sâmbătă, 20 februarie 2010

A meritat!


Mă uitam la ele şi am retrăit momente de cînd eram şi eu junioară şi mergeam la meciuri la „ălea mari“, cum le spuneam noi. Doamne, ce ne mai plăcea să fim toate în treninguri la fel. Ce mai conta că trecuseră înainte pe la nu ştiu cîte generaţii şi că sînt rupte şi cusute, decolorate şi lărgite. Aveam trening şi...eram handbaliste.

Cam aşa erau şi "buburuzele" astea mici, azi dimineaţă. Emoţioante şi mîndre. Şi...roşii în obraji. De emoţie, de bucurie, de efort...ce mai contează. Erau frumoase. Şi...se mai fac. :) Sînt junioare IV, şi se pregătescu cu....Doamna. Cita mindrie pentru ele.

Despre meciul Rulmentului, o să scriu în ziar, am mai spus una alta, aşa că nu are sens să postez acum. Simt însă nevoia să povestesc un lucru care m-a emoţionat foarte tare. Şi...norocul meu că nu a durat mult, pentru că mi-ar fi dat lacrimile, şi spun asta fără exagerare. DA! Sînt empatică. Asta e. :)

Se terminase meciul Rulmentului, cu prima victorie a echipei de cînd a fost preluată de Mariana Tîrcă, iar bucuria şi descătuşarea atinseseră cote maxime. A fost aruncată în sus de fetele de la Rulmentul, iar apoi au intrat în scenă cele mici. S-au lipit scai de ea, au luat-o în braţe şi o pupa fiecare pe unde apuca. I-au dat lacrimile. Plîngea. Nu ştiu dacă erau lacrimiri de fericire, dar erau cu siguranţă lacrimi sincere. Nu ai cum să mimezi asta, în faţa unor...copii. Se bucurau pentru ea şi cu ea, iar ea se bucura la rîndul ei, că poate să plîngă. Chiar şi în faţa lor.

A meritat!

67 de comentarii:

  1. am ajuns....lipsa comentarii .... lumea isi revine....inclusiv eu.....vedem ce va fi maine... .

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa....Cuni, toti sintem obositi. :) Am vorbit putin cu baietii dupa meciul de fotbal, dar la aceasta postare nu a comentat inca nimeni pt ca e "calda".

    Oricum...ne auzim miine. Ma bucur ca ati ajuns bine. Odihna placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc la fel.....si lacrimile erau sigur de fericire....noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. UItati aici un foto reportaj, sper sa va placa

    http://kronsport.ro/multimedia/foto-reportaje/2995-foto-reportaj-de-la-brasov-unirea-alba-iulia-2-1.html

    RăspundețiȘtergere
  5. lol, eu tot dadeam refresh pe articolul de vineri, nici nu m-am gandit ca ai scris o postare noua :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe...chiar am simtit nevoia sa scriu despre cele mici. Sincer...mi-e greu sa cred ca aceste fetite ar iubi-o in halul acesta pe Mariana Tirca, daca nu ar avea si motive.

    Si mai este un aspect, e "de-a lor", cind e vorba de alintat/tipat/etc. Se simte ca e o legatura frumoasa intre echipa si ea. Si culmea...se simte asta si la echipa mare. Iti amintesti ca Mariana Tirca sa fi fost aruncata in sus de fete dupa vreun meci? Fie el si de cupe europene. Eu nu. Ceva s-a schimbat...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am uitat:

    - imi place rau ca se ocupa de ele si sincer, peste jumatate de an... un an, mentalitatea pe care o vor avea, nu va fi diferita de cea a junioarelor din tarile de nord.
    - imi place ca sint ordonate
    - imi place ca sint "toate la fel"
    - imi place ca nu se fac diferente
    - imi place ca sint unite
    - imi place ca asta se intimpla la...BRASOV.
    - imi mai plac multe dar...ajunge pt acum.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare mie sau fluierasii au cam dat mai mult pentru noi?:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mitel...au dat in compensatie in a doua repriza, ce nu ne-au dat in prima. Toti 7 metri dati in a doua repriza, au fost pe bune. Erau chiar in fata noastra, si mai toti au fost dati pt aparare in semicerc. Pe de alta parte...la ce se intimpla acum in Liga Nationala....macar cu atit sa fim si noi ajutati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Normal!Parerea mea strict personala ca Bacaul sa miscat mai bine decat noi! Noi am avut noroc si am castigat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Zicea unu' Eminovici, acum o mie de ani, ceva la modul "Ei doar au stele cu noroc, / Si prigoniri de soarte, / Noi nu avem timp, nici loc, / SI NU CUNOASTEM MOARTE!"

    N-am mai vazut RBV live de anul trecut, de la meciul cu Feherep Alcoa. Dar baiatul de la Ipoesti avea dreptate, noi nu cunoastem moarte(a)! Le-am prins pe Mariana Oaca (actuala Tarca), pe Irene Oancea, pe cea mai mare extrema pe care a avut-o handbalul feminin romanesc, Rodica Marian, evident, nimeni nu ma va convinge ca nu voi trai ziua in care RBV va castiga Champions League!!!

    "Sapte inimi in echipa, ne-au vrajit clipa de clipa..."

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai sa mai fac o confidenta. Cu 4-5 zile inainte sa plec definitiv din tara, am ramas afara la semifinala CCE, cu niste sarboaice, Radnitki Belgrad, desi am avut bilet. Au ramas in afara salii mii de oameni. Am avut insa marea bafta de a fi in sala la sfertul de finala cu Besancon! Si, ca sa vedeti ce mica-i lumea, la cateva luni dupa, la Stockholm m-am intalnit cu o handbalista pe care eu credeam la Rulmentul. Nu mai era, ea si alte doua colege au ramas in Franta. Erau ani tulburi, cei mai tineri nu cred ca pot intelege. Pe mine m-au dat afara de la facultate cand m-am insurat, parintii mei au fost trimisi sa dea cu subsemnatul mai sus de saguna la greu etc. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce au patit rudele apropiate ale acelor 3 sportive, eu plecasem more or less legal, ma insurasem cu o scandinava. Mi-au retras doar cetatenia, mi-au dat un pasaport de apatrid, si m-au dat afara de la scoala. Toate s-au rezolvat ulterior in lumea libera. Dar saracele fete... Chiar as fi curios sa aflu ce mai fac, aici Meli poate ne ajuta. Repet, cele ramase la Besancon! Scrie inculta aia de Onciu de fel si fel de sfertodocti originari din Brasov care locuiesc in alte tari, i-ai painea de la gura, Meli, scrie de aceste valori. VALORI pe bune, curajoase si demne de tot respectul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  13. Erata
    "Ia-i", nu "i-ai". Majusculele sarite, greselile de punctuatie etc., nu ma mai obosesc sa le corectez, ar fi prea multa munca:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mitel, acum 20+ ani Stiinta Bacau era cel mai bogat club de handbal feminin din Romania. Din '79 si pana prin '86 - '87, daca nu-mi joaca memoria feste, au pierdut doar un titlu sau doua de campioane! Era o echipa uriasa, cu Laurica Lunca, Elena Ciubotaru, surorile Török, chiar si Mariana Oaca acolo a plecat de la noi. Apoi s-au investit bani mai multi la scarbele alea din Oltenia, asa ca Maria Török, Mariana "noastra" si alte mari jucatoare au ajuns la clubul demn de tot dispretul, echivalentul Stelei ceausiste, actuala stana aromana de azi, al handbalului.

    Bey, incepe sa se lumineze. Eu am probleme cu somnul in camere de hotel. Asta e...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ohooo, am nevoie de lecitina. Conform http://en.wikipedia.org/wiki/CS_Rulmentul_Bra%C5%9Fov , eu am pierut meciul cu lituaniencele (pe atunci sovietice), din EHF. Imi amintesc si de meciul cu Hypo, totusi, desi se pare ca a fost disputat cu 6 ani inainte. Si, fara discutie, de cel "urmarit" pe unde e acum intersectia Garii - Harmanului - Vlahuta, cu sarboaicele. Eram cu Ovidiu Mitroi, antrenorul meu de la tenis de masa, cu Claudiu Moldovan (fratele lui Eugen, fostul mare stegar), cu Lorena Mihai, proaspat transferata la noi de la Buzauetc. Claudiu mi-era bun prieten din trupa de la ping-pong de la Tractorul, tatal lui si al lui Eugen era ingrijitorul bazei sportive de la Tractorul pe atunci. Mda, gata pentru astazi cu amintirile din copilarie, fara Ozane si alte rauri frumos curgatoare:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, Ovidiu! Ehe....daca e sa iei sportivii care au plecat pe vremea lui Ceausescu din tara, sint o multime. :) Si sint cu siguranta o gramada de povesti interesante la fiecare dintre ei.

    Despre Stiinta Bacau...pai este echipa cu care Mariana Tirca a jucat chiar si finala Ligii Campionilor, si ca jucatoare acolo a ajuns sa fie in selectionata lumii. Are amintiri frumoase legate de Bacau.

    Pe fratele lui Eugen Moldovan il cheama Calin si era antrenor la Forex - in divizia B, iar acum are o grupa de juniori. Daca despre el vorbesti...si nu cumva Eugen si Calin mai au un frate, Claudiu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Legat de Rulmentul....Ovidiu sint alte vremuri. Atunci altzfel parca se traiau TOATE, deci si un meci de handbal. Rulmentul a avut sezonul trecut echipa de Liga Campionilor, daca le luai valoric, pe posturi. Din pacate....numai pe posturi. Ca si echipa....lipsea sufletul. Acel suflet care atunci....cind tu erai tinar si mergeai la meciurile Rulmentului, iar eu eram micuta si ma ducea tata la sala....se simtea inca din jurul salii. Vibra totul in jur! Acum....mai greu cu asta. Din pacate! Cine stie, poate sa le creasca Mariana Tirca pe fetitele astea mici in alt spirit, cu alta mentalitate si in alta atmosfera. Semnele sint bune. Vom vedea. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, Calin, ai dreptate. S-a lasat de tenis de masa, a trecut la fotbal, am auzit ca ar fi ajuns chiar si la Steagu', la echipa mare prin anii '90.

    RăspundețiȘtergere
  19. Meli, poti arunca o intrebare despre Savic, unde joaca, varf impins sau al doilea varf? E vizat cuplul Hatnagy/Sburlea, care n-a dat satisfactie probabil.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dinu, din ce-am vazut eu (e un filmulet pe youtube) cred ca Savic e un fel de atacant defensiv, daca pot spune asa. Coboara mult la mijloc, stie cu mingea, da pase bune in fata, dar important e ca da si goluri. In turul campionatului din Macedonia in 18 meciuri a marcat 12 goluri. Sper sa confirme. Eu il vad jucand impreuna cu Zaharia in atac.

    RăspundețiȘtergere
  21. Savic e atacant, si in clipa in care a fost adus, poate juca atit in locul lui Hadnagy cit si al lui Sburlea. Sau de ce nu...chiar si in locul lui Zaharia. :) A si spus Viorel Moldovan ca odata cu aducerea lui....s-a creat concurenta si in atac pt postul de titular.

    Ovidiu cel mic (smile)...are dreptate, savic este mult mai "complex" daca pot spune asa. Si in plus...pare a avea curaj sa ia actiuni pe cont propriu, atunci cind e cazul, e bun si la a da pase de gol, dar stie si sa demarce si sa ajunga singur in fata portii. Acum mai e o problema....daca are cine sa il joace acolo. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut si eu filmuletul de pe Youtube, dar alea nu-s foarte relevante, pt ca nu stim valoarea adversarilor. Ca sa nu mai vorbim ca valoarea campionatului macedonean nu-i foarte ridicata.
    La noi sistemul de joc e bine pus la punct, nu cred ca va putea sa coboare asa mult. Noi avem nevoie de un om sa o bage in atze, pt ca ocazii sunt destule!
    Sper sa confirme

    RăspundețiȘtergere
  23. De asta a fost adus, Dinu. O stie si Moldovan doar, ca e nevoie de un om IN FATA portii....si nu de unul care sa "construiasca". :)

    In plus...din punctul meu de vedere, sa joace cum vrea si unde vrea, dar sa dea goluri. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. ca sa vb un pic si de Rulmentul, am aflat de la surse de la Galati ca Rapidul a fost ajutata cand a fost nevoie, discret, de catre arbitrii. Ne putem astepta la meciul de la Brasov sa ne toace marunt.
    Poate doar daca umplem sala si facem o atmosfera incandescenta sa-i mai timoram un pic. Si eventual le promitem ca ii asteptam dupa meci langa masina :))

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa, Dinu...provoaca-i pe baieti, ce naiba...:)))

    lasind gluma...e clar ca vom avea probleme cu arbitrajul in meciul ala, si nu numai, evident pina se vor asigura ca sint "PA!". Sincer...eu cred ca nu e imposibil sa batem Rapidul, chiar si in conditiile astea. Ideea e sa prindem si noi un meci bun, si sa prinda si poarta ceva, ca nu mai suport sa pornim mereu de la centru, dupa un atac al adversarelor.

    In fine...om vedea ce va fi, dar e clar ca nu avem voie sa jucam cum am facut-o cu Bacau. A fost un meci inceput slaaaaaab. :( Bine ca in a doua repriza lucrurile s-au schimbat si am cistigat. Dar...Rapid ne va taxa scump.

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc, Melania! Un articol frumos. A fost un week end sportiv de nota 10 pentru Brasov. Nu stiu daca avem vedete sau nu dar stiu ca avem echipe formate din luptatori. Atat la handbal cat si la fotbal. Parca iese soarele si pe strada noastra. Ca tot a venit primavara.

    RăspundețiȘtergere
  27. Puiu....am scris exact ce am simtit. :) Mi-a placut rau ce am vazut la final. A fost incredibil.

    Acum...astept nerabdatoare meciul cu Rapidul. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Meli, chiar vreau sa-i provoc pe baiati cat pot. ma gandesc cum am putea sa le dam de inteles la arbitrii ca nu mai ies vii de acolo.
    In dispozitia sufleteasca de acum as sari usor in sala sa-i dau vreo 2 la un arbitru. Ma rog, la mine e ceva personal pt ca echipa mea a jucat cu echipa arbitrilor bucuresteni si ne-au furat ca in condru colegii lor care au arbitrat. Cea mai tare faza a fost cand au luat si ei o eliminare si la urmatoarea faza au introdus 7 jucatori in teren.
    Plus munlte altele!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dinu, prietene, nu stii:"corb la corb nu-si scoate ochiul"?! Insa la meciul cu rapid s-ar putea sa fie probleme cu arbitrajul. Insa trebuie sa stam in banca noastra, ca ne sanctioneaza astia de nu ne vedem. Cred ca abia asteapta un pretext....

    RăspundețiȘtergere
  30. Mda...in cazul asta te inteleg. Eu intre timp m-am enervat cu altele. Ma intreaba Dixx, pe site-ul ziarului, de ce toata lumea scrie ca Rulmentul a cistigat cu arbitrii meciul cu Bacau. Chiar e TRIST, pe bune...mai ales ca inclusiv printre colegii mei toti aveau parerea asta, dar de scris, nu a scris nimeni. Facem insa pe interesantii, ca deh...asa da bine.

    Orice mi-ar spune, ORICINE, Bacaul putea cistiga chiar si cu arbitrajul asta. Au avut SAPTE GOLURI AVANS, da-o incolo...

    In repriza a doua...ne-au dat 3 aruncari de 7 m pe final, in ultimul sfert de ora(doi pe bune, unul discutabil) pe care oricum le-am ratat, si a dat Bacaului doua eliminari, dar au fost si in prima si nu le-au dat asa ca...or fi dat in compensatie. Iar la ultimul atac al Bacaului au pierdut singure mingea ca blegele (scorul era 28-27 pt noi). Rulmentul a atacat si am mai dat un gol. Asa s-a ajuns la 29-27.

    Ce se vorbeste pe forumuri, nu ma intereseaza, ba chiar ma intristeaza RAU, cind vad cum ne "mincam" intre noi, in loc sa fim uniti, nu sa ne rastim unii la altii cind cineva are o alta parere. Dixx, nu la tine ma refer...ci la TOT ce se vorbeste acum de Rulmentul. Chiar ma enerveaza.

    Cind Rulmentul a fost furata la Buzau...nu a mai zis nimeni nimic, atunci Buzaul a cistigat pe bune, ca deh...asa spuneau "expertii", nu? Nu am vazut meciul ala, dar nici nu iau de bun ce se scrie. Si eu daca imi iau laptopul la sala, pot da online si scriu ce vreau eu, nu? Stiu poate cel mai bine cum se face si presa, si (cred ca stiu) cum sint oamenii "de handbal" de pe forumurile de specialitate.

    Intreb si eu...asa retoric: din cei de acolo....citi ar vrea sincer sa se salveze Rulmentul?

    In fine...

    RăspundețiȘtergere
  31. Am citit si eu articolul de pe brasovfans! Initial am vrut sa scriu ceva acolo. M-am razgandit. O astfel de polemica nu aduce nimic bun! Nu toata lumea o iubeste pe Mariana Tarca! Vor cauta mereu nod in papura...Nu trebuie ca toti sa fim de acord dar macar sa fim obiectivi. In articolul respectiv nu se spune nimic de performantele obtinute de Mariana. Si lucru asta ma pune,asa un pic, pe ganduri....

    RăspundețiȘtergere
  32. Puiu...nu am citit si nici nu o sa citesc. Ma enervez insa ca, uneori, lumea ia de bun ce se posteaza acolo, decit un ziar. In fine, de data asta chiar m-am enervat. E ca si cum mi s-ar spune ca vezi Doamne, noi jucam PROST, si eu scriu mereu ca ce fantastic am jucat, si cum ne-am luptat noi cu un arbitraj impotriva noastra.

    Poate am luat-o eu razna, si nu e REAL ce am scris la cronica, insa...eu asa am vazut. Si...imi place sa cred ca, asa cum am colegi ziaristi care au facut fotbal si vad si simt altfel jocul, eu am gacut handbal, si sint capabila sa mai vad una alta, care poate scapa unuia care nu a facut sport nici macar in fata blocului.

    Serios...imi ajunge de citi "cunoscatori" sint in jurul meu. Nu mai suport ca si in afara mediului sa vorbesc despre acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest subiect fiind "am cistigat cu arbitrii". Mai ales ca, mi-e clar...Rulmentul "va cistiga MEREU cu arbitrii". Daca va reusi sa cistige un meci. Si daca va fi lasata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ideea era cu totul alta. Respectivul articol o scoate vinovata pe Mariana (pentru situatia actuala a clubului )si il ridica in slavi pe Muller. N-ar fi nimic neinregula cu asta (suntem o tara libera si fiecare are dreptul la propria opinie) daca ar fi prezentat si realizarile Marianei. Muller este un antrenor bun. Dar la Rulmentul n-a adus nici o jucatoare. Venise o fata din Germania dar a plecat dupa cateva luni. Toate fetele au fost aduse de Mariana. de Ionela Galca se stia dupa acel memorabil 27-26 cu ORV. Cat timp echipa pierde, au apa la moara. Cand echipa castiga ataca. Ca nu cumva sa spuna cineva: Uite ca incet incet se face treaba.

    RăspundețiȘtergere
  35. Puiu...din bun simt, nu spun mai multe despre oamenii care scriu asta.

    RăspundețiȘtergere
  36. Stiu! Dixx era nedumerit, fiinca a citit tot ce se putea si de-asta te-a intrebat. Din pacate lucrurile nu s-au oprit doar la arbitraj sau meci. Asta e! Tot ce trebuie sa faci e sa-ti pastrezi luciditatea! Tu esti ziarista si esti obligata sa fii obiectiva. Eu sunt suporter si pot spune ce vreau! Nu-mi permit sa-ti dau sfaturi (esti majora si vaccinata) dar nu intra in polemici care nu duc nicaieri. Mergi pe drumul tau...

    RăspundețiȘtergere
  37. Puiu, cind e vorba de alte subiecte...stau in banca mea...pt ca nu ma apuc sa argumntez motivele pt care nu ma bag in scandaluri personale, cum am mai spus.

    Daca e insa vorba de handbal...sint in stare sa argumnetez STRICT legat de joc. Cu asta merg pina in pinzele albe pt ca sint pe subiect. Nu e polemica, din punctul meu de vedere.

    Imi poti da sfaturi oricind...nu am probleme in a le primi, chiar vorbesc serios. Am citit si eu acel articol dd care spui si...din pacate...e scris de cineva relativ "de aproape", iar asta e cu adevarat trist.

    Oricum...e semnat Lucian Pop, numele colegului nostru de la Transilvania Expres. Nu cred insa ca el a scris ce e acolo. Deci...asta face sa fie ci mai ciudat. E semnat cu numele unui ziarist, ca sa fie mai credibil?

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna. Tocmai am citit si eu comentarile de aici, si am citit si de pe bvfans. Am ramas surprins cand am vazut numele autorului, daca intradevar el a scris. Mi se pare tare ciudat ca in TEX sa scrii ceva, intr-un amune fel si un anume ton, iar pe site-ul ala de 2 lei sa scrii cu totul altceva. Probabil e mana "marelui" levente. Sunt tot felul de frustrati, iar cum pe net poti scrie chiar orice si cum doresti, e de inteleg acel articol.

    RăspundețiȘtergere
  39. Hai lasa asta! E urat ce se intampla dar respectivul care a scris sta acum linistit in timp ce noi ne batem capul si ne mancam nervii!
    Cineva te-a numit "dictatoare mica" (aici pe blog), si inclin sa-i dau dreptate:) De ce numai tu poti posta filmulete si poze pe blog si noi nu?

    RăspundețiȘtergere
  40. DINU m-a numit "dictatoare mica". :)) pai...nu stiu de ce voi nu puteti posta aici, poate pt ca ar insemna sa aveti drept de postari, habar nu am, nu ma pricep. :) Poti pune link-ul insa, cum a pus Mitel. Sau cum imi punea Cuni melodiile.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ovidiu, nu este Lucian Pop de la Tex. Asta stiu sigur. Il cred pe Luci, sincer. :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Asa ma gandeam si eu, probabil a pus levente numele lui pt sa para mai credibil. Eu citesc articolele lui Lucian Pop din Tex de cativa ani buni si mi se parea ciudat ca tocmai el sa scrie porcariile alea, mai ales ca imi place cum scrie in Tex.

    RăspundețiȘtergere
  43. In fine...are dreptate Puiu...ne batem capul si altul sta linistit, ba chiar se bucura. :) Eu m-am enervat ca suna de parca EU nu as fi scris cum a fost in teren...si ca "am omis" ca am cistigat cu arbitri. :) Dar acum mi-a trecut. :)

    Si uite cum am pierdut faze importante din filmul de pe HBO, la care ma uitam, ca sa explic pe site cum au stat lucrurile si ce cred eu. Are un subiect foarte interesant. Offf...:)

    RăspundețiȘtergere
  44. PS: FILMUL are un subiect interesant, da? :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Am inteles ca filmul. :) Pacat ca se termina imediat. Va trebui sa-l descarc sa-l vad si eu cap-coada.

    RăspundețiȘtergere
  46. Melania, ti-am trimis un mail! Poti sa-mi spui daca l-ai primit?

    RăspundețiȘtergere
  47. Uite...despre asta a fost vorba in film:

    Povestea incepe intr-o noapte geroasa din iarna anului 1964, cand sotia doctorului David Henry naste gemeni, ajutata de o asistenta medicala. Insa tanarul medic observa ca cel de-al doilea nascut este o fetita care sufera de sindromul Down, afectiune de care a murit cu ani in urma si sora lui, lasand familia vesnic indurerata. Aceasta suferinta din trecut il determina sa o roage pe asistenta sa duca fetita nou-nascuta la un spital de boli mintale, pentru a o abandona la poarta cladirii, urmand ca toata lumea sa afle ca acest copil s-a nascut mort. Insa, condusa de impulsul momentului, asistenta decide sa fuga in alt oras si sa creasca fetita ca pe propiul copil. Filmul reda ulterior un paienjenis al unor vieti paralele din care nu lipsesc secretele, tradarea si sentimentele alese, culminand cu un final coplesitor.

    * Titlu: The Memory Keeper's Daughter

    RăspundețiȘtergere
  48. Da, Puiu...acum eram in mail, asteptam sa se incarce ca sa vad si ce contine. Si sa iti raspund dupa ce vad. Stai asa...:) Ca-s curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu despre mail era vorba. Ai intrebat Da? si ti-am raspuns Nu!

    RăspundețiȘtergere
  50. Aaaaa....te tii de sotii. :))) Bine ca eu am crezut ca te referi la mail. Si IAR am raspuns aiurea. E ca atunci, in seara aia, in care se suprapuneau mesajele aiurea si fiecare raspundea la ce vroia. Super tare! :)

    PS: Imediat o sa vad. Merge greu, nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna Seara! Meli uite ce zice un individ :))) =))

    pele_buga: ai stat un pic langa melania si deja erai in delir

    Hahjaha stau si rad de 10 minute incontinuu :)))

    RăspundețiȘtergere
  52. Offf, Mitel...poate ar trebui nici macar sa nu mai salutati, ca vad ca lumea a luat-o razna. :)

    RăspundețiȘtergere
  53. Pe cine sa nu salutam?:D Hhahaha numai pot! ::)) Deaia nu am bagat numele acestui individ ca nu are rost sa ii fac publicitate! Cred ca iti dai si tu seama cine a zis :))

    RăspundețiȘtergere
  54. mai Mitele, vad ca starnesti gelozii pe la sala/ patinoar... Cine mai e ca tine, uaaaa, sa vorbesti tu cu Melania chiar asa, cand vrei! cum iti permiti...:))

    RăspundețiȘtergere
  55. Daaaa, Mitel. Dupa cum vezi, Miha are dreptate sa ia "in gluma" toata povestea asta. Dar sincer...omul ala chiar a stat cu ochii pe noi? Daca stiam, stateai tot meciul linga mine, nu mai vedea niciun hochei, ca avea alte preocupari. :))

    RăspundețiȘtergere
  56. Miha...pe tine nu te-a certat nimeni ca ai stat linga mine?

    Aoleu...Puiu...vezi ca si tu ai fost vazut in preajma mea. Cuni la fel. Sinteti in incurcatura, nu stiu cum o sa scapati. :)))

    RăspundețiȘtergere
  57. Ahaa :)) doamne hai ca asta-i buna :)) doamne :)) ma doare burtica de la atata ras :)) Istvan asta e pe alta lumea cred :))

    RăspundețiȘtergere
  58. Am stat de vorba cu Udrea si lumea nu a fost asa geloasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  59. Sa va mai zis una tare?:D


    pele_buga: dak imi promiteai k nu mai dai commenturi la articolele mele la comanda lui vama.


    Pff asta e dus frate ma jur :))) Ma gasit fix pe mine sa fiu la comanda lu Vama :))) =))

    RăspundețiȘtergere
  60. ma, eu stau MEREU langa tine, deci... cu siguranta exista in capul "individului" o poveste/ un comentariu legat si de asta. =))

    RăspundețiȘtergere
  61. Vai de capul meu, Mitel, zau asa. Ma faci si pe mine sa rid. Acum sincer, noua poti sa ne recunosti, nu-i asa ca dimineata iti bei cafeaua cu Dinu Gheorghe? :))

    Incredibil, serios. Oricum, stai linistit, mie mi-a dat de inteles ca ar crede ca eu am cine stie ce intimitati cu Dinu Gheorghe, deci...:))

    RăspundețiȘtergere
  62. Era sa zic o timpenie, Miha!!!! M-am abtinut la timp. :))

    RăspundețiȘtergere
  63. Pff ce mi-a venit mie in cap acuma :)) Dar nu o zic despre ce este vorba :)) =)))
    glumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  64. Ba recunosc ca Dinu Ghe daca nu ma contacteaza zilnic nu ii merge bine in ziua respectiva :))) =)) Mai ii dau si sfaturi cand imi cere :))

    RăspundețiȘtergere
  65. Mitel...GATA...ne mutam TOTI la prima postare. Ca ametim lumea. :)))Rasdpund acolo, da?

    RăspundețiȘtergere