit...sau...oamenii care nu sint amabili. Ei bine...asa ceva numai in Romania cred ca vezi. Poate daca am incepe sa zimbim mai des, sa fim mai draguti cu cei din jur...am rezolva mai multe, pentru ca e clar ca am avea alta atitudine.

    Sint tare pesimista din punctul asta de vedere. Nu cred ca apuc eu o Romanie de genul acesta....ce sa mai spun de parintii mei sau de cei mai in virsta ca mine...

    Stii ce imi place rau? Cind intru intr-o companie/magazin/etc....mare si oamenii au in fisa postului trecuta amabilitatea. Mai mare dragul sa stai mai mult timp acolo cind ei te saluta si iti zimbesc atit de dragut.

    De multe ori...intru intr-un magazin si salut...si nici macar nu mi se raspunde. :( Sau eu spun "buna seara" si vinzatoarea imi spune "spune-ti, ce doriti", fara a raspunde la salut.

    Sint chestii marunte dar...eu pe-astea le apreciez cel mai mult. :(

    RăspundețiȘtergere
  136. Am uitat. :)

    Hehe...ce vremuri...eram micuta si mergeam cu ai mei la iarba verde. Din pacate...si eu tot de Bunloc stiu. :(Asa mi-a ramas intiparit in memorie. Ti-am spus ca mi-e clar ca tu stii muuuuuult mai multe decit mine, chiar si despre BRASOV. Nu pot decit sa te felicit pentru asta. Oricum...imi pare ca ai o memorie de elefant (ceea ce eu NU AM). Memorie nu am avut niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  137. Neatza tuturor. Dupa o seara in care mi-am incintat privirea cu un meci SUPERB simt ca am in fata o zi parca mai frumoasa. Si acum imi e si mai ciuda ca nu am rezistat sa vad finala UEFA...Daca Melania spune ca avem un coleg care e fericit azi...vreau sa ii aduc aminte ca sper din tot sufletul sa fie o zi linistita pentru mine pe plan „afectiv“...Macar a cistigat Barcelona...nu ca Dinamo...Oricum nu incape comparatie intre fotbalul de la noi si ceea ce am vazut aseara si de regula ce vedem in alte campionate. Poti afirma ca e un fotbal de pe alta planeta...Nu pot sa imi sterg din cap bucuria nepotului meu la primul gol al Barcelonei...si pentru ca el a plecat la servivi inainte sa se termine meciul, cind au marcat al doilea gol, i-am trimis sms ca sa stea linistit...Eu nu am neaparat o echipa cu care sa tin din alt campionat...insa dintotdeauna mi-a placut rau de tot de Maldini...Pe subiecte de genul celui abordat de Ovidiu...nu ma bag...si mai ales ca e mult prea de dimineatza pentru mine...O zi faina sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  138. Şi, totuşi, de ce merită atâta importanţă această Camelia Onciu. Fie vorba între noi, nici nu ştiu cine e, cu ce se ocupă. Deci, nu ar trebui să o facem mai importantă decat este.

    RăspundețiȘtergere
  139. Eee...e o poveste mai "veche". L-a scos din sarite pe Ovidiu si e clar ca nu uita usor asta.

    Este colega mea...nu pot fi de acord cu tot ce spune Ovidiu despre ea, si din acest motiv se tot lungeste subiectul. :)El scrie ceva...eu spun ca nu e chiar asa...deci...iata-ne. :)Din nou dewspre Camelia.

    PS: Eu sint convinsa ca Ovidiu nu e chiar atit de "rau" precum pare. Daaaaa, stiu ca vezi, Ovidiu. :)In plus...esti prieten cu Horatiu si Dinu...deci...nu poti fi altfel decit ei, adica niste tipi super. :P Cine se aseamana...se aduna! Nu mereu dar...de cele mai multe ori. :)

    RăspundețiȘtergere
  140. Vio, ca bine zici, alea sunt subiecte de noapte. De noapte lunga:) Le-am sters, mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  141. Ovidiu, zau daca mai inteleg....:( Acum eu ce ar trebui sa fac? Sa sterg si eu "raspunsurile"? Nu voi face asta, insa oamenii care vor intra aici nu vor mai intelege nimic.

    Ai postat ceva, asuma-ti asta si lasa asa cum a fost, nu de alta, dar nimeni nu va mai intelege NIMIC.

    In plus...nu mi se pare ca ce postasei acolo era subiect "de noapte" (si sa stii ca am inteles perfect ce ai vrut sa spui la raspunsul Violetei).

    Chiar m-ai intristat cu gestul de a sterge ce ai postat, si la care eu am si raspuns.

    Ma rog...tu stii mai bine ce faci. Eu inca nu....sint incepatoare in ceea ce priveste blogurile...

    RăspundețiȘtergere
  142. Ovidiu....la mine dimineata e mult mai greu decit seara/noaptea. :)) Ce vreau sa zic e ca dimineata imi e mult mai greu sa tin ochii deschisi (si mai ales sa cer creierului sa munceasca de la prima oara pe subiecte de acest gen) :)), decit seara cind ochii isi cer tributul la odihna.....

    RăspundețiȘtergere
  143. Acum am intrat si eu si am vazut ceea ce ati mai scris voi. Bine, mai mult raspunsurile Melaniei si a celorlalti, nu am mai "apucat" sa vad si ce a postat Ovidiu. In fine, nu e treaba mea sa zic daca trebuie sau nu sterse acele postari.

    Trecand de la una la alta, mi-a placut finala de aseara, desi nu am avut o favorita (favorita mea a fost eliminata in semifinale, insusi de Barcelona), mi-a placut mai mult jocul catalanilor, astfel ca au meritat sa castige. Messi a fost clar peste Ronaldo. Dar ce ar fi Barcelona fara Xavi si Iniesta?

    RăspundețiȘtergere
  144. Da, a fost un meci tare frumos. Mai mare dragul sa te uiti la astfel de partide.

    Recunosc, eu ma uit doar cind chiar sint meciuri importante din fotbalul international dar mi-e clar ca toate sint placute ochiului, ca sa zic asa. :)

    Nu pot spune ca aseara am avut o preferata. M-am uitat relaxata la meci, dar la final mi-a parut rau si de cei de la Manchester. Bine...mie imi pare rau de aproape orice sportiv care pierde, mai ales daca vad ca ii si pasa de asta.

    RăspundețiȘtergere
  145. Buna dimineata (daca se poate zice la ora asta:).Si mie mi-a placut meciul de aseara.Referitor la postarile sterse de Ovidiu,no comment.Va doresc o zi plina de realizari tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  146. Buna "dimineata", George!

    Cu siguranta nu avem cum avem o alta parere despre meciul de aseara. Poate doar fanii lui Manchester sa fie un pic suparati...:)

    O zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  147. Meli,am tinut cu Barcelona fiind o echipa latina.Din Anglia imi place foarte mult Liverpool.

    RăspundețiȘtergere
  148. Pai nu sugeram ca ai tinut cu Manchester. :)

    Ziceam la modul general...ca poate doar ei ar putea fi un pic suparati si din aceasta cauza sa nu mai aprecieze spectacolul la adevarata lui valoare.

    RăspundețiȘtergere
  149. Uh! Mai devreme vorbeaţi de Bunloc/Bonloc. Frumoasă zona, având în vedere că pe acolo mă găsiţi în mai toate sfârşiturile de săptămână. Dar am un mare regret, acela ca nu se reface cabana Bonloc, pârtia, telescaunul şi toate cele. Aş spune că este o zonă mai bună ca Poiana Braşov, deoarece este chiar în oraş, bine lângă, dar mai aproape şi mai uşor de ajuns, pentru a practica sporturile de iarnă şi nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  150. Eeee Meli sa nu uitam ca in general englezul este gentlemen, deci nu cred ca se pune problema de a nu fi apreciat jocul prestat de Barcelona.Nu zic ca nu au si ei oile negre intre suporteri. Se stie de faima suporterilor englezi,dar doar in conditiile in care parasesc Marea Britanie.

    RăspundețiȘtergere
  151. Ehe...ce bine ar fi sa fie reamenajate toate zonele verzi din jurul Brasovului si implicit si pirtia de care spui tu, Rares.

    De citiva ani am descoperit si eu schiul, un sport de care m-am indragostit efectiv, dar pe care, din pacate nu am mai reusit sa il practic, tot aminind...si aminind...pina cind a trecut iarna. E drept....ca nici nu am in jur oameni care sa schieze, astfel ca....mi-e si mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  152. Da, George, asa este...pina si eu am auzit de "faima" pe care o au fanii englezi. Nu toti, normal dar sint unele grupari periculoase rau...:)

    Cred ca de la ei s-au inspirat cei din Romania care se bat mai nou cu bolovani. :) Era o gluma ...amara.

    RăspundețiȘtergere
  153. Meli, romanul in general are ,,darul'' sa ia doar cele negative

    RăspundețiȘtergere
  154. Nu te pot contrazice, din pacate. Am mai "luat" si bune, dar cam cu forta...impuse de altii. Si nu ma refer la sport...ci in general...

    RăspundețiȘtergere
  155. Neazta pentru George si Ovidiu M. Eu chiar nu am mai fost demult prin zona Bunloc....desi am zarit ca pe acolo s-au cosntruit ceva vilutze.....cit despre schi....am sa incerc iarna care vine sa pun o pereche de schiuri in piciore....nu de alta dar e o imagine care deja ma amuza.....eu pe schiuri si linga mine, sau oricum mult mai inaintea mea, Melania......dar m-ar tenta si, cum bine spune Melania, CLAR mi-ar placea.

    Oricite oi negre ar avea galeriile echipelor de dincolo.......nu cred ca pe stadioane se injura cum fac ai nostri. Imi plac rau cei de la Liverpool......fanii...si imnul lor...

    si chiar urmaream la tv ce echpamente pt transmisie au avut pe stadion.....plus ca a fost televizat in 207 tari....e ceva....

    RăspundețiȘtergere
  156. Servus Vio.La nivel de televiziuni, niciodata nu o sa ne ridicam la nivelul transmisiunilor sportive (si nu numai) a celor din vest.Urmaresc PREMIERE(Germania),CANAL+(Spania) este o incantare sa vezi cum transmit.

    RăspundețiȘtergere
  157. Te cred George. Si nu am nici un dubiu ca si comentatorii sint MULT peste cei de aici, care oricum sint varza :)).

    RăspundețiȘtergere
  158. Buna Vio (deja a trecut dimineata :)))
    Sa le iau pe rand:
    1.Si mie imi plac foarte mult fanii celor de la Liverpool si celebrul lor imn "You'll never walk alone", spun asta desi sunt fan Chelsea. Acolo sunt suporteri civilizati!

    2.Legat de transmisiuni si comentatori mi se pare absurd sa facem o comparatie cu ceea ce e la noi. Si de aceasta data, tot comentatorii englezi imi plac mai mult. Desi si italieni si spanioli sunt super tari.

    3. La Bunloc nu am mai fost de ceva vreme, nu de alta dar eu am "iarba verde" aici, langa mine :))

    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  159. O zi buna si tie, Ovidiu!!! Ce fain sa ai iarba verde linga tine. Cred ca toata ziua as sta la praja. :))

    RăspundețiȘtergere
  160. Ce ciudat suna: sa faci comparatii intre tara ta, cu tot ce tine de ea, si alte tari...si mai tot timpul sa iti dai seama ca sint din ce in ce mai multe capitole (ca nu pot si nu vreau sa cred ca sint chiar TOATE capitolele)la care sintem inferiori...din pacate.

    Melania...ma gindeam.....ceva nou cind mai scri ;P??????

    RăspundețiȘtergere
  161. Mda...nu stiu cind mai scriu ceva. Trebuie sa si simt ceea ce scriu ca nu postez de dragul postarii.

    Imi lipseste inspiratia...:)

    Glumesc! Voi scrie....dar nu pot da o data.

    RăspundețiȘtergere
  162. Ce ciudat suna: sa faci comparatii intre tara ta, cu tot ce tine de ea, si alte tari...si mai tot timpul sa iti dai seama ca sint din ce in ce mai multe capitole (ca nu pot si nu vreau sa cred ca sint chiar TOATE capitolele)la care sintem inferiori...din pacate.

    Melania...ma gindeam.....ceva nou cind mai scri ;P??????

    RăspundețiȘtergere
  163. Vaiiiiiiiiii.....calculatorul meu a luat-o razna........se mai intimpla :))

    RăspundețiȘtergere
  164. Si eu il invidiez pe Ovidiu...ma si vad cu toate ale mel din birou pe un petec de iarba...clar linga mine as posta-o si pe Melania...ca fara ea...iarba nu e verde :)) Dar lasa.....lasa ca scot eu scaunele in curtea „noastra“....lasa..lasa...

    RăspundețiȘtergere
  165. CARE CURTE????? Cea in care stau camere de luat vederi pe noi??? NEAAAAH....

    RăspundețiȘtergere
  166. Pai cu scaunele in curte nu cred ca ii bai, ca nu stam in costum de baie...si ce...sint 2 amarite de camere..... :))
    woowww.....tuna afara, o veni ploaia???

    RăspundețiȘtergere
  167. Da, a plouat cu gheata, din pacate :(
    Nu trebuie sa ma invidieze nimeni, la fel cum nici eu nu invidiez pe nimeni. Peste tot sunt atat lucruri bune, cat si lucruri mai putin bune. Probabil fiecare se simte cel mai bine in locul in care a copilarit, locul care ii aduce in minte anumite amintiri frumoase.

    Revenind "on-topic" sa zic asa, ma gandeam la meciul de duminica cu Dinamo, se fac fel si fel de speculatii despre respectivul meci. Voi ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  168. Sunt puţin sceptic în privinţa corectitudinii jocului, dar am încredere în baieţii noştrii şi sper ca meciul să se joace pe teren. Nu ma interesează cine ia titlul, atât timp cât noi nu avem vreo sanşă. :) Noi trebuie să obţinem un rezultat bun.

    Cu cât se speculează mai mult, cu atât jucătorii vor încerca să demonstreze contrariul, cel puţin aşa sper.

    RăspundețiȘtergere
  169. update. Acum mai bine de un an umpleam jumătate din stadionul celor de la Dinamo:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZKl-25ENU3U

    RăspundețiȘtergere
  170. Se va juca corect meciul cu Dinamo.Daca era Romica Pascu conducator era 1 solist:).
    Rares, din cate am auzit vor fi aproximativ 200 de suporteri, dar nu sunt sigur.

    RăspundețiȘtergere
  171. Anchetă în cazul incidentului de pe lacul Snagov
    http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=19356&title=Anchet_____n_cazul_incidentului_de_pe_lacul_Snagov

    RăspundețiȘtergere
  172. Eu chiar cred ca daca bne bat, ne bat pe bune. Dar inclin sa cred ca Rayvan nu cobncepe sa piarda. Este mult prea orgolios si nu ii place sa piarda. mai ales in fata lui Mircea Rednic. Va dati seama daca pierde FC Brasov...cam cu ce declaratii va aparea Rednic. L/a batut pe selectioner, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  173. Despre ancheta de la Snagov....sa asteptam sa vedem ce se va intimpla. Cred ca depinde si de cit de multi bani are individul respectiv. Daca are multi...spre foarte multi...nu va pati nimic....:(

    RăspundețiȘtergere
  174. Aoleu! Ai dreptate Melania, la asta nu mă gândeam, că se ştie că Mircea Rednic este mai duşmănos, ca să spun aşa. Ne aducem cu toţii aminte de ce îi cânta lui George Copos: "Ce bine îmi pare ca ai luat ţeapă!"

    Sunt mai mult ca sigur că nu va păţi nimeni nimic. Încet, încet vom uita de asta.

    Legat de deplasarea suporterilor la meciul cu Dinamo, rămâne de văzut. Sper să ajung şi eu la meci. Cu toate că nu îmi place deloc cum se vede meciul de acolo, de fapt cum nu se vede. Chiar vorbeam la meciul cu CFR din cupă cu un suporter dinamovist care aterizase printre noi despre stadionul lor şi spunea că acesta ar fi unul din motivele pentru care nu prea merge lumea la meciurile de acasă ale lui Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  175. Pai dupa cit si cum l-a intepat pe Razvan dupa ce a fost numit selectioner, iti dai seama cam ce va zice acum? Evident...asta daca Doamne fereste...nu stie dinainte ca va cistiga. Dar...NU CREEEED!!!!! cel putin as aimi place sa cred. Neculaie e foarte decis sa bata. Cica nu ii plac lui "magariile astea". :)))

    RăspundețiȘtergere
  176. In legatura cu meciul cu Dinamo...inca sint impartita in doua...sau nu chiar...90% din mine isi doreste sa cistige Brasovul, daca se poate cu acelasi scor cu care a facut-o si in tur...:d, dar cealalta 10% se ingrozeste la gindul ca Dinamo ar pierde cu FC Brasov...sau mai rau campionatul...si cum 90 e mult mai mare decit 10 HAI FC BRASOV. Cit despre cum o sa joace baietii....depinde de forma si cheful baietilor de la Dinamo...dar putem scoate acolo un rezultat bun, ei sint prea presati de rezultat si atunci daca nu le prea iese jocul se precipita si asta nu e bine pentru ei...Vom vedea duminica!!!Dar eu pentru Razvan as fi in stare sa pun viata mea pe meciul asta, ca nu il da ;). Pentru ca daca Rednic are ambitie sa bata selectionerul Romaniei si „baiatul lui tata“....cred ca Razvan isi doreste inzecit sa dea inca o lectie ciinilor si mai ales „strimbului“.

    RăspundețiȘtergere
  177. Păăăăăăăi dacă ţinem cont de de prietenia dintre Borcică şi Răzvanel, dar să lăsăm speculaţiile şi să aşteptăm cuminţi meciul, că deja parcă am fi presa din Bucureşti care trăieşte doar din speculaţii, zvonuri, surse, etc. :) Să credem în şansele noastre şi daca va fi să nu câştigăm să credem că: "şansa nu a fost de partea noastră" sau "şi-au dorit mai mult victoria", clişeele prereferate ale jucătorilor/acţionarilor din România.

    RăspundețiȘtergere
  178. Corect! Eu ma mentin la parerea mea: daca va fi sa ne bata, va fi pe bune....:)

    RăspundețiȘtergere
  179. Nu ne bate nici Dinamo şi nici Timişoara!

    RăspundețiȘtergere
  180. Hmmm....ce interesant ar fi sa cistigam amindoua meciuri, si cum yicea si Neculaie sa se mai impiedice cineva si sa ajungem in Europa League. Bine...stiu ca sansele sint doar pe hirtie...dar ar fi tare.

    Incepe sa se auda din nou de varianta Viorel Moldovan. Dar...tot pe aceleasi surse....care nu sint din cadrul echipei ci din lumea fotbalului.

    Mie mi/ar place si Grigoras. Dar...am inteles ca nu il lasa Otelul sa plece. :(

    RăspundețiȘtergere
  181. Servus Meli.Asa cum probabil iti mai aduci aminte am mai zis ca este bun si Viorel Moldovan.Despre Grigoras nu pot sa zic prea multe.

    RăspundețiȘtergere
  182. Eu nu pot spune multe despre Viorel Moldovan, pe care il stiu doar de la televizor, personal nu l-am vazut ca sa pot simti ce transmite fata in fata. Imi pare insa usor mai "inchis" decit este, spre exemplu...Razvan.

    Vom vedea....

    RăspundețiȘtergere
  183. Pai normal ca este mai ,,inchis'',doar este ARDELEAN:)

    RăspundețiȘtergere
  184. Grigoraş? Nu îţi aduci aminte ce a făcut acum vreo 2-3 ani, nu mai ţin minte exact anul, când semnase cu noi şi nici nu a început pregătirea şi a plecat la Galaţi. Preferatul meu rămâne în continuare Cristi Puştai! :)

    RăspundețiȘtergere
  185. Si al meu, Rares!

    Melania, e bine ca ne-ai oferit optiunea de a sterge ulterior postari. Stai sa vezi cand veti avea la MEX bloguri, ce-o sa mai dea cu guma preferata mea:)) Azi iar i-am lasat niste comentarii la http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=74980 .

    RăspundețiȘtergere
  186. Observ că eşti corectorul celei care a scris articolul :))

    RăspundețiȘtergere
  187. Unde mai pui ca fac si munca voluntara:)

    RăspundețiȘtergere
  188. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/porumboiu-da-afara-11-jucatori-4463069

    Poate luăm şi noi, unu doi jucători ca Mike Temwanjera sau Lucian Burdujan, cred că ne-ar prinde bine!

    RăspundețiȘtergere
  189. Ziua buna tuturor...Eu pot spune ca fac parte din categoria celor care il va regreta pe Razvan mai mult ca oricine...dar asta nu mai conteaza acum...important e ca la Brasov sa vina un antrenor care sa faca treaba buna, foarte buna chiar :). Si chiar daca nu va mai fi Razvan la echipa...eu una voi continua sa fiu pe stadion la meciurile brasovenilor...mai ales la cit de subtire e sportul la noi in oras...cine stie ce va fi si cu handbalul...ne mai ramine baschetul, dar eu tot la sportul rege ma simt mai bine :D...

    RăspundețiȘtergere
  190. Ambii atacanti ne-ar fi utili, fara discutie! Dati afara inseamna ca i-am putea legitima fara pretentii financiare din partea Vasluiului?

    RăspundețiȘtergere
  191. Vio, Razvan si-a facut treaba ca antrenor la noi. Dar, dupa cum f. bine observi, FC Brasov nu va muri dupa plecarea lui Lucescu. Sunt de apreciat cei care vor fi alaturi de echipa si in sezoanele care urmeaza: conducere, suporteri, jucatori, intreaga familie stegara.

    RăspundețiȘtergere
  192. Ovidiu, mi-e foarte greu să cred că Vasluiul îi va gratis pe acei jucători, cu siguranţa vor şi nişte bani, având în vedere ca Porumboiu spune că doreşte să se retragă de la Vaslui. Ne putem gândi că doreşte să-şi recupereze o parte din banii învestiţi.

    În privinţa antrenorului rămân la părerea mea:
    * Cristi Puştai - antrenor principal
    * Dani Isăilă - antrenor secund
    Motivele cred că se ştiu deja.

    RăspundețiȘtergere
  193. De acord cu tine Ovidiu...echipa nu va muri...dar trebuie sa recunosti ca multi veneau la stadion si pentru faptul ca anterenor era Razvan...ca cu antrenori din aia care vin stau 2-3 antrenamente si apoi pleaca...indiferent de motive (intemeiate sau nu)nu se va face treaba.Eu am incredere in cei ce vor ramine, cei ce vor continua munca la aceasta echipa si stiu ca nu va fi cazul sa ne batem pt a supravietui in liga lui Mitica...La ce se zvoneste, cum ca vor veni vremuri grele, financiar vorbind, zau ca nu stiu cum sa privesc spre viitor...Dar clar voi fi pe stadion si sezonul urmator si din tot sufletul imi doresc sa aud mereu pe stadionul Tineretului: „Nu bate nimeni, aici nu bate nimeni...!!!!!“

    RăspundețiȘtergere
  194. Bun gasit tuturor! iata-ma si pe mine acasa dupa o zi extenuanta :))

    Sa le iau in ordine. Inca de cand s-a anuntat ca Razvan va fi selectioner, m-am gandit la varianta Viorel Moldovan, insa atunci inca era antrenor la Vaslui. Nu cred sa fac o comparatie intre Pustai si Moldovan, dupa parerea mea ambii sunt valorosi si au sanse mari sa-si faca un nume din antrenorat (Si din antrenorat, la Moldovan).
    Inclin sa cred ca varianta mai buna ar fi Cristi Pustai pentru ca, vedeti si voi, Mediasul joaca un fotbal frumos si daca nu eram dezavantajati de arbitri sigur erau mai sus in clasament, plus ca Pustai a si promovat cu aceasta echipa. Moldovan, in schimb, in cele 18 meciuri la carma Vasluienilor nu a reusit sa duca echipa pe un loc de Europa League, desi s-au facut niste investitii majore la echipa. Inca o data s-a adeverit ca degeaba ai jucatori buni, daca nu stii sa creezi o ECHIPA, iar pt asta trebuie rabdare, ceea ce pe la noi in tara nu prea exista.

    Jucatorii de care vorbeste Porumboiu ca ii da afara, sunt convins ca nu ii da gratis :)), va dati seama ca omul a investit bani in acesti jucatori, cum sa-i dea gratis, oricat d mult l-au dezamagit.

    Melania, stim ca ti-ar place si Grigoras, pt relatia buna care o are cu presa. Chiar a fost tare la pauze meciului de la Brasov.

    RăspundețiȘtergere