duminică, 30 mai 2010

Joaca de-a handbalul!


Ei bine...ne-am facut o dambla. Ne-am jucat de-a handbalul. :)

Am pornit de la o glumă. Apoi gluma a devenit un plan. Şi în nici patru ore....planul a devenit realitate. „Mă, că tot vorbeam pe terasă, ce ziceţi, vă băgaţi mîine la un meci aşa...de distracţie? E o pauză la turneu şi trebuie umplută cumva. Ce zici....sună lumea şi vezi!", îmi zice Miha (Miha-mingea) la telefon, la nici o ora după ce ne despărţisem cu toţii. Şi...am sunat. Primul om...Cuni. „Hahaha, tu vorbesti serios...cum să jucăm noi? Dar...dacă nu e glumă...eu mă bag. Hai că îl sun şi pe Puiu....“, se amuza Cuni copios.

Evident, Puiu a zis da, a luat-o şi pe Iulia (despre care o sa auziti cu siguranţă peste cîţiva ani). Hehe...în cîteva minute ne făceam echipă. O sun pe Vio...care nici nu a clipit după ce m-a întrebat: „Şi joc cu tine în echipă? Dacă da...normaaaaal ca vin, abia aştept“. O sun înapoi pe Miha să îi spun că e ok. Între timp, aveam deja şi alţi colegi, veniţi pe altă filieră. Noi cu joaca de-a handbalul. Ei...cu handbalul. Dar...staaaaţi, să nu pară că noi am fost chiar toţi pe dinafară. Am avut şi noi fetele noatre. Andreea şi Miha (alta Miha, nu Miha-mingea, de aici de pe blog).

Oricum...una peste alta, noroc cu oamenii aceştia care nu numai că ştiu handbal, dar se mai şi antrenează. Nu de-alta, dar după 5 minute am fost prima care a cerut schimbare. Meciul îmi părea oricum numai asa..."de distractie"...nu. :)) Adica...vreau să spun că adversarii de la Făgăraş aveau şi scheme de joc, erau cu alergatul la modul serios. Să nu mai vorbim de apărare. Maaamă, mamă....am rezistat eroic şi CINCI minute. Hai că ne-am distrat. Am mai intrat pe parcursul meciului...cînd apele s-au mai liniştit şi au mai obosit şi adversarii. :)) Am gîndit strategic. Şi eu...şi colegii mei. Cum care colegi? DE ECHIPĂ! Hehe...Cuni, vezi că tu ai de recuperat. Data viitoare nu vei mai fi schimbat din poartă. Asta pentru că acum la meciul nostru "de debut" ai ales să stai mai mult pe bancă. Motivul? „Să nu pierdem la scor mare!". Care scor, Cuni? Interesa pe cineva? Eram între prieteni şi ne distram. E tot ce contează, nu?:))

Aşadar...„Ai grijă ce îţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întîmple!“. Ei bine...noi ne-am dorit să jucăm handbal. Trebuia să ne dorim altceva??? Ei bine...NU! Vă mulţumesc tuturor pentru duminca aceasta frumoasă şi pentru sîmbăta care a precedat-o.

PS: O să avem şi poza de grup, da? Imediat ce intru in posesia ei...o postez.

23 de comentarii:

  1. Am fost cea mai frumoasa echipa! Si omogena! Dream Team cu adevarat! Bosorogul echipei patruzeci si ceva de ani, mezina doisprezece!
    Pe unii ii cunosteam pe alti atunci i-am cunoscut! Dar am fost o echipa cu adevarat! Toti vroiau sa joace la noi! Si au jucat! Intre prieteni intodeauna este loc. Frumos si distractiv. Asa ca Melania, tu esti unicul capitan, ai misiunea de a ne duce la meci si data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ... bravos Melania ... si bravos Puiu.. pot sa spun ca au fost cele mai frumoase 5 ( cinci ) minute din toata cariera mea sportiva de pana acum ... si desi nu am vrut sa va spun, inaintea meciului am simtit ca fac pe mine de emotie.. na ..asta este....( ma bucur ca lucrul asta nu s-a intamplat ) ( cred )... oricum am fost luat prin mareeee surprindere si promit ca data viitoare nu o sa se mai intample asa ceva.... singurul regret pe care il am este legat de faptul ca, vorba Melaniei, nu am stiut ce sa imi doresc cu o seara inainte, la un pahar de bere, caci daca stiam ca e ziua implinirii dorintelor, atunci desigur ca nu puteam sa am decat o singura dorinta: sa il surclasez pe Thierry Omeyer si in atare situatie va dati seama cu totii ca lotul national era la picioarele mele :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. ... fara suparare, dar daca stiam ca nu iese sa a bine eram in stare de orice, chiar sa ma si pensez ...:)))))....

    RăspundețiȘtergere
  4. ... rezumat: multumesc si eu pentru tot.... ( oricum la gratar iesim pe locul 1 ( unu ) sigur... garantez pe orice ca va fi asa .....

    RăspundețiȘtergere
  5. Cuni cu noi este imposibil sa nu iasa bine! Melania asteapta poza! Sa vina poza... sa vina ... sa vina poza aici pe blog!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ... vine in mod sigur in noaptea asta ... se lucreaza la ea pentru ca va fi foarte greu ca in dreptul lui Puiu sa apara si ,, calificativul " BOSOROG... :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. ... un bob zabava ... :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Un bob...doua boabe....trei boabe...asteptam cu nerabdare!!

    RăspundețiȘtergere
  9. .... gata ...dovezile au fost transmise ... oricum la ora asta Melania doarme... si, dupa parerea mea cea mai interesanta poza este aceea in care echipa pasnica asteapta iuresul vajnicilor luptatori adversi... astept comentariile maine ( adica azi da mai tarziu ) .... :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata!!!! :)Hehe...daaaa...dormeam dusa la ora aia. Pe la ora 18 - 19 ma CHINUIAM sa stau treaza ca deh, nu ma puteam duce la clcare de la ora aia, ca m-as fi trezit pe la 2 satula de somn. Asa ca...am rezistat eroic pina la 22, dar apoi...nani de voie. :)

    Ce sa mai spun...chiar mi-a placut. Sincer, Cuni...si eu ma gindeam la un moment dat ca o sa dea emotiile peste mine, dar nu am mai avut timp sa ma gindesc. Totul se intimpla prea repede. :))

    Pozele nu au ajuns, poate ca nu au ajuns la mine, asa ca...pt mai multa siguranta...mai scriu o data adresa melaniagavrila@yahoo.com

    Sa dea forward la mailul pe care l-a trimis, ca sa nu se mai chinuie sa ataseze din nou pozele.

    Puiu...legat de capitan...nu ma bag, eu sint mai timida, domnule. Nu ma scoateti pe mine la inaintare. :))

    Oricum...una peste alta, nu ne putem prezenta in "halul" in care sintem de antrenati, la meciuri "oficiale". Noi...asa...mai cu distractia. Nu de alta, dar ne-am cam bate joc de munca adversarilor. :))

    Si gata...simt miros de cafea asa ca...la masa cu mine. :))

    Ne auzim...o sa ptamina frumoasa, frumoasa, frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei bine nu puteam sa lipsesc tocmai eu...si nu o sa mai lipsesc. PROMIT!!! Nici de la antrenamentele viitoare, cind vor fi ele, nici de la intruniri, nici de la bere...de la nimic. Asta in limita timpului meu liber, daca nu stiti toti - am 2 job-uri:D, dar daca stiu cu 2-3 zile inainte de intilnirile NOASTRE....fentez colegii de munca si voi fi prezenta!!!
    Trecind la ziua de ieri: sinteti superbi, minunati...m-ati luat prin surprindere, apoi prin invaluire si apoi am simtit ca fac parte din grupul vostru dintotdeuana. Va multumesc si astept urmatoarele convocari....indiferent cine va fi capitan...Puiu cum era????? ....o singura echipa, un singur vestiar, o singura inima, o singura suflare....

    RăspundețiȘtergere
  12. Am uitat sa va spun....ca taaaare "dragut" m-am simtit cind m-am ridicat din pat.

    Ma dor muschi pe care nici nu stiam ca ii am, in niste zone...de ma mir cum naiba am ajuns sa ii folosesc. :)) Ma doare umarul drept...ma dor gambele dar mi-e bine, NA! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Meliii m-ai facut sa rid...bine ca muschii fetei nu ma dor...eu facui intindere, cred, la gamba stinga, deci tot raul spre bine, am jucat, ne-am distrat, ne-am simtit bine si cel mai important....mi-am mai facut si eu prieteni, daca nu va suparati...evident:P

    RăspundețiȘtergere
  14. Hehe....Vio...garantia ca te vei simti bine cu noi, trebuia sa fie simplu fapt ca EI...au reusit sa ma tina pe MINE (care stii cum sint)...aici pe blog, UN AN de zile, care an...nici nu imi dau seama cind a trecut. :))

    PS: Cind spun ca "stii cum sint eu"...ma refer la faptul ca sint o mofturoasa care se plictiseste repede. De asta aveam o mare problema la un moment dat cu messengerul. ma enerva sa mi se deschida mai mult de O fereastra. :)) Deveneam irascibila, pt ca ma saturasem de net/mess si orice fel de comunicare virtuala. Pe cind voi...uite ca ati reusit sa ma tineti pe blog. Si bine ati facut. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma, Vio...tu erai "de-a nostra", oricum...doar ca nu te aratai asa de des. :)) Adsa ca...stai linistita, nu se supara nimeni. Ba chiar se bucura.

    RăspundețiȘtergere
  16. Stiu cum e Meli, stiu foarte bine, insa ezitarile mele proveneau si din faptul ca eu nu sint neaparat un suporter inflacarat al echipelor din Brasov, sau mai bine zis nu mai sint...si poate ca de aia am avut o retinere...insa clar m-am inselat si pot spune cu mina pe inima ca altfel voi trata de acum orice subiect de pe acest blog....:D.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vio...dupa cum a fost si in teren la meciul de handbal, unde primeam pe oricine, indiferent cit handbal stia, la fel e si pe blog, poti sa spui ce vrei tu, indiferent cit de mult te pricepi. Spui care e parerea ta...si gata. E simplu. Nu se supara nimeni. :))

    Oricum, daca te uiti atenta, sint mai multe situatiile in care noi vorbim despre altceva...nu despre sport. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Uffff! unul gata-gata sa faca pe el de emotii, altul se simte "bosorog" pe teren, febra musculara dupa 5 minute de alergat, durere de umar, intindere etc...Ce e asta, dom'le???? sa nu mai vad asa ceva!!! data viitoare muscam din adversari, le rupem fashu! (Vio, tu esti ok, nu tre sa te mai "inraiesti". Esti deja o "mica Barcan":)))

    RăspundețiȘtergere
  19. micuta japoneza31 mai 2010 la 08:52

    Buna dimineata la toata lumea!!!!!am trimis din nou fotografiile,sper ca acum le primesti Melania....

    RăspundețiȘtergere
  20. Miha....ce-i drept, e drept...cum a tipat Vio un pic la arbitru...cum omul si-a dat seama ca sintem si noi pe acolo. :)) Adevarul e ca fluiera de parca era cel putin semifinala Ligii Campionilor. Un metru nu aveai voia sa fii dupa linie la reluarea de la centru, de dupa un gol. Vai, vai, vai. :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Hihi....Ioana???? :) Cred ca daaaaa.....buna dimineata si tie. Te pupam cu drag. Dupa cum vezi...noi ne plingem de ceva vreme. :)) Si cred ca o sa ne mai plingem si de acum inainte citeva zile, ca deh...sintem si noi alintati, ce naiba. :))

    RăspundețiȘtergere
  22. micuta japoneza31 mai 2010 la 09:13

    Ok! Astept postarea pozei de grup!

    RăspundețiȘtergere
  23. Lasa ca ne refacem, ne stringem fortele, ne mobilizam si data viitoare o sa fie mai bine. Stiu eu asta. Abia astept sa vedem pozele!!! Iar daca era dupa mine...pt arbitru....aveam o palma dupa cap bagata in buzunar...asa doar pt el...glumescccc. incerc sa ma tratez de irascibilitatea care ma domina uneori...Pupici pentru toata lumea si multumiri fotografului...:))

    RăspundețiȘtergere