joi, 11 februarie 2010

Scurt şi la obiect!

Despre Rulmentul voi scrie puţin. Voi scrie scurt, şi la obiect.

Ce a fost, a fost, nu putem trăi din aminterea vremurilor în care, în faţa unei săli arhiplină, ne băteam cu Oltchimul pentru campionat. A trecut. Acum ne batem cu Bacăul şi Rapidul ca să evităm retrogradarea. O ştiu eu, o ştiţi şi voi, şi e bine că măcar cădem de acord că, orice ar fi, trebuie să ţinem capul sus şi să mergem mai departe. O strig de fiecare dată. Nu vreau să retrogradăm. Şi nu cred că o să retrogradăm. Dar dacă o să se întîmple cumva asta, eu tot în sală voi fi la meciuri, şi tot voi scrie despre echipă. Ca mine gîndesc o mulţime de oameni. Oameni care, dintr-un motiv sau altul, nu mai veneau la sală. Acum au revenit. Sînt acolo meci de meci, cu pumnii strînşi. Pe ei îi apreciez, poate mai mult, decît îi apreciez pe cei care veneau la meciurile din cupele europene. Pentru că ei au înţeles că acum, mai mult decît atunci, echipa are nevoie de susţinere. De încredere. Şi de răbdare.

146 de comentarii:

  1. Buna Melania. 3 postari,asa cum le-ai spus ieri celor cu care ai comunicat ls stirea despre Rulmentul. Am stat aseara si am citit toate comentarile, desi imi pare rau ca nu am participat si eu la discutii, insa nu m-am sincronizat cu noi.(dimineata cand citesc presa, nu scrisese nimeni, iar seara plecaserati sa va odihniti.) Trecand peste introducere, vreau sa cred ca Rulmentul nu va retrograda, sper foarte mult in rezultate pozitive atat cu Bacau, cat si cu Rapid. Iar legat de disputa Tarca - Gogarla, probabil fiecare are dreptate in felul ei, depinde cum privesti problema. Parerea mea e ca Simona Gogarla, din moment ce e legitimata la Rapid, ar fi trebuit sa se antreneze alaturi de colegele ei rapidiste, nu cu Rom Cri-ul sau mai stiu eu unde. Daca vroia sa se antreneze, eu cred ca mai sunt si alte sali de sport in Brasov unde putea sa o faca.

    PS: Ma bucur ca vom scrie, din nou, pe blog, dupa cum spunea si Puiu, aici spatiul e mai mare. Vreau sa-i salut pe toti care au scris si vor scrie aici, Puiu, Ovidiu, Mitel, cumi, Rares, Vio, dixx, george, Dinu, sper ca nu am uitat pe nimeni.
    Apropo Melania, de unde ai avut atat insipatie pt 3 articole? de la cafea sau de la ceai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe...buna, Ovidiu! Ma bucur ca ne revedem din nou aici. Legat de ce ai scris tu in prima parte a comentariului, imi stii parerea si stii si ca iti dau dreptate. Am exprimat asta si in material si la comentarii. Sincer, prefer sa incheiem acest subiect pt ca mi se pare chiar ridicola situatia.

    De unde am avut inspiratie? Am promis ca scriu despre cele trei subiecte si...am facut-o. :)

    Chiar ma bucur sincer ca ai revenit. Nu mai stiam nimic de tine. Am intrat acum 2-3 zile pe blogul tau ca sa vad daca mai "traiesti", si tot ce pot spune este "Offfff". Iti trimit o imbratisare virtuala, de incurajare. Ai grija de tine. O sa iti fie bine, o sa vezi. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Melania! Traiesc, am avut unele proiecte, timp prea putin pt ceea ce doream sa fac, insa sunt bine. Astept sa inceapa campinatul, sper sa ajung la meciul Rulmetului cu Bacau si, de asemenea, imi doresc sa merg la deschiderea patinoarului, in 18. De foarte mult timp imi doresc sa vad un meci de hockey la...Brasov.
    Acum plec, am un ultim examen, ne auzim mai pe seara! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma oftic ca n-am prins dezbaterea de pe site de ieri. Nu-i nimic, vor mai fi si altele :).
    Sotii Gogarla au un interes material in scufundarea Rulmentului, pt ca asa se va salva Rapidul si daca se salveaza se poate uni cu CSM Bucuresti si sa formeze o superechipa. Ia uitati-va aici: Gogarla, Cristina Niculae, Cruceanu, Lili Avadanei, Alina Dobrin, etc. Si totul depinde de salvarea Rapidului!

    PS Felicitari Meli pt reactivarea blogului ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dinu...multumesc. Si tu ai avut contributia ta la faptul ca am reluam postarile si implicit si discutiile aici. M/ai tras de minecuta ca nu am mai postat si ca tu vrei sa spui ceva si nu iti dau ocazia. Apoi...a venit Puiu si am zis ca se impune sa iau masuri, si...iata-ne aici.

    Nu stiu sincer care sint interesele familiei Gogirla, insa am pus si eu citeva intrebari in stinga si in dreapta, si oamenii pe care i-am intrebat au spus ca nu cred in "unirea" cu CSM-ul Bucuresti. Acum...om vedea ce o fi...

    Nu stiu daca interesele sint materiale, insa un lucru e clar. Cornel a gresit. Nu trebuia sa se bage. Nu o amenintase nimeni pe Simona ca sa simta nevoia sa ii ia apararea. Da urit acest scandal si...pare ciudat. Nu se cearta Simona cu Mariana Tirca in presa, ci o face sotul ei. Si cum? Cu amenintari, etc. Eu sper din suflet ca acest scandal sa se termine. Nu face bine nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Ziua! Primul meu post pe blog ;) Si Lili este la rapid?

    RăspundețiȘtergere
  7. Lili e la CSM Bucuresti din cate stiu. O sa ma duc sambata sa le vad pe fete care sunt la Rapid si sper sa le aduc nitel ghinion :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Hahahah ;) Ultima oara cand am vorbim cu Lili, zicea ca ar vrea sa plece afara. Dar numai stiu nimic :|

    RăspundețiȘtergere
  9. Dinu...deci ne bazam pe tine ca Rapid va pierde, da? :))) Glumim, normal...lasa ca le batem noi, adica ce...nu putem face asta? Hm...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. pariu ca e prost si ma jigneste!

    RăspundețiȘtergere
  11. daca pierd dau o bere sau o prajitura la meciul cu Bacaul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cuni...contribui si eu la "cinstea" pe care ar trebui sa i-o facem lui Dinu, ca le-a purtat ghinion. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim....nu stiu cine esti, dar aici de regula, folosim numele, ca sa ne putem adresa unul altuia. Daca nu il poti folosi pe al tau, din cine stie ce motive, alege un pseudonim macar. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt Cuni si din viteza am tastat la
    ,, anonim". Melania nu ai inteles, eroarea mea poate era justificata pentru ca ma refeream la .... Firiteanu ....anticipam un raspuns din partea lui ( scuze nu mai fac asa ceva pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aaaaa....mai Cuni, pai se poate? Ma si sperii ca avem "intrusi" si aici. :)) Nu mi-ar placea sa apara AICI, astfel de oameni. Ca scriu pe site-ul ziarului, e una...dar sa apara pe blog, nu mi-ar placea. :)

    Sincer, nu stiu cine este si ce vrea, si mai ales nu stiu de unde a tras el concluziile respective. Insa, vorba lui Dinu, nu trebuie sa pun la suflet asa ceva. Eu stiu foarte bine cum sint. Si cei din jurul meu la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. cred ca pana la urma o sa platesc pariul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hehe...simti tu ca pierde Rapidul? Daca da...tu ii dai berea lui Dinu, eu iti dau o bere tie si tot asa. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu zic sa facem niste pronosticuri ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. :)) Eu spun ca batem Bacaul. Au totusi un singur punct, da-o incolo.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu cred ca vom reusi cele doua victorii mult asteptate, cu Stiinta Bacau si cu Rapid, si, de asemenea, cred ca vom reusi sa mai obtinem unu-doua rezultate favorabile. Din cate citesc, jocul echipei e in crestere.

    RăspundețiȘtergere
  21. Presimt o sala plina la meciul cu Bacau!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mitel, dupa cum ai vazut sala e aproape plina la ORICE meci, in ultima vreme, si intr-adevar, este posibil sa fie asa si pentru ca intrarea e libera.

    Ovidiu, asa spunea si Mihai pe site-ul ziarului, ca spera chiar la patru victorii in acest retur. Nu e chiar imposibil, mai ales ca in joc apar din ce in ce mai multe momente bune. Daca vor elimina greselile copilaresti, care dupa parerea mea apar in momentul in care miza jocului e mare. Si la Braila a fost la fel. Erau acolo aproape, se apropia finalul si...au clacat. Nu au mai fost in stare sa dea un gol, timp de sapte minute. Daca depaseau si acest moment...ce bine era.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa stii ca in ziua de azi conteaza sa lasi intrarea libera! Imi este dor de meciurile care stateam pe scari, sau meciurile in care traiam meciul la intensitate maxima pana in ultima secunda(finala de la sibiu, castigata in prelungiri parca,daca nu ma insel). Ce vremuri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  24. Daaa, si mie mi-e dor de acele meciuri. Dar...vorba lui Puiu, lasa ca va fi din nou asa. :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Pff ma uitam la poze din vremurile alea. Cat am crescut de atunci si fizic si mental ;) Frumoase amintiri! Nu stiu daca sunt de acord cu Puiu, nu stiu ce sa zic dar nu cred ca se vor repeta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut! Ma bucur ca "revad" cunostinte mai vechi si ma bucur. Chiar imi era dor sa mai stau aici la taclale. Melania, trei din trei, felicitari. Hm, patru victorii? Greu dar nu imposibil. Ultimul meci este acasa cu Buzaul. Acolo este o paine de mancat. Noi mai acumulam ceva experienta, lucrurile se mai aseaza in clasament. Insa eu cred ca meciul cu Bacaul este cel mai greu. Este singurul meci accesibil pe hartie. Nu stiu nici daca putem spune ca plecam cu prima sansa. Dar e hotarator. Trebuie sa stam cat mai departe de Rapid. Ala e meciul meciurilor pentru Rulmentul. Ganditi-va numai cu cata determinare va juca Simona.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mitel prietene, speranta moare ultima. Cand o sa mai te duci la sala la o cupa europeana o sa ma pomenesti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu am ratat nici jucat de rul bv in cupe :D Si sper sa nu ratez nici de acuma. :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu am ratat nici un meci jucat! scuzati ;))

    RăspundețiȘtergere
  30. Am vazut postarile de pe ziar. Am fost foarte ocupat azi asa ca doar acum pot sta de vorba cu voi. N-am mai postat nimic acolo ca n-are rost. Cuni a stat de veghe si la urecheat pe "bagabond". Nu ma deranjeaza cu nimic o opinie contrara cu a mea. Insa nu-mi place nesimtirea, vulgaritatea si nici limbajul de mahala. Dar am observat ca daca nu se comenteaza pe acolo nu comenteaza urat nimeni. Cum apare cineva si schimba doua trei cuvinte cum hop si "bagabondul" sa spurce. Eu cred ca ignorarea este cea mai buna. Daca nu-i baga nimeni in seama se plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna, Puiu! Asta e adevarul. Cum ne vede cineva ca vorbim si ca o facem intr-un mod civilizat, cum apare cu o rautate de genul acesta. Sincer...ma simt atit de ciudat, pentru ca numai eu stiu cite SUTE de minute am vorbit cu Muller si cu Mariana Tirca, in incercarea de a-i "impaca" intr-un fel. Am reusit macar sa ii pun in legatura. CE au discutat, numai ei stiu.

    Despre fetele de la Rulmentul, ce sa mai spun? Mereu am preferat sa le protejez si sa nu vorbesc cu ele decit strictul necesar. In vreme ce o parte dintre colegii mei stateau la glume cu ele, eu plecam imediat dupa declaratii. Nu eram una "de-a lor", si numai cine ma cunoste cu adevarat stie acest lucru. Am fost la un banchet la Rulmentul...si am stat stinjenita la masa cu nea Dan, domnul acela mai in virsta pe care il vedeeti pe la meciuri. Desi...la vremea aia, aveam in jur o echipa de fete...de virsta aproapiata, cu care teroretic ar trebui sa am ceva in comun. Ei bine...nici atunci nu am vorbit cu ele.

    In fine...vorba lui Dinu...am prea mult bun simt pentru a fi ziarist. :) Cum spuneam insa...era o problema daca era toata lumea de acord cu mine. Insemna ca ceva nu e in regula, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Mitel...nu te mai corecta. Toti gresim, uite...si eu am scris anapoda multe cuvinte, pentru ca tastez repede si apoi nu mai recitesc postarea. :) Important e sa se inteleaga ce ai vrut sa spui, iar greseala sa nu schimbe sensul. In rest...nu-i bai ca mai putin o litera in plus, sau ca uiti de una. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Sa schimbam un pic subiectul, in legatura cu postul de mai sus cu pozele, nu promit dar incerc cat mai repede posibil sa fac un motaj cu niste poze si cu siguranta ne mai aducem aminte de vremurile bune! Ce parere aveti?;)

    RăspundețiȘtergere
  34. Pai acum depinde de ce spui. Daca spui ca te cheama Melania nu te contrazice nimeni. Glumesc. Stai deoparte de fete deoarece esti ziarist?

    RăspundețiȘtergere
  35. Mitel da-i drumul. Am citit postarea ta de la suporteri si ultrasi. Stau un pic sa-l rumeg.

    RăspundețiȘtergere
  36. Sincer...nu stiu de ce am stat deoparte. Pur si simplu...nu am simtit ca ma plac. Am simtit o "bariera" si nu am vrut sa fac eforturi sa o trec. Nu aveam nimic de demostrat.

    Au fost insa fete in echipa, care au ramas placut surprinse atunci cind am stat de vorba, pentru un material, sau pentru ca situatia era "penibila" daca nu vorbeam. :)

    Iar pe fetele la care tin cu adevarat din echipa din anii trecuti, da...am vrut sa le protejez, tocmai pt eu sint ziarist, si nu eram un ziarist "placut" de..."echipa". ASsa ca...decit sa le fac rau, si apoi sa le sara colegele in cap, am preferat sa stau in banca mea. Si bine am facut. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Puiu....ai doua conturi? Sau nu ai mai gasit parola la primul si ai facut altul. :) Vad ca ai si poza si vestita peruca ...blonda.

    RăspundețiȘtergere
  38. Puiu o sa incerc sa fac tot posibilul cat mai repede sa recuperez pozele de le vechiul hard-disk si sa incept sa fac un montaj! ;)

    RăspundețiȘtergere
  39. Puiu - ma bufneste rasul cand vad cum scri despre mine.
    Melania nu cred ca trebuie sa dai nici macar o explicatie - personal: daca imi place ceva sau de cineva imi place asa cum e cu bune, cu rele, nimeni nu e perfect. Cred ca un om ar trebui sa fie oricand destul de copt ca sa poata accepta faptul ca nimeni nu e perfect si ca daca ceva nu e bun si nu ii prieste nu trebuie sa consume. Repet Puiu are o buna capacitate de a intelege lucrurile si are si in acest caz dreptate: da-i ,, ignor ". Aici lucrurile sunt prea frumoase ca sa accepti sa le strice cineva.Pariul despre care am amintit anterior se referea la faptul ca aproape aveam certitudinea ca ,, bagabondul" ma va injura, dar nu a fost sa fie. Daca as fi Simona Gogarla, avand in vedere situatia actuala, eu nu as juca in meciul cu Rulmentul ( dar ea stie mai bine...)

    RăspundețiȘtergere
  40. Iaca pozna! Melania sincer nici eu nu stiu! Am reusit sa intru pe parola veche. Am vrut sa-mi pun si eu poza ca toata lumea si m-am pomenit cu doi Pui. Decand am postat poza ma chinui sa scap de unul dintre ei si nu reusesc. Asa ca vreti nu vreti trebuie sa ma suportati in dublu exemplar.
    Mitel te rog sa spui, referitor la poza, sunt suporter sau ultras!

    RăspundețiȘtergere
  41. Cuni trebuie sa te contrazic. Simona este profesionista si o sa joace meciul cu Rulmentul. Rapid are nevoie de ea, mai ales in meciul cu Rulmentul. Ca si noi si Rapidul vrea sa evite retrogradarea. Sa ai o jucatoare precum Simona si sa nu o folosesti intr-un meci foarte important nu cred ca ar conveni nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  42. Asa este, Cuni. Aici si chiar si pe site-ul ziarului, discutiile dintre noi sint chiar placute si, desi sintem cu totii deschisi oricarui nou-venit, ne e clar tuturor ca acela trebuie sa aiba macar elementarul bun simt.

    Poate aveti dreptate, insa eu m-am obisnuit sa raspund si celor care nu ma plac, pentru ca na, sint mai "fraiera". :)) Imi asum asta. :)

    Nu te-a injurat, probabil pt ca nu ii place sa se puna cu un barbat. :)

    Fii serios, va juca. Tu...ramii Cuni ca esti bine. :))))

    RăspundețiȘtergere
  43. :))))) Hai ca rid de una singura in fata monitorului. Ai fost bestial, Puiu. SPER sa nu imi ceri ajutorul sa te scap eu de un pui...ca sincer habar nu am. :) Ma mai ruga Ovidiu demult, sa sterg o parte dintr-un comentariu de-al lui. Doaaamne, cit m-am chinuit, pt ca apoi sa imi dau seama ca nu am CUM, si ca trebuie sa sterg toata postarea. :)) Apoi...a vazut ca poate si el sa faca asta singur. :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Hhahaha astai buna ;) Sa iti raspund tot cu o gluma. Nu prea vad poza bine ca sa pot sa imi dau cu parerea!

    Acuma nu sunt eu in masura sa zic fiecare ce este! Sa nu ma intelegeti gresit! Fiecare cu mentalitatea si obiceiurile lui. ;)

    RăspundețiȘtergere
  45. Cuni...si eu am inteles ca pariul tau se refera ca faptul ca batem Bacaul. Buna asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  46. Melania tu fiind gazda (ma refer la ziar) trebuie sa le raspunzi tuturor celor care posteaza acolo. De altfel datorita raspunsurilor tale s-a nascut acest blog. Insa in cazul "bagabonzilor" un raspuns scurt, civilizat, este de ajuns. Continuarea dialogului cu ei este un nonsens deoarece nu o scoti cu ei la capat. Ei detin cheia universului si cu asta basta! Nici daca le arati cheia (pe care n-o detine nimeni desigur) ca e la tine n-o scoti la cap cu ei.
    Bagabonzi, ce sa-i faci!

    RăspundețiȘtergere
  47. Mitel inca rumeg la Ultras contra suporter. Felicitari pentru postare. Documentata. Mi-a placut. Chestia cu poza era asa ca un exercitiu vis a vis de Codul ultrasului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Pai...Puiu, dupa cum ai vazut, cam asta fac. De regula nu mai raspund, si e mai bine ca nu o fac. :) Mi-e drag insa de cei care au "aparut" azi si mi-au luat apararea. Pentru ca...nu au mai scris acolo, nici Tudor si nici Mihai. Dar uite ca azi...au simtit nevoia sa intervina. ASTA m-a bucurat, ca de voi...stiam ce ginditi legat de ce apare acolo. :)

    Auzi...gata, ti-am dat "nume". Esti un ultraSuporter galben "pui". :)) E bine? Nu de alta, dar peruca aceea din capul tau...e genul acela de galben, nu? Numele e Puiu, deci...gata, ai fost botezat. :P Glumesc, evident...:)

    RăspundețiȘtergere
  49. Este o combinatie intre Suporter+Ultras=Hool.

    Hool=Hooligan ;)

    RăspundețiȘtergere
  50. Nuuuuuu!!!!!! Puiu nici daca s-ar stradui nu ar putea fi "hool" cum spui tu. :)

    E un ultraSuporter. :) Imi place rau peruca lui, oricum. Si stiam ca in sala e un om care vine cu o astfel de peruca, asa cum mai este si Marius, care are o palarie foarte haioasa cu tricolor. :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Hahahah ;) E bine ca stiu cum sa il descopar pe Puiu in sala ;)

    Tin minte ca si Dixx a cumparat o peruca Galben-Neagra din germania si a venit in Romania , a aduso la un meci in deplasare la Braila daca nu ma insel, si dupaia am tot vazuto cum ati vazuto si voi de atunci :(

    RăspundețiȘtergere
  52. He!he! sunteti pusi pe sotii azi:)

    RăspundețiȘtergere
  53. Pai...m-ai amuzat si "provocat" cu "doi PUI", apoi am vorbit de poza....apoi ai pus tu intrebarea CE esti...si uite asa...s-a ajuns la asta. :))

    Dar o spunem cu drag, fii sigur de asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  54. Mitel, trebuie sa recunosc ca aia e tinuta de gala. Veneam cu ea la meciurile importante. O sa o vezi la meciul cu Bacaul. Poate o sa-mi iau si palaria. Am si steag, fular, tricou. Toate galben albastru. Melania echipa va juca vreodata in galben albastru?

    RăspundețiȘtergere
  55. Ohhhh Bacau din cate stiu eu tot galben albastru are :)) Cel mai bine vino in Galben - Negru :D Nu vezi ca mai nou se fura steaguri de gard , se urmaresc oamenii din sala care sunt dusmani :|

    RăspundețiȘtergere
  56. Sincer...cred ca in acest moment, jucam cu ce avem, din pacate. :) Nu putem avea pretentii.

    Cosmin - Coco avea o "problema" cu echipamentul. La toate conferintele de presa venea si intreba de ce nu joaca echipa in galben/albastru. :) Cred ca nu avem echipament in culorile astea. :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Pai cum sa vin galben-negru cand culorile noastre sunt galben-albastru?

    RăspundețiȘtergere
  58. Eeee...Mitel vrea sa te corupa si catre FC Brasov. :))

    RăspundețiȘtergere
  59. Vreau sa va arat ceva foarte nostim dupa parerea mea ;) Aseara ne-am strans intr-un bar , si am facut o chestie foarte misto. Nu vreau sa dau mai multe si as vrea daca aveti rabdare 1 minut sa o vizionati. Si dupaia divulg despre ce este vorba ;)

    Incearca sa dai clik pe numele meu ca am bagat url sa vad daca merge... ca am incercat sa scriu linkul dar nu a mers!

    RăspundețiȘtergere
  60. De cand a jucat Rulmentul in Cupa Challenge parca o singura data a jucat in galben sau albastru. In rest in rosu, verde si alte culori. Era amuzant. La intrare in sala iti cumparai fular galben-albastru si le vedeai pe fete in verde! Pai sa nu vezi rosu in fata ochilor!:)

    RăspundețiȘtergere
  61. Mda, te inteleg Puiu. dar sincer...mie imi placea cum le sta in rosu. Echipamentul ala galben, de la H2O, parca erau pijamale. Sa ma ierte fetele....:) Barbosa arata mortal in el...:)

    RăspundețiȘtergere
  62. Misto! Doamnele din filmulet merg si ele la stadion?

    RăspundețiȘtergere
  63. Ce draguuuut! :) Mi-a placut mult. Eeee....vezi mai Mitel, cum sa nu ma supar pe voi cind va aud injurind galeria adversa sau scandind impotriva unei echipe care nici macar nu e pe terenul nostru atunci. :) Sinteti taaaaare draguti ASA, in filmuletul asta.

    RăspundețiȘtergere
  64. Mie imi placea ala verde. Echipamentul cu care au jucat sezonul trecut era intradevar un pic "ciudat". Chestia cu culorile o am de la fiica mea. Radea de mine cand mergeam la sala: Na ca iar nu le-ai nimerit. Esti galben albastru dute la cealalta poarta. (avea dreptate biata de ea. in galben albastru jucau ,of, adversarele).

    RăspundețiȘtergere
  65. Puiu m-am tot gandit si nu stiu ce sa spun,cred ca daca ar fi sa fie Simonei nu i-ar conveni ca si datorita ei........in fine, nu are nici o importanta , o sa vedem.
    Melania - sigur batem Bacaul - nu este necesar nici un pariu in aceasta privinta.

    RăspundețiȘtergere
  66. Multumim! Este o idee pe care am luato de pe site-ul celor de la Puma! O chestie facuta in Anglia si Italia cu Holiganii si Ultrasii din tara lor! Si am zis sa facem si noi ceva de genu mai ales cand unul dintre prietenii nostri este la facultate si avea nevoie ;)

    A iesit un pic mai slabut prima oara pentru ca nu am avut timp de gandire pentru asa ceva ;) orcum zic ca este ceva frumos, ne-am distrat, am ras si am facut caterinca ;)

    RăspundețiȘtergere
  67. :)) Ce taaaare. pai daca avea dreptate, ce sa faci...asta e. :)

    Daaa, echipamentul de care vorbim avea niste sorturi tare ciudatele. Tricourile erau ok, dar cam atit. Puiu, m-ai bagat in ceata cu echipamentul VERDE. Te referi la cel turcoaz...spre bleu? :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Cuni....sincer, nu cred ca ar avea o problema in a juca. Chiar sint curioasa cum va fi acel meci. Nu mai am rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  69. Tin si eu minte echipamentul! Era verde cu scrisul negru!

    Bai dar voi maine nu munciti? De stati pana la ora asta?:D Eu imi permit ca sunt somer de lux :)

    RăspundețiȘtergere
  70. Baieti...mie imi e cam somn. va las lumina aprinsa, v-am facut ceai, asa ca puteti sa mai stati de vorba. :)) Daca nu v-o fi somn si voua, ca e 12 noaptea. :)

    Asadar...ne auzim miine. Noapte buna tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  71. Mitel, am intrebat-o si pe Miha...si noi nu stim de verde nimic. Nu ne amintim...

    Femeile astea, nu? Nu te poti baza pe ele sa stie niste "amarite" de culori. :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce tare. Imi place la nebunie cum se amesteca posturile.
    Cuni daca Rapidul ne bate, cu Simona foarte buna pe teren, si din acest motiv retrogradam, nu retrogradam din cauza Simonei. Ea este la Rapid si trebuie sa-si faca datoria fata de echipa ei.
    Mitel sincer este chiar frumos! Dar nu mi-ai spus daca doamnele vin la stadion?
    Melania, turcoaz?(poti sa-mi spui cum arata):) parca batea spre bleu. o sa caut o fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  73. Multumim!Noapte Buna si maine sa ne zici ce scor ai visat la derby ;)

    RăspundețiȘtergere
  74. Asa e, Puiu! Fiecare vorbeste "in legea lui". Si culmea, ne mai si intelegem. :)))

    RăspundețiȘtergere
  75. Intradevar e cam tarziu! Ne-am luat cu vorba .... Continuam maine! Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  76. Daca e spre bleu, il stiu. si ala e turcoaz, in mintea mea, cel putin. :)

    RăspundețiȘtergere
  77. Fetele?:P Acuma nu stiu ce raspuns sa iti dau! Ca te stiu si nu stiu ce stare oficiala ai ;) Sper sa iti dai seama ce am zis :)

    RăspundețiȘtergere
  78. A trecut vremea repede. Somn usor la toata lumea. :)

    RăspundețiȘtergere
  79. Vroiam sa zic: Ca nu te stiu!

    ofof batranetea asta :|

    RăspundețiȘtergere
  80. Mitel...nu sint casatorita, daca aici bateai. :))))

    RăspundețiȘtergere
  81. Bai eu sunt ARDELEANu ala care nu ma las pana nu va demonstrez :D

    Dati click pe numele meu sa vedeti ca rulmentul a avut echipament verde!! Of Of :))

    RăspundețiȘtergere
  82. Meli nu de tine vorbeam ;) De Puiu ;)

    Deci ati vazut ca am avut si verde?:) Nu cred ca sunt eu daltonist :)

    RăspundețiȘtergere
  83. Puiu...EXACT ce spuneam. :)) Cum se suprapun postarile. Eu am spus ca am intrebat-o pe Miha, si ca noi nu ne amintim de echipament VERDE...si apoi am scris "femeile astea...nu te poti baza pe ele sa stie niste amarite de culori". :)))

    Am crezut ca la asta te referi cind ai scris fetele. :))) Incredibil. Hai ca iar rid singura aici, uitindu-ma la monitor. :))

    RăspundețiȘtergere
  84. Si daaaa, am avut echipament VERDE de-a binelea. Maaaama....parca a fost acum 100 de ani...:)

    RăspundețiȘtergere
  85. Mintea unui tanar e linistita :))

    Am tinere de minte :)

    RăspundețiȘtergere
  86. gata, acum chiar merg la somn. Vorbim miine. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  87. ia te uita ce v-ati mai conversat aseara, cand eram eu la film (avatar :p). mereu ratez petrecerea.
    Meli, trebuie sa instalezi un program de alarmare in caz de discutie interesanta :P

    RăspundețiȘtergere
  88. Si mie mi-a placut cel mai mult echipamentul rosu cu negru, desi as prefer unul galben negru :p

    RăspundețiȘtergere
  89. Da, Dinu...a fost super fain, am ris cu lacrimi. Eram pe blog cu baietii, si pe mess cu Miha, cu care comentam discutiile de pe blog. Ne-a apucat 12 noaptea...dupa cum vezi.

    RăspundețiȘtergere
  90. Vreau sa fiu si eu scurt.
    Daca acum mai bine de 10 ani plateam 2 lei biletul sa intru la meci de locurile 13-14. Acum as fi dispus sa dau si 10, si 15 lei pe un meci cu ultima clasata care ne-ar bate mar.
    Prob la brasov, la echipa asta si la oamenii care conduc cluburile din orasul asta minunat, este a conducatorilor. Tm a stat 30 ani de in B, dar are fani o gramada. De unde?

    Atata timp cat iti respecti fanii si ii faci sa tina cu tine, o sa te respecte si ei pe tine......!!!!!!

    Echipament rosu, verde, albastru....ba oamenilor, de ce credeti ca JUVE, Dordmund joaca in acelasi tip de echipament, pentru traditie, fani si etc.... Imi aduc aminte ca dupa meciul cu Oltchim m-am dus la Muller de l-am pupat, primul lucru pe care i l-am spus a fost " GALBENUL V_A PURTAT NOROC".. Pentru ca trebui sa ai traditie, marketing, profesionalism si cum spunea un cititor pe Mex, o echipa nu inseamna doar jucatori si autocar..

    Suntem prosti, pe bune....acum sunt suparat pentru ca sunt stegari care nu stiu ca echipa s-a infiintat in 36, mai rau e ca sunt 2 care stiu ca rulmentul e nascuta in 60.
    Avem baschet si handbal masculin, le-am trimis ca le fac site gratis, doar ei sa bage stiri cand joaca, nema , nu au raspuns... ..


    o sa fim prosti si sa ne plangem ca e greu, cel mai greu....dar nu ne gandim ca noi trebuie sa facem pt sport, oras, oameni si mai ales pentru copii nostri sa aiba baza pe care vor lucra.

    da ce scurt am fost. Imi cer scuze dar am cam aruncat aici multe...

    RăspundețiȘtergere
  91. Asta e publicul brasovean, unul care vine doar la succese. N-ai ce sa-i faci, astia suntem, cu astia defilam.

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna dimineata, baieti! Cosmin...ai punctat EXTREM DE BINE, si orice comentariu al meu ar fi de prisos. Nu pot decit sa iti dau dreptate in tot ceea ce ai scris.

    Daaaa...te-am si pomenit. Mai stii ca mereu intrebai "de ce nu jucati in galben?". Imi amintesc si eu episodul cu "galbenul v-a purtat noroc". :)

    Dinu...uite ca brasovenii care vin la meciurile echipei Rulmentul, vin si acum, cind echipa se bate pt evitarea retrogradarii. Sper sa ii tina si daca, Doamne fereste...retrogradam. Desi sincer...nu cred ca se va intimpla asta. E drept...sint mai multe aspecte care fac acum ca sala sa fie aproape plina. Intrarea libera, reintoarcerea Marianei Tirca la echipa, si de ce nu....simpatia pentru aceste "fete mici" care se lupta si ele cum pot pentru ca Rulmentul sa ramina in Liga Nationala.

    RăspundețiȘtergere
  93. Dinuuuu....ceva e ciudat. Daca dau click pe "tine" la comentarii, imi afiseaza si blogul tau. Daca dau insa click pe profilul tau...nu apare "drepturi de autor". :)

    RăspundețiȘtergere
  94. 'neata la toata lumea! Ieri am avut putin timp liber si m-am gandit: ce ar fi sa incerc sa culeg informatii despre fetele din echipa? ... am inceput cu ultimile transferuri. Le-am conceput sub forma de tabel, dar e foarte greu, si m-am plictisit. Asta Melania pentru ca tot ai pomenit de aceste ,, fete mici ". O sa incerc sa continui mai tarziu sau poate facem toti impreuna lucrul asta urmand ca dupa aceea tu sa primesti informatiile ( cum ?)si sa le prezinti pentru ,, public " cum stii tu mai bine. Ce spui, e o sugestie buna sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  95. Salut! Cosmin ai dreptate la capitolul respect mai trebuie lucrat! Melania, poate oameni vin la echipa deoarece acum avem viitor. Traim. Eu cred ca daca nu apareau "problemele" la echipa lumea ar fi venit in continuare la meciuri. Dupa plecarea Cristinei Neagu si a Patriciei Vizitiu era clar ca totul se duce de rapa. Unii au preferat sa nu priveasca sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  96. Cuni...nu stiu la ce fel de informatii te referi. :) Pe unde au mai jucat, citi anu...si chestii de/astea "tehnice"? Daca e asa...e simplu, pot merge eu intr-o zi la un antrenament si sa aflu. Este o idee foarte buna, mai ales ca lumea nu le cunoste. Ai dreptate. Voi face asta chiar saptamina viitoare. Este o idee excelenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  97. Acolo era "citi ani au". :) Am tastat repede. :)

    RăspundețiȘtergere
  98. Puiu...dupa plecarea Marianei Tirca de la echipa...publicul s-a rarit. Si inca nu plecasera Neagu si Vizitiu. :( Cred ca a fost felul lor de a-si arata nemultumirea fata de tot ce s-a intimplat. Imi amintesc primele meciuri cu super echipa (dpdv al numelor grele) din sezonul trecut, cind sala era doar jumatate plina...

    RăspundețiȘtergere
  99. Sezonul trecut a fost primul sezon in care au existat abonamente. La meciul cu ORV sala a fost plina. Pentru ultima oara. Bineinteles ca Mariana Tarca este mai iubita decat Muller. Normal ca nimeni n-a inteles de ce a fost inlaturata Mariana insa cred ca lipsa viitorului a contat mai mult. Asta nu inseamna ca nu o apreciez pe Mariana.

    RăspundețiȘtergere
  100. Puiu, cred ca esti ultimul om care ar putea fi acuzat ca nu o apreciaza pe Mariana Tirca. :)

    Legat de abonamente, sincer...a fost o mare teapa. Din pacate...eu chiar mi-am pus doi prieteni sa isi cumpere abonament cu argumentul ca "va fi nebunie, avem o super echipa si nu vor mai fi bilete la meciurile din cupele europene". Au dat saracii 12 milioane, pe doua abonamente in zona din dreapta mesei presei. Ulterior...stim cu totii ce a fost. Daca adunai biletele de la TOATE meciurile de acasa, nu te costa nici macar 6 milioane. :( Ufff, tare prost m-am simtit, si a fost tare aiurea ce au facut conducatorii de atunci, pt ca nu e normal ca la meciuri biletul sa fie 10 si 20 lei...iar abonamentul 6 milioane.

    RăspundețiȘtergere
  101. Eu am dat 4 milioane, pentru mine si pentru fiica mea, si nu mi-a parut rau. Pe vremea aia era un meci cu ORV si vreo 4 in cupele europene care faceau sala arhiplina. La restul gaseai lejer bilete. Pentru alea cinci mi-am facut abonament. Si pentru club. Nimeni nu avea cum sa prevada dezastrul care a urmat. Chestie de conjunctura. S inca un amanunt. Din pacate sala noastra e depasita rau. Prieteni tai au dat 6 milioane si au vazut tot terenul. Eu am dat 2 si vad doar o parte din el. Plus ca nu vad nici banca de rezerve. Uneori acolo e un adevarat spectacol. Insa e cam mult 6 milioane. Pentru mine 2 milioane a fost un pret corect. 16 meciuri cu 10 lei plus cele din cupele europene cam pe acolo sunt.

    RăspundețiȘtergere
  102. Asa este. E crunt acolo sus, pt ca nu vezi mare lucru. Dar parca traiesti altfel meciul, nu stiu...imi place acolo, insa ma enerveaza cind sint doua galerii super galagioase. Chiar ma doare capul. :)

    Puiu, si ei au gindit ca si tine. "lasa, domne...ajutam clubul, asa e normal". Dar...

    RăspundețiȘtergere
  103. Dar... sa speram ca nu o sa mai fie astfel de socuri in viitor. Astept noile fulare, tricouri, astept sa pot bea un suc in conditii cat de cat umane....Astept.....

    RăspundețiȘtergere
  104. Ehe...cu astea cred ca mai ai ceva de asteptat. Probabil vei putea face acest lucru, cind o sa mergi sa iti vezi fata la meciuri, in tricoul Rulmentului. :) Peste citiva ani...

    RăspundețiȘtergere
  105. Peste ani si ani... Astept ca oricum timpul trece. Poate ca acum nu e momentul. Inca e criza si oameni sunt mai retinuti cu cheltuielile. Dar criza o sa treca dar lipsa unui management competent nu. Cat de scump poate fi sa comanzi 50 de tricouri in plus. Daca le vinzi la un pret decent in cateva etape le dai. Crede-ma, lucrez in vanzari. Eu de exemplu vreau sa vin la meciuri in acelasi tricou cu care joaca fetele. Timp de un campionat strang bani si pana la urma tot il cumpar. Daca am de unde. Caut de multa vreme o palarie galben albastra. Nu gasesc. Eu inca ma intreb ce fac ceilalti oficiali care sunt pe langa echipa. Un departament pentru relatii cu publicul.. ceva acolo. In alte parti se vand si asternuturi cu stema clubui. Chiar nu vrea nimeni sa se ocupe de problema asta. Rulmentul incepuse ceva..Acum se reconstruieste echipa de ce sa nu reconstruim si clubul?

    RăspundețiȘtergere
  106. Melania, hai sa-ti spun:
    - am conceput un tabel in care am ales ca rubrici urmatoarele: nr. crt./numele sportivei/data nasterii/ si am insirat ulterior anii competitionali incepand cu 2002-2003, dupa care am cautat pe internet date ( performante ) despre fiecare sportiva ( cele mai multe amanunte le-am aflat dupa site referitor la istoria jocului de handbal din Romania
    - ai dreptate tu poti sa faci mai usor lucrul asta intreband direct de la sursa, cu toate acestea nu stiu daca acest mod de obtinere a informatiilor nu va crea disensiuni intre fete - nu stiu, poate nu e bine asa, poate e mai bine sa culegi date fara ca ele sa stie.
    - of.... iar trebuie sa plec...o sa revin....spune-mi punctul tau de vedere si ne auzim ( vedem....???!!! ) putin mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  107. Cuni...am rugat-o pe Mariana Tirca sa imi dea ea datele acestea, si a spus ca va ruga o fata sa faca un astfel de tabel. Partea proasta stii care e? :) La capitolul "echipe pe la care au jucat" nu prea ai ce trece, la multe dintre ele. :) Atit de mici sint...

    Nu vad ce ar crea disensiuni, mai ales ca, pina la urma, e vorba de un "CV" al fiecareia, deci...

    In plus...la 19-20 ani....nu au dragele de ele cine stie ce "performante". dar...vor avea cu siguranta. :)

    Ideea este foarte buna, mai ales ca multi din cei care vin la sala nu le cunosc nici macar dupa nume. De altfel...nici EU nu le stiu. S-a schimbat aproape toata echipa si au adus niste fete ori foarete tinere, ori care si renuntasera la handbal. E frumos ca oamenii sa stie cu ce pornim la drum. :)

    Inca o data trebuie sa spun ca ai avut o super idee. :)

    RăspundețiȘtergere
  108. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  109. Puiu...perfect de acord cu tine. Ar fi minunat ca brasovenii sa vina la meciuri in tricoul echipei, cum se mai intimpla la FC Brasov vara.

    La Rulmentul se incepuse intr-adevar ceva dar apoi s-a intimplat ce s-a intimplat si nu s-a mai ocupat nimeni.

    Si eu spun ca tine, ca nu e mare lucru sa faci niste tricouri, fulare, etc...mai ales ca multe dintre ele le poti face pe barter. Dar na...trebuie sa ii si pese cuiva de asta. :(

    PS: Am sters comentariul de mai devreme ca aparuse gresit cuvintul "tricoul". :) Avea un I in plus. :) Sorry!

    RăspundețiȘtergere
  110. Am auzit la TV la meciul dintre Cluj si Roman : Bacaul a batut Buzaul?! Iar Rapidul a castigat cu Resita. Ufff, dar gluma se ingroasa...

    RăspundețiȘtergere
  111. Daaa...24-22 (14-10) a cistigat Bacau cu Buzau...si Rapid a cistigat la Resita cu 33-29 (13-14).

    Dar lasa Puiu...nu-i bai, satisfactia noastra va fi cu atit mai mare. Doamne....nu mai am rabdare. Sa treaca odata meciurile astea si sa stim o treaba.

    RăspundețiȘtergere
  112. Pai acum s-a apacut si Bacaul sa miste cand joaca cu noi?:) Desi rezultatul ne avantajeaza oarecum. Nici Buzaul nu sta foarte bine in clasament.

    RăspundețiȘtergere
  113. - personal de acest lucru imi era frica - ca o sa se ingroase gluma
    - ai sa fi surprinsa ca, cel putin cele despre care am citit, au performante foarte, foarte mari, asta daca tu crezi ca putem considera ca multiplele medalii la CM, CE, CN, promovarea in LN la 18 ani etc pot constitui performante.Cred ca, actualele fete ale Rulmentului, luate la un loc,au castigat ,, APROAPE " tot ce se putea castiga - repet: la categoria lor de varsta ,asa ca le putem considera ca fiind reale valori.....

    RăspundețiȘtergere
  114. PUiu...noi o sa betem si Bacaul, si Rapidul...si evident, si Buzaul. Uite asa, pentru ca ne-am enervat! Adica, ce? Chiar asa, sa stam la mina altora. :)))

    RăspundețiȘtergere
  115. Cuni...la nivel de junioare da, unele dintre ele au valoare incontestabila. Si cu siguranta vor creste in valoare de la an la an. Dar gindindu-ne la ce jucatoare aveam sezonul trecut, cind de ajuns sa spui "Gilca, Amariei, Barbosa, etc...si stiai despre ce e vorba". Numele lor era principala carte de vizita.

    Acum...aceste fete nici nu au avut timp sa isi faca un nume, dar peste ani, altfel vor sta lucrurile. Sper insa, sa nu le mai crestem pentru altii. :)

    RăspundețiȘtergere
  116. sa speram ca atat va fi suficient

    RăspundețiȘtergere
  117. asta cu crescutul pentru altii ai zis-o foarte bine dar depinde, din pacate, de foarte multi factori din care, cel mai des reprezinta factori subiectivi.

    RăspundețiȘtergere
  118. Pai da, ai dreptate. Ca daca era dupa mintea mea...nu le dadeam pe Neagu si Viziztiu pina la virsta de 24-25 de ani. :) De atunci aveau tot timpul sa joace la o echipa de afara. Si erau si pregatite pt acest pas. In fine...acum ele sint la Oltchim si tin altii cu dintii de ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  119. Pai nu dadeam pe nimeni. Dar situatia a fost tare incalcita.

    RăspundețiȘtergere
  120. Asta s-a vrut, Puiu. Ca ele sa nu fie ale Brasovului. E simplu, NIMENI de la club nu vorbea cu ele, in afara de Muller. Macar sa le rogi sa mai aiba rabdare, sau nu stiu, sa te rogi efectiv de ele. Ba mai mult, chiar eu am scris un material maaaaare cu Neagu, in care povestea ca nici macar nu le saluta nimeni daca trecea pe linga ele. Nu are sens sa dezgopam mortii, dar de fiecare data ma enervez la acest subiect. Sint multe de spus..

    RăspundețiȘtergere
  121. Articolul respectiv il gasiti aici:

    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sport&s_id=72197&a=citeste

    RăspundețiȘtergere
  122. Daca nu reusiti sa intrati pe linkul respectiv, voi pune materialul aici, in doua parti...pentru ca e foarte mare...

    RăspundețiȘtergere
  123. Stiu, Melania. Dar ca sa comentam situatia trebuie sa intram in politica si ceva economie, si ,sincer, n-am chef. Prea multa mizerie in politaca ciudata de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  124. Eu nici atit, Puiu...mai ales ca nu vorbesc despre ceva la care nu ma pricep, macar asa putin. :) Ramin la sport.

    RăspundețiȘtergere
  125. Si meciul bacaului si a rapidului sunt 2 meciuri cu manevre :|

    RăspundețiȘtergere
  126. Eeee...Mitel, multe se vor mai intimpla pina la finalul campionatului. Dar stii cum e, daca noi ne vedem de treaba si ne cistigam meciurile cxare trebuie, nimic nu ne poate opri.

    Evident...sa fim lasati sa jucam. :)

    RăspundețiȘtergere
  127. Stateam si vorbeam cu un prieten la meciul cu Roman si ne gandeam ce nevoie am avea in momentul de fata una din jucatoarele cu experienta cum ar fi: Aneta , Niculae , Cosmina si lista ar putea continua!
    Asta este parerea mea si este pacat ca le-am dat cu piciorul!

    RăspundețiȘtergere
  128. Stii cum e, Mitel? Are si Puiu dreptate, sa nu mai privim inapoi. Ce a fost, a fost...important e ce facem acum, si felul in care ne folosim de "cartile" pe care le avem in mina, nu?

    RăspundețiȘtergere
  129. Pai ne mai si uitam! cu cine sa faci treaba ca pana cresc junioarele noastre putem sa cadem :|

    RăspundețiȘtergere
  130. Nuuuuu!!!! O sa vezi ca nu cadem. Refuz sa accept asta. :)))

    RăspundețiȘtergere
  131. Nu ma intelegeti gresit ca nu as avea incredere in fete! Dar eu am vrut alceva sa se inteleaga, pentru ca oamenii din brasov care pot ajuta echipa asta stau cu mainile in san, este greu fata 2 3 jucatoare cu experienta in echipa!

    RăspundețiȘtergere
  132. Stateam aseara si ma gandeam.....

    vreau sa fac un site dedicat echipei Rulmentul, inca nu m-am gandit ce nume o sa aiba. Sper sa iasa asa cum trebuir.

    app, in mare hostingul va costa 400 lei pe an, astia ii suport eu, doar numele mai trebuie platit. inca 200 lei. daca e cineva dispus sa vina cu o suma de bani si sa-i dam drumul ar fi perfect.

    In site se vor gasi : Forum, poze de la meciuri, poze si ing cu jucatoarele, cv-ul lor, poze din sala sporturilor.. etc..

    ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  133. Ca si idee este super buna, dar de ce nu mergi sa vorbesti cu cei de la club, sa le faci un site OFICIAL, ca eu cred ca ar avea nevoie, nu crezi? :)

    RăspundețiȘtergere
  134. Eu sunt de acord cu Meli! Este mai bine asa pentru ca se fac 100 de site-uri si nici unu nu este pus la punct cum trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  135. Bine pct...am sa merg sa le spun. sper sa si vrea sa ma lase sa-l fac asa cum stiu eu ...

    RăspundețiȘtergere
  136. Am si eu o intrebare? Se auzea ca joi la meci la hochei o sa fie pe baza de invitatii! Poate sa imi zica cineva daca este adevarat si cum pot intra in posesia invitatiilor?

    RăspundețiȘtergere
  137. Coco daca clubul va fi de acord sa aiba un site oficial, o sa gasim si niste banuti acolo ca el sa existe. Punem mana de la mana si se rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  138. Pai nu, Puiu...ca daca va fi site-ul oficial, si vor fi de acord cu proiectul asta, atunci se subintelege ca il si suporta financiar. Daca ei nu vor fi de acord, atunci Cosmin va avea nevoie de ajutor.

    Eu sper insa ca lucrurile sa mearga bine si sa vrea clubul un site oficial, si nu spun asta din considerente financiare.

    Conteaza sa fie unul OFICIAL, asa cum au toate echipele care se respecta. :)

    RăspundețiȘtergere
  139. Mitel...ma crezi ca eu azi am intrebat daca o sa fie o conferinta de presa ceva, daca ne anunta si pe noi despre ce va fi vorba joi...si nimeni nu stia nimic. Eu cred ca va fi cu invitatii la deschidere, NU la meci.

    Imi place sa cred ca s-au gindit si ei...si ca astea sint doua chestii TOTAL diferite. Aaaa...ca se joaca in aceeasi zi cu desciderea, e una, dar sa se joace meciul LA deschidere, mi se pare aberant.

    La deschidere vor veni in mod clar o multime de copilasi, parinti, bunici, etc. Hochei e totusi alt fel de "mincare", zic eu...si are nevoie de un alt public. Public care asteapota de la presa sa scrie CUM va fi. Iar noua nu ne spune nimeni nimic.

    In fine.-..miine va fi conferinta la Primarie. Poate va spune primarul ceva...si va scrie colegul de pe politica. Om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  140. Deci, un patinoar...o dechidere....un meci....o echipa locala...si NIMENI nu stie nimic. Bravos!

    RăspundețiȘtergere
  141. Daca vrei o parere personala. Eu cred ca miine primarul va spune asta in conferinta dxe presa. Ca deh...Primaria a facut patinoarul si asa e normal, nu? :)

    Din pacate, pe mine ma "ard" mai tare informatiile despre meciul de hochei. Ca o sa trebuiasca sa dau la mediafax si nu stie nimeni nimic. Pfff....si din pacate, asa stau lucruri cind e vorba de mai multe evenimente. :)

    RăspundețiȘtergere
  142. Gata! Nu se mai poate asa! Fratilor hai sa facem o sedinta si sa hotaram un lucru: sa postam la un singur articol ca am ametit trecand de la unul la altul. Citim toate articolele scrise de Melania si postam doar la unul singur. Cine posteaza primul alege. O rugam pe Melania sa scrie unul (cateva propozitii acolo) si-l luam pe ala de reper fix. Si pe urma om vedea..

    RăspundețiȘtergere
  143. Cand auzi ceva Meli sa ne zici si noua ;)

    RăspundețiȘtergere