vineri, 19 februarie 2010

Nu reuşesc!

- nu prea reuşesc sa ma adun sa scriu o postare
- nu prea reuşesc sa îmi "revin" si sa accept ca gataaaa, incepe mîine campionatul si va fi o zi plinaaaaa
- nu prea reuşesc să mai fiu "coerentă" in gînduri şi gîndire
- nu prea reuşesc să fac cererea aia de concediu
- nu prea mai am dispoziţie sa ma enervez pentru asta
- nu prea mai ştiu să mă „regăsesc“ în contextul asta
- nu prea reuşesc să trec de starea de "disperare" actuala, insa cred că totul va trece după primul meci si mă voi obişnui cu ideea că...am fost o fraieră, şi am lăsat timpul să treacă


NU sint suparata si nici trista. :)) Am obosit BRUSC. S-a intimplat in clipa in care am constientizat ca...doua colege sint de luni in concediu, iar eu mai am o gramada de zile, pe care, din pacate...nu le-am luat. INCA!

Ştiu ca nu asta va intereseaza pe voi, dar pentru ca sintem "prieteni virtuali" trebuie sa ma ascultati, nu? Hai ca imi sinteti dragi si tocmai de asta impartasesc cu voi si starea asta. :))

PS: La postarea asta putem vorbi despre ORICE, nu e cazul sa fim "pe subiect", da?

75 de comentarii:

  1. Puiu...nu am apucat sa raspund aseara, am vazut ca ai scris. Ce sa spun? Stiu ca vei avea emotii la turneul de miine, pentru ca stiu cum erau ai mei cind veneau la meciurile mele, cind eram junioara. Dar stiu si ca mie nu imi placea ca ei sa fie acolo. Aveam emotii si mai mari si eu. :))

    Hai ca va fi bine...o sa vezi? Sa iti traiasca fata si sa te bucuri de ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Meli, da-mi voie sa fac o sugestie. cand n-ai chef de scris, pune si tu articol scris pt Mex in ziua respectiva. Un simplucopy/paste si ai scapat de grija ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei daaa!!!Asta mi s-ar parea aiureeeea. :( Pai voi cititi si ce scrie acolo, ar fi CULMEA sa pun acelasi material si aici.

    Eu am postat EXACT ce am simtit si zic eu ca e bine, pina la urma, va simt ca pe niste prieteni/amici carora le pot pune SINCER ca uneori nu am inspiratie pt o postare. :) E ca si cum am vorbi pe messenger si v-as spune ca sint suparata. Deseori...prieteni te mai binedispun, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Meli, e nevoie doar de un pretext pt discutie, nu-i nevoie sa bagi o postare lunga, ajung 1-2 randuri ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sint de acord. :P Atunci hai sa pun un banc, zilnic, nu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Huh, parca mai era o postare aici mai devreme. S-a volatilizat? :p
    Meli, dictatoare mica :)))

    PS nu mi s-a parut de sters totusi

    RăspundețiȘtergere
  7. Melania multumesc dar parca ai fi fiica-mea. E cumva ceva genetic specific doamnelor?

    - nu prea ai de ce sa-ti faci griji. A venit primavara!!!

    Maine o sa ai o zi foarte grea! De la sala fuga la stadion.

    Ai vazut, Bacaul spera la victorie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dinuuuu...pt ca pe tine te cunosc si personal, pot spune direct "vrei bataie?", sau vrei sa ma enervezi? :) Pai cum sa sterg eu ceva postat de ORICINE de aici? :)

    In plus...daca stergeam ceva, aparea "acest comentariu a fost sters de autor"...sau ceva de genul acesta. Poate ai vrut sa postezi si nu a aparut. ma superi daca mai spui ca sterg ceva. Pai se poate? :)

    Nu sterg eu "magariile" unora de pe site-ul ziarului, desi as putea daca as vrea, si ma apuc sa sterg de aici????

    Esti penalizat, gata...10 flotari! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Puiu...ce sa spun? Doamnele au multe trasaturi comune, iar printre acestea se numara si "grija" pe care v-o purtam voua...domnilor, sa nu va mai faceti griji inutile. Nu de alta, dar sintem mai puternice decit parem. :P Pina si fata ta e asa....oricit de "mica" o vezi tu. :) Sincer...de multe ori un copil vede lucrurile mult mai clar si cu siguranta mult mai simplu. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. hai ca am reusit sa intru

    1- ptr. Melania:

    http://www.trilulilu.ro/dane00/7f9b977b68a06e

    pe mine ma ajuta de multe ori

    2- ptr. Puiu redau ce am scris pe site:
    am parcurs azi peste 600 km si acum am ajuns acasa si am constatat ca, nu stiu din ce motive, nu mai pot sa intru pe blog, spune-mi deci aici la ce ora incepe meciul care ma intereseaza ( ma refer la cele mici ).

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vorbit astazi cu Mariana Tirca despre planurile pe care le are cu cele mici. Daca va pune totul in practica, aici la Brasov chiar se va face o scoala de handbal asa cum ar trebui sa fie. Chestii de-astea mai sint in Danemarca si Norvegia. Nu intimplator ei sint unde sint in ceea ce priveste handbalul.

    RăspundețiȘtergere
  12. pariu pe o cafea ca ,, FAN BRASOV " ma injura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai sint mai multe meciuri. In principiu...in jur de 9.oo incep. :) Dar Puiu stie cu siguranta si mai bine.

    Cum adica nu mai poti intra pe blog? :( dar chiar...tu nu ai profil, cum scrii de fapt? Eu chiar nu ma pricep...

    Am ascultat melodia....hmmm, asta cere conmcentrare, cred eu, nu? Si melodia asta, ma duce cu gindul la OSHO, pe care mi l-a recomandat un amic. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cuni....stai ca acum am inteles despre vorbesti. :)) Am intrat si eu pe site. Nu cred ca te injura ca nu a mai aparut. Are o problema, oricum, da-l incolo. :))

    Si mai e ceva...imi spunea Mariana Tirca, faptul ca majoritatea fetelort venite la lotul national de tineret, au probleme cu genunchii sau umarul...si din pacate, multe dintre au la 20 si ceva de ani...cel putin o operatie la genunchi. Si ele au accidentarile respective de ani, nu au aparut acum de cind e M. Tirca la lot. Dar stii cum e...la final, eu sint aia nebuna care tine cu Tirca pina la moarte. ca doar asa spune lumea, nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. e.. important e ca am rezolvat... ok ( sigur am profil ... hi, hi ).

    RăspundețiȘtergere
  16. Inseamna ca ma pricep la bloguri...mai mult de-o gramada. Hehe...

    RăspundețiȘtergere
  17. problemele legate de afectiunile articulare nu tin neaparat de Tarca, Tadici, etc... o mare importanta o are si jucatoarea atat prin modul in care intelege sa execute antrenamente corespunzatoare cat si prin bagajul si potentialul sau genetic. Nu trebuie neaparat sa si crezi ceea ce spun dar .... in mod sigur am argumente care sa justifice ceea ce am afirmat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Normal ca te cred, Cuni. Slava Domnului, eu stiu pe propria piele asta, pt ca desi am facut si fac sport...nu am avut mari probleme de genul acesta.

    La Hamciuc e vorba si de faptul ca ea e robusta si iti dai seama ca la o schimba de directie gresita, la care greutatea corpului se lasa pe genunchi...e clar ca acesta cedeaza, nu?

    RăspundețiȘtergere
  19. Cuni meciul incepe la ora 9. La 8:30 fetele sunt pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  20. bine ... pentru amandoi! o sa incerc sa fac tot posibilul sa fiu acolo in timp util.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sper ca la ora 10 sa mai joace. Ca i-am spus fografului de la noi sa faca o poza de grup. La final.

    RăspundețiȘtergere
  22. si daca o fi sa ne mai si ,, intalnim " asta e ... om vedea ce o mai fi dupa aia.( hai sa nu spuneti ca nu va trecut prin cap si un astfel de gand }.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pai Cuni...pe mine ma gasiti mai usor, ca sint in zona presei...si nu sint multe fete inalte la masa presei sau in acea zona. Iar daca nu stau acolo...nu stiu, om vedea. Dar sansele sa va vad eu...intr-o sala aproape plina...sint destul de mici. Si daca v-as cunoaste mi-ar fi greu printre atitia oameni. :)

    Eu nu m-am gindit la altceva, nu mi-a trecut alt gind prin cap. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu vreau nici sa te supar, nici sa te intristez. De cateva luni mi-am rarit vizitele, dar vina nu-mi apartine. Am ramas surprins sa vad astazi ca acest blog inca traieste.

    Melania, eu voi scrie aici foarte rar. Pentru ca tu esti colega Cameliei Onciu, ori acea individa m-a jignit cum NIMENI n-a facut-o niciodata, nici "pe real", nici in satul virtual. Ti-am trimis doua e-mail-uri in care ti-am explicat ce si cum, nici macar nu mi-ai confirmat primirea lor... Tipa e de o incultura crasa, iar eu sunt mult prea fin cu ea! In noaptea de revelion, dintr-o camera de hotel de la Tallinn, i-am promis ca nu voi mai face misto de "perlele" ei, cu o singura conditie, sa-si ceara scuze pentru referirile nesimitite la adresa familiei mele pe care le-a facut. Nu ma cunoaste, n-o cunosc personal, tot ce am facut a fost sa-i atag atentia asupra greselilor, de neconceput pentru o pretinsa jurnalista, pe care le face. Eu nu inteleg si pace cum ea inca nu si-a pierdut locul de munca. Poate e mama fara sot, poate are un handicap fizic, ceva e genul asta, altfel nu-mi explic cum de Marius Stoianovici inca nu i-a dat preaviz. Articolele lui Onciu despre fasole, ceaiuri si fructe uscate sunt citite, presupun, doar de catre cei cu IQ-ul mai mic decat numarul de la pantof, iar cele despre brasoveni cu domiciliul peste 7 mari si 7 tari sunt de-a dreptul puerile, asta fara a mentiona mostrele de inculutra crasa. Individa imi sterge toate comentariile, desi eu nu folosesc nici macar in vorbirea curenta cuvinte pe care nu le gasesti in DEX-ul pe stil vechi. OK, m-am intins destul. Inchei cu ceea ce ai dedus deja, nu vreau sa te pun intr-o situatie neplacuta.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai putem sa ne intalnim maine la sala! Ne dam un punct de intalnire si vedem noi cum ne recunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ovidiu nu cred ca discutiile pe care le porti aici cu Melania ii pot face "probleme" la servici. Suntem totusi o tara libera.

    RăspundețiȘtergere
  27. bravo Puiu... scurt si la obiect ( pentru primul comentariu )( pentru cel de-al doile, desi am inteles si pot sa spun cate ceva, asta nu o sa o fac din respect pentru Ovidiu, Melania, Camelia Onciu si ceilalti ).Ma gandesc.... si vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ovidiu....buna seara si bine ai revenit aici. Daaa, acest blog traietste si ne-am mutat din nou aici, pt ca nu mai incapeam in cele 255 caractere de pe site-ul ziarului. Te-am mai tot pomenit prin comentariile de aici. Fii tent, o sa raspund punctul ca sa fie mai simplu.

    - Am remarcat la un moment dat ca ai sters si contul de tot. Nu am inteles de ce ai facut-o, chiar daca eu/noi toti luasem o pauza cam lunga.

    - Stii bine ca am mai vorbit despre tine si Cami, si stii si ca nu imi place sa vorbesc despre colegii mei, nici de bine si nici de rau. Eu cred ca oamenii se schimba ca si reactii, in functie de oamenii cu care interactioneaza. Tu si Cami aveti un "duel" virtual care pe mine ma depaseste. Sint de acord ca s-a ajuns un pic prea departe cu jignirile. Nu stiu de ce Cami te-a inversunat atit de tare si nici de ce tu o deranjezi pe ea, orice ai scrie. Faptul ca sterge comentariile...prefer sa nu o comentez.

    - Culmea....articolele ei despre fasole, ceaiuri, etc...sint citite, daca te uiti ca numar de accesari, asa ca...stii cum e parerile sint imapartite. Poate om avea si cititori pt asta. Cami face si reportaje frumoase si bune, in care e drept, poate ii mai scapa o eroare, pe care tu o taxezi, ea reactioneaza si de aici o luati de la capat.

    - Puiu are dreptate, nu ma pui intr-o situatie ciudata. Eu am vrut chiar sa ma bag odata ca am vazut ca ai lasat un comentariu la un editorial de-al lui Marius Stoianovici, insa am zis ca nu e materialul meu, nu ma bag. :) Marius a facut Liceul Mesota, daca nu ma insel, deci..stii bine ce stii. :)

    Asadar, daca iti face placere sa mai apari si sa vorbesti cu noi, cu mare drag poti face asta. Dupa cum vezi...noi sintem pasnici si...nu ne plac certurile. Cred ca sintem prea "lenesi" la ora la care ajungem pe blog, ca sa ne mai apucam sa ne mai si "certam".

    Numai bine si tie.

    RăspundețiȘtergere
  29. Puiu si Cuni...ne putem vedea, normal. Voi unde stati in sala?

    RăspundețiȘtergere
  30. nu stiu ... nu stiu unde o sa stau in sala ( sigur pe scaun ...hi, hi.. nu te supara, doar te-am avertizat.. ), nu stiu nimic si nu stiu....o sa vad.... mai vorbim........poate imi vine o idee, sau poate aveti voi asa ceva....nu stiu....hai sa vedem...

    RăspundețiȘtergere
  31. Puiu, spune tu ca esti mai intelept. Hihi...ce zici Cuni de chestia asta? Am aruncat pisica la el, ca tot nu e acum aici, nu? :P Glumesc.

    Stabilim imediat ceva...

    RăspundețiȘtergere
  32. Pt OVIDIU:

    Mi-a scapat partea cu mailul. Nu am primit NIMIC. Dar tu pe ce adresa mi-ai scris? Ca nu ai nicio adresa de-a mea. Iti dai seama ca ti-as fi raspuns.

    Aoleeeu...sper ca nu ai scris pe asta de gmail. Pt ca nu intru NICIODATA pe ea, pt ca nu am dat-o niciodata nimanui. E facuta strict pt blog, ca si autentificare.

    RăspundețiȘtergere
  33. Am verificat si nu este nimic pe adresa de gmail. Deci...chiar nu stiu unde mi-ai scris, pe ce adresa. Cert e ca la mine nu a ajuns nimic. As fi raspuns cu siguranta. ORICE ai fi scris in ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. nu stiu ...lasa-ma sa procesez...

    RăspundețiȘtergere
  35. Melania tu la ce ora vii la sala? Eu la meciul junioarelor o sa fiu pe langa masa presei. Asta ca sa-ti fie tie mai usor.Apoi e simplu : cautati peruca galbena.

    RăspundețiȘtergere
  36. Aaaa....GATA! E super simplu. Cred ca o sa ajung pe la 10. Dar uite...incerc sa ajung mai repede. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. a pai e simplu .. atunci eu trebuie sa caut peruca galbena si o fata inalta de la masa presei, mai sunt inca doua probleme:
    - ce fac daca exista mai multe peruci galbene in sala?
    - cat de inalta trebuie sa fie fata inalta de la masa presei?

    RăspundețiȘtergere
  38. aha ..am inteles deci trebuie sa pun toata masa presei sa se ridice in picioare... ok...

    RăspundețiȘtergere
  39. Cuni....NU vor mai fi peruci galbene - numai ai grija sa nu nimeresti la vreo blonda frumoasa cu parul lung, si sa o bati umar spunind "puiu?", iar ea sa spuna "daaa". :)

    Nici fete atit de inalte la masa presei nu cred sa fie. Eu am 1.80 desculta, deci...sint inaltuta bine. Dar lasa ca vin eu la voi. :P Cred ca oricum o sa ajungeti inaintea mea...

    RăspundețiȘtergere
  40. Servus, sunt putin grabit, scuze pt. raspunsurile aproximativ punctuale.

    Nu mi-am sters contul de la Google, cu acel cont m-am "logat" si acum. Il folosesc si drept cont secundar de e-mail, e util la toolbar samd. Am renuntat prin august-septembrie doar la optiunea de a fi interesat de acest blog. Din moment ce nu se mai scria nimic aici...

    Accesari multe la articolele lui Onciu? Zilnic, atunci cand ea se voteaza singura (nu vorbesc prostii, iti dau IP-urile daca nu ma crezi!!!) cu 5/5, intru de la cateva zeci de IP-uri pt. a-i da 1/5. Atata merita majoritatea asa-ziselor ei articole, intre noi fie vorba. Ma rog, intr-o tara manelizata si stelistizata, nu mi s-ar parea anormal sa aiba si Onciu cateva zeci de cititori fideli. Dar atat!

    Au scapat nesterse cateva comentarii de-ale mele, la unele articole mai vechi ale ei. Citindu-le va dati seama ca nu eu am luat-o razna. Doar doua link-uri deocamdata, sa va faceti o idee despre 'telectuala asta: http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=74980 si http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=actualitate&s_id=75345

    Da, cred ca il stiu pe Marius din adolescenta. Cred ca suntem sau am fost (la Brasov) oarecum vecini, daca sta / a stat prin zona Pietei de Miercuri. L-am vazut de cateva ori pe-acolo in vacantele mele, dar n-am mai vorbit de peste 20 de ani. Nici nu eram 100% sigur ca era el.

    Nu cred ca am facut rau, cel putin voit, nimanui in viata mea. Si am trecut de 40 de ani. Dar aceasta cetateanca, ma refer la colega ta de redactie, sa aiba grija! Maaare! Pt. referiri la parinti alti oameni ar fi trecut la masuri serioase, nu la cate un misto.

    Nu-mi plac "razboaiele", cred ca Onciu este prima persoana care nu este de fata pe care o vorbesc de rau. Nu vad nici macar rostul acestei discutii aici! Tu mi-ai spus doar ca ma rogi sa o las in pace. Asta acum 100 de ani. Ei i-ai spus ca a gresit grav fata de mine? Pai ori judecam cu aceeasi masura, ori o lasam balta. Si ar mai fi ceva, Melania, trebuia sa-mi raspunzi la mail-uri. Am fi evitat aceste postari aici...

    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  41. Poate o sa fie mai multe peruci si mai multe fete inalte dar cate o sa fie una langa alta? Fata inalta nu o sa-ti fie de folos deoarece (banuiesc) o sa stea pe scaun. O sa stau in partea stanga a mesei presei cum te uiti de la intrarea in sala spre tribuna mica. Cine doreste sa ne intalnim este bine venit.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ba am adresa ta, chiar am pastrat si mail-ul primit de la tine. Sa o scriu aici?

    RăspundețiȘtergere
  43. Pai Ovidiu...nu intelegi. NU AM PRIMIT NICIUN MAIL!!!!! :) Pe ce adresa mi-ai scris? Te-am intrebat si mai devreme si nu mi-ai zis. :( Chiar sint curioasa.

    Repet, sper ca de data asta sa vezi ce scriu: daca primeam mail, raspundeam cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  44. From: Melania Gavrila (melaniagavrila@yahoo.com)
    Sent: Sunday, June 07, 2009 8:04:25 AM
    To: ovidm@hotmail.com

    Buna, Ovidiu...din nou! Nu, nu vreau sa te rog sa nu ii mai corectezi greselile Cameliei, esti cititor si dreptul acesta chiar il ai, in cazul in care consideri ca este cazul. Pentru asta este si rubrica de comentarii. Asadar...nu mi-as permite sa iti cer sa te opresti cu corectatul, desi sincer...imi pare rau de Cami.

    E prima fraza a mail-ului de la tine. Am trimis la acest cont al tau de la yahoo de la contul meu de la jippii.fi .

    RăspundețiȘtergere
  45. Ovidiu, aceea este adresa, dar nu am primit nniciun mail.

    Serios acum, tu chiar crezi ca nu as fi raspund? daca chiar crezi asta...ma intristezi raaaau.

    RăspundețiȘtergere
  46. Hai ca m/ai provocat si am cautat din NOU!!!! Desi facusem asta mai devreme. NU am niciun raspuns de la tine pe acel mail.

    Uitasem ca aici pe blog mi/ai dat adresa de mail sa iti scriu. Sincer...eu sper sa ma crezi ca de regula nu fac "de-astea"...sa nu iti raspund, mai ales daca eu am scris si asteptam probabil la acel moment si raspunsul tau.

    RăspundețiȘtergere
  47. Melania daca vrei sa le vezi pe junioare trebuie sa vii mai devreme. Se joaca 2 reprize de 20 minute cu 5 minute pauza. Asa ca mai mult de 55 minute nu dureaza meciul.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ti le-am retrimis, "forwardat" mai bine zis. Acum poate ma crezi;) Uita-te la date, verifica IP-ul... Eu chiar am ramas surprins ca nu mi-ai raspuns. In fine, toate trec pe lumea asta, doar troleul nu mai trece:)

    Noapte buna, Melania! Puiu, Dark si celorlalti le cer scuze pt. ca le-am stricat seara. Partea buna e ca mie Melania chiar mi-e simpatica, probabil la fel de mult ca si voua. Partea mai putin buna, ea ma uraste de cateva ore:)) Just kiddin', normal:) Pa!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ovidiu, stai linistit! Trebuie mai mult decat un suflet (al tau) suparat ca sa imi strice seara!

    RăspundețiȘtergere
  50. Ovidiu...stai sa verific mailul. Nu ma pierde in detalii, sa verific IP/ul ca sincer, unde nu ma pricep, nu ma bag. :) Verific si raspund.
    Nu cred ca ai stricat seara nimanui. Stai linistit. Vorbim despre subiecte separate, atita tot. :)

    Nu, nu te urasc, si nu te-as fi urit nici daca mi-ai face si mie ce pateste Camelia.

    Am verificat mailul si acum le-am primit pe ambele. Eu te cred pe cuvint si nu ma apuc sa fac investigatii. Nu avem niciun interes sa ne mintim, astfel ca...ar trebui sa ma crezi si tu ca mailurile respective nu au ajuns la mine si imi pare rau. Sint doua mailuri de bun simt...in care si glumesti des. (Imi pare rau ca am ratat Craciunul si ocazia de a face pe "Mosul". Dar...o sa mai vina Craciunul, nu? )

    Multumesc pt ce ai scris in maluri...nu stiu ce sa spun, cind imi mai trimiti mail, fa-ma atenta aici. Ca sa pot sa spun daca l-am primit sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ok...am si raspuns la un mail, asa de proba...sa vad daca ajunge la tine.

    Ne auzim.

    Baieti...eu ma retrag acum...pic de somn si miine avem o ziiiii.....:)

    Ne vedem dimineata. Puiu...o sa incerc sa ajung si mai devreme. :( Ce ma enerveaza e ca i-am spus fotografului sa vina la 10, si va fi tirziuuuuu. O sa vad cum fac. Si el are miine o zi super plina si mi-e aiurea sa ii spun sa vina la 9. vad eu...fac poze cu al meu, desi e mic si "de vacanta". :) Ne vedem dimineata!

    Noapte buna si pentru Cuni si Ovidiu!!! Daca mai scrieti ceva...raspund dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  52. Ati si plecat? Acum am ajuns si eu de la antrenament si sunt rupt :(. O luna pauza se vede :(((

    RăspundețiȘtergere
  53. Dinu facem maine seara o sueta mai lunga. O sa avem doua meciuri de comentat. Rulmentul si FC Brasov plus inca alte 5 - 6 subiecte cotidiene.

    RăspundețiȘtergere
  54. Forza Steagu & Rulmentul si sa ne traiasca J4-urile ;)

    RăspundețiȘtergere
  55. Dinule, ar pune mama. Da nu are acordul "autorului". Am intrat zilele astea pe bvf, chiar radeam cu meli ca LEVENTE ziaristul isi pune numele pe materialele lui Meli...:))

    Asa e normal, ca meli sa-i ceara lui Leve acordul scris:
    Asa se cere acordul lui levente:

    "Buna d-le Levente Ckiiiagt
    Imi cer scuze ca deranjez un om asa frumos, care nu e obsedat sexual si se poate discuta totul , absolut totul despre Ionica si Xonia mai nou.
    POt sa preiau articolul scris de mine si p[us pe numele dvs sa-l public?
    Repect profesionalismului si bafta ca in filmuol " Virgin la 40 ani " "

    :)) eeeee

    RăspundețiȘtergere
  56. Am incurcat borcanele.. asta era postul 2

    Dinu :"Meli, da-mi voie sa fac o sugestie. cand n-ai chef de scris, pune si tu articol scris pt Mex in ziua respectiva. Un simplucopy/paste si ai scapat de grija ;)"

    RăspundețiȘtergere
  57. Uff, greu au invins Rulmentul si Steagu, dar au invins si au adus puncte importante! O saptamana buna pt sportul brasovean :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Hmm nu stiu ce sa zic pentru meciul de handbal :)) De steaua ce sa zic o victorie grea dar importante sunt cele 3 puncte castigate :X

    RăspundețiȘtergere
  59. Ma scuzati dar am vrut sa scrius STEAGU! pff uite cum ii pomenesc pe spurcatii!

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua la toata lumea! Sint terminata, ACUM am ajuns acasa. Mi/era o foame la meci, dar uite ca acum de oboseal, nici mincare nu imi mai trebuie. Off....:)

    Asa e...bine ca am cistigat si la handbal si la fotbal. Meciurile se aseamana oarecum, prin prisma adversarilor pe care i-am avut. Teoretic...si Rulmentul si FC Braşov ar fi trebuit sa se impuna mai repede insa...nu a fost sa fie sa stam si noi linistiti. Lasa ca e bine si mai frumos asa...:)

    Dinu...nu ma mai joc cu tine. Pai ce ghinion porti tu Rapidului?

    RăspundețiȘtergere
  61. E extraordinar ca atat Rulmentul cat si FC Brasov au reusit sa castige astazi. Daca despre victoria RUlmentului nu pot spune prea multe, pt ca am reusit sa ajung la sala, in schimb despre Steagu vreau sa zic cateva lucruri:
    - s-a simtit din plin lipsa lui Rui Duarte, Stancu nu va reusi niciodata sa se ridice la valoarea lui Rui, desi sa zicem ca a fost primul meci si pt Stancu, dar nu l-am vazut ca cere mingea, nu s-a implicat destul de mult, plus ca la golul Unirii, pe el il vad vinovat, nu stiu de ce a strans in centru, cand acolo era Tavi. In fine, bine ca am castigat. Despre Landauri, ce sa zic, a facut 2 face in 15-20 min cat a jucat. Se vede ca stie cu mingea, dar, la fel ca la Stancu, s-a vazut ca e nou-venit.
    Zaharia, in schimb, a fost excelent. S-a batut pt fiecare minge, a reusit sa marcheze un gol foarte frumos, i-a pasat lui Sburlea la golul 2. Mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  62. ...Landauri a creeat 2 FAZE in 15-20 minute...

    RăspundețiȘtergere
  63. Meli, din pacat n-am reusit sa ajung la Galati, ca le aranjam eu pe franare :)).

    Ma bucur mult pt Rulmentul, daca nu bateam azi eram cu un picior in liga secunda. Meli asteptam sa ne spui mai mult despre meci. Am inteles ca poarta a fost praf si ca Teodorescu si Patuleanu au fost motoarele echipei, pe langa stalpul Cherascu.

    Stancu nu a gresit la gol, acolo trebuia sa vina Roman cu Cristea, era omul lui. Stancu sa zicem ca are juma de vina, cel mult. Dar sa nu uitam ca Romeo are doar vreo 3-4 zile de cand avenit la noi, sa avem rabdare cu el. oricum sapt viitoare va juca Voicu acolo.
    M-a enervat mult de tot Sburlea azi, iar Zaha si-a spalat o parte din pacate. Ce gol a dat!!!

    PPS Mitele, te-am prins, oitza ce esti :))

    RăspundețiȘtergere
  64. Dinu, tin sa te contrazic. Ce cauta Stancu sa stranga in centru, cand acolo era Abrudan cu omul lui, ma refer la Veljovic. Are si Roman o parte din vina, insa inclin sa cred ca mai mult e vina lui Stelian Stancu, nu Romeo. Romeo Stancu joaca(cel putin in acte) la Galati. Nu stiu de ce te-a enervat Sburlea, mie mi-a placut mai mult Sburlea decat Hadnagy!

    RăspundețiȘtergere
  65. Dnu, despre meciul de handbal ce sa spun? Am inceput prost rau, tot ce era pe poarta era gol, astfel ca moralul a fost zero. Stii cum e, daca poarta nu scoate nimic, atunci pica si contraatacurile si faza a doua. Sa porneste mereu de la centru terenului si sa construiesti in conditiile in care Cherascu a fpost luata si om la om...e foarte greu. Bibe ca ne-a trezit pauza. La reluare...a mai prins si Borodi dar si Neagoe, cind aveam nevoie...si uite asa "le.am suflat in ceafa". Una peste alta, a iesit bine, dar CLAR nu avem voie sa jucam ASA si cu Rapidul ca...e de rau.

    Dinu...asta al nostru e Stelian, nu Romeo. Si...sa speram ca fi macar jumatatea lui Rui si as fi multumita. Sincer, Rui si daca venea direct de la aeroport si ne ajuta mai mult. Acum insa...nu trebuie sa il executam pe bietul om. UIte...zaharia asa a patit si el cind a venit la echipa...si acum a ajuns sa ii cinte suporterii "Multi ani ztraiasca", deci...rabdare. Macar o etapa-doua. :)

    RăspundețiȘtergere
  66. Sper ca suporterii sa aiba rabdare cu Stancu. Melania, poate tu ai vazut mai bine, dar am observat ceva inscriptionat pe tricourile echipei, pe bratul drept, vreun nou sponsor? De apreciat ca, dupa foarte mult timp, primim si noi inainte de meci un program de meci, o revista care arata foarte bine! Conteaza si asta!

    RăspundețiȘtergere
  67. Este o chestie facuta de Avangarden, nu un program facut de club. Ii ajuta si Adi, dar nu clubul scoate acest program, insa e bine ca el exista.

    Sincer...nu stiu ce scria pe tricourile lor, insa nu ar fi exclus sa fie ori un nou sponsor, ori unul din cei vechi, ce a dorit sa fie inscriptionat si pe tricori. Nu toate contractele sint si pentru echipament. Multe sint facute doar pt panou si pe stadion.

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu, este vb de o stema urata rau de tot a LPF...Am eu niste poze, am sa-ti arat.

    Super meci, azi iara am facut pe nebunu, am tipat rau de tot...sa nu mai zic de luci care a si pariat ::))

    Asa in concluzie nu pariati pe steagu cand mergeti la emci :D

    RăspundețiȘtergere
  69. Coco...eu sint foaaaaarte calma de cele mai multe ori. Ma enervez doar cind simt ca nu o sa cistigam. Azi nu stiu...am fost relaxata. :) Poate eram obosita, nemincata...si de asta. :P

    RăspundețiȘtergere
  70. Scuze, Stelian Stancu, my bad :).
    Eu stiu ca fiecare trebui sa vina cu omul lui, ceea ce Roman nu a facut. Stancu a strans pt ca in centru erau 2-2 si probabil trebuia sa faca superioritate acolo. Daca Roman cobora cu omul lui nu ramanea Cristea liber.
    Dar nu poti sa-i ceri lui Stancu mai mult in conditiile in care e proaspat sosit.
    Ovidiu, Sburlea nu a progresat mai deloc, joaca la fel ca acum 2 ani. Greste multe pase si ati vazut la gol, era sa se faca de ras si sa pierdem 2 puncte. Astept mult mai multe de la el!

    RăspundețiȘtergere
  71. Dinu, toata lumea ar vrea mai mult de la Sburlea. Slava Domnului...are de unde, nu stiu de ce nu intra o dată in forma maxima. Acum daca nu se lupta, s-ar putea sa nu aiba atit de multe sanse sa demonstreze, pt ca a venit si Savic, de care oamenii sint incintati. Astept si eu sa il vad...si sa inteleg de ce si l/a dorit atit de mult Viorel Moldovan. Cica e tehnic si e bun acolo in fata portii. Om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  72. sburlea a avut noroc, daca continua asa nu o sa aiba cariera. Sta prea mult cu mingea la picior, pana se uita...pfffffffffff

    RăspundețiȘtergere